Találatok a következő kifejezésre: 3 hete ki a (188 db)

2111-es méhszájam van, 36 hetes vagyok. Anyukák! Meddig húzhatom még ki a szülésig? Van itt olyan kismama akinek a doki még 2-3 hetet mondott a szülésig és előbb jött a baba?

Nagyon problémás volt az egész terhessegem, mit csinálhatnék, hogy el?bb jöjjön a baba? Ne itéljetek el, de már szeretnék túl lenni a szülésen. A babámmal minden rendben, a súlya is oké, úgyhogy akár jöhetne is. Légyszi írjatok.

Legjobb válasz: Nekem ez az értékem már a 32.héttõl volt.Mégis kiírt idõre szültem, igaz 3 óra alatt.Teljesen egyéni hogy ebbõl mikor lesz szülés:-) Könnyû szülést és szép egészséges babát kívánok!

Nekem ez az értékem már a 32.héttõl volt.Mégis kiírt idõre szültem, igaz 3 óra alatt.Teljesen egyéni hogy ebbõl mikor lesz szülés:-) Könnyû szülést és szép egészséges babát kívánok!
Én is 36 hetes terhes vagyok. Második babámat várom. Nekem 2200 az értékem 29 héttõl. Görcsök mindennaposak, én is szeretném, ha már túllenék rajta. Én málna levél teát iszom, meg szedem a homeós bogyókat, valamint apával ois megbeszéltük, hogy õ is segít..:) :) (apás indíts) Hétfõn megyek újra dokihoz, én kikérem a véleményét a dolognak, mert nem vagyok hajlandó megint egy óriásbébit szülni. Már most 3500g körüli a törpe...Elsõ fiam is 4300 g volt. Vele már nem akarom én sem 40. hétig elhúzni, mert õ is hasonlóan nagy baba. Pocakom méretei alapján - is elsõ terhességemhez képest - jelenleg (õ így 36 hetesen), 14 cmmel nagyobb pocakom van, mint elsõ szülött kisfiammal volt ugyan ennyi idõsen...
Szia! Elsõ babával a 32.héttõl húztam így, 40+4 voltam, amikor indították Második babámmal sajnos már a 9. héten így indítottunk, vetélést jósoltak, ám végül nulla pihenéssel a 41+0 napon indítani kellett

Miután tavaly 3-szor veszítettem 5 hetes magzatot meddőségi központba mentünk, 3 hét múlva, a karácsonyi időszakban spontánul terhes lettem. A 10. héten a magzat elhalt. vMost mit csináljak? Kihez forduljak?

A medd?ségi centrumban azt mondják. nincs szükségem a segítségükre, semmi akadálya, hogy a köv.terhességem sikeres legyen.

Legjobb válasz: http://www.meddosegikozpontok.eoldal.hu/ Itt van egy pár központ, szerintem válassz egy másikat, mert ahova most jársz, ott túl sokra nem számíthatsz. Nem is értem, hogyan van bõr a képükön még nyitva tartani! Nagyon sajnálom, ami veled történt, remélem hamarosan valóban sikerrel jársz!

