Találatok a következő kifejezésre: 3 hete itthon (30 db)

Hogyan lesz 3, 5 éves gyermekem szobatiszta? Nincs még késő ahhoz, hogy 2-3 hetet itthon töltsek vele és csak bugyiban legyen?

Eddig semmi hajlandóságot nem mutatott, pedig próbáltuk már tavaly nyáron is a pelenkát elhagyni. Idén nyáron itthon csak bugyiban volt és gyakran vittük el pisilni (éjszakára még mindig pelust adunk rá). Kakilni 90%-ban még mindig a bugyiba kakil, de ha elvisszük pisilni, szívesen pisil a wc-be, állva (mert fiú). Mi már azt hittük, hogy szobatiszta, de 2 napja kezdtük az ovit és felnyitották a szemünket, hogy állandóan bepisil és nem szól. Az oviban megkérdezik, hogy pisilnie kell? - ha nem a válasz, nem erőltetik tovább a kérdést. Mi sosem kérdeztük, hanem természetesen csak elkísértük a wc-hez és mindig tudott is pisilni. Õ sosem mondja, hogy pisilni kell. A bilit nem szereti. Védőnő javaslata, hogy 2-3 hetet maradjak itthon vele, ne kérdezgessem, hogy pisilni - kakilni szeretne-e. Hagyjam bepisilni és ha már zavarja a pisis-kakis bugyi, szólni fog. Így elérjük azt, hogy a hólyagja megtelik és hamar megtanulja, hogy szólni kell...

Legjobb válasz: Nincsenek autisztikus tünetei? Kérdez Miért?-et? Egyébként lehet vele kommunikálni, õ jelzi a szükségleteit más téren? (Ha éhes-szomjas)? Elmondja, kimutatja, ha fáj valamije, vagy valami miatt szomorú, vagy örül valaminek? Válaszol Igen-t és Nem-et a kérdésekre, vagy elismétli a kérdést szó szerint? Tud Nem-et és Igen-t bólintással kifejezni? Kérni érthetõen tud? Az én kisfiam autista gyanús és neki nem segít a 2 hétig bugyiban, majd szól-hát nem szól, vagy esetleg szól, de nem érdekli, akár fél óránként is bepisil és akár órákig is ellenne a pisis bugyiban, vagy ha úgy tartja kedve, akkor a szõnyeg közepére végzi a dolgát... 2 hónap múlva lesz 3 éves és õ még nagyon nem érett rá sajnos, hogy szobatiszta legyen. Lehet, hogy nekünk csak 5 évesen fog 100%-ra sikerülni. Egyébként van olyan gyermek, aki késõn lesz szobatiszta és nem áll mögötte különösebb ok, csak az idegrendszere valamiért késõbb érik meg rá. Van ismerõs kislány, aki szintén 3 és fél -4 éves kora között lett szobatiszta és nem autista! Nem erõszakolták, egyszer csak szólt magától (tudom nálatok ovi miatt sürgõs lenne, de ezen valószínû csak az idõ segít-amúgy beszokáskor még az addig stabilan, hónapok óta szobatiszták is visszaesnek)!

