Találatok a következő kifejezésre: 3 hete el (322 db)

Miért csak 3 hétre előre adnak rutin vizsga időpontot, amikor már 3 alkalmat (6 óra) vezettem?

Magyar Autóklub pályájáról van szó.

Legjobb válasz: Talán azért, mert annyira be vannak telve a vizsgaidõpontok?

Talán azért, mert annyira be vannak telve a vizsgaidõpontok?
A kérdező hozzászólása: Azt értem, csak elég rossz 3 hét kihagyás után menni vizsgázni, pótórát meg e miatt nem akarok venni.
Nekem is hasonló volt, csak én irtózatos makker voltam, le sem vezettem a 10 órát mivel egyrészt jól ment, másrészt valaki lemondta! Így kedden ment ki a csoport, én vezettem összvissz 2x lent meg 2x a rutinpályán (ugye egyszer lehet elõtte, meg egyszer picit szabálytalanul kivitt az oktató). Ja, és péntek délutánra(!)meglett a rutin.
Nem mivel idõpont nélkül nem fogadnak.
El.
Nyitás elõtt jó sokkal be se engednek, csak nyitásra, onnantól meg már idõpontra van. Hívd fel õket, hogy mit csináljál.
A kérdező hozzászólása: Úristen! És még én kérdezek! Az idõpontfoglalás óránként van. Óránként egyvalakinek biztosítanak idõpontot. De attól még a köztes idõben a többieket szolgálják ki, továbbá az is elõfordulhat, hogy több pult is van, ez ügytõl függ. Nyitás elõtt természetesen senkit nem fognak beengedni, sem ügyet nem tud intézni. A kérdésem arra vonatkozott, hogyha nyitás elõtt jó sokkal odamegyek, akkor beállhatok-e elsõ helyre, vagy ez senkit nem érdekel mert kapunyitáskor majd tömegverekedés lesz, és nem tartják és tartatják be a sort, gondolok itt a biztonsági õrre és a portásra, aki nyitás elõtt már ott van és az elõtérbe adott esetbe már beengedi az embereket. Illetve a kérdésem még arra vonatkozott, hogy van-e több ablak, illetve hogy hány ügy szokott beférni az egy órába tipikusan. Egyébként személyirõl lenne szó.
Ha sorszám van, akkor sorszám alapján hívják az embereket, tehát nem lesz tömegverkedés a sorbanállásnál. Hívd fel õket, hogy ilyenkor mi a teendõ.
nyitásra menj! nem kell elõbb, az idõpontosokat be fogják hívni az idõpontjukra, de te is sorra kerülsz én még egy okmányirodában nem kellett 3/4 óránál tovább várjak, pedig nem kérek sose idõpontot

Ha egy etkezes ki van valtva mar 3 hete, el lehet kezdeni a kovetkezot? Eddig ebedre kapott zoldseg-gyumolcsot, a masodik etkez is lehet gyumi vagy zoldseg? Melyiket etkezest valtsuk meg ki?

Legjobb válasz: Elõször a tízórait váltottam ki gyümivel, aztán az ebédet fõzelékkel. Most váltsd ki neki a tízórait, akkor csak gyümölcsöt adjál neki, ebédre meg csak fõzeléket husival (persze ha már ehet husit) Ezek után jön majd az uzsonna. Uzsira adhatsz neki tejpépet, babajoghurtot stb. A reggeli és vacsora még sokáig csak a tápszer/tej lesz. Egyébként mennyi idõs a babád?