http://www.meddosegikozpontok.eoldal.hu/ Itt van egy pár központ, szerintem válassz egy másikat, mert ahova most jársz, ott túl sokra nem számíthatsz. Nem is értem, hogyan van bõr a képükön még nyitva tartani! Nagyon sajnálom, ami veled történt, remélem hamarosan valóban sikerrel jársz!
Lehet nem kell a meddõségi központ, mert azért sok problémát ki lehet zárni alapból az esetedben. Elég lenne egy nõgyógyász is, hormon (progeszteron) problémák kizárásra illetve a veleszületett trombózis hajlamnak sem ártana utána nézni. (fõleg ha a közeli hozzátartozóid között volt trombózisos) Biztos van még más ilyenkor szükséges vizsgálat is, de nem vagyok orvos, ennyi jutott hirtelen az eszembe.
hát elég nehéz kérdés!szóval énsem tudom már melyik dokihoz menjek!ez egyhelyben toporog 1 éve egyfajta gyogyszerel tõmköd! én helyedben keresnék másik meddõségi központot! valami okának kell lennie !!!!ezt nemszeretem a dokimban énsem hogy nemkeresi az okát hogy miért vékony a méhnyálkahárttya. nem lehet neked is vékony volt?és nemtudott kelõképpen beágyazodni? ismerõsõmnek is az a baj hogy elment a baba mostmár nemjön neki ösze és a baba azért ment el mert a szervezet nemtudta a babéát táplálni.gondolom mit érzel!miota probálkoztok?
Nekem szintén volt 2 vetélésem, 5 hetesen.Fehér fagyõngyy teát kezdtem el inni.Maria Treben könyvében olvastam róla hogy jó meddõség ellen.Azóta van egy 13 hónapos kisfiam.Te is megpróbálhatnád hátha segít.
Néztek már hormonokat? Progeszteront a ciklus 21. napján? TSH-t? (pajzsmirigy) Kortizol? (mellékvese termeli) Inzulint? Ha ez mind jó eredménnyel zárul, akkor tényleg kellene egy másik meddõségi központot keresned!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hormont néztek, csak idáig jutottunk. Magas a prolaktin szintem, minden más(amit a vérbõl vizsgáltak), ideális. Azt mondta a doki, hogy egy hónap múlva nézessem meg újra. Semilyen más vizsgálatot nem végeztek. Egy normális több gyerekes orvosban talán tudnék bízni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Annyi mindent összeolvastam már, innen tudom, hogy legalább 8 oka lehet annak, ha a magzat elhal. 1. a prolaktin magas szintje: ez nálam van 2. valaki írta, hogy trombózis hajlam: édesanyámnak 26 évesen, öcsém születése után volt mélyvénás trombózisa, de azóta soha, és nekem is volt olyan 5-6 éve, és azóta nincs panaszom, de azt hiszem ezt nézték a vérvételkor. - Azt mondták, hogy megvastagodott a méhnyálkahártya, - Az elsõ két veszítés után azt mondták, hogy ilyen sok nõvel elõfordul, de észre se veszik, (csakhogy olyan vérzést és görcsöket amilyen nekem volt nem lehet nem észrevenni!) Egyébbként a Forgács intézetben voltunk, és nekem nagyon szimpatikus volt a doki -bár csak 2-szer találkoztunk, benne bízni tudtam volna, de õ azt mondta amikor spontánul babás lettem, hogy mostmár keressünk másik dokit. A "másik " doki viszont elsõ perctól felületesen foglalkozott velem, de csak késón esett le a tantusz. Most több kollegám is ajánlt orvost, de a férjem bosszus, hogy nagyon messze. Mi a XV. kerületben lakunk, az uzsoki korháztól 10-15 percre, és eddig is Erzsébetre, meg Budára jártunk, és magánrendelõkbe, és mégsem bízonyultak jó választásnak.
ne add fel!!!!!lényeg hogy meddõ nem vagy!!!!!!

Mit gondoltok az Advantix cseppről? 2-3 hete cseppentettük a kutya nyakára (4 és fél kilós kutya, a 4-10 kg-ra valót adta az állatorvos 3000, -Ft-ért! ) Hétvégén kirándulni voltunk, ma 3 kullancsot szedtem ki belőle. Mit csináltunk rosszul?

Cseppentés után egy hétig nem fürdettük. Ráadásul cseppentés után úgy vakarózott szegény, hogy rossz volt nézni.

Legjobb válasz: Rengeteg spot-on és nyakörv létezik már,sajnos területenként eltérõ,hogy hol mi vált be. Nem tudom merre laktok,de felénk (Solymár,Piliscsaba,Pilisvörösvár)a Foresto nyakörv vált be.Mindenki,aki használja,meg van vele elégedve,nincs bolha,se kullancs kirándulás után sem. Mi is advantixot használtunk egy darabig,de kb 3-4 hónap után immúnisak lettek rá a bolhák,így bolha volt a kutyákban,kullancs (még) nem. Kérdezzétek meg a helyi állatorvost,hogy a visszajelzésekbõl felétek,milyen készítmények a tartósak.

Rengeteg spot-on és nyakörv létezik már, sajnos területenként eltérõ, hogy hol mi vált be. Nem tudom merre laktok, de felénk (Solymár, Piliscsaba, Pilisvörösvár)a Foresto nyakörv vált be.Mindenki, aki használja, meg van vele elégedve, nincs bolha, se kullancs kirándulás után sem. Mi is advantixot használtunk egy darabig, de kb 3-4 hónap után immúnisak lettek rá a bolhák, így bolha volt a kutyákban, kullancs (még) nem. Kérdezzétek meg a helyi állatorvost, hogy a visszajelzésekbõl felétek, milyen készítmények a tartósak.
Milyen állapotban voltak a kullancsok? Elképzelhetõ, a te kutyádnak nem az Advantix a megfelelõ védelem.
Egyik csepp sem "univerzális" sajnos, ki kell tapasztalni, hogy a TI környéketeken, a TI kutyátoknál mi válik be. Ha kirándulni mentek, érdemes dupla védekezést (csepp+nyakörv) választani - errõl mindenképpen konzultálj dokival, mert bizonyos hatóanyagok ütik, míg mások erõsítik egymást. OFF: Jézusom, a 3000, - a kistestûeknek való Advantixért horror :O Mi a kerület egyik legdrágább dokijához járunk (sajnos... de a hozzáállása kárpótol!), épp ma vettem Advantixot, kettõvel nagyobb (15-20 kg) kiadásban, és 2500, - Forintot fizettem.
A hosszú szõrû kutyák is viselnek nyakörvet védekezésre. Általában a nyakörv szépen beül a szõrbe a bõre közelébe. Sokszor nem is látni, hogy rajta van a kutyán.
Tavaly, mikor hozzám került a kutyám, nekünk is Advantixot adott az állatorvos. Hát ment is bele kullancs, meg babéziás is lett, majdnem belehalt. Semmilyen cseppel nem próbálkoztam utána, nyakörvünk van, az bevált.
Hát nem tudom milyen kutyud van, nálunk a német juhászok és a leonbergik is nyakörvet hordanak, és bennük sincsen semmilyen élõsködõ.Olcsóbban is jöttök ki vele, mint 3 hetente csepegtetéssel.
Próbálkozni kell a szerekkel. Talán egy Expot következõre? És kiránduláskor egy másik szerrel lefújni pluszban a kiskutyát.
A kérdező hozzászólása: Pestiek vagyunk, de rengeteget kirándulunk.
A kérdező hozzászólása: A kullancsok épp úgy néztek ki, mint mikor semmiféle kullancs elleni kezelést nem kapott a kutyus. Elsõ kutyásként az elsõ kullanccsal rohantunk az állatorvoshoz.Õ adta a cseppet. Havanese kiskutya, a doki azt mondta, hogy a nyakörv nem való neki, mert hosszú szõrû kutyának nem nyújt teljes védelmet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, vettünk egy Foresto nyakörvet. Egyelõre nincs újabb kullancs, pedig a hétvégén megint kirándultunk.