Nincsenek autisztikus tünetei? Kérdez Miért?-et? Egyébként lehet vele kommunikálni, õ jelzi a szükségleteit más téren? (Ha éhes-szomjas)? Elmondja, kimutatja, ha fáj valamije, vagy valami miatt szomorú, vagy örül valaminek? Válaszol Igen-t és Nem-et a kérdésekre, vagy elismétli a kérdést szó szerint? Tud Nem-et és Igen-t bólintással kifejezni? Kérni érthetõen tud? Az én kisfiam autista gyanús és neki nem segít a 2 hétig bugyiban, majd szól-hát nem szól, vagy esetleg szól, de nem érdekli, akár fél óránként is bepisil és akár órákig is ellenne a pisis bugyiban, vagy ha úgy tartja kedve, akkor a szõnyeg közepére végzi a dolgát... 2 hónap múlva lesz 3 éves és õ még nagyon nem érett rá sajnos, hogy szobatiszta legyen. Lehet, hogy nekünk csak 5 évesen fog 100%-ra sikerülni. Egyébként van olyan gyermek, aki késõn lesz szobatiszta és nem áll mögötte különösebb ok, csak az idegrendszere valamiért késõbb érik meg rá. Van ismerõs kislány, aki szintén 3 és fél -4 éves kora között lett szobatiszta és nem autista! Nem erõszakolták, egyszer csak szólt magától (tudom nálatok ovi miatt sürgõs lenne, de ezen valószínû csak az idõ segít-amúgy beszokáskor még az addig stabilan, hónapok óta szobatiszták is visszaesnek)!
Bocs, hogy ezt írom, de szerintem eleve rosszul kezdtetek hozzá. Azzal is vitatkoznék, amit a védõnõ mond... Az alatt mit értesz, hogy próbáltátok elhagyni??? Vmi szertartás, magyarázat, dícséret, jutalom, motiváció? 90 % -ban bugyiba kakil? És ezt rá is hagyjátok?? Az még nem eröltetés, és nem is leszidás, ha elmagyarázod neki, hogy ez nagyon nem helyes. Ha pedig sikerül, akkor jutalom. Ennyi idõsen már egész biztosan érett volna rá, hacsak nem vmi nagyon egyedi eset.
sziasztok, hát én leszek egy negatí pléda, hogy mit hogy kell, és mégsem sikerül... Lányom most volt 3 éves 1 hete. 3 hónapja pelus nélkül van, és nem szobatiszta, az oviban szóltam, mert felvették, és beveszik így is, de hát nrm tufom mi lesz.. Sajnos úgy látszik hiába próbálok kitartani, és õ is tökre benne van, mondja, hogy anya, nagy vagyok, szólok, de nem szól..ha én nem viszem el pisilni, akkor simán bepisil, és csak akkor szól, mikor már 3dl pisi a földön van... vagy pl. néha bekakil, és nem is szól, egyáltalán nem zavarja..:-(( Pedig volt jutalom, dicséret, megvan benne az akarat, szép bugyi, matrica, és mégsem megy a dolog.. én is el vagyok keskenyedve nagyon, nem tudom így mi lesz az oviban, mert most kedvesek, azt mondják hogy ott pár hét alatt majd szólni fog, de mi van ha mégsem???..de ha 3 hónap alatt nem érzett rá, akkor ott mitõl érezné???? és hát dolgoznom kell nekem is, a bölcsibe már nem veszik vissza, meg nem is akarnám, mert ott meg beteszik az 1-2 évesek közé...az is tök gáz... bocs, hogy nem tudok segíteni, viszont te lelkileg kicsit segítettél, hogy nem vagyunk egyedül ezzel..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igyekszem leírni majd a tapasztalatokat, talán másnak segítség lesz.
Utolsó vagyok. 1-1, 5 hét után olyan jól belejött, hogy azóta nagyon szépen szól. Ritkán cseppen be egy-egy csepp. 3 éves múlt õ is amikor elkeztük (febr.töltötte a 3.-at, amikor jött a jó idõ akkor kezdtük)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! És így mennyi idõ volt, mire a gyerek szólt, ha pisilni vagy kakilni kell? Én is elviszem a gyereket pisilni óránként, de a kaki szinte mindig a bugyiban landol. Az ovitól ezt lehet kérni? Mert szerintem nekik erre nincs idejük, õk azt várják, hogy a gyerek szóljon vagy ha megkérdezik, akkor válaszoljon (ne pedig 2-3 perc után bepisiljen). Tegnap beszélgettünk a kisfiunkkal és remélem, megértette, hogy okos nagyfiú már, hogy elõtte szóljon. Ma nagyon fogok figyelni rá.
Én azt a nagyon szuper tanácsot kaptam annó, hogy ha az ember egyszer leveszi a pelust, akkor nem szabad visszaadni a gyerkõcre. Én eleinte nem kérdeztem, hogy kell-e, hanem 1 max 2 óránként vittem pisilni. Így megszokta és nagyon kevés balesetünk volt... Remélem segítettem.