Elõször a tízórait váltottam ki gyümivel, aztán az ebédet fõzelékkel. Most váltsd ki neki a tízórait, akkor csak gyümölcsöt adjál neki, ebédre meg csak fõzeléket husival (persze ha már ehet husit) Ezek után jön majd az uzsonna. Uzsira adhatsz neki tejpépet, babajoghurtot stb. A reggeli és vacsora még sokáig csak a tápszer/tej lesz. Egyébként mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt.5 es fel honapos egyebkent. :)
mi most múltunk 5 hósak. egy étkezést mi is kiváltottunk, és én is pont ezen gondolkodtam. Nálunk pl nem igazán van tízórai, reggel fél 8- 8 között reggeli, majd fél 12 körül a 2. evés, mi ezt váltottuk ki, és ez nálunk inkább fõzelék, vagy pl sütötök+alma..., így a 3. evés 3 körül van ami még táp, de nálunk ez lesz a gyümis evés szerintem, de még nem tudom. nálatok hogy van?
A kérdező hozzászólása: hat nekunk meg hajnalban olyan 5 korul felkel enni, aztan delelottig nem nagyon akar, max par kortyot(7-8korul kel), olyan 11 fele eszik, utana 2 korul(ez van kivaltva), aztan meg 2x eszik este 8-fel 9ig, aztan alvas.es nem tudom melyiket lenne erdemes kivaltani.a 11 orasit vagy a 4-5 orait. akkor lehet ugy lesz, hogy az ebed marad valami zoldseges kajcsi, a masodiknak kivaltott etkezes pedig csak gyumi.. Az ugy jo lenne?
utolsó vagyok. Hát ha a 2 órásid van kiválta , mint ebéd, akkor a 11 h körüli lehetne a gyümölcs, és majd a 4-5 körüli késõbb a tejtermék, túró, joghurt, tejpép..., vagy akár ebéd maradék.
Örülnék, hogy végre megérkezhet.
mikorra vállalták a szállítást? Szerzõdés szerint teljesítettek? (Valószínûleg örülnék a ruhának.)
örülnék a feleségemnek. egy butácska nõ áldás a férfiember életében :D
:) okos a csajod! rendelt egy ruhát 25ezerért, amit nem tudott felvenni...amibe végül elment az esküvõre az is 25 ezer volt???
A kérdező hozzászólása: Értem én a sok "pozitív" hozzászólást... :D Az a baj h már megtörtént az eset.Segítséget kértem, nem kritikát.Azt szegénykém már megkapta tõlem... :D
A kérdező hozzászólása: A szállítást amúgy az esküvõ elõtti napra ígérték.Jah, és csak azért történt az átutalás, mert a kolléganõi már rendeltek innen, és eddig semmi gebasz nem volt
Nem az számít, amit ígérnek, hanem a maximális szállítási határidõ, ami a weboldalukon fel van tüntetve. Gondolom valami dropshipes lightinthebox, vagy ilyesmi oldalról rendelték, ezeken általában 30 nap a vállalt határidõ. Ha a határidõn belül jött meg a cucc, akkor ez egy így járás tipikus esete. Magam is rendelek külföldrõl. 1 hét és másfél hónap közt bármikor megjöhet.

3 Hete élek egészségesebben, 2kilót fogytam a 20ból de mégis sokkal szebbnek látom magam. Hogy lehet ez?

Pl elgondolkoztam azon hogx mi lenne ha szoknyába járnék suliba. 70kg 152cm vel.

Legjobb válasz: fogyjál még pár kilót a szoknyához.. én 162 magasan és 70 kilósan is dagi voltam...

fogyjál még pár kilót a szoknyához.. én 162 magasan és 70 kilósan is dagi voltam...

Kezdő háziasszony vagyok, és tanácsot szeretnék kérni. Szóval 2-3 hétre előre szeretnék főzni, tudnátok nekem olyan étel neveket mondani, amit le lehet fagyasztani?

gondolom a rántott dolgokat, vagy a rakott dolgokat nem lehet, ha igen, el?bb süssem meg, majd fagyasszam, vagy el?bb fagyasszam, majd ha kiveszem, akkor süssem?

Legjobb válasz: pörkölt, töltöttkáposzta, székelykáposzta, kelt tészták

pörkölt, töltöttkáposzta, székelykáposzta, kelt tészták
sült csirke kínai édes savanyú csirke (mártás+hús) szárnyasfasírt (nyersen) hüvelyes fõzelékek rántott dolgok bepanírozva fagyaszthatók, kivéve süsd meg
Mindent le lehet fagyasztani, csak a krumplis dolgokat nem jó. Rakotthúsokat is, fasírozottat, sült húsokat, sõt a rántott húst is. Igaz, azt jobb kiengedés után egy kissé átsütni, de anélkül is ehetõ. A tésztaféléknél arra kell ügyelni, hogy ne legyen a tészta túl fõzve.
Mi szoktunk rántott húst elõkészíteni, és késõbb kisütni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de azt elfelejtettem mondani, hogy diétáznom kell, mert magas az inzulinom. Tehát ezek tényleg fenséges kaják, de nehezek. :-) Sajna
Rakott dolgokat is le lehet fagyasztani, ha nyersen fagyasztod, akkor kicsit tovább tart a sütése, de semmiben nem különbözik a frissen készitettöl. Ha elöször megsütöd, akkor is fagyasztható, de felhasználás elött át kell sütni, ezért ne süsd egészen készre. A rántott dolgokat is fagyaszthatod, akár csak panirozva és frissen sütve, vagy megsütöd, lefagyasztod, és evés elött röviden forró zsiradékban átsütöd. Gyakorlatilag majdnem mindent le lehet fagyasztani, és csak a befejezö müveleteket célszerü felhasználáskor elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm, ügyik vagytok! :-) De majd én is az leszek! :-)
A kérdező hozzászólása: Á, még egy kérdés, a sült húsokat, megsütve?, és aztán csak megmelegíteni?
Azt is lehet. Bár nem tartanám el úgy hetekig, de egyik konyhán ahol dolgoztam, a hosszabb sütésidejû kaják elõre voltak fõzve/sütve, hogy mikor rendelés van, csak meg kellett pirítani a külsejét. Nem mondanám hogy legszebb dolog, de nem káros senkire sem. És az íze is jó volt.