Mennyire normális dolog, hogy szülés után 3 héttel csökken a vérzés és barnázgatás van inkább a 4. hétre meg visszaerősödik és élénkpiros? Járt így v ki?

Legjobb válasz: Azt hiszem nekem is így volt. Mondta is a védõnõ h bármikor visszatérhet a piros színû, mikor mondtam neki h csak bárnázgatok....

Azt hiszem nekem is így volt. Mondta is a védõnõ h bármikor visszatérhet a piros színû, mikor mondtam neki h csak bárnázgatok....
nekem ez 8 hétig volt így! Egyszer enyhült, egyszer felerõsödött a vérzés! 4 hét után kijelentettem, hogy elmúlt, erre rá két napra újra véreztem. Szerintem ilyenkor ez még normális.
Nekem detto így volt! Már tök örültem, hogy 3 hét után elmúlt, aztán az 5.-en visszajött. Felhívtam a dokim, azt mondta ez így normális. Ahogy húzódik vissza a méhed, úgy tisztul is. Van akinek szakaszosan, van, akinek 3 hét alatt rendbe jön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!sikerült megnyugodnom kicsit!:) de elmúlhatna már.....
Nekem ugyan ez volt, 8 hétig tartott, aztán szóltam a dokimnak hogy most már csináljunk valamit, és õ írt fel egy gyógyszert és 2 nap múlva már semmi nem volt.
normális, az elsõ 6 hétben minden az, kivéve, ha nagyon darabos, alvadt lenne, vagy szagos

3 hete csináltattam a szám szélléhez pirszinget. Most egy kis gyenygóc alakult ki alatta, de nem tudom miért?

Legjobb válasz: Azért mert begyulladt. Lehet, hogy nem bírja a szervezeted azt az anyagot, amibõl van. Vagy csak simán ki kell tisztítani a helyét és lefertõtleníteni a pc-t.

Azért mert begyulladt. Lehet, hogy nem bírja a szervezeted azt az anyagot, amibõl van. Vagy csak simán ki kell tisztítani a helyét és lefertõtleníteni a pc-t.

Reggelente es napkozben is terhessegi tuneteket erzek magamon mar 3 hete kesik a mensim . A tesztek negativak, Szerintetek mi lehet az oka, terhes vagyok? De akkor mert nem mutatja ki a teszt?

Legjobb válasz: Nekem a teszt többször is csak a 10. hét után jelzett!(Úgy tudom, a pozitív teszt biztosabban jelzi azt, hogy valaki terhes, a negatív eredmény nem biztos, ezt többszöri tapasztalatból tudom.)