Igaza van a óvónõknek, ez nem szobatisztaság. Akkor szobatiszta, ha felismeri az ingert és tudja tartani, amíg magától elmegy a bilihez/wc-hez. Attól, hogy elviszitek gyakran pisilni, attól ne is várjad, hogy szobatiszta lesz. Kislányom 2, 5 évesen lett szobatiszta. Volt már elég régóta bilije, amire az elején ráült ruhába, ráültette a játékait, stb. Egyszer levettem róla a bugyit, hogy próbáljuk ki, elmondtam, hogyha kell pisilni, menjen oda (elöl van hagyva a bili) és pisiljen. Úgy gondoltam, óránként ráültetem, de nem kellett, mert 2-3 nap alatt pár becsorgás után nem volt már baleset. A délutáni alváshoz a pelenkát csak 3 évesen vettem le róla, hogy szeptemberre, amire kezdje az ovit, az is rendben legyen, éjjelre még kap pelenkát. Válasszon õ bilit, legyen elöl, azt hátha szeretni fogja. Ne vigyed el a wc-re, mert pont az a lényege a szobatisztaságnak, hogy felismerje, és tartsa vissza, amíg nem jut wc-hez/bilihez. Kérdezgesd, hogy kell-e pisilni, és ha igen, akkor ott a wc/bili. Addig gondolom nem is mehet oviba, amíg alváshoz is nem lesz szobatiszta, nem? Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 5-ös válaszoló: dehogy pontozunk le és köszönöm a tippet. Amit írsz, nagyon hasonlít ránk is: az én fiam is játéknak nézi a leszokást. Azt hiszem, ezt fogom elõször kipróbálni, mert nincs sok idõm (nem beszélve arról, hogy a munkahelyemen mit fognak szólni hétfõn, ha bejelentem, hogy megint hiányozni fogok)...
Próbáljatok mihamarabb valami jó technikát ki, mert nálunk pl az oviból hazaküldik a kicsiket emiatt. :( Most megköveztek, pontozzatok le, de nálunk a szigor vált be. Nem könyörögtem sem én, sem az apja. Elõtte össze-vissza pisilt a lakásban, kakilt a padlóra. Már játszmázott, mert élvezte hogy takarítunk utánna, nevette, vagy nem reagált semmit hogy szétszórta a kakit. Egy hét alatt szobatiszta lett. Van aki azt mondja, hogy ezzel maradandó károsodást okoztunk a gyereknek......nem látok rajta semmi problémát. Ügyesen megy, elintézi, lehúzza a wc-t, kezet most.
A kérdező hozzászólása: autisztikus tünetei? Ennek utána olvasok. Sokat kérdez miért-et, de ez már rég így van, elég kíváncsi. Értelmes, okos, szépen beszél (bár kicsit raccsol), érzelmeit kifejezi, szól ha éhes vagy szomjas, verset mond, énekel, szól ha fáj valami, mivel az ühüm nekem nem válasz mindig igen-t vagy nem-et várok el tõle, amit teljesít és tud bólogatva is válaszolni (de ezt sem szeretem).
A kérdező hozzászólása: A mi fejünkben az volt, hogy nem kell bili, egybõl a WC-re szoktatjuk, ezért dupla lehajthatós WC-t vettünk. Mivel ez nem vált be, vettünk bilit, de mind kényelmetlen neki (22 kg, de nem kövér, csak zömök gyerek). Tavaly nyáron így nem sikerült. Idén vettünk bilit. Mikor sikerült bele intézni a dolgot, kapott egy szép képet, amit kiszínezett, ennek mindig örült. Ha baleset történt, elmondtam, hogy nem baj, de jobban örülnék, ha õ is úgy csinálná mint mi, azaz bugyin kívül. Ma esett le, hogy nem jól csináltuk, pedig én meg voltam róla gyõzõdve, hogy mivel itthon nincs pisis baleset, a kakisra is tudunk figyelni, nem lesz gond az oviban. Most pedig kétségbe estem... Pedig annyi könyvet olvastam róla és folyton beszéltünk a gyerekorvossal, védõnõvel + barátnõkkel és tessék, elrontottam. De hogyan tudom ezt helyre hozni?
Az óvoda érettséghez hozzátartozik hogy ki meri/kifejezi szükségleteit.(szól hogy pisilni kell, szomjas vagyok stb)25 gyerek van egy csoportban nem kérdezgetik végig mindet hogy kell e pisilni.Sõt nem fogják óránként ki vinni rá ültetni mert erre nincs idõ.Az nem szobatisztaság csak reflex hogy ha ráültetnek pisilni kell.Másik oldalról:A fiam augusztusban elmúlt 3 éves és pelenkás, akkor sem pisilne wc-be bilibe a ráültetném.Viszont idejön hogy anya bepisiltem cseréld ki.Maradt a bölcsiben egy évre még.A gatyában leszel és majd szólsz nem jön össze.Szétpisilte az egész házat nyáron.

