Találatok a következő kifejezésre: 3 hete elhalt (10 db)

Miután tavaly 3-szor veszítettem 5 hetes magzatot meddőségi központba mentünk, 3 hét múlva, a karácsonyi időszakban spontánul terhes lettem. A 10. héten a magzat elhalt. vMost mit csináljak? Kihez forduljak?

A medd?ségi centrumban azt mondják. nincs szükségem a segítségükre, semmi akadálya, hogy a köv.terhességem sikeres legyen.

Legjobb válasz: http://www.meddosegikozpontok.eoldal.hu/ Itt van egy pár központ, szerintem válassz egy másikat, mert ahova most jársz, ott túl sokra nem számíthatsz. Nem is értem, hogyan van bõr a képükön még nyitva tartani! Nagyon sajnálom, ami veled történt, remélem hamarosan valóban sikerrel jársz!

http://www.meddosegikozpontok.eoldal.hu/ Itt van egy pár központ, szerintem válassz egy másikat, mert ahova most jársz, ott túl sokra nem számíthatsz. Nem is értem, hogyan van bõr a képükön még nyitva tartani! Nagyon sajnálom, ami veled történt, remélem hamarosan valóban sikerrel jársz!
Lehet nem kell a meddõségi központ, mert azért sok problémát ki lehet zárni alapból az esetedben. Elég lenne egy nõgyógyász is, hormon (progeszteron) problémák kizárásra illetve a veleszületett trombózis hajlamnak sem ártana utána nézni. (fõleg ha a közeli hozzátartozóid között volt trombózisos) Biztos van még más ilyenkor szükséges vizsgálat is, de nem vagyok orvos, ennyi jutott hirtelen az eszembe.
hát elég nehéz kérdés!szóval énsem tudom már melyik dokihoz menjek!ez egyhelyben toporog 1 éve egyfajta gyogyszerel tõmköd! én helyedben keresnék másik meddõségi központot! valami okának kell lennie !!!!ezt nemszeretem a dokimban énsem hogy nemkeresi az okát hogy miért vékony a méhnyálkahárttya. nem lehet neked is vékony volt?és nemtudott kelõképpen beágyazodni? ismerõsõmnek is az a baj hogy elment a baba mostmár nemjön neki ösze és a baba azért ment el mert a szervezet nemtudta a babéát táplálni.gondolom mit érzel!miota probálkoztok?
Nekem szintén volt 2 vetélésem, 5 hetesen.Fehér fagyõngyy teát kezdtem el inni.Maria Treben könyvében olvastam róla hogy jó meddõség ellen.Azóta van egy 13 hónapos kisfiam.Te is megpróbálhatnád hátha segít.
Néztek már hormonokat? Progeszteront a ciklus 21. napján? TSH-t? (pajzsmirigy) Kortizol? (mellékvese termeli) Inzulint? Ha ez mind jó eredménnyel zárul, akkor tényleg kellene egy másik meddõségi központot keresned!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hormont néztek, csak idáig jutottunk. Magas a prolaktin szintem, minden más(amit a vérbõl vizsgáltak), ideális. Azt mondta a doki, hogy egy hónap múlva nézessem meg újra. Semilyen más vizsgálatot nem végeztek. Egy normális több gyerekes orvosban talán tudnék bízni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Annyi mindent összeolvastam már, innen tudom, hogy legalább 8 oka lehet annak, ha a magzat elhal. 1. a prolaktin magas szintje: ez nálam van 2. valaki írta, hogy trombózis hajlam: édesanyámnak 26 évesen, öcsém születése után volt mélyvénás trombózisa, de azóta soha, és nekem is volt olyan 5-6 éve, és azóta nincs panaszom, de azt hiszem ezt nézték a vérvételkor. - Azt mondták, hogy megvastagodott a méhnyálkahártya, - Az elsõ két veszítés után azt mondták, hogy ilyen sok nõvel elõfordul, de észre se veszik, (csakhogy olyan vérzést és görcsöket amilyen nekem volt nem lehet nem észrevenni!) Egyébbként a Forgács intézetben voltunk, és nekem nagyon szimpatikus volt a doki -bár csak 2-szer találkoztunk, benne bízni tudtam volna, de õ azt mondta amikor spontánul babás lettem, hogy mostmár keressünk másik dokit. A "másik " doki viszont elsõ perctól felületesen foglalkozott velem, de csak késón esett le a tantusz. Most több kollegám is ajánlt orvost, de a férjem bosszus, hogy nagyon messze. Mi a XV. kerületben lakunk, az uzsoki korháztól 10-15 percre, és eddig is Erzsébetre, meg Budára jártunk, és magánrendelõkbe, és mégsem bízonyultak jó választásnak.
ne add fel!!!!!lényeg hogy meddõ nem vagy!!!!!!