Nekem a teszt többször is csak a 10. hét után jelzett!(Úgy tudom, a pozitív teszt biztosabban jelzi azt, hogy valaki terhes, a negatív eredmény nem biztos, ezt többszöri tapasztalatból tudom.)
Szia! Védekeztetek?vagy véletlen? Lehet még nem állt be a menzeszed. Nekem 2 hete késik és negatív a teszt, de mi babát szeretnénk Mész orvoshoz?majd írj mi van Veled.
Hát akkor legyen úgy ahogyan szeretnéd :)
Szerintem már rég el kellett volna menned orvoshoz, hisz már 7 hetes terhesnek kellene lenned, esetleg kicsit fiatalabbnak.
Feltétlenül menj el orvoshoz! Remélem neked sikerült:) Majd írd meg, hogy mi lett!
A terhességi tünetekhez hasonló tüneteket betegség is okozhat. Menj el orvoshoz, nõgyógyászhoz (cikluszavar miatt)
szia. Nem lenne rosz bemenned egy nõgyógyászhoz vizsgálatra.Lehet akár méhen kívüli terhesség is, vagy petefészek ciszata(attól is késhet a mensid) Nem ártana ha megnézetnéd magad.
Az elsõ jól mondja. A negatív mindig lehet még pozitív, viszont a pozitív sosem lehet negatív... Orvos?
Ha 3 hete késik kb 4 hetes lehetsz azt már az orvosnak vérbõl vagy vizeletbõl ki kell tudnia mutatni. Egy laborban azért érzékenyebb teszteknek vetik alá a vizeletet és a vért. És meg is ultrahangozhatnak, ha azok is negatívak és akkor kiderül, hogy mi a baj.
A kérdező hozzászólása: 13:52 koszi a batoritast de ez a dolog nem lenne olyan csodas mert csak 17 vagyok .Ha lenne is baba valalnam a felelosseget mert a parom velem van .O mintha mar orulne neki elore
Szia! Szerintem is menj el orvoshoz, és csináltass vérvételt! Én 6 hetesen mentem 3pozítív teszttel, és nem látták a babát, de sajnos rá 2 napra úgy bevéreztem, hogy sürgõsségin kiderítették, hogy 6 hetes vagyok. 22 hetesen megszültem, de sajnos már halott volt. Én a helyetekben legközelebb jobban vigyáznák. Elég igazságtalan az élet, mert aki szeretne annak nem jön össze, aki meg nem akar annak meg pehhére igen :(

2-3 hete lefeküdtünk a barátommal gumi nélkül, de épphogy csak berakta, "húzott párat" és ki is vette én pedig forró vízzel megmostam magam "ott". Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elvileg elõváladéktól is teherbe lehet esni, bár jóval kevesebb az esélye. Mikor kell megjönnie? Nem élvezett beléd? Írj!