4 éves Kisfiam allandoan beteg, ha már oviba jar.3-4 napot megy, 2-3 hetet itthon van. Kezdjük el kivizsgaltatni, h mitõl ilyen gyenge az immunrendszere?

Szeptember óta igy zajlott: 1-3.heten folyott az orra, aztán mar hurutosan köhögött, a horgoi összeszûkültek, antibiotikumot kapott. Miutan meggyógyult, jart par napot oviba, kezdõdõ fulgyulladas miatt ismét antibiotikumot kapott, ami nem használt,mert begennyesedett neki, ismét antibiotikum. 3 hetet volt otthon (az antibiotikum abbahagyása utan tele lett pottyel, valoszinu az új antibiotikumra allergiás lett) most jart 4 napot, es holnap mar nem viszem,mert ismét folyik az orra. Hurutosan köhög es sípolva veszi a levegõt. Mar felek attol h újabb gyógyszereket fog kapni.....

Legjobb válasz: Broncho vaxom port kapja egy hete, azon kívül meg c es d vitamint

A kérdező hozzászólása: Broncho vaxom port kapja egy hete, azon kívül meg c es d vitamint
Szia!Jók pl prebiotikumként is a sok egyéb jótékony hatása mellett a stabilizált aloe vera ital, vagy a fruktooligosaccharidot tartalmazó készítmények is.Ha esetleg részletesebben szeretnél utánanézni, akkor szívesen küldök emailben orvosi elõadást, leírást.Itt nem megy át sajnos.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen Konkret pre-probiotikumot is tudnal ajánlani?
Szia!A sószoba is sokat tud segíteni a légúti problémákon.Probiotikumot bármikor lehet szedni, sõt ajánlott is évente legalább két kúrát tartani vele.Nem csak az antibiotikum, de többek között a stressz, a savlekötõk (tudom, hogy ilyet nem szed a kisfiad, de akár Nálad elõfordulhat), vagy csak ha valaki húst eszik, mert az állatokat is antibiotikumokkal kezelik stb tönkre teszik a hasznos bélflórát.Érdemes minõségi probiotikumot adni, mert, különben a hatás se lesz meg és mellé szükséges a prebiotikum, hogy jobban szaporodjanak a hasznos bélbacik.Akkor a kisebbik fiadnak és Neked is hasznos lenne az immunerõsítés pl a 20 féle napon érlelt gyümlcsöt tartalmazó gyerekvitamin.Jobbulást Nektek!
A kérdező hozzászólása: Koszonom! Igen, az antibiotikum melle probiotikumot is szokott szedni. Ma meg fogom kérdezni az orvost, h amikor nem szed antibiotikumot akkor is adhatom neki a probiotikumot? Es ha igen. Akkor Meddig?! Tavaly jártunk a köhögés miatt soszobaba, meg délelõtt Felhívom a tulajt, es ha mar ma lehet, akkor megyunk. 5 alkalom 1 kúra, ugyh ha lesz ugy hely, akkor s héten megyunk minden nap. Van amugy egy két éves Kisfiam is, most o is es én is ugyanolyan betegek vagyunk.... 😞😞😞😞
