Találatok a következő kifejezésre: 3 hete el (311 db)

Miért csak 3 hétre előre adnak rutin vizsga időpontot, amikor már 3 alkalmat (6 óra) vezettem?

Magyar Autóklub pályájáról van szó.

Legjobb válasz: Talán azért, mert annyira be vannak telve a vizsgaidõpontok?

Talán azért, mert annyira be vannak telve a vizsgaidõpontok?
A kérdező hozzászólása: Azt értem, csak elég rossz 3 hét kihagyás után menni vizsgázni, pótórát meg e miatt nem akarok venni.
Nekem is hasonló volt, csak én irtózatos makker voltam, le sem vezettem a 10 órát mivel egyrészt jól ment, másrészt valaki lemondta! Így kedden ment ki a csoport, én vezettem összvissz 2x lent meg 2x a rutinpályán (ugye egyszer lehet elõtte, meg egyszer picit szabálytalanul kivitt az oktató). Ja, és péntek délutánra(!)meglett a rutin.

Ha egy etkezes ki van valtva mar 3 hete, el lehet kezdeni a kovetkezot? Eddig ebedre kapott zoldseg-gyumolcsot, a masodik etkez is lehet gyumi vagy zoldseg? Melyiket etkezest valtsuk meg ki?

Legjobb válasz: Elõször a tízórait váltottam ki gyümivel, aztán az ebédet fõzelékkel. Most váltsd ki neki a tízórait, akkor csak gyümölcsöt adjál neki, ebédre meg csak fõzeléket husival (persze ha már ehet husit) Ezek után jön majd az uzsonna. Uzsira adhatsz neki tejpépet, babajoghurtot stb. A reggeli és vacsora még sokáig csak a tápszer/tej lesz. Egyébként mennyi idõs a babád?

Elõször a tízórait váltottam ki gyümivel, aztán az ebédet fõzelékkel. Most váltsd ki neki a tízórait, akkor csak gyümölcsöt adjál neki, ebédre meg csak fõzeléket husival (persze ha már ehet husit) Ezek után jön majd az uzsonna. Uzsira adhatsz neki tejpépet, babajoghurtot stb. A reggeli és vacsora még sokáig csak a tápszer/tej lesz. Egyébként mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt.5 es fel honapos egyebkent. :)
mi most múltunk 5 hósak. egy étkezést mi is kiváltottunk, és én is pont ezen gondolkodtam. Nálunk pl nem igazán van tízórai, reggel fél 8- 8 között reggeli, majd fél 12 körül a 2. evés, mi ezt váltottuk ki, és ez nálunk inkább fõzelék, vagy pl sütötök+alma..., így a 3. evés 3 körül van ami még táp, de nálunk ez lesz a gyümis evés szerintem, de még nem tudom. nálatok hogy van?
A kérdező hozzászólása: hat nekunk meg hajnalban olyan 5 korul felkel enni, aztan delelottig nem nagyon akar, max par kortyot(7-8korul kel), olyan 11 fele eszik, utana 2 korul(ez van kivaltva), aztan meg 2x eszik este 8-fel 9ig, aztan alvas.es nem tudom melyiket lenne erdemes kivaltani.a 11 orasit vagy a 4-5 orait. akkor lehet ugy lesz, hogy az ebed marad valami zoldseges kajcsi, a masodiknak kivaltott etkezes pedig csak gyumi.. Az ugy jo lenne?
utolsó vagyok. Hát ha a 2 órásid van kiválta , mint ebéd, akkor a 11 h körüli lehetne a gyümölcs, és majd a 4-5 körüli késõbb a tejtermék, túró, joghurt, tejpép..., vagy akár ebéd maradék.

3 Hete élek egészségesebben, 2kilót fogytam a 20ból de mégis sokkal szebbnek látom magam. Hogy lehet ez?

Pl elgondolkoztam azon hogx mi lenne ha szoknyába járnék suliba. 70kg 152cm vel.