3 és fél hónapos a kisfiam.3 hete beteg voltam és abba kellett hagyni a szoptatást. El is ment a tejem, azóta nem is szopiztattam, de még így is van kb 20ml. Nem sok de 3 hete nem apadt el. Visszafordítható?

Valakinek valami módszere?

Legjobb válasz: Én is úgy tudom, hogy vissza lehet hozni. Sõt, azt olvastam, hogyha valaki örökbe fogad, és gyakran mellre teszi a babát, akár attól is megindulhat. Nekem 3 hónapos volt, amikor hirtelen a 250 gr-ból cicinként lett 40 gr. Azóta sem tudom miért. Egész nap szoptattam, szó szerint 1 hétig. És visszajött. De sajna ehhez az is kell, hogy a baba partner legyen benne. Van amelyik lefordul a cicirõl és sír, ha üres.

Én is úgy tudom, hogy vissza lehet hozni. Sõt, azt olvastam, hogyha valaki örökbe fogad, és gyakran mellre teszi a babát, akár attól is megindulhat. Nekem 3 hónapos volt, amikor hirtelen a 250 gr-ból cicinként lett 40 gr. Azóta sem tudom miért. Egész nap szoptattam, szó szerint 1 hétig. És visszajött. De sajna ehhez az is kell, hogy a baba partner legyen benne. Van amelyik lefordul a cicirõl és sír, ha üres.
siman vissza lehet hozni. hivj fel egy szoptatasi tanacsadot. http://www.lll.hu oldalon talalsz. Onkentesek, szakszeru valaszt toluk kaphatsz. Addig is tedd a babad minel tobbszor mellre, ha meg elfogadja.
Amíg egy kicsi is van, addig van remény. Igen, az a legjobb, ha minél gyakrabban ráteszed cicire, ha csak a szájában van és nyamnyogja, szívogatja, akkor is vissza tudja hozni. Nekem is majdnem elment 3 hónaposan, a védõnõm tanácsolta az urtica urens 5 ch s homeopátiás bogyókat. Visszajött, cca egy hét kellett hozzá, vagy egy kicsivel több nem emlékszem, Most már több mint egy éves, és mivel nagyon szeret cicizni, most már apasztanám, de nekem meg az nem megy. Tépi a blúzomat érte..:)

17 hetes vagyok elvileg kiszámoltam a kalkulátorban hogy hány hetes vagyok és 20 hétnél tartok. Az lehetséges hogy el vagyok számolva 3 héttel?

A mestruáciom mindig pontosan jött meg és mindig csak 6 napig tartott. Szerintetek ja és nagy a babám is a mérete is megfelel a 20 hétnek.Nagy hasam is van még nem kéne lennie 17 hetesnek ilyen nagynak ?

Legjobb válasz: A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.

A 3 hét elszámolás az nagyon sok, annyi nem lehet. A terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számítjuk. Plusz-mínusz egy hét a korrekció ami beleeshet a nem pontos peteérés miatt, de 3 hét nemigazán lehet. Hasam nekem is korán kezdett gömbölyödni és már most is tekintélyes pedig még 11 hetem van a szülésig. Hasméretben minden kismama külömbözik.
Mondjuk nem értem, hogy a kérdésed mit keres itt... Nos, a doki az UH-kor mit mondott?Gr.v. hez mi van írva?Az ultrahangos gép is a méretek alapján határozza meg a baba méretét.Jobb lenne, ha a dokiddal törõdnél, és nem eg idióta netes kalkulátorral.Valószínûleg az számolt el. A pocakméret meg tényleg más.Nekem alig volt a pocim a 23.hétig, aztán most meg akkora, hogy édesanyám az ikrekkel üldöz.
Menzesz 21 naponta van 6-7 napig. Az pont 3 hét.
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy mûtét után 4-5 hétre szokott megjönni de nekem az ab. óta megvolt elõször másfél hétig utén kb 3 nap semmi utána megint 2 nap kicsit megvolt megint semmi és most megint tegnap megjött nem nagyon de azért megvan...

