Találatok a következő kifejezésre: 3 hete együtt. Egy hete (43 db)

5 héttel egy abortusz után nagyon halvány csík a terhességi teszten. Ez egy új terhesség ( műtét után 3 héttel együtt voltunk párommal) vagy még az előző terhesség hatása?

Legjobb válasz: Nekem spontán vetélés után a második hét elejére már semmit nem mutatott a teszt!! Teljesen negatív lett.

Nekem spontán vetélés után a második hét elejére már semmit nem mutatott a teszt!! Teljesen negatív lett.
kedves irigy valaszolo ha szerinted nem akarja ezt a babat akkor miert remenykedik abban hogy terhes? sajnos azt kell mondanom hogy elvakit az irigyseg...sepregessel csak a sajat hazad elott es ha nem tudsz vagy nem akarsz valaszolni a kerdesre (lehet-e az elozo terhessegtol + a teszt?) akkor inkabb hagyd a csudaba mert sajat magadat is feleslegesen felbosszantod
kedves 2.válaszoló te nem irigy vagy, hanem böszme hallottál már olyanról, pl hogy egy elhalt terhességet abortusszal fejeznek be?mert bizony így van!vagy lehetett méhenkívüli.csak a kérdezõ miért menne bele a részletekbe?te vagy az egyetlen, aki azt gondolja, nem kellett neki a gyerek, hát elvette és rá 2hétre újat csináltatott. borzalmas rosszindulatú vagy. kedves kérdezõ, írd majd meg mit volt az orvosnál, én kívánok hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd!
hát ha abortusz után voltatok együtt, illet volna megvárni a 4-6 hetet...ha pedig még csak nem is védekeztetek nem tudok mit mondani, de én ezt ki se mertem volna írni. Hogy a kérdésre is válaszoljak, valószínüleg az elõzõ terhességbõl van még némi hcg a vizeletben, nagy szemétség lenne a sorstól, hogy neked megint terhességet ad, mikor most vettek el egyet, míg más bármit megtenne érte.
lehet lepontozni, de én nem tudok kedves lenni, persze normálisan fogok válaszolni...menj el az orvosodhoz, õ fogja tudni megmondani h mirõl is van szó, de adja ég h ne egy baba legyen, hogy utána õt is megöld... ezen az oldalon nagyon sokan várunk babára, és borzalom h léteznek ilyen buta és felelõtlen emberek. nem azt itélem el aki abortuszra megy, mert nagyon sok minden közrejátszódhat ebben(anyagiak, nem megfelelõ kapcsolat, fiatal v túl idõs kor stbstb..)de hogy valaki elvetet egy kisbabát s utána ugyanúgy felelõtlenül felcsináltatja magát???? na ez a borzasztó...
valoszinuleg terhes vagy...a hcg mar kiurult volna a szervezetedbol foleg hogy mutet is volt ezert kizart hogy valami bent maradt vona ami "megbolonditja" a tested es feleslegesen termeli tovabb a hormont...a napokban meg csinlaj tesztet es ha erosodik akkor minden bizonnyal megint terhes vagy...oszinten szolva nem is tudom hogy gratulaljak-e mert biztos vagyok benne hogy orulsz is meg nem is de minden kerdesedre es bizonytalansagodra valaszt foga dani az orvosod...
a masodik valaszolo kicsit tulzottan kikelt magabol. nem is ismerjuk a korulmenyeket - lehet hogy baj volt az elozo terhesseggel...mi az hogy te nem merted volna ezt kiirni???hat hol kerdezze meg ha nem egy ilyen jellegu oldalon?!
nem vagyok irigy, ne viccelj!!! vagy egy csodálatos tündéri egészséges 9hós nagyfiam, ugyhogy nem sepregetek sehol:) )) azt h reménykedik azt már utána irta ki a kérdezõ h megirtam a kommentem, és javitottam h ha orvosi oka van az más, ez esetben gratula:) )
elõzõ vagyok, ha orvosi oka van az más!!!!
nekem addig nem volt szabad a szex amig vereztem...6 napig volt verzes a 7.en mar volt is szex...mi sem vedekeztunk de nem is estem teherbe...ha a te babad megfogant akkor a mehed szepen ki van tisztulva es a tested keszen all egy masodik terhessegre...minnel hamrabb lasson orvos hogy ha szukseges akkor adjon hormonpotlast...ne foglalkozz a negativ valszolokkal...a vilag attol kerek hogy vannak ilyen emberek is...remelem beszamolsz majd az elso uhrol (ha addig nem torlik a moderatorok a kerdest) ...jo egeszseget kivanok nektek!!!
sok sikert a továbbiakban!mielöbbi babásodást
A kérdező hozzászólása: Részemrõl a témát lezártam, döntsön a moderátor azokról, akik ahelyett, hogy válaszolnának, azért járnak ide, hogy ítéletet mondjanak másokról, beleszóljanak mások dolgába, amihez semmi közük.
A kérdező hozzászólása: Te nem bírsz magaddal, csak okoskodsz. A kérdés már nem aktuális, ahogy írtam. Az OLVASNI TUDÓ, normális válaszolónak köszi.