Elvileg elõváladéktól is teherbe lehet esni, bár jóval kevesebb az esélye. Mikor kell megjönnie? Nem élvezett beléd? Írj!
lehet azért jõtt fel plusz kilo mert tõbbet eszel.azért még nem kell hogy babás légy.
Menj orvoshoz, a hirtelen hízás felborult hormonszintre is utalhat ( legtöbbször emelkedett prolaktinszint ) de a hormonjaid nem a babától borulhatnak csak fel. Addig hogy megnyugodj végezz méhnyak vizsgálatot ha fel van keményedve és nehezen éred el akkor lehetsz babás, de ha eléred és puha vagy közepes akkor nem vagy az. Nyugodj meg.
szerintem nem lehetsz terhes...2-3 hét alatt nem lehet terhességtõl 7 kilót hízni, hidd el. az aktustól számítva eleve 8-12 nap a beágyazódás, és gyakorlatilag az számít már babás állapotnak. Az egyéb tüneteidet idegi alapon magadnak okozod, igaza van a barátodnak. Hogy értsd. MI pl. már hónapok óta szeretnék babát és én 2 hónapja mensi elõtt minden létezõ kismama tünetet produkálok :-) Szval az emberi psziché nagy hatalom! Nyugi! Azért ne idegeskedj, mert nem visz elõrébb. Esemény utáni tablettáról már úgyis lekéstél, ha elvetetnéd, arról meg még úgysem. Ügyeletes gyógyszertár pedig mindenhol van.Ha akarsz, ott tudsz venni egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat Mindenkinek, de aki még tud tanácsot adni, írjon nyugodtan.A méhnyak vizsgálata itthon is elvégezhetõ és az biztos, hogyha puha akkor=nincs gyerek!???
A kérdező hozzászólása: Légyszi válaszolj a méhnyakas kérdésr!Ezt itthon is elvégezhetem és biztos az eredmény???
Szia. Szerintem se vagy terhes.Csak bebeszéled magadnak.De nincs kizárva se. Barátnõm már egy hét után olyan rosszul volt hogy nagyon.Nézd meg ugy hogy terhes vagy e. hogy állj meg egyenesen, egy kicsit dõlj hátra, és a köldököd alatt, lenni kell egy kis gödörnek.Ha az a kis gödör ott van, és érzed is meg látod, akkor nem vagy terhes. De ha nem látod, és nincs ott, akkor viszont terhes vagy.Hát szorítok neked bármit is szeretnél.Majd ird meg hogy mi lett:) Szia 21éves csajszi
ez az elõzõ gödrös hozzászólás komolytalan!! :-))) nehogy bevedd:-) Én nem értem miért nem mész el az ügyeletes gyógyszertárba....Hiába tapogatod ki a méhszájadat, egyáltalán nem biztos hogy jól érzed amit érzel, fõleg ha még soha nem csináltad
Ha komolytalan akkor nem tudom két gyerek után végülis tapasztalatlanságból mondom?? Te tudod. Én csak leirtam.Nekem bevállt mind a 2x. És nem csak nállam, hanem ismerõsömnél is.És õ is elég tapasztalt gyerek téren...
oké. akkor Nálad lehet bevált, de ez totál egyéntõl, alkattól függ. Nálam ilyesmi nem volt pl.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de aki arra nem képes, hogy elmenjen egy dokihoz, hogy valami nem stimmel vele, az számomra elég éretlennek tûnik a nemi élethez is. Nem tudom, hány éves vagy, de ez a viselkedés elég gyerekes. Ha véletlenül terhes vagy - amit nem hiszek egyébként - azzal nem sokat használsz, hogy jajjgatsz és nem vagy hajlandó utánajárni a dolognak. Ha nem vagy babás, legalább megnyugszol, ha meg igen, az a baba akkor is ott lesz, ha még heteket vársz, de akkor már kevesebb lehetõséged lesz dönteni. Nem mintha abortusz hívõ lennék, sõt! De hidd el, ezzel a hozzáállással semmit sem oldasz meg.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs semmi a közelben, de hétfõig meg tiszta ideg leszek!Nem tudom elhinni, hogy vki ennyitõl terhes legyen, mások évekig így szertekeznek, ráadásul a pasi elmegy a csajban és mégsem lesz baba...!Meg aki nemakar gyereket, annak lesz, aki pedig mindent megtenne egy kisbabáért, annak biztos h nemjön össze(legalábbis egy ideig biztos, hogy nem)!!Miért van ez így, nemértem??!
menj el dokihoz.ne légy gyerekes
Attól még lehetsz terhes, hogy nem élvezett el benned. Lehet, hogy a "pár húzás" folyamán jött egy kis elõnedv, amitartalmazhat spermiumot. Te pedig nem tudod tökéletesen kimosni "ott" sima forró vízzel. Használjatok óvszert!... Vagy ne, de akkor megérdemled az idegeskedést meg ami még jöhet.
A kérdező hozzászólása: Már megvolt(idõben), de vannak arra utaló jelek és ezért félek(hányinger-napközben is és néha reggel is, de nem minden nap-, szédülés, has-és fejfájás)és nem élvezett belém, épphogy csak bennem volt, napok óta éreztem hogy híztam, most pedig rááltam a mérlegre és volt(nemkevés)változás!Ezelõtt 53kg vtam, most meg 60, de manapság alig ettem.Tanácstalan vok, most meg nemtudunk tesztet venni, mert minden be van már zárva.ÍRJATOK LÉGYSZI!!!!
lehetsz terhes, de kicsi az esélye.
Szia! nagyon kicsi az esély, h terhes vagy ( persze benne van a pakliban) de ezek a tünetek, fõleg a hízásod ( igaz nem írtad, hogy mennyi idõ alatt híztál) nem normálisak, szóval mindenképp menj el a körzetidhez, miután teszteltél. Amúgy a bevásárlóközpontok nyitva vannak, ott vehetsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Kb egy hete éreztem magamon, hogy vmi tényleg nincs rendben, mert azt éreztem hogy az eddigi ruháim(amik addig rendben voltak rajtam)feszülnek rajtam és kényelmetlenül érzem magam bennük.Ma álltam mérlegre és akkor lett még gyanúsabb a dolog.Most elõször csináltuk így, eddig mindig védekeztünk, nemakarok terhes lenni.:-(
szia a hízás nem a baba jele mert ilyenko még nem hízol 7 kg-ot, de azért hogy megnyugosj vegyél egy tesztet
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjon, aki tud valami tanácsot adni, mert nagyon félek.Olyan rosszul érzem magam!
Irány egy bevásárlóközpont, és vegyél tesztet!!! A hízás viszont nem valószínû, hogy baba miatt van, ilyen korán ez a tünet nem igazán jelentkezik! Nyugi, és tesztelj!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor mitõl lehet az a 7 kg plusz?Soha nemvoltam még 60kg és azt vettem észre, hogy a hasam is nõtt, pedig tudom, hogy ennyi idõ alatt nem is nõ még semmit!A barátom állandóan azt hajtja, hogy csak bebeszélem magamnak a tüneteket...!Tanácstalan vagyok, nemtudom, hogy mit tegyek.Tudom, hogy erre elõbb kellett volna gondolnunk(védekezésre), de mostmár nincs mit tenni, marad a várakozás!ÍRJATOK!!!
Nem tudom, mitõl lehet az a 7 kg plussz, de a barátod sem mond hülyeséget! Ha bebeszéljük magunknak a tüneteket, akkor a szervezetünk meg is csinálja, amit mondunk neki!!! Ez valóság! Nincs a közelben vmi hipermarket?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a második fiam egy ilyen aprócska kis "felelõtlenségbõl" született, amit persze most már egyáltalán nem bánok. Persze kicsi az esélye, hogy ettõl teherbe esik az ember, és szerintem lehet, hogy csak pszichés alapon jelentkeznek nálad a tünetek, mert szinte bebeszéled magadnak, hogy biztos terhes vagy. Csinálj egy tesztet, és minden kiderül. Legközelebb pedig ne veszítsétek el a fejeteket. Én legalábbis azóta már nem kockáztatok többet.