24%os testzsírt szeretnék lecsökkenteni 13%ra. Nem érdekel mennyire drasztikus, 2-3 héten belül MUSZÁJ, nagyon nagyon sok pénz és gyakorlatilag a hátra lévõ életem függ ettõl. Ezzel az étrenddel el tudom érni 2-3 héten belül?

Igazából csak fogynom kell, de izmot nem szeretnék veszteni (tudom, hogy egy kicsi úgy is lemegy, de edzek mellé), zsírból elvileg még 6 kilónak kéne lemennie 13%ig.

Legjobb válasz: Fogyni lehet éppenséggel 3 hét alatt 6 kilót,de véletlenül se hidd,hogy a testzsírod majd' 10%ot fog csökkenni ennyi idõ alatt. Fizikai képtelenség,akkor is,ha a fejed tetején pörögsz estig

Fogyni lehet éppenséggel 3 hét alatt 6 kilót, de véletlenül se hidd, hogy a testzsírod majd' 10%ot fog csökkenni ennyi idõ alatt. Fizikai képtelenség, akkor is, ha a fejed tetején pörögsz estig
A kérdező hozzászólása: abba inkább nem mennék bele mert van rá esély hogy van itt aki már hallott rólam és ezt nem szeretném megkockáztatni:D Fogalmam sincs hogy hány kiló vagyok, nem is lényeges...179 centi vagyok, mindig centivel mérem magam, vagy tükörrel. de inkább tükörrel:D Köszönöm a választ mindenkinek mégegyszer, végre egy pozitív tapasztalat az oldal látogatóiról :)
A kérdező hozzászólása: *nem a magasságomhoz, hanem a méreteimhez használok tükröt. még mielõtt valaki fogyatékosnak néz mert ez félreérthetõ volt:D
alapból sem menne így meg végképp nem. ha le is koplalnál 5-6 kilót, az izomtérfogat változás lenne, szóval a testzsír mérésnél a megváltozott súly ellenére is maradna nagyjából ez az érték, vagy a kompozíció változás miatt nõne a testzsír érték, mert kisebb az izomtömeg. ezért van sok anorexnek 30%os értéke, pedig elsõre soványnak hat. ha minden pöpec lenne hús, zöldségek 3 óránként, megfelelõ edzés, akkor is max 2-3%ot tudnál csökkenteni ennyi idõ alatt. ha meg heti fél kilónál többet csökken a testsúly, akkor ott izom is megy lefele.
Ne vicceljetek már, hogy lenne már a 13%-os testzsír egészségtelen?? Mikor nekem 15% volt a testzsírom, elég nagy pocakom volt, tiszta zsír volt a hasam, úszógumim volt, ahogy tetszik, ugyanis hasra hízó típus vagyok. Le kellett volna még adnom vagy 3-4 kilót, hogy lapos legyen a hasam. Biztos vagyok benne, hogy még 13%-kal sem lett volna lapos, az alá kellett volna mennem.
Gondolom modellkedni szeretne a kérdezõ. Inkább centivel méricskéld magad. A testmagasságod fele + 2 centi lehet a max. csípõbõséged, ennek az értéknek max. 65%-a a derekad.
Vagyis max. 68-69%-a a derekad.
az nem modellkedés lesz szerintem. a modellek 16-18 körül mozognak. 13% már fitnesz versenyzõi szint, de ha ilyen tudással odaállít a rendesen felkészült beszálkásított, vízhajtott versenyzõk közé asszonyos átlag testzsírral csak kinevetteti magát. és bas-zhatja a derék mérést, ha a modell castingon a kezébe adják a testzsír mérõt.
Enyhén kételkedem. Éhezõ üzemmódban sincs ekkora testzsírtömeg csökkenés, tudtommal. De gyanús, hogy meg fogod próbálni. A tapasztalataidat pedig 3 hét múlva leírhatnád! :) Víz- vitamin- sóbevitelre tényleg figyelj oda :)
Csak jelezném a T.Kérdezõnek, hogy a testépítõ/fitnesz versenyzõk 4-5 hónapig diétáznak és õk tudják is, hogy hogy kell...