Milyen vitaminnal erösithettem a testemet mert 3 hete volt egy missed ab, mert elhalt a babam? Nagyon hamar szeretnenk ujat, mikor probalkozhatunk?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 2 mensit mondott a doki, mert addigra épül fel újra a méhnyálkahártya. Terhesvitamint szedek két naponta, a közti napon pedig Cetebét és folsavat. A Cetebét a férjem is szedi + Ginseng kapszulát. Ezen kívül megtámogatom a méhnyálkahártyámat egy kis méhpempõs mézzel is. 6 hete volta a mûtét, még kb. 4 hét az elsõ olyan pé, amikor próbálkozhatunk. Alig várom. Kitartás, és csak elõre nézz, ne hátra!

Szia!Nekem 2 mensit mondott a doki, mert addigra épül fel újra a méhnyálkahártya. Terhesvitamint szedek két naponta, a közti napon pedig Cetebét és folsavat. A Cetebét a férjem is szedi + Ginseng kapszulát. Ezen kívül megtámogatom a méhnyálkahártyámat egy kis méhpempõs mézzel is. 6 hete volta a mûtét, még kb. 4 hét az elsõ olyan pé, amikor próbálkozhatunk. Alig várom. Kitartás, és csak elõre nézz, ne hátra!
Szia! Saját tapasztalat sajnos... Ilyenkor ugyebár 6 hétig nem ajánlatos összebújni, de jó kivárni min. a 4 hetet.Ezután 3 hónap várakozási idõt szoktak javasolni. Nekem 11 hetesen halt el a kicsim.Szeptembertõl próbálkozunk, mult hónapban sikerült, és sajna el is ment.Most 19-re nem várom, remélem nem is fog megjönni. Elõször is a lelkedet kell helyre állítanod.A tested hamarabb gyógyul.Figyelj a rendszeres táplálkozásra, egyél sok gyümölcsöt.Én már 1 hónappal azelõtt, hogy nekikezdtünk volna a babaprojektnek elkezdtem szedni a Femibion 800-at.Ebben több a folsav. Jó tanács, ne görcsölj rá, tudom nehéz, hisz én is ebben vagyok, de minél jobban stresszelsz, annál több lesz a csalódás. Kitartást kivánok az elkövetkezendõ pár hónapra, és sok sikert a babához ha próbálkozhattok vele.

3 hete volt missed ab-om sajnos 6 hét után elhalt a kisbabám! 2 évet és 7 hónapot vártunk rá! Nagyon megviselt, amikor kiderült! Most együtt voltam a párommal! Szerintetek sikerülhet egyből menstuáció nélkül?

Tényleg igaz,hogy sokkal gyorsabban várandós lehet az ember missed ab után?Iszonyatos lenne ha megint ilyen sokat kéne várnom!

Legjobb válasz: Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.