Legjobb válasz: fogyjál még pár kilót a szoknyához.. én 162 magasan és 70 kilósan is dagi voltam...

fogyjál még pár kilót a szoknyához.. én 162 magasan és 70 kilósan is dagi voltam...

Kezdő háziasszony vagyok, és tanácsot szeretnék kérni. Szóval 2-3 hétre előre szeretnék főzni, tudnátok nekem olyan étel neveket mondani, amit le lehet fagyasztani?

gondolom a rántott dolgokat, vagy a rakott dolgokat nem lehet, ha igen, el?bb süssem meg, majd fagyasszam, vagy el?bb fagyasszam, majd ha kiveszem, akkor süssem?

Legjobb válasz: pörkölt, töltöttkáposzta, székelykáposzta, kelt tészták

pörkölt, töltöttkáposzta, székelykáposzta, kelt tészták
sült csirke kínai édes savanyú csirke (mártás+hús) szárnyasfasírt (nyersen) hüvelyes fõzelékek rántott dolgok bepanírozva fagyaszthatók, kivéve süsd meg
Mindent le lehet fagyasztani, csak a krumplis dolgokat nem jó. Rakotthúsokat is, fasírozottat, sült húsokat, sõt a rántott húst is. Igaz, azt jobb kiengedés után egy kissé átsütni, de anélkül is ehetõ. A tésztaféléknél arra kell ügyelni, hogy ne legyen a tészta túl fõzve.
Mi szoktunk rántott húst elõkészíteni, és késõbb kisütni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de azt elfelejtettem mondani, hogy diétáznom kell, mert magas az inzulinom. Tehát ezek tényleg fenséges kaják, de nehezek. :-) Sajna
Rakott dolgokat is le lehet fagyasztani, ha nyersen fagyasztod, akkor kicsit tovább tart a sütése, de semmiben nem különbözik a frissen készitettöl. Ha elöször megsütöd, akkor is fagyasztható, de felhasználás elött át kell sütni, ezért ne süsd egészen készre. A rántott dolgokat is fagyaszthatod, akár csak panirozva és frissen sütve, vagy megsütöd, lefagyasztod, és evés elött röviden forró zsiradékban átsütöd. Gyakorlatilag majdnem mindent le lehet fagyasztani, és csak a befejezö müveleteket célszerü felhasználáskor elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm, ügyik vagytok! :-) De majd én is az leszek! :-)
A kérdező hozzászólása: Á, még egy kérdés, a sült húsokat, megsütve?, és aztán csak megmelegíteni?
Azt is lehet. Bár nem tartanám el úgy hetekig, de egyik konyhán ahol dolgoztam, a hosszabb sütésidejû kaják elõre voltak fõzve/sütve, hogy mikor rendelés van, csak meg kellett pirítani a külsejét. Nem mondanám hogy legszebb dolog, de nem káros senkire sem. És az íze is jó volt.

3 és fél hónapos a kisfiam.3 hete beteg voltam és abba kellett hagyni a szoptatást. El is ment a tejem, azóta nem is szopiztattam, de még így is van kb 20ml. Nem sok de 3 hete nem apadt el. Visszafordítható?

Valakinek valami módszere?

Legjobb válasz: Én is úgy tudom, hogy vissza lehet hozni. Sõt, azt olvastam, hogyha valaki örökbe fogad, és gyakran mellre teszi a babát, akár attól is megindulhat. Nekem 3 hónapos volt, amikor hirtelen a 250 gr-ból cicinként lett 40 gr. Azóta sem tudom miért. Egész nap szoptattam, szó szerint 1 hétig. És visszajött. De sajna ehhez az is kell, hogy a baba partner legyen benne. Van amelyik lefordul a cicirõl és sír, ha üres.