Ezt sajnos lehetetlen megcsinálni. Talán ha leamputálják rólad a zsírt, akkor lehetséges ez.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Le lehet fogyni 2-3 hét alatt is, de akkor tényleg nagyon minimálisan kell enni. Ismerek olyat, aki 3 hét alatt 20 kilót dobott le, úgy hogy elkezdett nem enni kb. naponta egy almát evett és konkrétan 20 kilót fogyott 3 hét alatt! Ez nem vicc! Tehát, mivel fiatal vagy nyilván nem fogsz ebbe belehalni, csak bírnod kell! Ha bírod a kb semmit nem evést, akkor menni fog! És nem hinném, hogy ez az egyszeri alkalom úgy megviselné a szervezeted, hogy örökre nyoma maradna. Nagyon sok ember éhezett már mégis egészséges, illetve drogoktól és millióan fogynak úgy, hogy napokig ébren vannak és egy falatot sem esznek, utána pedig ha kigyógyulnak, akkor egészséges gyereket szül. Ja arról nem is beszélve, hogy egyesek 10-15 évig drogoznak és abban az esetben már az is nagy szó, hogy élnek egyáltalán! Márpedig sok ilyen van! Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy nem valami végzetes hibát fogsz ezzel elkövetni, ami az egész életedre kihatással lesz, mert amit te fogsz csinálni, az ezekhez, amiket felsoroltam semmi. Egyébként megtudhatnánk hány kiló vagy és hány centi? És miért kell fogynod ilyen gyorsan? Mi köze a pénzhez?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem pont 13-os zsír, de mondjuk egy 15-16 jó lenne. 3 hét alatt maximum nagyjából így mennyire mehet le?:/
Halott ügy.
Nem fog menni, mert nem csak zsirt veszitesz, hanem izmot is. Es az elettapasztalatommal azt mondom neked, nemfog az eleted mulni ezen ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) próba szerencse. nem élném túl ha nem tettem volna meg mindent... és akkor szerintetek nagyjából mi lesz 2-3 hét múlva? mármint maximum mennyit csökkenhet?
Ha ilyen brutálisan le fogod csökkenteni a kalóriabeviteled, akkor sajna izmot fogsz veszíteni, nem is keveset, mielõtt tested megpiszkálgatná az elraktározott zsírt. Egyáltalán jól értem, hogy semmi mást nem akarsz enni, csak nocarb tésztát (ami tiszta glucomannan), 4 naponta egy jégsalátát és egy fehérjeturmixot? Tehát bevinnél kb 25 gramm fehérjét, 0g CH-t és 0g zsírt?
2-3 het alatt szimplan rosszul leszel, es iszonyat gyenge leszel. Valamennyi zsir lemegy, de tobb izom. 13% testzsir egeszsegugyi kockazatot rejt, peldaul siman abbamaradhat a menstruaciod, nem lesz eleg hormonod. Es az ehezestol egyeb gondjaid es betegsegeid is lesznek.
a turbo di*ta porral 2 het alatt 5 kilo lemegy!!! nalam bevallt:)
A kérdező hozzászólása: nem életem végéig kell :) ennyit azt hiszem el tud viselni a szervezetem. Nem egészségtelenebb, mintha tömném a kakaós csigákat meg az egyéb finomságokat és minden héten 3x berúgnék mint a kedves kortársaim:D (najó néha én is..) 2-3 fehérjeturmixra gondoltam a nap folyamán, a nocarb tészta tiszta rost, + a vitaminok és rengeteg víz. Mi kell még?
A kérdező hozzászólása: 5 kiló egy hét alatt?:O te jó ég, mégis mi van benne?:D
A szervezeted jobban megviseli a 13% zsir, mint a berugas. Eleg egyszer felboritani a hormonhaztartasod, hogy tobbe az eletben ne mukodjon gyogyszer nelkul. Ezt akarod 17 evesen?
Nem ismerem a nocarb tésztát, de ha rost kell, egyél utifûmaghéjat, az természetes. A jégsalátát ne rágjad, hanem turmixold össze vízzel, citrommal, ízesítsd fahéjjal, esetleg zellerszárral, bodzavirággal, rost így is van, méregtelenít, bélmozgató, vitamin, stb.
Kösz, hogy lepontoztatok, nagyokosok! Ti sem láttatok még hasra hízó típusú nõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!