akkor az orvosod vissza is adhatja a diplomáját. nem bírtatok magatokkal, és kész.vállald a következményeit.(utolsó menszesznek mit diktálsz be?biztos megdícsér a dokid)
A kérdező hozzászólása: Fenntartom a véleményemet. Aki azért válaszolgat, hogy elmondja a véleményét, az ne itt irogasson, mert ez az oldal nem azért van. Aki felfogta ezt, annak köszi a választ. p.s. Sajnos nem baba. Más: Aki úgy tudja, hogy 6 hétig nem szabad szexelni mûtét után, az téved. Az én orvosom pl. 4 hetet mondott, de olvastam olyanról is, hogy ha nincs semmi komplikáció már a 2. hét után lehet.
"Ez az oldal nem azért van , hogy ítélkezzünk, ráadásul a részletek imserete nélkül!!!" - már ne haragudj, de ha ezt nem tudod elviselni, akkor ne is kérdezz itt. Az orvosod nyilván nem fog véleményt nyilvánítani, csak elmondja a tényeket. És tényleg hülyén tetted fel a kérdést. Már csak azért is félreérthetõ volt, mert itt a legtöbb nõ, aki gyereket szeretne, kivárja az orvos által javasolt idõt. A te kérdésedbõl az jött le, hogy már nem bírtatok magatokkal és 3 hét után "összefeküdtetek". Mindenesetre sok sikert és remélem, hogy a babának semmi baja nem lesz!
Te megnézted az orvosi papírjaidat? MISSED AB. Ne csodálkozz, ha elítélnek abortuszosként, mert ha az elõzõt elvetetted, miért vagy terhes megint..remélem érted, hogy néhány válaszoló mit nem ért. 6 hétig nem szabad szexelni!!Csak gumival.Fertõzésveszély!! Ja, akkor még meg se jött egyszer sem?A mûtét utáni vérezgetés nem mensi. Örülj ha megmarad, õszintén mondom, nekem még az elsõ mensivel rengeteg oda nem való dolog jött le(szövetdarabok)legalább egy vérzést megvárhattál volna, ne csodálkozz, amit az orvostól kapsz majd!
Ha csak ezt az egy mondatod beirtad volna a megjegyzes rovatba mar nem lett volna a hiba. "Köszi, igen, reménykedem, hogy terhesség. "
A kérdező hozzászólása: Szerintem meg a válaszolóval van a baj.Ez az oldal nem azért van , hogy ítélkezzünk, ráadásul a részletek imserete nélkül!!! mások felett, hanem azért , hogy mások kérdéseire VÁLASZOLJUNK, ha tudunk. Akit irritál egy kérdés, kihagyja és kész. És nem is azért van az oldal, hogy elmeséljük életünk történetét. Úgyhogy szerintem 2. válaszoló, ha nem akarsz itt sok konfliktust, ehhez tartsd magad. Kösz.
Nincs baj a 2.hozzaszoloval.A kerdes lett rosszul felteve, missed.ab ot kellet volna irni. Igy a kerdebol siman gondolhatnam hogy sorozatos abortuszos 17eves kislany.
köszönöm, hogy így nekem estetek, nem vagyok irigy, sem korlátolt....álltam mindkét oldalon, lehet, hogy velem van a probléma, de szerintem inkább a kérdés feltevésével. A missed ab is más téma, és az abortusz is. Ha valaki abortusz után 5 héttel terhes, arról megvan a véleményem, a sajátom és pont. Ha valaki missed ab után 5 héttel terhes, drukkolok, hogy sikerüljön, de akinek volt missed ab mûtétje, pontosan tudja, hogy 3 hónapnak el kell telnie. Ettõl függetlenül tényleg elnézést, ha bántó voltam, nem az irigység beszélt belõlem, van már egy gyönyörû 2 éves fiacskám, csupán a felháborodás, a nem egyértelmûen feltett kérdés miatt. Szép estét!
A kérdező hozzászólása: ok. Majd megírom!
hogyha missed ab-ként írtad volna ki, biztos nem lettek volna ilyen reakciók, csak errõl(abortusz) mindenkinek a direkt vetélõsök jutnak az eszébe, arra pedig sokan ugranak. épp a minap találkoztam egy hasonló kérdéssel. Na, de hogy válaszoljak, szerintem új terhességrõl lehet szó, azt hiszem a szervezetbõl már 2 hét után távozik a hcg. Csinálj pár nap múlva újat, nagyon szurkolok neked!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék részetekrõl beszélni ez így igaz.Max. annyi: szerintem 100 IQ felett aki nem akar gyereket, az védekezik. Olvastunk eseteket, hogy közvetlenül abortusz után mennyivel könnyebb teherbe esni. Ezért is próbálkoztunk újra, még ha ezzel nem is minden orvos ért egyet. (De igenis vannak olyan orvosok, akik igen.)
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen, reménykedem, hogy terhesség. A minõsítéssel pedig mindenki inkább saját magát minõsíti. (2. válaszoló pl. irigy és korlátolt.)
Szerintem is nevetséges, hogy egyesek, gondolom full laikus módon, még az orvosnál is okosabbnak hiszik magukat. Az ilyeneknek valószínû, hogy nincs milyen diplomát visszaadni. (Arra nem futotta nekik.)

