Találatok a következő kifejezésre: 3 hete el a menszim (2 db)

A kérdező hozzászólása: ezt kihagytam: * de csak 2 napig tartott
Csinálj most egy tesztet, ha az vagy, már kimutatja!

3 hete maradt el a menszim. Most dokihoz menjek, vagy tesztet vegyek?

vagy tesztet veszek vagy dokihoz megyek. szerintetek ha terhes vagyok ami nagyon valószinü 3hete maradt el,és 37 a h?m de most itt az a lényeg ha tényleg az vagyok melyik lenne a szebb ha a teszt kimutatná azt a két csikot,vagy ha az orvos azt mondaná hogy kisbabat várok,és már a sziverését is hallanám.ezért is vártam a az egésszel ilyen sokat mert nem tudtam eldönteni. meg azért az a bisztosabb ha az orvos mondja.

Legjobb válasz: Persze, hogy biztosabb, ha az orvos mondja. Azért a teszt nem minden esetben megbízható. Szerintem orvoshoz menj! Sok sikert :)

Persze, hogy biztosabb, ha az orvos mondja. Azért a teszt nem minden esetben megbízható. Szerintem orvoshoz menj! Sok sikert :)
Szia.Szerintem ne az számítson, hogy melyik a szebb...Csinálj 1 tesztet, a Gabriel elég jó.Ha + akkor menj dokihoz, hogy megerõsítsen.Én most vagyok a fogantatástól kb.4-5 hetes, még a petezsákot láttuk csak.Ha rendes a ciklusod, kb.te is annyi lehetsz.Úgyhogy a teszt megnyugtat 1 picit és akkor utána 1-2 hétre, már biztos látod a szíve dobbanását:-) Én így csinálnám, de türelmetlen voltam és nem tudtam várni...Vigyázzatok magatokra!
Én a tesztet tettem el emlékbe!:) Ahogy érzed, ezt neked kell tudni.Gratulálok a picihez!:)
En is csinalnek tesztet elobb, es kb.a 6-7 heten mennek orvoshoz /mar/, h a szivecskejet is lassam, es haljam, En is elobb mentem, es meg nem lehetett latni csak a petezsakot.
Sztem teszt, és utána doki, akármit mutat a teszt dokihoz el kell menned, ha csak késik is.De reméljük babád van, sok sikert!
Szia, Most fogsz belépni a 8. htébe ha jól számolom, mert az utolsó menzesz elsõ napjától nézik.Tehát már megfogjátok látni a kb 1-2 cm-es embriót.Sajnos szívverést nem fogsz hallani, legalábbis én a 12. heti nyaki redõnél hallottam csak. Addig csak látod, hogy dobog az az ici-pici kis foltocska amit látni ebben az idõszakban a képernyõn:O)Menj dokihoz:oD 15 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!