Én is úgy tudom, hogy vissza lehet hozni. Sõt, azt olvastam, hogyha valaki örökbe fogad, és gyakran mellre teszi a babát, akár attól is megindulhat. Nekem 3 hónapos volt, amikor hirtelen a 250 gr-ból cicinként lett 40 gr. Azóta sem tudom miért. Egész nap szoptattam, szó szerint 1 hétig. És visszajött. De sajna ehhez az is kell, hogy a baba partner legyen benne. Van amelyik lefordul a cicirõl és sír, ha üres.
siman vissza lehet hozni. hivj fel egy szoptatasi tanacsadot. http://www.lll.hu oldalon talalsz. Onkentesek, szakszeru valaszt toluk kaphatsz. Addig is tedd a babad minel tobbszor mellre, ha meg elfogadja.
Amíg egy kicsi is van, addig van remény. Igen, az a legjobb, ha minél gyakrabban ráteszed cicire, ha csak a szájában van és nyamnyogja, szívogatja, akkor is vissza tudja hozni. Nekem is majdnem elment 3 hónaposan, a védõnõm tanácsolta az urtica urens 5 ch s homeopátiás bogyókat. Visszajött, cca egy hét kellett hozzá, vagy egy kicsivel több nem emlékszem, Most már több mint egy éves, és mivel nagyon szeret cicizni, most már apasztanám, de nekem meg az nem megy. Tépi a blúzomat érte..:)

17 hetes vagyok elvileg kiszámoltam a kalkulátorban hogy hány hetes vagyok és 20 hétnél tartok. Az lehetséges hogy el vagyok számolva 3 héttel?

A mestruáciom mindig pontosan jött meg és mindig csak 6 napig tartott. Szerintetek ja és nagy a babám is a mérete is megfelel a 20 hétnek.Nagy hasam is van még nem kéne lennie 17 hetesnek ilyen nagynak ?

Legjobb válasz: A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.

A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.
Mondjuk nem értem, hogy a kérdésed mit keres itt... Nos, a doki az UH-kor mit mondott?Gr.v. hez mi van írva?Az ultrahangos gép is a méretek alapján határozza meg a baba méretét.Jobb lenne, ha a dokiddal törõdnél, és nem eg idióta netes kalkulátorral.Valószínûleg az számolt el. A pocakméret meg tényleg más.Nekem alig volt a pocim a 23.hétig, aztán most meg akkora, hogy édesanyám az ikrekkel üldöz.
Menzesz 21 naponta van 6-7 napig. Az pont 3 hét.
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy mûtét után 4-5 hétre szokott megjönni de nekem az ab. óta megvolt elõször másfél hétig utén kb 3 nap semmi utána megint 2 nap kicsit megvolt megint semmi és most megint tegnap megjött nem nagyon de azért megvan...

36. héten voltam UH-on és már akkor 3-as volt az érettsége a méhlepénynek ennek már 3 hete ennyi idő alatt nem meszesedhetett el? és ez nem okoz gondot a babának vagy nem lesz meg előbb tőle? 39 hetes kis mama

És még h nagyon vizesek a lábam a bokáim és viszkető pöttyök vannak rajta mind 2 láb fejemen mitől és mért lehet ez?

Legjobb válasz: És nem rendelt vissza a doki? Barátnõmnek is 3-as volt, a 35. héten, de õt így hetente nézte. Fõleg,hogy vizesedsz is. Én azért felhívnám a a helyedbe!

És nem rendelt vissza a doki? Barátnõmnek is 3-as volt, a 35. héten, de õt így hetente nézte. Fõleg, hogy vizesedsz is. Én azért felhívnám a a helyedbe!
A kérdező hozzászólása: Nem nem rendeltek vissza és a védõ nõ sem szolt h ez gond is lehetne most megyek szerdán a védõ nõhöz akkor majd említem neki csütörtökön meg NST-re majd ott is mondom de addig mit csináljak a védõ nõm egy hülye nõ. a vizesedésre se mond semmit.
Szia! 36 hetesen nekem is 3-as volt a méhlepényem. Hetente 2-3-szor kellett NST-re járnom. Most betöltött 40 hetes vagyok, és a lábaim nekem is dagadnak és pöttyösek. Azonkívül semmi bajom, nem is indítják még meg a szülést.