3 hete kívánom a páromat, de nem fekszik le velem. Nagyon ki vagyok már éhezve, mit csináljak?

Másfél hete olyan feszült voltam, hogy neki is estem. Hiába mondtam neki többször is, semmi. Már rá sem merek gondolni, próbálom elterelni a figyelmem, de csak rövid idôre sikerül. Kifejezetten levert, roíszkedvû, hisztis lettem.

Legjobb válasz: Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.

Nos mivel a párod szerintem ezt meg lehet beszélni. Meg lehet neki mondani, hogy már nagyon kivánod, nagyon szeretnél vele szeretkezni. Szerintem ez igy van rendjén. Lemaradt a történetbõl, hogy hány évesek vagytok, te melyik nemet képviseled, és mit mondott amikor közeledtél/mivel háritott el.
Ilyen velem is volt, én otthagytam a büdös francba. Nem szexelni nélküle is tudok.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok. És nem tudom hajlandó lenne-e egy szakemberrel beszélni. Talán tényleg kéne, biztos van valami baja, de annyira ki vagyok készülve, hogy képtelen vagyok vele foglalkozni. És ezt úgy értsétek, hogy mondtam, hogy mondja el, ha van valami baja, néha ha látom, hogy valami nem stimmel, direkt rákérdezek, de nem mondja. Elegem van ebbõl, képes elérni, hogy én érezzem magam hülyének, amikor "zaklatom". Úgy érzem nem tud már érdekelni. De persze ha õ is úgy állna hozzá, ez változhatna, de nem úgy áll hozzá. Azt mondja szeret, és hogy én nem kívánom, meg terel... Annyira kib*szottul unom már! Már megcsaltam volna rég, ha volna kivel, és fõleg, ha képes lennék rá. De nem vagyok. Még. De még pár nap, és le fogom küzdeni az ellenérzésemet úgy érzem.
Valahogy ki kéne sajtolnod. Nem megoldás ha egybõl másfelé kacsintgatsz. Nem tudom hogyan tudnád mégis rávenni, ezért javasoltam neked a szakembert, hátha õ okosabb ezügyben (biztosan) Elsõre akár egyedül is konzultálhatsz vele, ezer olyan dolgot fog mondani, ami nekünk eszünkbe sem jutna. (mert ezért õ a szaki)
Nem lehet hogy fáradt?Távkapcsolatban vagytok.....gondolon a munka miatt...aztán hazamegy és ott a baba... mikor szûltél?A lasiknak ehhez több idõ kell ám hogy átáljanak arra hogy 3-an vagytok.Nálunk a baba után majdnem 6 hònap kimaradt pedig az én párom velünk van minden nap..aztán amikor helyrejött akkor mondta el hogy fáradt volt meg ugye a nyomás hogy már apa lett!Neki nem segítenek a hormonok hogy jajj én apa lettem!Lehetnél megértõbb is!!!
A kérdező hozzászólása: Lehetnék, de nem leszek, mert õ sem az. Pont. Eldöntöttem.
A kérdező hozzászólása: Én is fáradt vagyok.
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja szültem, de akkor 7 hét után miért feküdt le velem, most meg miért nem? Eddig is apa volt.
Kijöhetett ám ez rajta most is!Én csak azt mondom hogy nem kell a legrosszabbra gondolni meg ha már babátok van akkor megcsalAs helyett lehetnél türelmesebb is!Pròbáld ki hogy 1-2 hétig nem emlegeted a dolgot meg nem célozgatsz rá!Talán magátol megoldòdik!
Szexelj velem.:)
A kérdező hozzászólása: Ahhoz kerülnöm kell 1-2 hétig a találkozást, és a kommunikáció minden formáját vele.
A kérdező hozzászólása: Itt volt megint, és ismét semmi. Orálisan kielégítettem, aztán aludtunk. Ez volt az utolsó alkalom, az biztos.
Nos sajnálom :///
A kérdező hozzászólása: Én mégjobban.
De miért (már ne haragudj) szoptad le? Miért nem csaptál az asztalra, hogy elég volt?! Miért nem vetted le a bugyid és toltad az arcába, hogy igenis ketten vagytok, nem szívélyességbõl oboázol?! Miért nem hisztiztél?
Igen, igazuk van itt akik írják, hogy egy 25 alatti srác hülyére b....a, 24 vagyok és bármikor kapható vagyok egy oltári menetre, ha fáradt vagyok, ha nem, mindig bármikor :) ) A szex a lételemem, az tuti! Ha szeretnéd én megmutatom neked milyen az amikor úgy megd...ak hogy 2 napig zúg a füled az élménytõl ;)
A kérdező hozzászólása: Mert már kivertem a balhét, hisztiztem, és nem hatott. Nem akartam kezdeményezni, mert ha nagyon akarnám, hogy megdugjon, megdugna, de ne azért csinálja, mert nagy küzdelem árán ráveszem. Én döntöttem úgy, hogy elõjátéknak orálozok, de aztán úgy alakult, hogy úgy ment el, és esze ágában sem volt viszonozni. Morgott valamit az orra alatt, hogy tudja, hogy mit kellene csinálnia, mit várok tõle, de nem csinált semmit.