Sajnálom ami veled történt. Velem kétszer történt meg. A dokim állítja, hogy a szervezetnek el kell felejtenie a terhességet, hogy ne történjen meg még egyszer ez a szörnyûség. Mi az elsõ missed ab után alig vártuk, hogy ismét terhes legyek, hát a sietségnek köszönhetõen lett még egy missed ab. A második után 6 hónapot vártunk, remélem a következõ terhességgel már semmi problémánk nem lesz. Hidd el, jobban jársz, ha megfogadod a doki tanácsát.
Szia! Sajnálom ami a babáddal történt. Nem tudom ez után hogy megy de nincs ilyenkor egy kis várakozási idõ? Sikerült túl jutnod ezen? Ugyan is ha lelkileg a másik babádat nem tudtad még elengedni az megnehezítheti a teherbe esést. ( Bár én azt kívánom, hogy mimnél elõbb sikerüljön.) Lehetséges, hogy könnyebb teherbe esni pontosan nem tudom de butaságot nem akarok neked írni.
Sajnálom ami történt!Azt javaslom érdemes betartani , pontosan a sikeres terhesség érdekében, és a szervezet megfelelõ regenerálódása érdekében, a 6 hét szexmentességet.Fõként hogy a mûtét után felfrissül a méh nyálkahártyája , sokkal nagyobb az esély arra hogy rögtön (vagy nagyon hamar)újból sikerüljön, nagyon nem mindegy hogy meggyógyult e a mûtéti beavatkozásból a szervezet.Ezt a pár hetet bírd ki kérlek.Csodálkozom azon hogy ezt az orvosod nem mondta el.Semmiképp nem bántásból írom, nehogy úgy vedd, de szerintem ez alap a mûtét után.Egy picit várjatok, és aztán ismeretlenül is drukkolok!Bocs kicsit off, de hogy válaszoljak az alap kérdésre, sikerülhet de az nem biztos hogy jó, ebben az esetben.
Szia! Nagyon sajnálom, fél éve én is átestem ezen, szóval tudom milyen! Nekem a dokim 6 hétig megtiltotta a házaséletet és 3 hónapig nem eshettem teherbe! Sajnálom, hogy téged nem tájékoztatott, pedig fontos lett volna a következõ terhesség miatt, mert csak egy mûtét kell a regenerálódás, lelkileg is! Persze van akinek ezután egybõl sikerül, van akinek nem! Mi a 3. hónapnál járunk, hamarosan megtudom, hogy sikerült-e, remélem igen! Sok sikert! De szerintem jobb lenne, ha nem is 3 hónapot, de egy menzit mindenféleképpen megvárnátok!

Emiatt lehet aranyere a nejemnek? 3 hét után fürdött le és mosta meg a haját csak? Mi a vélemények? Olyan volt a tusoló hogy tiszta elhalt börökkel tele. Ha a nejetek ezt csinálná hogy reagálnátok?

Mondjuk itthon volt a 3 hétig egész nap elvileg nem koszosodtt ezt mondja. Szaga se volt ezt meg én mondom. De akkor is durva nem? 3 hét tusolás hajmosás nélkül.

Legjobb válasz: Remélem kamu.