Ha van egy pasim akivel lassan 3 hete együtt vagyunk és már volt köztünk petting, mikor feküdjek le vele, hogy ne tünjön olyannak, "könnyen beadtam a derekam"?

Már többször próbálkozott de mindig visszautasítottam és csak ez-az volt.

Legjobb válasz: nem írtad, hogy szûz vagy-e még...bár ha az vagy, ha nem, akkoris csak ugy tedd meg, ha késznek érzed rá magad és biztosnak érzed a kapcsolatodat. ha ez nincs meg, nem is fogod élvezni igazán.

nem írtad, hogy szûz vagy-e még...bár ha az vagy, ha nem, akkoris csak ugy tedd meg, ha késznek érzed rá magad és biztosnak érzed a kapcsolatodat. ha ez nincs meg, nem is fogod élvezni igazán.
Fontos az is, hogy hány évesek vagytok, mióta ismeritek egymást és hogy elõtte volt-e szexuális kapcsolatotok mással. Mert ha még nem nagyon ismeritek egymást és valamelyikõtök szûz is, akkor még várjatok. Mondjuk én még akkor is várnék, ha nem így lenne, mert 3 hét elég kevés idõ. Azért 1-1, 5 hónap kellene nekem, akkor is, ha nem az elsõ lenne.
ha volt szexuális kapcsolatotok is, akkor is érvényes szerintem az, hogy mikor érzitek biztosnak a kapcsolatotokat. hidd el, jön majd az érzés magától, hogy nem bírjátok már tovább szex nélkül. te sem....addig meg felesleges erõltetni.
Ha két ember szereti egymást:) akkor sok minden megtörténhet én amikor megismerkedtem a párommal elsõ randin ott voltam nála és már akkor nagyon kívántuk egymást.Másnap pedig ottfelejtõdtem a lakásán és azóta is itt élek:) most kérte meg a kezem:) szerintem tegyél úgy ahogy a szíved diktálja nincs határozott idõ aminek el kell telnie ha megismerted:)
A kérdező hozzászólása: Már mind2nek volt pár szexuális kapcsolata és másfél hónapja ismerem, 3 hete lassan, hogy járunk!!!!

Lehetek terhes? Yasminelle fogamzásgátlót szedek, és kiegészítésként óvszert is használunk. Kb 3 hete voltam utoljára együtt a barátommal, rá egy hétre antibiotikumot kellett szednem, majd rá egy héttel kb. kihagytam egy tablettát.

Amit másnap bevettem az utolsóval együtt, mert kezd?dött a 7 napos szünetem.Hülye voltam és nem követtem a tablettán lév? utasítást, mert nem akartam, hogy összekeveredjen a ciklusom, vagy köztes vérzésem legyen, mert biztos voltam benne, hogy nem lehetek terhes. Most viszont nem jött meg, és nem tudom azért mert mégis felborult a hormonháztartásom vagy mégis lehetek terhes? Hisz 3 hete voltam együtt a barátommal, azel?tt rendesen szedtem a tabit.

Legjobb válasz: Ezt most komolyan kérdezed?? Ha 3 hete nem voltatok együtt, és akkor még rendesen szedted, akkor semmi baj nem lehet... Ne idegeskedj, és egybõl meg fog jönni.

