Találatok a következő kifejezésre: 3 hete elhalt a babám (4 db)

3 év után sikerült teherbe esnem. Sajnos ma megállapitották, hogy elhalt a babám kb. a 7-8 héten. Mennyi idő múlva eshetek teherbe? Tapasztalatokat kérnék, köszönöm!

Legjobb válasz: Sajnálom. Általában 3 hónapot kell várni, de ez a gyógyulástól függ. Nekem az 5-6. héten volt, spontán kiürült és a következõ hónapban próbálkozhattunk is, és sikerült.

Sajnálom. Általában 3 hónapot kell várni, de ez a gyógyulástól függ. Nekem az 5-6. héten volt, spontán kiürült és a következõ hónapban próbálkozhattunk is, és sikerült.
Az orvosod tudja megmondani, mikor leszel ismét olyan állapotban, hogy a következõ baba jöhessen.Meg kell erõsödnöd újra. Sok ismerõsöm van, aki így járt, mint te. Volt, ahol még jó pár terhesség elment, de mindig késõbbi idõpontban. Ma gyönyörû gyermeke van. Kitartást és egy szép, egészséges babát kívánok!!!!
Szia, elõször is sajnálom, ami veled történt, de nem írtad, de én azt javasolnám, ha eddig nem került sor rá, vizsgáltassátok ki magatokat a pároddal, mert lehet nem lenne célszerû, ha újabb évek mennének el a sikertelen próbálkozással, miközben lehet olyan "baj" van, ami orvosolható. Mert általában, ha egy év után nem jön össze a baba, ott valami nem stimmel, és kivizsgálás ajánlott.
Szia! Nagyon sajnálom!!! Nálam ugyanez volt, azzal a különbséggel hogy viszonylag hamar, 3 hónap próbálkozás után lettem terhes, és a 8. héten halt el a baba. Másnap megmûtöttek, akkor nekünk azt mondta az orvos, hogy minimum 3 hónapot kell várni, de jobb a félév. Barátnõmnél szintén fél év volt. De általában az orvosok elmondják. Utána nehezen jött össze, pedig minden rendben volt mindkettõnkkel, a mûtét után 2 évre lettem újra terhes, minden rendben volt, már 2, 5 éves a kisfiunk. És most már a második babát várjuk, õ elsõre, védekezés mellett jött össze :) Bocsánat ha hosszú voltam, azért írtam ennyit, hogy lásd, nem reménytelen semmi!
Ez tenleg nagyon valtozo nekem 8 hetesen halt el a babam. Nekem azt mondta a doki, hogy az elso mensit varjuk meg es utanna lehet probalkozni. Mi a biztonsag kedveert vartunk meg 2 honapot es utann probalkoztunk. A probalkozastol szamitva a 4-dik honapba sikerult. Most mar 15 honapos kisfiu.
Azért az 1 évet el ne hidd, annyit biztosan nem kell várni, maximum 3 hónap szerintem, de azt mindenképp várd meg, amíg lelkiekben helyre tudod tenni kicsit. Sok sikert a következõhöz.
A kiemelt kérdések közt van egy missed ab-os, olvasd végig!
1 évet szerintem sem kell várni!!!!! Nekem tegnap volt a mûtétem, 9+2 hetes babám ment el. Dokim 6 hetes szexmentes idõt mondott és 6 hónap várakozást az újboli terhességre. Na én annyit sem szeretnék várni...
Minimum 1 évet várni kell
Drukk! :)
Bízzunk!Mindenkinek fel a fejjel!!! Mindent bele!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem már eggyikünk sem fog rossz tapasztalatokat szerezni. Hihetetlen, hogy nem is ismerjük egymást, mégis nagy erõt adtok nekem, köszönöm! Ha valakinek sikerül, akkor irja meg!És mindegyikünknek SIKERÜLNI FOG!!!
Sziasztok! Nekem 2 hónapja volt missed ab-om, 5-6 hetes voltam :( 2 év után jött össze, véletlenül.Hidjétek el, hogy lelkileg is olyannyira megfogtok erõsödni, hogy eszetekbe se fog jutni, hogy a második babát is elveszíthetitek! Nagyon sajnálom, hogy veletek is megtörtént!Szörnyû dolog! Engem is csak az a tudat tartott életben, hogy ha törik, ha szakad nekem lesz babám a lehetõ leghamarabb!És jó tanácsként mondom, hogy ne temetkezzetek gyászba, mert annál késõbb jön össze! Nekem még egy hónapom lenne a háromból, de mi már elkezdtünk próbálkozni! Ha pedig letelik a 3 hónap, elkezdek dokihoz járni!
Utsó vagyok. Az a baj, hogy annyi minden miatt lehet... Én úgy olvastam, hogy a második missed ab után ajánlják a genetikai vizsgálatot. Nekem is most volt a mûtétem, én is úgy érzem, egy másikat már nem élnék túl, én is nagyon aggódom! De sok olyat is olvasni, hogy a második terhességgel már egészséges babát szültek!! Ne adjuk fel!!
A kérdező hozzászólása: A teherbeesésem elõtt megállapitották, hogy PCOS vagyok, azt nem kellett volna figyelembe venni?Szóltam az orvosomnak és azt mondta, hogy annak már nincs jelentõsége, mert teherbe estem. Szerintetek keressek fel egy genetikust, aki megvizsgál engem és a férjemet? Sok olyat olvasok akinek a második is missed ab-bal végzõdött.Félek... és még egyszer nem élném túl!
Utsó vagyok. Akkor a 3 hónapot várjátok meg, nekem is az tûnik reálisnak. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sajnos tapasztalt válaszokat :(( Ma jöhettem haza a kórházból és azt mondta Dr. Úr, hogy 3 hónap után próbálkozhatunk. Remélem a második kifejlõdik rendesen!
Szia! Az én tapasztalatomat irom le nekem 9 hetesen halt el a terhességem és csak a 12 hetes uhon vették észre. A mûtét után kb 3 hónapra terhes lettem ....Mindezt úgy , hogy abban az évben nem is akartam próbálkozni. Egyszer elfelejtettünk védekezni.:-))) Viszont mindkét gyerekkel kaptam hormonpotlásra gyógyszert terhesség megállapitása után. Azóta sikerült a baba?