Szerintem ilyentõl aranyér nem alakul ki, nem függ össze a tisztálkodással. Amúgy miért csinálta ezt a nejed, meghibbant? Együtt is voltatok a 3 hét alatt? Mivel magyarázta, hogy nem tisztálkodott eddig? A hajmosás még csak-csak, valaki megteheti, hogy ilyen ritkán mossa, mert nem zsírosodik (bezzeg nekem minimum 2naponta kell:(), de 3 hét fürdés nélkül???
Remélem kamu.
:) ))) Köszi a nevetésért :) ) Amúgy mi köze az aranyérnek a zuhanyzás hiányához?? :DDDDD
Mi az, hogy otthon nem koszosodott??? Ha az ember kilép a lakásból, akkor egybõl betámadja a kosz? És ha otthon van, akkor steril, laboratóriumi körülmények között van, és még csak nem is izzad?
Hát..én 1 napot sem bírnék ki tisztálkodás nélkül már bocsánat! Nem akarok sértegetni senkit, de ami a szívemen az a számon, igénytelenség netovábbja!
Ez csak valami vicc, ugye?
Undorító egy állat..
Hát nem értem, ha van víz, ráadásul meleg, meg szappan, akkor ez egy alapvetõ dolog hogy az ember megmosakszik, hogy lehet így 3 hétig??? Hát durva, szerintem, de te nem voltál otthon h mondjad, hogy fürödjön le???legközelebb azért ne várj 3 hétig...
Fúj, felfordult a gyomrom ahogy belegondoltam milyen p...iszaga lehetett már.. ááá Nem undorodtál meg tõle egy életre???
Kedves kérdezõ, ha kamuzol most, akkor jót nevettünk..mondtad a nejednek biztos, h nefürgyééle:) )) Komolyra forditva: ha nem kamu, akkor igen, sajnos lehet komolyabb mentális betegség jele, tünete...az embernek igény a NAPI tisztálkodás!Ez nem luxus.3 hét után, aármilyen steril környezetben van vki, azért van szaga...:(mégha te nem is érzed. Egyáltalán em megy emberek közé?Kin se volt sehol, utcán, boltban stb..?? Szerintem akkor komoly baj lehet...
Napoleon /a kis Bonaparte/annyira imádta felesége, Mária Lujza szagát, hogy hazaérkezése elõtt már a harctérrõl megüzente neki: "Meg ne mosakodj!"
Szerintem kamu... Fogalmazásból is látszik, "érdekes egy nejem van, na" mint egy tíz éves... Az meg megint másik, hogy nincs is valódi kérdés, mert nem azon van a hangsúly, hogy nem fürdik, és emiatt van-e aranyere, hanem hogy nem fürdik három hete, lenõ a haja, nem mossa meg, hogy tiszta retek utána minden... Rossz vicc, pont most akartam enni...
Ez vagy kamu, vagy te sem vagy egészséges! Ha egészséges férfi vagy, nem tûröd szó nélkül, hogy 3 hétig a nejednek "nincs kedve". És még mindezek ellenére munka után és hétvégén te gondoskodsz a fõtt kajáról, hasonlókról. Tehát vagy kamuzol, vagy te sem vagy komplett! Már bocsi!
Szerintem kikészült az otthon punnyadástól és nagyon bepunnyadt vedd rá hogy menjen el dolgozni, és ne érdekeljenek a kifogásai ha bekerül egy jó közösségbe lesz miért élnie(ha már te nem vagy elég ok neki) Amúgy ez elég durva szerintem beszélgess el vele, és ellenõrizd a melleted lévõ fekhelyet nem-e sz*rta még össze.:DXDDDDD
ráöntesz 1 vödör vizet aztán 1 kiló mosóport és szépen kedvesen megkéred h mostmár takarodjon fürdeni mert elviselhetetlen a házban terjengõ pcsaszag és olyan undorító amit csinál h nincs kedved a közelébe menni. én max 4 napig bírtam zuhany nélkül de akkor muszáj volt mert el voltunk zárva 1 hegyen... de utána hihetetlenül jól esett a zuhany. és ha még ez sem elég neki akkor [email protected] hozzá 1 marék vedlett bõrét és monnd h ez olyan mintha vki a hátán szétkenne 1 kiló [email protected] 1 méretes strandpapuccsal XD :)
omg
Hát ezen nagyon kiakadtam, hogy hogyan lehet 3 hétig nem fürödni, de mondjuk ez is lehet a depressziónak a jele. Az is durva, hogy meg akar halni, állj mellé, próbáld meg visszahozni az életkedvét. Nincs esetleg valami háziállata, mondjuk kutyája? A kutya is jót tesz a depressziós embereknek.
Az aranyér erõltetéstõl van, meg székrekedéstõl.De te most csak hülyéskedsz?
Fújjjjjj! :S :S
A kérdezõ úgy látszik jól szórakozik. Nemrég volt egy ugyanilyen kérdés, ott a nej a mellmûtétje miatt nem fürdött négy hétig, de nem volt büdös...
valami mentális probléma lehet, tényleg küldd el pszichológushoz. ami a bõrdarabkákat illeti, ha habkõvel dörzsöli az ember a bõrét, akkor is jön le, és utána olyan jó puha a bõr, de mondjuk illik utána eltakarítani...
A nejed egy koszos állat, de te sem vagy épeszû ha ezt eltûröd!! Fogj egy hosszú botot és piszkáld meg vele, hogy mozogni tud-e még a sok kosztól és punnyadástól... ...azután húzzál rá néhányat és terelgessed a fürdõszoba irányába!! Ha ez is meg volt, akkor meg válj el sürgõsen!!
