Találatok a következő kifejezésre: 3 hete itthon a (16 db)

elõfordulhat, h az antibiotikum okozza
Hasonló cipõben járok. Az antibiotikumok elpusztítják az úgymond jó bacikat. Rengeteg antibiotikumot kaptam, aminek méhszájseb lett a következménye. Most kaptam hüvelykúpot, és javulni látszik a helyzet.
SÜRGÕSEN FORDULJ ORVOSHOZ!!!!!!

Srác külföldön dolgozik, 3 hetet odavan, 1 hetet itthon. Működhet a dolog, bevállaljam?

Legjobb válasz: Persze nálunk még rosszabb volt a helyzet de ma már házasok vagyunk és magunk alakítjuk az életünket van mind 2 jól fizetõ munkahelye.Ha szeretitek egymást persze

Persze nálunk még rosszabb volt a helyzet de ma már házasok vagyunk és magunk alakítjuk az életünket van mind 2 jól fizetõ munkahelye.Ha szeretitek egymást persze
A kérdező hozzászólása: Ja és jópár évig kell még ezt csinálnia.
Nyitott kapcsolatként is mûködhet a dolog.
A kérdező hozzászólása: Azt nem!

Van egy ismerősöm akinek 3 hete nem jött meg a baja, de a párjával már több, mint 2 hónapja nem volt együtt, de amikor a barátja itthon volt akkor megvolt neki. Szerintetek terhes lehet? Vagy mástól esett teherbe?

Legjobb válasz: Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!

Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!
elõfordul extra ovuláció is, ami bármikor jöhet, azaz a ciklus elején is, ez pedig rátehet pár hetet a terhesség korára. meg van aki terhesen menstruál 1-2 hónapig, enyhe vérzés formájában.

Crystal nails lakkzselé van a körmömön már 4. hete, de a körmösöm csak 3 hét múlva tud fogadni. Mivel tudom itthon leszedni, és amíg eljutok hozzá, érdemes újralakkoznom gél hatású körömlakkal?

Legjobb válasz: Hm, leszedni csak úgy tudod, h leáztatod acetonnal, aztán lereszelgeted, de tuti, h megsérül a körmöd alatta és fájni fog. Nem javaslom. Szerintem finom reszelõvel a lenövéseket csiszold össze, a hosszából is reszelj le ha szükséges, és színtelen lakkal nyugodtan lakkozd át. Én legalábbis ezt szoktam, ha nem tudok eljutni a körmöshöz nagy ritkán.

Hm, leszedni csak úgy tudod, h leáztatod acetonnal, aztán lereszelgeted, de tuti, h megsérül a körmöd alatta és fájni fog. Nem javaslom. Szerintem finom reszelõvel a lenövéseket csiszold össze, a hosszából is reszelj le ha szükséges, és színtelen lakkal nyugodtan lakkozd át. Én legalábbis ezt szoktam, ha nem tudok eljutni a körmöshöz nagy ritkán.
Szia! Mivel nem vagy szakember, szerintem az a legegyszerûbb, ha elmész egy másik körmöshöz leszedetni. Ezután vissza is tudsz menni az eredeti körmösödhöz, nem fog haragudni érte, mert ha letöröd a saját körmöd, az rosszabb, ha kárt teszel a körmödben azzal is megnehezíted a dolgát. Mindenképp oldószerrel szedesd le.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, arik vagytok, egy órán belül fogad egy körmös. :) Mennek a zöld mancsok! :)

3 hete vagyunk itthon a koraszülött kisbabámmal/ 30. hétre született/és nem tűri el megán a sapkát. Annyira sír, hogy szinte alig kap levegőt. Nem tudom mit csináljak, hogyan tudnám " megszeretetni" vele?