Ezt most komolyan kérdezed?? Ha 3 hete nem voltatok együtt, és akkor még rendesen szedted, akkor semmi baj nem lehet... Ne idegeskedj, és egybõl meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Én is pontosan így gondoltam, de már 4 napja abba hagytam, és hétfõig legkésõbb mindig megjött. Épp ezt a megnyugtatást vártam.:) köszi
Amennyiben az antibiotikum alatt és után 1 héttel óvszert is használtatok, nem lehet gond. Ha nem jön meg, tesztelj!
Nem lehetsz terhes... hiszen akkor még a tabletta is hatott, és még gumi is volt. Az, hogy késõbb antibiotikumot szedsz és esetleg kihagysz egy szemet nem befolyásolja a teherbeesést visszafele.
A kérdező hozzászólása: Nem jott meg, nagyon pici barnás valami volt.Ma csinaltam tesztet, és nem volt egyértelmu.Nem lett vastag eros masodik vonal.De halvanynak latom...

Barátnőmmel 3 hete vagyunk együtt és most felmerült hogy ha kettesbe akarunk lenni akkor egyikünkhöz se tudunk majd menni, mert otthon nem a legjobbak a körülmények :/ Mi lehetne erre a megoldás?

Esetleg tudtok valami olcsó hotelt vagy valami? ahol tv is van.Mert szeretjük egymást. Normális válaszokat légyszi!

Legjobb válasz: 3 hete vagytok együtt és már kú.rni akartok?xDD amúgy hány éves vagy?

3 hete vagytok együtt és már kú.rni akartok?xDD amúgy hány éves vagy?
Meg 3 hét alatt szeretitek már egymást xd
És olyan hotel, ahol tv is van.:) Mert szeretitek egymást.
Normális válaszokat szeretnél? Akkor normális kérdést tégy fel :D Mi a francnak töltenétek TV-vel az idõt, ha azért béreltek ki egy szobát, hogy d*gjatok? :D Másik: oké, olcsó hotel...de HOL, a Jóisten áldjon meg? Vagy hívjuk fel az EZO TV-t, hogy megkérdezzük, melyik városra gondoltál? :)
De nyomorék vagy kedves 1. ( és valószínû, hogy a 2. válasz is a tiéd ) válaszoló. Miért ne lehetnének együtt ? Lehet neked az édasanyád örülne neki, ha te is ilyet csinálnál és nem fogyna el hetente egy 100-as zsepi meg egy doboz sampon. Bocsi az offért nekem sincsen ötletem :/ Miért lenének rosszak a körülmények otthon ?
Egyébként meg ne hotelt keressetek, valószínû az a legdrágább.Vannak még vendégházak, panziók, apartmanok, kiadó szobák.
"ahol tv is van.Mert szeretjük egymást." :D amúgy hova valósi vagy? http://mezesorak.hu/ ez egy pécsi link, de gondolom máshol is vannak ilyen helyek! és ezeket direkt erre a célra találták ki.
http://www.buvohely.com/ TV is van, hogy tudjátok szeretni egymást :P Ha nem pesti vagy, akkor: google -> búvóhely pároknak (város neve, ahol laksz)

3 hete nem szedek fogamzásgátlót. Holnap kellene megjönnie. Tegnap együtt voltunk a párommal, de történt egy kis "baleset". Ma reggel a hőm 35, 8 volt. Tegnap óta vércsöppös folyásom van. Lehetek terhes?

A babát még nem terveztük. Még nem szabad jönnie! Remélem még nem vagyok terhes. Ha igen, elveszítem az állásom. Szeptember elött nem eshetek teherbe!!! Nyugtassatok meg! Ha nincs peteérésem, akkor nem lehetek babás ugye?!

Legjobb válasz: Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás,de ha 3 hete abbahagytad a gyszert,honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem,szval van esélye, de azért nem kell megijedni,nem hinném hogy baj lenne,figyelgesd a mensidet,szorítok!