Szia! Sajnos a közösségbejárással egy csomó mindent összeszednek egymástól a gyerekek és ezért sokat betegesek.Az antibiotikumok mellé probiotikumot is szedett a kisfiad, mert az antibiotikumok kiölik a hasznos bélflórát amivel legyengítik az immunrendszert és utána még könnyebben elkap bármit?Ezen az immunrendszerének a megerõsítésével lehet segíteni, amihez viszont természetes és gyógynövény alapú vitaminokat, ásványi anyagokat érdeme fogyasztani.És mindenképpen pro- és prebiotikumokat a hasznos bélflóra helyreállítására, és ezzel az immunrendszer erõsítésére.Ehhez is olyan probiotikumot érdemes válsztani, amelyik többféle hasznos bélbacit és nagy csíraszámban tartalmaz.Ha szükséges, akkor érdemes természetes antibiotikumokat adni, amik nem bántják a hasznos bélbacikat.Ezek sok ismerõsöm kicsijének segítettek már, volt akinek az asztmás problémáin is rengeteget javítottak.Lehetõleg kerüld a gyógyszereket. Jobbulást a kisfiadnak!
A kérdező hozzászólása: Az orrmandula mûtét elotti vérvételt nem kaptuk meg, rosszul emlékeztem. Az utolsó vérvétel tavaly novemberi (akkor mononukleozisa is volt, es Ugyanilyen beteges volt az elsõ évben is az oviban, szoval az o eseteben nem igaz, hogy megerõsödik az immunrendszere). A tavaly novemberi vérvétel leleten nincs vas.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, utoljára Márciusban vettek tole vert (az orrmandulajat kivették), megnezem a papíron. Holnap elviszem az orvoshoz, lehet h kellene neki Mondanom, hogy csinaltassunk egy vérvételt?
Nem vérszegény?
A kérdező hozzászólása: Koszonom, küldtem üzenetet.
elõfordulhat, h az antibiotikum okozza
Hasonló cipõben járok. Az antibiotikumok elpusztítják az úgymond jó bacikat. Rengeteg antibiotikumot kaptam, aminek méhszájseb lett a következménye. Most kaptam hüvelykúpot, és javulni látszik a helyzet.
SÜRGÕSEN FORDULJ ORVOSHOZ!!!!!!

Kisfiam 3 hete jár az oviba, mostmár reggelente csak kicsit pityereg! Ott nagyon jó kisfiú de itthon hiszti rohamok jönnek rá és mindig csak azt hallom hogy akarom, akarom! Itthon éli ki magát, hogy ott vissza kell fognia magát?

Kinél meddig tartott az a hisztis korszak?

Legjobb válasz: Szia, a fiam szeptemberben lesz 3 éves, 4 hónapja miniovis. Nálunk 2 hónapig tartott ez a korszak (itthon állandóan hisztizett, kiabált, követelõzött), aztán lenyugodott, a reggeli pityergés is elmúlt, bár nem boldog, amikor megyünk, de bent imád lenni.

Szia, a fiam szeptemberben lesz 3 éves, 4 hónapja miniovis. Nálunk 2 hónapig tartott ez a korszak (itthon állandóan hisztizett, kiabált, követelõzött), aztán lenyugodott, a reggeli pityergés is elmúlt, bár nem boldog, amikor megyünk, de bent imád lenni.
Az én fiam is ugyanezt produkálja. Tavaly szeptember óta ovis. Kb. kétszer pityergett reggel. Nagyon szeret bent lenni, szeretik is õt, mert nyugodt gyerek. Itthon viszont elviselhetetlen. Hisztizik, szemtelen, követelõzik, néha csúnyákat is mond. Nem tudom, hogy mikor fog ez megszûnni, de jó lenne, mert közben megszületett a hugi is, akit nagyon szeret. A kistesó szerencsére nyugodt baba, nem kell sokat dajkálni, így az ovi után a fiammal tudom tölteni az idõt egészen estig.