Mert neked nem árulja e la gondját, neked egyre inkább hiányzik a szex, a kapcsolatotok rámehet, a gyerek meg ott. Szóval idõ kérdése, hogy megjelenjen egy harmadik, aki (ha belegondolsz) jobb ha egy szakember, mint egy szeretõ, vagy ügyvéd... (ha házasok vagytok)
A kérdező hozzászólása: Miért kellene?
csatlakozom az elõttem lévõhöz... ezt meg kell beszélni vele... de am én 19/L. én is vagyok hogy kívánom a szexet, és próbálom a páromat jelekkel figyelmeztetni, hogy mit is akarok :D de van hogy elutasít, mert nem akarja, egyszer egy kicsit még próbálkozok, és ha nem, hát nem. Nem is szoktam erõltetni, mert tudni kell, hogy a párunkat is meg kell érteni. Lehet h a párunk fáradt, rossz kedvû, valami negatív érzéssel van teli, és bizony, hogy olyankor az ember nem kívánja igazán a szexet. Tudom, mert én is voltam már így, én is ellenkeztem már, mert vagy fáradt voltam, vagy rosszkedvû... és valahogy nem esett volna jól, vagy pedig nem élveztem volna annyira.. de volt hogy rávett a párom, nehéz volt rávennie, de sikerült... de ezt úgy is kell csinálni, hogy a párunk meggondolja magát, szép lassacskán kell mindent csinálni, nem szabad egybõl neki ugrani a dolgoknak, az annál rosszabb ilyenkor. Bár ez az én véleményem és tapasztalatom, biztos vannak más megoldások is :)
A kérdező hozzászólása: Távkapcsolatban élünk, és már hetek óta nem volt köztünk semmi. Már említettem neki, de mikor itt van, eljutunk a csókig, simogatásig, aztán semmi. Nõ vagyok.
A kérdező hozzászólása: 19/L 29/F És még ha õt meg is értem, az nem változtat semmin. Addig fogja húzni a dolgot, hogy kénytelen leszek elhagyni.
Namost van egy 29 éves férfi, aki ritkán látja a barátnõjét, és hûséges... Nem éppen arra gondolnék, hoy majd hárit, inkább arra, hogy letépi a ruhádat, feltesz a konyha asztalra, és ájultra... :) )) Ott valami nagyon nem egészséges mederben folyik nálatok. Vagy van valakije, vagy nem vagy neki fontos, vagy impotens/meleg, vagy félre-félrelép. De az biztos, hogy ott valami nem gömbölyû
A kérdező hozzászólása: Én is úgy érzem, hogy félrelép, nem kíván már, de tagadja. Én hónapokig kevésbé kívántam, (szültem) mégis lefeküdtem vele. Múlt hónapban megjött, helyreálltak a hormonjaim, újra kívánni kezdtem, de addigra már nem szeretkeztünk min. 2 hete. Vagyis már több, mint egy hónapja. Mondom neki, de mikor itt van, semmi. És miután balhéztam vele, azóta fõleg nem. Mert neki idõ kell átgondolni a dolgokat. Na persze. Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel...
10:20 nem arra gondoltam, hogy ha én vagy a párom nem akarja, hogy húznánk halogatnánk az idõt, mert nem, ez csak alkalmanként van, ha a barátom egy hosszú idõ elteltével sem akarja, akkor nyílván kérdezõskönék, meg utána járnék, vajon mi van a dolog mögött?! de nálunk sincs idõhalogatás, mert szeretjük egymást, csak azt mondom ha alkalmakként nem akarja, akkor nem arra kel fogni hogy van valakije stb. hanem olyankor mi is megérthetõbbek lehetnénk...
úgy fejezem ki akkor hogy sûrû szex után, mondjuk eltelt 2 hét, lefeküdt veled amikor akartál, de 1 alkalmat kihagy, mert nem akarja. ilyenre gondoltam
A kérdező hozzászólása: Alkalmanként.. másfél hónapja nem szexeltünk, ez 6 alkalom egymás után!!
De azert kell nektek az idosebb pasi. meglatod egy 25 eves korig levo srac rojtosra szeretezne Teged. Xd
Terhességed alatt volt szex? Nem lehet, hogy a terhesség és a gyerek kavar be a fejében?
A kérdező hozzászólása: Volt alatta szex, 2 nappal szülés elõtt is volt, meg már 7 héttel utána is.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehet... de nem bírom már.
Próbáld kihúzni belõle (lehetõleg személyesen), hogy mi a probléma, enélkül ne hozz(atok) elhamarkodott döntést! Egy pár vagytok, meg kell beszélni, ha valami nem oké!
A kérdező hozzászólása: Nem megy.
Nem kéne megkérdezni egy szakembert is? mert elég kényes a helyzet. (a gyerek(ek) miatt fõleg)
Kérdezõ, azt írtad: " Kidobnám a francba, de akkor nem lenne kivel..." - de hát így sincs... és az csak a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy egy kommunikációképtelen sültparaszt, vagy egy sunnyogó pacák. Ha bármi okból baja van a szexszel, azért el kellene mondania, fõleg, ha már közös gyereketek is van...