Peteérés nélkül valóban nem lehetsz babás, de ha 3 hete abbahagytad a gyszert, honnan tudod hogy nincs peteérésed? ÉN 2 héttel utána teherbe estem, szval van esélye, de azért nem kell megijedni, nem hinném hogy baj lenne, figyelgesd a mensidet, szorítok!
Szerintem ez már a menses, csak mivel most hagytad abba a gyógyszert, kicsit szabálytalan, korábban jött. Majd pár hónap múlva be fog állni. Nem vagy terhes.
Ja és hõd is erre utal. (2.válaszoló vagyok)
En is ugy gondolom, h ez a mensid, legalabbis amikor anno En abbahagytam akkor nekem igy volt. Viszont vigyazzatok nagyon, h nem akartok babat, mert 2003-ban amikor gogyszert csereltem mert az akkori nem valt be, a kovetkezo honapban mar nem is jott meg, mert babas lettem.
Ha még csak 3 hete hagytad abba a fogamzásgátlót honnét tudod, hogy holnap kell megjönnie? Én amikor abbahagytam a gyógyszert nekem - a korábbihoz képest - majdnem 1 hétre rá jött meg! Tehát az sem egészen biztos, hogy holnap kellene megjönnie! A hõd is mutatja egyébként, hogy valamikor meg kell jönnie! Legyél türelmes! Egyébként honnét tudod, hogy nincs peteérésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, hogy ma kell megjönnie, csak itt az ideje. Egyébként tegnap már nem volt semmilyen folyásom sem. Azt sem tudom, hogy nem volt peteérésem, csak gondolom, mert elvileg nem lehetett 3 és fél héttel az utolsó mensim után.

A barátnőm kétségbe van esve mert novembert 3-ig együtt volt a párjával de szakítottak összejött egy másik sráccal 2 hétig voltak együtt nem védekeztek 2 hét után kibékültek a párjával és gyereket szerettek volna párnapra rá?

azt szeretném kérdezni hogy vajon meiküktöl lehet terhes mert ao ovu kalkulátorok szerint nov 20.ától volt pete érése kérem neitélkezzenek nem ismerik a körülményeket és még véletlense higgyék azt hogy ez énvagyok remélem valamennyire érthetövolt a kérdést kérem csak normáliválaszokat köszönömm ??

Legjobb válasz: De én sem értem, most van kétségbe esve, mikor már a 6. hónapban van?

De én sem értem, most van kétségbe esve, mikor már a 6. hónapban van?
másik srácé a gyerek tuti
A kérdező hozzászólása: és 16.án megbeszélték a párjával visszaköltözött a párjához és 18.a körül mosák azt hogy tissztalappal és már babaával szerenének uj életet kezdeni
A kérdező hozzászólása: sajnálom kicsit furán irtam nov 16.án békültek ki a párjával és vele nem szexeltek nyilván 2 hétig és a párja nemkeresettmást igy a srác 2 hétig nemvolsenkivel és aztmonták hogy a spermiumok sokkal termékenyebbek és fürgébbek vagy valami ilyesmi nov 2.átol 15.éig volt a másik srácal ahogy elmonta
De ha "2 hétig nem szexeltek egymással", akkor konkrétan mikor szeretkeztek egymással a szakítás után elõször? (A jelenlegi barát tud a másik fickóról?) Nov. 20- környékén? Nov. 3-ig barát1. Nov 4-tõl nov 18-ig barát2. Nov. 19-tõl ismét barát1., de azt írod 2 hétig nem szexeltek egymással. Vagy ez arra a két hétre vonatkozik, amikor éppen szakítottak?
A kérdező hozzászólása: az utlolsó válaszónak is köszönömm igen kecsektetöbb biztos meg nyugszik ettöl
A kérdező hozzászólása: hogyha vissza számolok ugyebár 2 hetet ugyis a párjával való együttlét az ami kijött kicsit megnyugattom a párja biztos abban hogy az övé nyilván megbeszéltek a kibékülés estélyén mindent és várják de néha vannak kétségei a barátnömnek
Igen, az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják a terhességet, de ugye így a tényleges terhesség 2 héttel fiatalabb. Ha ezt nézve akkor már a párjával volt, akkor nagyon valószínû, hogy õ az apa.
A kérdező hozzászólása: hát az a helyzet hogy a párja nincs kétségbe esve ö nem engette hogy bármit tegyen és fél elég sürün változtatták a babakorát csak a szülés várható idejét nem mivel énis 6.hóban vagyok és a növéremis utána számoltunk mind 3-onknak az utlosó menstruáció elõnapjátol van számolva a terhesség én megkérdeztem a védõnöt és öis azt monta hogy utolsó mentruáció elsõnapjára vagy 2 hetet kell vissza számolni vagy hozzá adni igy minden féle képpen a párjával volt és 2 hétig nem szexeltek egymással és aztmonták hogy nagy valószinû hogy a párjátolvan mert 2 hétig nemvol együtt senkivel igy termékenyebb amugy azért fél mert mindenki követ el hiáb és 5 éve vannak együtt köszönöm a válaszokat és hogy nyilván megértem a felháborodást de köszönöm hogy nem itélkeznek kérésemre :)
Ebbõl nem nagyon lehet megmondani. Uh-os méretet nem tudsz mondani? Legjobb lenne a 12 uh. És abból pontosabban vissza lehetne számolni.
Az emelgetés nem befolyásol semmit. (De nem értem miért van kétségbe esve..., hiszen a kibékülés után rögtön babát szertettek volna, nem? Akkor most mi a probléma? Ne haragudj, de nem tudom a kérdést indulatok nélkül kezelni...)
hÁT HA VALÓBAN JÓ AZ OVU TESZT SZERINT: Valószínüleg a másiké, de mivel nem gépek vagyunk, könnyen lehet, hogy még amikor együtt volt a másikkal volt egy extra peteérése és akkor jött össze a baba. Majd ha megy UH-ra, ott a mérete alapján majdnem 100%-ra belövik, hogy mekkora a baba. Vissza kell számolni. Tehát a baba hány hetes-2 hét és azt visszaszámolva, megvan a fogantatási idõ valószínüleg. De 100%-ot csak az apasági teszt adhat. A barátnõm is hasonlóan járt, ott nem tudjuk azóta sem ki volt, mert erre is, arra is hasonlít, de az akié lehetne állítólag el van kötve, ha viszont az eredetié akkor a gyerek jócskán túl lett hordva.
A kérdező hozzászólása: és az nem befolyásol semmit hogy mig a másik sráccal volt addig nehezett emelgetett 30 kg-meg ilyenek mig a párjával akkornem dolgozott szabatság köszönöm a kérdéseket de viszon a kérdésemben nyilván megirtam a normális választ szoval a szerencsétlen gyereket mellözük köszönöm mig nem ismerik a körülményeket
Ha valódi a kérdés, és az eset (jaj, de nagy kár, hogy vannak ilyenek:(((, akkor majd egy apasági teszt kideríti, ki az apa. Szerencsétlen gyerek...
A kérdező hozzászólása: egyépként érdekes mert a baba rugadalózik egésznap megilyenek és nagyon nyugott hogyha a párja beszélhozzá vagy somigassa a pocit :)