Ha ez nem kamu, akkor sürgõsen vidd el orvoshoz!Nem játék az ilyesmi...
De MIÉRT kell közkinccsé tenni, hogy egy büdös ember a nejed? MIÉÉÉÉRT?!?!?!?!?
Aztán az ilyen nõk csodálkoznak, ha férjük lelép egy magára valamit adó nõvel és átkozzák az egész férfinemet...
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hátha attól jött ki az aranyere hogy nem érte viz a fenekét. Vagy attól nem lehet? Õ azt mondja azért mert szorulásos azért jött ki neki. De most fekszik nyüglõdik miatta. De szerintem nem normális hogy 3 hétig nem fürdött le. Tegnap fürdött meg.
A nejed... most jössz rá, hogy nem szeret mosakodni?Ha nagyvécé után papírt használni sem szeret, akkor lehet amiatt aranyere.Egyébként nincs összefüggésben .Idõnként próbáld kedvesen rávenni a tisztálkodásra, hátha rászokik.
nekem eddig a max 1 hét, de akkor is a péniszemet mostam közbe persze. Azt mondják a haj 1 idõ után nem zsírosodik és visszaáll a normális állapotba... de sztem ez olyan 4 hét lehet, mm addig nem szabad akkor mosni.
Szorulástól lehet aranyere.Természetes, hogy nyûglõdik, hiszen az fájdalmas.
A kérdező hozzászólása: Nem voltunk együtt a 3 hétben. Persze én lettemvolna de õ nem akarta. Most ilyenje van nincs szex.Nem volt kedve letusolni ezt mondta. De én nem tudtam hogy nem tusolt le mert napközben dolgozom nem vettem észre. Büdös meg nem volt. Ruhát fehérnemüt váltott naponta. Pict meg van kattanva mert néha sir meg meg akar halni.Elég furcsa a nejem na ez az igazság.
Ez baromi gusztustalan! 3 hétig nem tisztálkodni? Neked van még hozzá gusztusod?
Vidd el dokihoz. Depresszió jeleit mutatja!
Nem lehetseges, hogy depresszios a nejed? Ha ez most egy uj fajta szokas, akkor talan elfaradt lelkileg, es szinte ereje sincs ahhoz, hogy megfurodjon, s nem beszelve arrol, hogy talan eletunt is lehet. Ne tuloz, mivel elkepzelheto, hogy valoban koszos lett a furdo vize, de a bordarabkak mar egy kicsit tulzas. Az aranyeret okozhatja a mozgasszegeny eletmod, es a szekrekedes, a szekrekedest okozhatja a rossz etkezes, a mozgasszegeny eletmod, es a stressz!
Muszáj minden héten valakinek feltenni egy kérdést, melyben közkinccsé teszi, mennyi igénytelen, undorító, büdös emberek vannak a környezetében? :/
Akkor depressziós.A depressziósoknál elõfordul, hogy amellett, hogy nincs kedvük élni, még tisztálkodni, enni sincs kedvük, erejük és a szexhez sincs kedvük.Akkor semmiképp nem szabad ezek miatt bántani, az csak rontana helyzeten.sok kedvesség és türelem kell neki, vidd el pszichológushoz, mert akár öngyilkosság is lehet a vége!
Gyuri vagyok, és szóhoz se jutok...
Gyuri wazze megvan a csajod!
A kérdező hozzászólása: Enni azt szeret. De fõzni én fõzök most hétvégén hétköznap meg szendvicset eszik vagy amit épp hozok.Kólát csipszet csokit meg egész nap tvt néz.Régen nem volt ilyen. Magassarkuban járt most meg egy ideje átváltott sportcipõre csak azt hord.1 éve kb.A haját itt tegnap festette be fél év után. Mondjuk nincs sok különbség az eredetije közt. De ami fura keni magát testépolokkal ugy hogy nem fürdik. Lehet attol volt a tusoloban a sok bördarab? Nagyon száraz a bõre azt mondja. Babaolajjal is bekente tegnap
Az nem bõrdarab, a szappan a kosszal "összeáll" és apró darabkák lesznek belõle. Egyszer egész nap építkezésen voltam nyáron, az izzadás miatt tapadt rám az ottani csiszolásból szálló por, este nekem is érdekesen nézett ki a fürdõvizem. Az elhalt hámsejtek "leperegnek" a bõrrõl bármilyen kisebb mechanikus behatásra. Ha ruhát cserél, azt is végighúzza a bõrén öltözködés közben és akkor is leválnak. Vagy elkezd viszketni, megvakarja, akkor is. A testápoló nem jelent semmit, nekem is száraz bõröm van, fûtési szezonban még inkább, ha naponta nem kenem, kellemetlenül húzódik.
1. Nem a nem fürdéstõl van aranyere a nejednek, hanem a székrekedéstõl.------> Menjen el orvoshoz, ír fel krémet, kúpot. 2. Ha egész nap Tv-t néz, nincs kedve semmihez, elment a kedve az élettõl is------> Szintén menjen el orvoshoz, pszichológushoz. 3. Beszélgess el vele, kérdezd meg mi bántja. Oldjátok meg ezt a helyzetet. Ha (ahogy írod) régen nem ilyen volt, akkor mindenképp érte valami az elmúlt idõben, ami lelkileg annyira megviselte, hogy depressziós lett.

