Találatok a következő kifejezésre: 3 hete ki a fogamat. Már (5 db)

3 hete húzták ki a fogamat. Már az ínyem elég szépen begyógyult, de van benne még tőmaradvány, mert fehérlik és piros a helye. Mit csináljak, ha fájni nem fáj?

Azt mondják, hogy majd "kidolgozza" a szervezetem.

Legjobb válasz: valóban, egy idõ után ahogy gyógyul be, kijön saját magától, nem csinálj semmit!

valóban, egy idõ után ahogy gyógyul be, kijön saját magától, nem csinálj semmit!
Nekem is ilyen volt, de egy idõ után kidobta a foginam.Csak azt vettem észre, hogy már nincs ott.

Kislányom jövő héten lesz 1 éves. Az alsó kettő foga már kinn van, az is nagyon nehezen jött ki. Tegnap délután vettem észre, hogy a felső 3-as is kin van ( ahogy a könyvben van számozva), vagyis a bal felső 2-es?

Szerintetek nagy baj, hogy nem a fels? középs? fogai jönnek el?ször?

Legjobb válasz: nem. az én kislányomnak is várfal-mintás volt a mosolya. majd kijön a többi is. használni meg így is tudja.

nem. az én kislányomnak is várfal-mintás volt a mosolya. majd kijön a többi is. használni meg így is tudja.
A kérdező hozzászólása: Mérmint sok sperma fog jönni?
Nem
Pont ugyanannyi mint bármikor máskor. Ez ettõl nem függ.
Ha jól rémlik amúgy is 72óra az élettartalmuk, utána a szervezet feldolgozza Szóval édes mindegy, hogy 5 nap vagy 50
Ja..igy igaz.Semmi jelentõsége!
Nem feltétlen, de k..va hamar el fogsz menni. :D
Több jön, mintha épp most verted volna ki, 2x. De szerintem max 1 hét után telítõdik a zacsi.


Most már úgy néz ki, hogy a napokban volt pém. A menszim késni fog kb.1 hetet! Remélem jókor voltunk akkor együtt. Elvileg a kisfickók 3 napig is életképesek nem?

Szurkoltok nekem?

Legjobb válasz: szia! persze, hogy szurkolunk. Remélem most sikerült neked. Majd jelentkezz, hogy babás lettél-e.

szia! persze, hogy szurkolunk. Remélem most sikerült neked. Majd jelentkezz, hogy babás lettél-e.
A kérdező hozzászólása: mindenképpen megírom
Szia, én is szurkolok neked! :) Úgy látom ebben a hónapban hasonló cipõben járunk. Nekem mindig pontos a pé-ém és most késet 8-9 napot. Sajnos pont akkor nem tudtunk együtt lenni, de azért még reménykedem :) 3-ára nem várom. Ime a görbém: http://ciklus.hu/images/diagramok/351b01234aa0a33032c69fe280..
A kérdező hozzászólása: Mivel ilyen késõn volt pém, ezért most késni fog. A héten kellett volna megjönnie. De igy elcsúszik a jövõhétre. Még többet kelljen várni :( Szurkolok neked! Ird majd meg, hogy mi lett!
Sajnálom, tudom milyen rossz ez a várakozás, mi január óta próbálkozunk, eddig mindig 30 naposak voltak a ciklusaim, ez az elsõ ilyen késõs...és ma elindult lefelé a hõm... De remélem neked eredményes lesz a várakozás :) Kitartás!
ja, és Szorítok nagyon!!!! :)
szia! mi újság? lehet gratulálni?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem! Pé után 11. napon megjött. Majd legközelebb remélem!

Ha már lassan 3 éve szültem (2008. dec. Végén), és most fogok 2 héten belül megint, a tgyás papírokat akkor is a munkahely tölti ki?

Azt mondta az ügyintéz?, nem a fizumból fogják számolni, hiszen már 2008. okt óta táppénzen voltam, majd dec-t?l tgyáson, majd gyeden, most gyesen...de akkor minek a foglalkoztatói igazolás stb?....mert erre viszont nem tudott válaszolni.

Legjobb válasz: Ha kifizetõhely a munkahelyed,akkor nekik kell ezt intézni! Neked egyedül a dokitól kell a papír,és ha megszülsz,akkor az anyakönyvi kivonat másolatát kell leadnod a munkahelyeden- hogy a taj kártyája kell e a kicsinek,arra nem emlékszem,de a többiben biztos vagyok! Könnyû szülést és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös,36hkm.

Ha kifizetõhely a munkahelyed, akkor nekik kell ezt intézni! Neked egyedül a dokitól kell a papír, és ha megszülsz, akkor az anyakönyvi kivonat másolatát kell leadnod a munkahelyeden- hogy a taj kártyája kell e a kicsinek, arra nem emlékszem, de a többiben biztos vagyok! Könnyû szülést és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös, 36hkm.
A kérdező hozzászólása: igen. de a munkahelyem nem kifizetõhely.
Idézem az Oep- tõl: Ha a foglalkoztatónál társadalombiztosítási kifizetõhely nincs, a foglalkoztató a terhességi- gyermekágyi segélyre vonatkozó kérelem elbírálásához "foglalkoztatói igazolás"-t állít ki, és azt a biztosított által benyújtott igazolásokkal együtt 5 napon belül a székhelye (telephelye) szerinti illetékes egészségbiztosítási szakigazgatási szervnek megküldi. A foglalkoztató a foglalkoztatói igazolást 2 példányban köteles kiállítani, és annak egy példányát 5 évig megõrizni. A foglalkoztató a kérelem, illetve igazolások átvételét (beérkezését) hitelt érdemlõ módon köteles igazolni. Ahogy értelmezem, Te töltöd ki a t.gyás igénylõ papírt, és beadod a munkahelyednek az orvosival együtt. Innentõl Õk intéznek mindent! Remélem tudtam segíteni!
Ja, és a gyes-rõl ne feledkezz el lemondani! Mert ha nincs meg a Mák-tól a papír, hogy nem jár a gyes, akkor nem adják meg a t.gyás-t! Mi ezzel majdnem megszívtuk! 2 éve amikor intéztük, akkor a mák csak nekem küldött határozatot, az oep-nek nem. Az oep addig nem adta meg a t.gyás-t amíg a kezükben nem volt az igazolás! 2 hónap után közölték, hogy amit én kaptam, annak a fénymásolata is elég! 2 hónapig nem kaptunk semmit a családin kívül! Könnyû szülést és egészséges kisbabát!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!