Lassan egy éve szedek fogamzásgátlót (mercilon). A 3. héten egyik nap együtt voltam a barátommal. Aznap este elfelejtettem bevenni egy szemet, és csak másnap pótoltam. (18 órával később. ) Előtte viszont rendesen szedtem. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: betegtájékoztató? mit ír? mert szerintem egyértelmûen leírja hogy lehet-e baj vagy sem... én yasminellet szedek és az enyém azt írja hogy ha a 3. héten maradt ki szem akkor nincs gond mert lehet úgy variálni a szedéssel hogy ne csorbuljon a védelem. olvass utána.

betegtájékoztató? mit ír? mert szerintem egyértelmûen leírja hogy lehet-e baj vagy sem... én yasminellet szedek és az enyém azt írja hogy ha a 3. héten maradt ki szem akkor nincs gond mert lehet úgy variálni a szedéssel hogy ne csorbuljon a védelem. olvass utána.

. Nimfák és énekes papagájok vannak együtt egy 3x3x2 helyen 3-3pár. Tarthatom-e őket együtt? Nem bántják egymást viszont észrevettem higy a nimfa tojásokat valamelyik feltörte. Két hete vannak az új helyen.

Legjobb válasz: elméletileg ahogy olvastam a Nimfa papagájok nem tûrik meg más nimfák jelenlétét a Költési idõszakban, olyankor agresszívabbak is! (Érdemes azt a párt hagyni a ketrecben amelyik éppen a Tojásokkal van) De szerintem alapból, ha együtt vannak akkor nem szokott baj lenni velük!

elméletileg ahogy olvastam a Nimfa papagájok nem tûrik meg más nimfák jelenlétét a Költési idõszakban, olyankor agresszívabbak is! (Érdemes azt a párt hagyni a ketrecben amelyik éppen a Tojásokkal van) De szerintem alapból, ha együtt vannak akkor nem szokott baj lenni velük!

A menstruáció 3 napja van és szerintem hüvelygombán lett. Megpróbáljam a Canesten Kombit? A páromat is kenni kell? csak azért mert már egy hete együtt se voltunk. Akkor ő nem kaphatta el. Ugye?