3 hete megkapartak elhalt a babám. Dokim mondta h ha megjön a menszesz és annak vége menjek vissza vérvételre. Ebből megállapít vmit ami "hiányzik belőlem" és felir vmilyen gyószert ami majd segiti a teherbeesést?

Legjobb válasz: Küret után azért csinálnak vérvételi vizsgálatot, mert HCG szintet ellenõriznek a véredben. Ha a HCG szint magas marad akkor maradhatott bennt a méhben embrionális szövetmaradvány, ekkor újabb küretet végeznek. Gyógyszert nem fogsz kapni. Tessék elõbb meggyógyulni, a méhednek is regenerálódni kell és majd utána jöhet a baba.Az elhalás bekövetkezhetett fertõzés, kromoszómarendellenesség, sárgatestelégtelenség miatt, de erre általában nem szokott fény derülni. A küret után a méhnyálkahártya megújul a teherbeesés nem lesz nehezebb a küret miatt.

Küret után azért csinálnak vérvételi vizsgálatot, mert HCG szintet ellenõriznek a véredben. Ha a HCG szint magas marad akkor maradhatott bennt a méhben embrionális szövetmaradvány, ekkor újabb küretet végeznek. Gyógyszert nem fogsz kapni. Tessék elõbb meggyógyulni, a méhednek is regenerálódni kell és majd utána jöhet a baba.Az elhalás bekövetkezhetett fertõzés, kromoszómarendellenesség, sárgatestelégtelenség miatt, de erre általában nem szokott fény derülni. A küret után a méhnyálkahártya megújul a teherbeesés nem lesz nehezebb a küret miatt.
Szia! Nekem sajnos már 4 elhalt terhességem volt és a mai napig nem tudják megmondani mi volt az ok. Persze vérvételen én is voltam, szerológia vizsgálaton is voltam minden rendben volt, sõt már tul vagyunk a kromoszoma vizsgálaton is az is rendben van. A méhem teljesen egészséges. A reményt azért nem adtam fel. Én gyógyszert nem akarok szedni azt hiszem idén megprobálkozom a gyógyteákkal.