Van egy ismerősöm akinek 3 hete nem jött meg a baja, de a párjával már több, mint 2 hónapja nem volt együtt, de amikor a barátja itthon volt akkor megvolt neki. Szerintetek terhes lehet? Vagy mástól esett teherbe?

Legjobb válasz: Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!

Ha a barátja 2hónapja volt itthon akkor és még 'csak' 3hete késik akkor ha terhes nem nagy a valószínûsége h a párjától, de ezt egy ultrahanggal elõbb ki lehetne deríteni, mert ott látnák a baba becsült korát és egybõl kiderülne h félrepislogott-e!
elõfordul extra ovuláció is, ami bármikor jöhet, azaz a ciklus elején is, ez pedig rátehet pár hetet a terhesség korára. meg van aki terhesen menstruál 1-2 hónapig, enyhe vérzés formájában.

Hallott valaki olyan külföldi munkáról ahol 3 hetet van kint hetet itthon?

Érdekelne,hogy van e olyan aki tud ilyet?Nekem lehet hogy lenne erre lehet?ségem,de érdekelnének a tapasztalatok.Köszönöm.És van aki konkrétan tud ilyen munkát?

Legjobb válasz: Nos nekünk így adták elõ a dolgot, aztán persze, hogy nem így lett a végén. Már a négy napon is felháborodtak, sõt a hazajövetelen is nem még egy hétre. Meg nem lehetett soha biztosan tudni, hogy most akkor lehet-e jönni, ha igen mikor, meddig...

Nos nekünk így adták elõ a dolgot, aztán persze, hogy nem így lett a végén. Már a négy napon is felháborodtak, sõt a hazajövetelen is nem még egy hétre. Meg nem lehetett soha biztosan tudni, hogy most akkor lehet-e jönni, ha igen mikor, meddig...

Crystal nails lakkzselé van a körmömön már 4. hete, de a körmösöm csak 3 hét múlva tud fogadni. Mivel tudom itthon leszedni, és amíg eljutok hozzá, érdemes újralakkoznom gél hatású körömlakkal?

Legjobb válasz: Hm, leszedni csak úgy tudod, h leáztatod acetonnal, aztán lereszelgeted, de tuti, h megsérül a körmöd alatta és fájni fog. Nem javaslom. Szerintem finom reszelõvel a lenövéseket csiszold össze, a hosszából is reszelj le ha szükséges, és színtelen lakkal nyugodtan lakkozd át. Én legalábbis ezt szoktam, ha nem tudok eljutni a körmöshöz nagy ritkán.

Hm, leszedni csak úgy tudod, h leáztatod acetonnal, aztán lereszelgeted, de tuti, h megsérül a körmöd alatta és fájni fog. Nem javaslom. Szerintem finom reszelõvel a lenövéseket csiszold össze, a hosszából is reszelj le ha szükséges, és színtelen lakkal nyugodtan lakkozd át. Én legalábbis ezt szoktam, ha nem tudok eljutni a körmöshöz nagy ritkán.
Szia! Mivel nem vagy szakember, szerintem az a legegyszerûbb, ha elmész egy másik körmöshöz leszedetni. Ezután vissza is tudsz menni az eredeti körmösödhöz, nem fog haragudni érte, mert ha letöröd a saját körmöd, az rosszabb, ha kárt teszel a körmödben azzal is megnehezíted a dolgát. Mindenképp oldószerrel szedesd le.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, arik vagytok, egy órán belül fogad egy körmös. :) Mennek a zöld mancsok! :)

Srác külföldön dolgozik, 3 hetet odavan, 1 hetet itthon. Működhet a dolog, bevállaljam?