Kicsit összetett a problémám. Már legalább 1 éve küzdök hüvelygyulladással mely nagyon megkeseríti a életem a kellemetlen szag miatt. Most telt le egy kezelésem (lactofeel), de 3 napja megjött így meg kell várom hogy elmúljon csak akkor tudok vissza menni a dokihoz. És itt jön a csavar: ma azt vettem észre reggel hogy felébredtem hogy viszketek... szerintem gomba... de így menstruációm közepén? Szerintetek vegyek Canesten kombit? és az is érdekelne, hogy azt olvastam ilyenkor a páromnak is kenegetni kell magát...de már legalább egy hete nem voltuk együtt, főleg hogy most ugye épp meg van, szóval ő biztos nem kaphatta el. Azért akarom a Canesten megpróbálni mert ha vissza megyek most a dokihoz és nem a hüvelygyulladára fog adni gyógyszert hanem a gombára és inkább az kikezelném az eredeti gondommal mennék vissza hogy végre adjon valamit erre a szar hüvelygyulladásra mert már nagyon megkeseríti az életem....

Legjobb válasz: Menstruáció alatt nem lehet hüvelytablettát szedni, ez benne is van a tájékoztatóban. Ha meg éppen két gonddal mész vissza a dokihoz, hát két gonddal mész, volt már ilyen a világtörténelemben, nem nagy ügy :-) Ráadásul az sem biztos, hogy arra a gombára ami neked van - ha gomba egyáltalán és nem valami más -, arra jó-e a Canesten. A barátod meg... kérdés, hogy nálad mennyi ideig lappangott a gomba. Lehet, hogy nem ártana neki is egy adag kenõcs, mert attól, hogy az utóbbi pár napban nem voltatok együtt, korábban még elkaphatta. Ráadásul a fiúknál általában tünetmentes a dolog, észre sem veszik, hogy valami gáz van.

Menstruáció alatt nem lehet hüvelytablettát szedni, ez benne is van a tájékoztatóban. Ha meg éppen két gonddal mész vissza a dokihoz, hát két gonddal mész, volt már ilyen a világtörténelemben, nem nagy ügy :-) Ráadásul az sem biztos, hogy arra a gombára ami neked van - ha gomba egyáltalán és nem valami más -, arra jó-e a Canesten. A barátod meg... kérdés, hogy nálad mennyi ideig lappangott a gomba. Lehet, hogy nem ártana neki is egy adag kenõcs, mert attól, hogy az utóbbi pár napban nem voltatok együtt, korábban még elkaphatta. Ráadásul a fiúknál általában tünetmentes a dolog, észre sem veszik, hogy valami gáz van.
A kérdező hozzászólása: utána olvastam, ez lenne az? http://bolthely.hu/arcanum/id/03540_ELLEN_tampon_MINI_14x_pr.. ha azt mondod h minden menstruációnál ez használja az akkor elég költséges...annyi pénz bele öltünk már a különbözõ gyógyszerekre, krémekre és kúpokra...lehet megpróbálom...most kell vissza mennem a dokihoz semmit nem javultam a 3 hónapos kúra alatt...kíváncsi vagyok mit mond...:(
Menstruáció alatt egy dolog tud segíteni, a probiotikus tampon. Én már csak azt használom és azóta nincs hüvelygyulladásom se semmi más. Patikában lehet kapni, az a neve hogy ellen probiotikus tampon.
A kérdező hozzászólása: hát szerintem az lesz. az a durva hogy ma elmúlt és persze egybõl felerõsödött a hüvelygyulladás (nagyon kellemetlen szag jön onnan) és persze ott a gomba is. veszek canestent 3 napig használom utána meg megyek a dokihoz. VAN ILYEN HOGY HÜVELYGYULLADÁS ÉS GOMBA EGYSZERRE????már nagyon kivagyok... :(((
Minden jónál van még jobb. Ha úgy érzed, hogy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem gyógyulsz, akkor menj el egy másik városba egy másik orvoshoz. Biztos van a környéketeken olyan város, ahol van kórház vagy nagyobb rendelõ, ahol nagyobb a "választék" is orvosból.
A kérdező hozzászólása: Igen beszéltünk párommal hogy nézni kéne másik orvost...kis városban élünk és itt 2 nõgyógyász van és azt mondják h õ a jobbik akihez járok..van pár ismerõsöm aki nála szültek és mindenki meg van vele elégedve. eddig én is megvolt most van ez hogy egyszerûen olyan vény nélküli gyógyszereket ad amik nem hatnak viszont vannak olyan drágák mint a vény köteles gyógyszerek. Elég sokban van már... 2 éve volt hüvelygyulladásom akkor a Dalain hüvelykrémet kaptam és el is múlt...valószínû h az én hibám miatt jött ki mert gyakran csináltam hüvelyöblítést...na errõl már leszoktam, így h megjártam vele... :(
A gomba menstruáció alatt mindig jobban viszket. Én is voltam már úgy, hogy csak menstruációkor vettem észre a viszketésrõl, addig nem volt tünetem, pedig tuti, hogy gombás voltam már elõtte is, mert a párom is elkapta tõlem. A hüvelygyulladással kapcsolatban... tudom, nem ezt kérdezted, de megfordult már a fejedben, hogy elmész esetleg egy másik orvoshoz is? Több szem többet lát, és ha már ilyen régóta kínlódsz ezzel, fõleg úgy, hogy nemsokára gyereket is szeretnél, akkor szerintem nem lenne bolond ötlet mással is megnézetni magad.
A kérdező hozzászólása: Egyébként annyira nagyon nem viszket, de érzem és néha kicsit jobban elkezd viszketni... hát ne is mond h komolyabb a hüvelygyulladás...mondom 1 éve nem bírok kigyógyulni...remélem most olyan valamit ad mai tényleg hat, mert egyébként mindig menstruáció után jön mindig vissza...és hozzá teszem stabil kapcsolatban élek 4 éve, hûségesek vagyunk...szerencsére párom idõsebb ( én 26 õ 39) és nagyon megértõ, mert már lassan tönkre teszi a sexuális életünket h nem bírok kigyógyulni, ( 2 év múlva már babát szeretnék de hát így...) az anyagiakról ne is beszéljünk...
Ja, így már értem. Ha nagyon viszketsz, próbáld meg a Canestent, de ha nem segít esetleg, akkor mindenképpen szólj a dokinak, nem mindenre jó a Canesten. Emiatt viszont ne hanyagold el a másik gondodat, azért a hüvelygyulladás komolyabb, mint egy szimpla gomba. Kérj idõpontot, aztán majd meglátod, mikorra kapsz, lehet, hogy egy három napos Canesten-kúra bõven belefér majd az idõbe.
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet menstruáció alatt használni, még nem vettem meg csak gondoltam rákérdezek...kitudja mikorra fog idõpontot adni, addig meg elég rossz ez így...egyszer volt így hogy mennem kellett vissza a hüvelygyulladással és erre azt mondja h hát ugylátja kijött most egy gomba...arra adott kúpot meg tablettát amit szájon át kellett bevenni nekem is meg a páromnak is...na szóval és akkor is csak a gombára adott a hüvelygyulladásra nem és mehettem megint vissza meg a gomba elmúlt de marad a gyulladás...ezért gondoltam h azt kikezelem és akkor megyek vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Tisztelt Főorvos úr! Kb. 3 és fél hete műtöttek laporoszkóposan egy fej méretű cisztával. Kivették a bal oldali petefészkemet vele együtt. Ezzel egyidőben a jobb oldali petefészek is lekötésre került kérésemre. A műtét után egy hétig a varratszedésig jól