3 év után sikerült teherbe esnem. Sajnos ma megállapitották, hogy elhalt a babám kb. a 7-8 héten. Mennyi idő múlva eshetek teherbe? Tapasztalatokat kérnék, köszönöm!

Legjobb válasz: Sajnálom. Általában 3 hónapot kell várni, de ez a gyógyulástól függ. Nekem az 5-6. héten volt, spontán kiürült és a következõ hónapban próbálkozhattunk is, és sikerült.

Sajnálom. Általában 3 hónapot kell várni, de ez a gyógyulástól függ. Nekem az 5-6. héten volt, spontán kiürült és a következõ hónapban próbálkozhattunk is, és sikerült.
Az orvosod tudja megmondani, mikor leszel ismét olyan állapotban, hogy a következõ baba jöhessen.Meg kell erõsödnöd újra. Sok ismerõsöm van, aki így járt, mint te. Volt, ahol még jó pár terhesség elment, de mindig késõbbi idõpontban. Ma gyönyörû gyermeke van. Kitartást és egy szép, egészséges babát kívánok!!!!
Szia, elõször is sajnálom, ami veled történt, de nem írtad, de én azt javasolnám, ha eddig nem került sor rá, vizsgáltassátok ki magatokat a pároddal, mert lehet nem lenne célszerû, ha újabb évek mennének el a sikertelen próbálkozással, miközben lehet olyan "baj" van, ami orvosolható. Mert általában, ha egy év után nem jön össze a baba, ott valami nem stimmel, és kivizsgálás ajánlott.
Szia! Nagyon sajnálom!!! Nálam ugyanez volt, azzal a különbséggel hogy viszonylag hamar, 3 hónap próbálkozás után lettem terhes, és a 8. héten halt el a baba. Másnap megmûtöttek, akkor nekünk azt mondta az orvos, hogy minimum 3 hónapot kell várni, de jobb a félév. Barátnõmnél szintén fél év volt. De általában az orvosok elmondják. Utána nehezen jött össze, pedig minden rendben volt mindkettõnkkel, a mûtét után 2 évre lettem újra terhes, minden rendben volt, már 2, 5 éves a kisfiunk. És most már a második babát várjuk, õ elsõre, védekezés mellett jött össze :) Bocsánat ha hosszú voltam, azért írtam ennyit, hogy lásd, nem reménytelen semmi!
Ez tenleg nagyon valtozo nekem 8 hetesen halt el a babam. Nekem azt mondta a doki, hogy az elso mensit varjuk meg es utanna lehet probalkozni. Mi a biztonsag kedveert vartunk meg 2 honapot es utann probalkoztunk. A probalkozastol szamitva a 4-dik honapba sikerult. Most mar 15 honapos kisfiu.
Azért az 1 évet el ne hidd, annyit biztosan nem kell várni, maximum 3 hónap szerintem, de azt mindenképp várd meg, amíg lelkiekben helyre tudod tenni kicsit. Sok sikert a következõhöz.
A kiemelt kérdések közt van egy missed ab-os, olvasd végig!
1 évet szerintem sem kell várni!!!!! Nekem tegnap volt a mûtétem, 9+2 hetes babám ment el. Dokim 6 hetes szexmentes idõt mondott és 6 hónap várakozást az újboli terhességre. Na én annyit sem szeretnék várni...
Minimum 1 évet várni kell
Drukk! :)
Bízzunk!Mindenkinek fel a fejjel!!! Mindent bele!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem már eggyikünk sem fog rossz tapasztalatokat szerezni. Hihetetlen, hogy nem is ismerjük egymást, mégis nagy erõt adtok nekem, köszönöm! Ha valakinek sikerül, akkor irja meg!És mindegyikünknek SIKERÜLNI FOG!!!
Sziasztok! Nekem 2 hónapja volt missed ab-om, 5-6 hetes voltam :( 2 év után jött össze, véletlenül.Hidjétek el, hogy lelkileg is olyannyira megfogtok erõsödni, hogy eszetekbe se fog jutni, hogy a második babát is elveszíthetitek! Nagyon sajnálom, hogy veletek is megtörtént!Szörnyû dolog! Engem is csak az a tudat tartott életben, hogy ha törik, ha szakad nekem lesz babám a lehetõ leghamarabb!És jó tanácsként mondom, hogy ne temetkezzetek gyászba, mert annál késõbb jön össze! Nekem még egy hónapom lenne a háromból, de mi már elkezdtünk próbálkozni! Ha pedig letelik a 3 hónap, elkezdek dokihoz járni!
Utsó vagyok. Az a baj, hogy annyi minden miatt lehet... Én úgy olvastam, hogy a második missed ab után ajánlják a genetikai vizsgálatot. Nekem is most volt a mûtétem, én is úgy érzem, egy másikat már nem élnék túl, én is nagyon aggódom! De sok olyat is olvasni, hogy a második terhességgel már egészséges babát szültek!! Ne adjuk fel!!
A kérdező hozzászólása: A teherbeesésem elõtt megállapitották, hogy PCOS vagyok, azt nem kellett volna figyelembe venni?Szóltam az orvosomnak és azt mondta, hogy annak már nincs jelentõsége, mert teherbe estem. Szerintetek keressek fel egy genetikust, aki megvizsgál engem és a férjemet? Sok olyat olvasok akinek a második is missed ab-bal végzõdött.Félek... és még egyszer nem élném túl!
Utsó vagyok. Akkor a 3 hónapot várjátok meg, nekem is az tûnik reálisnak. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sajnos tapasztalt válaszokat :(( Ma jöhettem haza a kórházból és azt mondta Dr. Úr, hogy 3 hónap után próbálkozhatunk. Remélem a második kifejlõdik rendesen!
Szia! Az én tapasztalatomat irom le nekem 9 hetesen halt el a terhességem és csak a 12 hetes uhon vették észre. A mûtét után kb 3 hónapra terhes lettem ....Mindezt úgy , hogy abban az évben nem is akartam próbálkozni. Egyszer elfelejtettünk védekezni.:-))) Viszont mindkét gyerekkel kaptam hormonpotlásra gyógyszert terhesség megállapitása után. Azóta sikerült a baba?