3 héttel ezelőtt szültem! Fura, de én már kívánom a párom! Lehet a gyermekágyas időszakban szexelni, vagy teljesen el vagyunk tiltva? (Nyilván nem a konkrét aktusra gondolok, de nem árt a méhösszehúzódásnak ha esetleg orgazmusom is lesz? )

Legjobb válasz: Én is 3 hetet bírtam csak...mi mindig nagyon sokat szexeltünk, fura, de én már a kórházban is kívántam :D Így persze nem bírtuk kivárni a 6 hetet. Nem lett baj.

Én is 3 hetet bírtam csak...mi mindig nagyon sokat szexeltünk, fura, de én már a kórházban is kívántam :D Így persze nem bírtuk kivárni a 6 hetet. Nem lett baj.
Én kihagynám a helyedben, mert lehet nem lesz gond, de mi van ha igen:S A méhnek 6 hét kell a teljes regenerálódásra.
Ha kívánod, hát egészségetekre. :) Szerintem úgyis jelezné a tested, ha még korai lenne.
A te tested, te érzed, és te döntesz felõle.
nagyon ovatosan mi is 4 hetet birtunk ki.utána már nme érdekelt mi lesz csak legyen
Szia, ha kívánod akkor bizony uzsgyi az ágyikóba :-))))) Mi sem bírtuk ki a 6 hetet és bevallom nagyon jólesett nekem, hogy a párom kíván, mert féltem, hogy majd nem fog a szülés miatt. Nagyon-nagyon jó volt, és nem volt gond az orgazmus miatt sem :-)
Én is így voltam, végül 4 hétig bírtuk csak ki és nem lett semmi gáz :) ))) A 6 hetes kontroll utáni este pedig azonnal ráugrottam a páromra, amikor elaludtak a gyerekek :) )) Ja, és valahol olvastam, hogy a 6 hét csak a konkrét aktusra vonatkozik, és ott is azt írták, hogy máshogy is örömet lehet szerezni egymásnak :) )) Úgyhogy hajrá, ne fogd vissza magad!! :)

Rá van írva a tápszerre, hogy felbontás után 3 héten belül felhasználandó. Ha nem fogy el, mert esetleg csak napi egyszer-kétszer pótoltok, akkor ti kidojátok 3 hét után?

Legjobb válasz: Ha gondosan lezárod ( én visszahajtom többször a tetejét és gémkapoccsal lezárom) akkor szerintem semmi baja sem lesz még 5-6 hétig.

Ha gondosan lezárod ( én visszahajtom többször a tetejét és gémkapoccsal lezárom) akkor szerintem semmi baja sem lesz még 5-6 hétig.
Szia! Én nem szoktam odaadni neki, ki kell dobni, mert ez is tejtermék, tehát romlandó. Max. egy hónapot hagyd állni, de annál többet szerintem semmiképp se. Létezik kis kiszerelésû is, ha jól tudom, akkor érdemes olyat vásárolni.
Igen.
Szia! Én nem dobtam ki! Kb 4 hét is volt mire elfogyott eleinte egy tápi. Száraz hüvi helyen kell tartani, alaposan lezárva. Nem a babámon spórolok, igyekszem neki mindent megadni, de azért a több ezer forintos hypoallergén tápit nem dobáltam a kukába, mert egy héttel tovább tart!
Én ha nem fogyott el beraktam a kávémba, vagy amikor még nem járt le és láttam, hogy nem fogy el odaadtam a nagylányomnak(õ is imádta)
Semmi baja nincs amíg nem csomósodik össze. Tedd zárható üvegbe, sokáig jó lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!