Tisztelt Főorvos úr! Kb. 3 és fél hete műtöttek laporoszkóposan egy fej méretű cisztával. Kivették a bal oldali petefészkemet vele együtt. Ezzel egyidőben a jobb oldali petefészek is lekötésre került kérésemre. A műtét után egy hétig a varratszedésig jól voltam. A varratszedés éjszakáján kezdődött a kálváriám. Akkor éjjel görcsöltek be a beleim először őrületes fájdalom majd széklet éjszaka 5-6-szor. Csak cataflám hatására múlnak el a görcsök. Nőgyógyászom Kliont és Zanocin tablettát írt fel. Valamit javult az éjszakai fájdalom, majd visszatért két nap múlva, azóta éjszakai görcseim vannak. A görcsöket csak a cataflám mulasztja el. Ezzel élek fájdalommentesen. Hüvelyi ultrahang is volt, mely eredménye a következő: Tágult bélkacsok. Douglasban 3×2,4 cm vastagságban folyadékgyülem ábrázolódik. Kismedencében körülírt kóros elváltozás nem látható. Nőgyógyászom Iberogast cseppet javasolt. Azóta egy nap láz jelentkezett a cataflám mentes napon, 38,1. Körzeti orvosom vér- és vizeletvizsgálatot kért. Mit tehetnék még? Mitől lehet ez az őrületes görcs. Tisztelettel: Erika

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben célszerű megvárni a vizsgálatok leleteit, s ennek ismeretében háziorvosa fogja tovább utalni a megfelelő szakrendelésre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben célszerű megvárni a vizsgálatok leleteit, s ennek ismeretében háziorvosa fogja tovább utalni a megfelelő szakrendelésre. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!