Legjobb válasz: Szerinetm ne erõltesd! Kezd elég meleg is lenni, de ha úgy érzed inkább emeld a szobáj hõmérsékletét egy picit! ha végképp szükség van rá, próbáld meg a fejére csempészni úgy, hogy nem adod rá, csak takarja! talán "beletörõdik" õ is. Mindenképpen nyugtasd meg, vedd az öledbe, szeretgesd sapiban. Nálunk csak a figyelemelterelés válik be, igaz az én fiam már nagy 19hónapos.

Szerinetm ne erõltesd! Kezd elég meleg is lenni, de ha úgy érzed inkább emeld a szobáj hõmérsékletét egy picit! ha végképp szükség van rá, próbáld meg a fejére csempészni úgy, hogy nem adod rá, csak takarja! talán "beletörõdik" õ is. Mindenképpen nyugtasd meg, vedd az öledbe, szeretgesd sapiban. Nálunk csak a figyelemelterelés válik be, igaz az én fiam már nagy 19hónapos.
Szerintem lakásban nem is kell a sapka, hiába koraszülött, gondolom, elég meleg van benn és nem csinálsz huzatot.
szia.ha koraszülött volt is , biztos azért van otthon veled mert minden rendben van vagyis megfelel egy idöben született babának-.érett...az idöre jött babáknak is kb, az a jo ami nekünk..tehát jön a nagy meleg holnap 35 fok lesz, nem kell satyi, mert csak meleg kiütése lesz.ha nagyon aggodsz amikor alszik rakd a buksija tetejére de felesleges szerintem.de szerintem nem esik jol neki.
Szerintem a pindurod szimplan utalja, mert melege van :)
Gondolom nem a lakásban akarod ráadni. Ha kimész és kicsit fúj csak a szél próbáld ki a fejpántot, az én babám azt jobban viseli. Amikor ráadom kicsit sír, de elég hamar lenyugszik.

A férjem fitymája be van repedezve és fáj neki. Én nem voltam itthon 3 hétig és ez alatt lett ilyen. Mitől lehet ez? Esetleg lehetett valakivel és elkapott valamit vagy közös wc-ről is el kaphat fertőzéseket?

Legjobb válasz: Biztos valami fertõzés, tehát menjen orvoshoz. És ha te azóta együtt voltál vele, akkor te is. Lehet gomba, vagy más bakteriális fertõzés. Elkaphatta akárhol, akár strandon. WC-ben nem hiszem,gondolom kezet mos és nem dörzsöli oda magát a piszoárhoz