Utolsó mensi dátuma júl.20, és a clearblue digitális azt írja ki, hogy több mint 3 hete volt a fogamzás? Miért?

most voltam uh-on, semmi nem látszott.

Legjobb válasz: Selejtes a teszt! Csinálj másikat a kimaradt menstruáció után!

Selejtes a teszt! Csinálj másikat a kimaradt menstruáció után!
mi újság azóta?
A kérdező hozzászólása: vsz hamarabb fogant, méret alapján jó 5 hetes vagyok.
Kérdezõ, mi a helyzet veled? Tudsz már többet?
5-ös vagyok, mondtam hogy bocs, elszámoltam :(
Mondom én, lehet hogy ikrek, azért magasabb a hcg-d :)
A kérdező hozzászólása: még a négy hetet sem töltöttem be. és nem türelmetlenségbõl teszteltem, hanem brutál hányingerem van, mint az elõzõ babánál 8 hetesen. ciklus elsõ hetében nem voltunk együtt. félek :(
5-ös válaszoló! Hogy lehetne 5 hetes terhes, ha július 20-án volt meg neki utoljára??? Ne viccelj már!
Mondjuk elõbb volt ovud.
Bocs, utána számoltam, még csak a 4.héten tartasz. Akkor sok a hcg-d :) Minden esetre gratulálok :)
Hát, ez fura, akkor irtó koránt fogant, ha már most erõsen kimutatja, viszont még akkor is nagyon kicsi, a doki érthetõ okból nem látott semmit. Lehet, hogy a menstruáció utáni elsõ napokban estél teherbe. Én csak ezt tartom logikus magyarázatnak.
Ha azt írja ki, hogy +3 ahhoz még 2 hetet hozzá kell adni és úgy teljesen jó, 5 hetes terhes vagy. Nincs semmi baj a teszttel!!!!
Ki tudja, lehet ikrek lesznek :)
A kérdező hozzászólása: több tesztet csináltam, mind irtó erõs, délutáni pisibõl is.
na ezért nem jó a digitális tezst. Teljesen megfelel a sima is. A lényeg hogy van-e HCG vagy nincs. Az orvos csak az 5.-6.héttõl lát valamit, de az 5.-en nem túl gyakran. még korán voltál.
A kérdező hozzászólása: Missed ab lett hat hetesen :(

3 hete késik, a cicim duzzadt feszül erek jöttek ki rajta, meg kitüremkedtek a bimbo körül a mirigyek, naponta többször is kell nagy wre mennem, hasszúrka van néha, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem baba lehet, mert a bofi is arra utal. De nagyon lazan irod, orulsz neki, vagy nem? A teszt pedig tenyleg koran lehetett. Doki megmondja, meddig varsz meg vele?

Szerintem baba lehet, mert a bofi is arra utal. De nagyon lazan irod, orulsz neki, vagy nem? A teszt pedig tenyleg koran lehetett. Doki megmondja, meddig varsz meg vele?
3 het az mar sok, terhes vagy, nem gondolod? Csinaltal tesztet? Reggel vegyel parat, aztan csinald meg oket, mindennap egyet-egyet. Vedekeztetek?
Nekem pont ilyen tüneteim voltak, mikor terhes lettem. Kivéve a nagyvécét. Tesztet csináltál?
A kérdező hozzászólása: 6 tesztem negativ monjuk eléggé korán cisnáltam öket pénteken tesztelek, ovszerrel védekezünk de voltmár olyna hogy dobozba tlaáltunk átlyukasztot csomagolásu gumit lehet becsuszot egy baba:) amugy szellentenem is eléggé gyakran kell
A kérdező hozzászólása: böfiznem is gyakran kell, a höm reggel 36.0 este 37.0 37.4
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretném a babát:) a okira cska jövöhéten kaptam idöt:(mert szabion van:(
A kérdező hozzászólása: ma megjött délután 3fele demostmáér nincs semmi nemértem:S:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!