Legjobb válasz: Persze nálunk még rosszabb volt a helyzet de ma már házasok vagyunk és magunk alakítjuk az életünket van mind 2 jól fizetõ munkahelye.Ha szeretitek egymást persze

Persze nálunk még rosszabb volt a helyzet de ma már házasok vagyunk és magunk alakítjuk az életünket van mind 2 jól fizetõ munkahelye.Ha szeretitek egymást persze
A kérdező hozzászólása: Ja és jópár évig kell még ezt csinálnia.
Nyitott kapcsolatként is mûködhet a dolog.
A kérdező hozzászólása: Azt nem!
Menjél hegyet mászni ha tudsz mert az eléggé fogyaszt :D Legalább is így tapasztalta az aki csinálja;)
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem hozzá tenni, hogy 15 éves vagyok :) szóval olyan tanácsnak örülnék amit meg is tudok valósítani :)
ne szedj szarokat! milyen paramétereid vannak?
Próbálj meg variálni az étrendeddel, csökkentsd a szénhidrátbevitel egy kicsit és úgy folytasd. Vagy 1-2 napig növeld meg aztán vissza és utánna tarsd megint. Vegyél valami zsírégetõt.
A kérdező hozzászólása: 175-180 centi vagyok 105kg de a lábam az csupa izom mert sokat bicajoztam régen a karomon is van izom elég :) a hasam zavar nagyon h nagy.
keresd fel a gyerekorvost és vizsgáltasd ki magad: cukorbetegség, pajzsmirigy....
ja és bicajozz most is
A kérdező hozzászólása: semmilyen betegségem nincs csak allergia de szedek rá néha gyógyszert de ez semmiben nem akadályoz csak emiatt híztam el mivel nagy étvágyat hozott ezért nem szedem olyan gyakran.

3 hete vagyunk itthon a koraszülött kisbabámmal/ 30. hétre született/és nem tűri el megán a sapkát. Annyira sír, hogy szinte alig kap levegőt. Nem tudom mit csináljak, hogyan tudnám " megszeretetni" vele?

Legjobb válasz: Szerinetm ne erõltesd! Kezd elég meleg is lenni, de ha úgy érzed inkább emeld a szobáj hõmérsékletét egy picit! ha végképp szükség van rá, próbáld meg a fejére csempészni úgy, hogy nem adod rá, csak takarja! talán "beletörõdik" õ is. Mindenképpen nyugtasd meg, vedd az öledbe, szeretgesd sapiban. Nálunk csak a figyelemelterelés válik be, igaz az én fiam már nagy 19hónapos.

Szerinetm ne erõltesd! Kezd elég meleg is lenni, de ha úgy érzed inkább emeld a szobáj hõmérsékletét egy picit! ha végképp szükség van rá, próbáld meg a fejére csempészni úgy, hogy nem adod rá, csak takarja! talán "beletörõdik" õ is. Mindenképpen nyugtasd meg, vedd az öledbe, szeretgesd sapiban. Nálunk csak a figyelemelterelés válik be, igaz az én fiam már nagy 19hónapos.
Szerintem lakásban nem is kell a sapka, hiába koraszülött, gondolom, elég meleg van benn és nem csinálsz huzatot.
szia.ha koraszülött volt is , biztos azért van otthon veled mert minden rendben van vagyis megfelel egy idöben született babának-.érett...az idöre jött babáknak is kb, az a jo ami nekünk..tehát jön a nagy meleg holnap 35 fok lesz, nem kell satyi, mert csak meleg kiütése lesz.ha nagyon aggodsz amikor alszik rakd a buksija tetejére de felesleges szerintem.de szerintem nem esik jol neki.
Szerintem a pindurod szimplan utalja, mert melege van :)
Gondolom nem a lakásban akarod ráadni. Ha kimész és kicsit fúj csak a szél próbáld ki a fejpántot, az én babám azt jobban viseli. Amikor ráadom kicsit sír, de elég hamar lenyugszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!