Biztos valami fertõzés, tehát menjen orvoshoz. És ha te azóta együtt voltál vele, akkor te is. Lehet gomba, vagy más bakteriális fertõzés. Elkaphatta akárhol, akár strandon. WC-ben nem hiszem, gondolom kezet mos és nem dörzsöli oda magát a piszoárhoz
Jajaja, pont akkor kapott el ilyent strandon meg vécén, amikor te pont nem voltál itthon.
ez olyan mint amikor a szád berepedezik a hidegtõl, nem fertõzés, ne aggódjatok
Szerintem megcsalt... Fertõzést ki mástól kaphatott el, ha tõled nem akkor egy másik nõtõl, vagy rosszabb esetben férfitól
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Ha biztos akarsz lenni a dolgodban menjetek el az orvoshoz õ megmondja hogy fertõzés-e egyáltalán vagy nem. Ha pedig fertõzés, ráérsz találgtani hogy honnan szerezte. Én mindenképpen így tisztáznám a helyzetet. Egyébként a sok maszturbálástól is lehetnek ilyen tünetek, ami azért ugye mégsem megcsalás. Lehet hogy csak hiányoztál neki. Szóval ne hallgass azokra akik rávágták hogy megcsalt. A szakember majd eldönti mi a baj.
Nekem akkor szokott kirepedezni , ha sokat verem sikoisító vagy valami ilyen nélkül :)
szerintem vágj bele, a gyerekek már nem olyan kicsik, és csak pár hónap. a pénz sajnos borzalmasan nagy úr lett :((
mondanál valami konkrétabbat, hogy melyik ország és mit dolgoznál?
Ha nincs más lehetõség akkor igen. És a sógorod is vállalja, esetleg a nagyszülõk (apa?) besegítenek. Heti hazajárással szerintem nem lesz gond. Aztán ha rendezõdik ott a helyzet, õket is kivihetnétek.
Így van a pénz nagy úr, annyira nem picik már a gyerekeid, és ezzel hogy kimész dolgozni, nekik is "segítessz" mivel könnyebb lesz mind a hármatoknak. 2-3 hónapra mennék. :) Sok sikert kedves anyuka!
A kérdező hozzászólása: németország, gyár
A kérdező hozzászólása: a sógoromnak van az elõzõ házasságából 3 gyerek igen.nem akarok letelepedni kinn, csak rendbe akarok jönni anyagilag.tartozások nélkül akarom itthon folytani.
SZerintem, ha csak pár hónapra tervezi, akkor nem lehet megoldani a letelepedést gyerekkel. (elsõ vagyok, én is azt írtam, hogy majd menjenek utánad a gyerekek, ha bejön a munka és jobbak kint a lehetõségek, de egybõl nem hiszem, hogy meg lehet oldani)
A kérdező hozzászólása: sajnos nagy úr a pénz igen.nagyszülõ, apuka nincs segitségnek.csak a sógorom.Nehéz lesz, két nap is hosszú nélkülük.nemhogy egy hét.
én a másik partvonalról kiabálok, tuti nem hagynám itt a gyerekeket, inkább a külföldi letelepedést oldanám meg valahogy. Amúgy a sógorodnak van saját gyereke?
Már nem annyira kicsik. A helyedben biztosan belevágnék.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ!

Mi a különbség a táppénz és a betegállomány között? 34 hetes kismama vagyok, 3 hete már itthon vagyok, akkor most ez táppénz vagy betegállomány?

Legjobb válasz: Az elsõ 15 napot (betegszabadság) a munkáltató fizeti, az 100%, utána táppénz, ami csak 70%.

Az elsõ 15 napot (betegszabadság) a munkáltató fizeti, az 100%, utána táppénz, ami csak 70%.
Szia.De csak akkor 70% ha már 2éves a munkaviszonyod egyazon helyen, ha nincs meg a 2év akkor 60%...

Ha eddig súlyzóval edzettem a fenekemre, de 3 hete csak aerobicozom itthon, akkor is formásodik vagy megszokta a súlyzós terhelést?

Szeretném kerekíteni a fenekem,nemrég kezdtem el edz?teremben guggolgatni,kitörni,viszont 3 hete csak itthon tudom súlyzó nélkül ezeket csinálni,illetve aerobic dvdt.

Legjobb válasz: Szia! Csak van otthon valami amit sulynak tudsz hasznalni...:) Guggolast probald ugy hogy odaallsz egy szek melle az egyik labadat megemeled rateszed a kezedet a szekre es egylabbal guggolsz. Elsore azt fogod hinni hogy nem megy de mivel kezzel tartod magad valamilyen szinten ezert csak kicsivel lesz nehezebb mint a sima guggolas:)

Szia! Csak van otthon valami amit sulynak tudsz hasznalni...:) Guggolast probald ugy hogy odaallsz egy szek melle az egyik labadat megemeled rateszed a kezedet a szekre es egylabbal guggolsz. Elsore azt fogod hinni hogy nem megy de mivel kezzel tartod magad valamilyen szinten ezert csak kicsivel lesz nehezebb mint a sima guggolas:)
Másrészt pedig diéta alatt nem tudsz izmot növelni, mert ahhoz pedig tömegnövelõ étrend kellene.
Ha rámész az egylábas guggolásra, esetleg. De azt elfelejtheted, hogy aerobikkal elég komoly terhelést kapnak a farizmaid a növekedéshez. Jobb lenne, ha megoldanád, hogy újra súlyzózhass.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!