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!
Ne gondolj semmi ilyesmire, a baba jol van:) allandoan valtozni fog minden, ez egy ilyen allapot:)

Császárseb számít egy elhalt terhesség (12. hét) miatti műtét utáni próbálkozásnál? Volt már egy spontán vetélésem, akkor 3 hónappal később lehetett próbálkozni.

Most nem indult meg magától a vetélés és van már egy császársebem, az befolyásolhatja a próbálkozás kezdetét?Dokitól elfelejtettem megkérdezni, és csak két hét múlva megyek hozzá.

Legjobb válasz: nekem az az érzésem, hogy nem de a sebtõl függ uh-ra esetleg tudsz elõbb menni? vagy csak menj be egy sztk-ba érdeklõdni

nekem az az érzésem, hogy nem de a sebtõl függ uh-ra esetleg tudsz elõbb menni? vagy csak menj be egy sztk-ba érdeklõdni
Szia!Ajánlom a jogblog-táppénz tévhitek cimû írást, ott részletesen le van írva minden.
A második vagyok, sajnos nem tudom belinkelni, de beütöd a guggliba, hogy táppénz, és ez a harmadik, ami mejelenik
Vegyél egy használt varrógépet vagy egy újjat..és alakíts át ruhákat vagy anyagokat a mai divat szerint egy kis pánz csak össze jön!
Táppénz alatt nem mondhatnak fel. Húzd amig lehet, hátha teherbeesel hamar és végig tudsz tp-n maradni és akkor minden jár.
Az utolsó válaszadót kérem: nem linkelnéd be a cikket, sajnos nem találtam meg...! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!