Milyen vitaminnal erösithettem a testemet mert 3 hete volt egy missed ab, mert elhalt a babam? Nagyon hamar szeretnenk ujat, mikor probalkozhatunk?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 2 mensit mondott a doki, mert addigra épül fel újra a méhnyálkahártya. Terhesvitamint szedek két naponta, a közti napon pedig Cetebét és folsavat. A Cetebét a férjem is szedi + Ginseng kapszulát. Ezen kívül megtámogatom a méhnyálkahártyámat egy kis méhpempõs mézzel is. 6 hete volta a mûtét, még kb. 4 hét az elsõ olyan pé, amikor próbálkozhatunk. Alig várom. Kitartás, és csak elõre nézz, ne hátra!

Szia!Nekem 2 mensit mondott a doki, mert addigra épül fel újra a méhnyálkahártya. Terhesvitamint szedek két naponta, a közti napon pedig Cetebét és folsavat. A Cetebét a férjem is szedi + Ginseng kapszulát. Ezen kívül megtámogatom a méhnyálkahártyámat egy kis méhpempõs mézzel is. 6 hete volta a mûtét, még kb. 4 hét az elsõ olyan pé, amikor próbálkozhatunk. Alig várom. Kitartás, és csak elõre nézz, ne hátra!
Szia! Saját tapasztalat sajnos... Ilyenkor ugyebár 6 hétig nem ajánlatos összebújni, de jó kivárni min. a 4 hetet.Ezután 3 hónap várakozási idõt szoktak javasolni. Nekem 11 hetesen halt el a kicsim.Szeptembertõl próbálkozunk, mult hónapban sikerült, és sajna el is ment.Most 19-re nem várom, remélem nem is fog megjönni. Elõször is a lelkedet kell helyre állítanod.A tested hamarabb gyógyul.Figyelj a rendszeres táplálkozásra, egyél sok gyümölcsöt.Én már 1 hónappal azelõtt, hogy nekikezdtünk volna a babaprojektnek elkezdtem szedni a Femibion 800-at.Ebben több a folsav. Jó tanács, ne görcsölj rá, tudom nehéz, hisz én is ebben vagyok, de minél jobban stresszelsz, annál több lesz a csalódás. Kitartást kivánok az elkövetkezendõ pár hónapra, és sok sikert a babához ha próbálkozhattok vele.
Szia!Ajánlom a jogblog-táppénz tévhitek cimû írást, ott részletesen le van írva minden.
A második vagyok, sajnos nem tudom belinkelni, de beütöd a guggliba, hogy táppénz, és ez a harmadik, ami mejelenik
Vegyél egy használt varrógépet vagy egy újjat..és alakíts át ruhákat vagy anyagokat a mai divat szerint egy kis pánz csak össze jön!
Táppénz alatt nem mondhatnak fel. Húzd amig lehet, hátha teherbeesel hamar és végig tudsz tp-n maradni és akkor minden jár.
Az utolsó válaszadót kérem: nem linkelnéd be a cikket, sajnos nem találtam meg...! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!


3 hete megkapartak elhalt a babám. Dokim mondta h ha megjön a menszesz és annak vége menjek vissza vérvételre. Ebből megállapít vmit ami "hiányzik belőlem" és felir vmilyen gyószert ami majd segiti a teherbeesést?

Legjobb válasz: Küret után azért csinálnak vérvételi vizsgálatot, mert HCG szintet ellenõriznek a véredben. Ha a HCG szint magas marad akkor maradhatott bennt a méhben embrionális szövetmaradvány, ekkor újabb küretet végeznek. Gyógyszert nem fogsz kapni. Tessék elõbb meggyógyulni, a méhednek is regenerálódni kell és majd utána jöhet a baba.Az elhalás bekövetkezhetett fertõzés, kromoszómarendellenesség, sárgatestelégtelenség miatt, de erre általában nem szokott fény derülni. A küret után a méhnyálkahártya megújul a teherbeesés nem lesz nehezebb a küret miatt.

Küret után azért csinálnak vérvételi vizsgálatot, mert HCG szintet ellenõriznek a véredben. Ha a HCG szint magas marad akkor maradhatott bennt a méhben embrionális szövetmaradvány, ekkor újabb küretet végeznek. Gyógyszert nem fogsz kapni. Tessék elõbb meggyógyulni, a méhednek is regenerálódni kell és majd utána jöhet a baba.Az elhalás bekövetkezhetett fertõzés, kromoszómarendellenesség, sárgatestelégtelenség miatt, de erre általában nem szokott fény derülni. A küret után a méhnyálkahártya megújul a teherbeesés nem lesz nehezebb a küret miatt.
Szia! Nekem sajnos már 4 elhalt terhességem volt és a mai napig nem tudják megmondani mi volt az ok. Persze vérvételen én is voltam, szerológia vizsgálaton is voltam minden rendben volt, sõt már tul vagyunk a kromoszoma vizsgálaton is az is rendben van. A méhem teljesen egészséges. A reményt azért nem adtam fel. Én gyógyszert nem akarok szedni azt hiszem idén megprobálkozom a gyógyteákkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!