Találatok a következő kifejezésre: 3 hete jött meg a mesim, (3 db)

3 hete nem jött meg a mesim, tünetem nem sok van. Lehet, hogy terhes vagyok?

Kétszer volt hogy étel illatától hányingerem lett,de soha többsz?r,két falat kajától felfújódok,cicim nem fáj, hormonzavarom nincs,a mensim eddig napra pontosan megjött.Csináltam két tesztet, egyiket egy hete a másikat két hete, mind a kett? negatív.Ha nem terhes vagyok akkor mi lehet a baj amiért nem jött meg???

Legjobb válasz: Menj el sztk-s nõgyógyászati rendelésre mielõtt a magándokidhoz mennél, és nem akarsz még több mint egy hetet végigizgulni. Függ a korodtól és az elõzményektõl is, hogy mi lehet a gond, nehéz lenne megmondani, hogy miért nem jön meg a mensid ezek ismerete nélkül, kiváltképp nem szakmabelieknek, de aggodalomra semmi ok, menj el sztk-s dokihoz és egész biztosan megnyugszol, de legalább közelebb kerülsz a válaszhoz. De semmiképp ne spannold magad túl, mert a stressztõl is felborulhat a ciklusod. Kitartás!

Menj el sztk-s nõgyógyászati rendelésre mielõtt a magándokidhoz mennél, és nem akarsz még több mint egy hetet végigizgulni. Függ a korodtól és az elõzményektõl is, hogy mi lehet a gond, nehéz lenne megmondani, hogy miért nem jön meg a mensid ezek ismerete nélkül, kiváltképp nem szakmabelieknek, de aggodalomra semmi ok, menj el sztk-s dokihoz és egész biztosan megnyugszol, de legalább közelebb kerülsz a válaszhoz. De semmiképp ne spannold magad túl, mert a stressztõl is felborulhat a ciklusod. Kitartás!
Terhesség is lehet, nem mindenkinél jelentkezneka tünetek. De más oka is lehet, akár ciszta, akár fertõzés, bármi. Ezt így tényleg nehéz lenne megmondani. A teszt sokaknál még a 7-8 hetes terhességet sem mutatja ki. De mire eljutsz dokihoz, tuti már uhon is látszik, ha baba van. Bármit is szeretnéol, drukkolunk, hogy ne legyen baj.-)
Mindenképp doki, uh és vizsgálat. Biztos nincs komoly baj, de muszáj utánajárni! Drukkolok!

Rendszertelen mesim miatt Norcolutot írt fel az orvos. Ez volt 3 hónapja, rá következő hétre megjött. A múlt hónapban 1 hét késéssel jött meg, de nem természetes utón, megemeltem magam, Ebben a hónapban még semmi? Valakinek volt hasonló problémája?

Legjobb válasz: Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.

Én azt mondom neked, hogy igyál meg naponta egy pohár cickafark teát. Akkor rendszeresen megjön, és nem kell mindenféle hormonos szutykot szedned. De ez csak egy tanács. Minden nõi bajra jó a cickafark.
Szia, mi a helyzet a problémáddal? Én ugyanezzel küzdök most. Fáj a méhem, a derekam. 5 napja késik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!