Találatok a következő kifejezésre: 3 hete a párommal (187 db)

Kb.3 hete szeretkeztem parommal. Ra 12-14 orara vettem be 72 oras tabit, kb 1 -masfel hetre ra megjot a havim hamarab de csak 3 napot tartot kb. terhes lehetek akkor meg?

Legjobb válasz: Elvileg ki kellett nyomni onnan a menzinek minden nem odavalót, tehát esetleges porontyot is. Gyakorlatilag... Tesztelj egyet.

Elvileg ki kellett nyomni onnan a menzinek minden nem odavalót, tehát esetleges porontyot is. Gyakorlatilag... Tesztelj egyet.
TETSZT A TUTI, de lehet h. a bogyó elõrébbhozta, olvasd el a tájékoztatót, hátha írja!!! miért nem védekeztetek(manapság már egy kis bódéban is lehet gumit kapni, és nem lehet belehalni 600 Ft.-ba) NAH MINDEGY TSZTELJ EGYET, ÉS MEGTUDOD:-)
Nem azért kérdezte a kérdezõ, hogy te ítélkezhess felette, és utólag õ is okosabb...Amugy még az a szerencse, hogy vett tablettát...Nem hiszem hogy sajnálta a 600ft-t a gumira, és ezért vett tabit, hisz sokkal drágább.Minden esetre, tényleg kéne tesztet venned!Remélem nem lesz semmi gáz.
A kérdező hozzászólása: akik kivanciska mert nem hasnzlatam gumit.. nem sajnalok kiadni 600 ft-tot mert regebben sokal tobet adtam ki erte mert a legjobb minoseget vettem.. de alergias lettem a latexre.. szoval gumit nem tudok hasznalni.. kulonfele hormonos fogamzasgatlokat meg nem akaork hasnzalni.. nem igy akartuk de megtortent.. remelem hogy nem lesz semmi. his zmegjot a havim csak hamarab, es alitolag hamarab megkel jonnie tole:P
90 %-ban megúsztad. A teszt a tuti. Csak egy ötlet (olcsóbb és biztonságosabb, mint a 72 órás) a fogamzásgátláshoz: létezik fogamzásgátlókrém, 2800 forint egy 6 db-os kiszerelés, nem okoz allergiát és biztonságos. Legalábbis nálunk évek alatt nem volt vele gond.

Császárral szülő anyukák! Történhet bármi bajom ha 3 héttel a szülés után szeretkezünk a párommal?

Lényegében már nem érzek semmilyen fájdalmat, mindössze annyi hogy nem indulnék a maratonon és Er?s Pistával szemben sem állnék ki mint súly emel?,(vérzésem is nagyon kevés van, épp 1 tisztasági elég egész napra) de sem fáradtabb nem vagyok, sem gyengébb mint amit kihoz bel?lem a szoptatás, és "éjszakázás" a kicsi mellett. Terhesen már 2 héttel a szülés el?tt befektettek, és már 3 hét telt el a szülés óta. Már néha azért nagyon megkívánjuk egymást a párommal, és érdekelne hogy volt e olyan anyuka aki nem várta ki a 7 hetet ?

Legjobb válasz: Nálunk 6 hetet kell várni. Én nem kockáztatnám az egészségemet a szexért. Ki lehet bírni. De mindenki maga tudja...

Nálunk 6 hetet kell várni. Én nem kockáztatnám az egészségemet a szexért. Ki lehet bírni. De mindenki maga tudja...
Tulajdonkép mindegy a szülés fajtája, a lényeg hogy a méh-falán a placenta helyén egy nagy seb van, annak kell meggyógyulni, regenerálódni.Biztosan van aki nem várta ki a 6 hetet, ami a gyermekágy, és biztos nem is lesz baja mindenkinek aki nem, de egy jó kis méh-gyulladást én nem kockáztatnék.Még egy két hetet várnék.Én mindkétszer kivártam a 6 hetet, hogy ne frusztráljon, hanem kellemes legyen az elsõ együttlét :) amennyire lehet!
A kérdező hozzászólása: Értem. Igazából most nagyon hülyén érzem magam hogy ennyire felvilágosulatlan vagyok, de azért is kérdeztem hogy valaki mondjon valami okosat ezzel kapcsolatban.
Mint írtuk mindegy a szülés módja, ott a seb a méhedben a placenta helyén. Ha a hüvelyedbõl felszáll a fertõzés az igen nagy gondot okoz. Ennek semmi köze ahhoz hogy ott jött-e ki a baba vagy sem.
A fertõzést azért kaphatod el, mert a méheden seb van, ami éppen gyógyul. Alapesetben ugyanezt a fertõzést akár egy menses alatti szextõl is lekaphatnád, de akkor a seb kisebb, és a szervezeted jobban felkészült. A méheden meg szülés után mindenképpen ott a placenta helye, akárhogy szültél. Ezért mondják az orvosok a 6 hetet - mert pl. hiába vagy együtt a férjeddel óvszerrel, attól még fertõzés bejuthat, jobb nem bolygatni a méhedet a gyermekágyi idõszak alatt. Ha már egyáltalán nem vérzel, akkor menj vissza a dokidhoz, õ majd megvizsgál, és zöld jelzést ad.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem tudtam hogy ennyire komoly dolog ez. Azt sem hogy elkaphatok fertõzést is. Még akkor is ha a hüvelyem "megmaradt"?Elviekben csak oda hatol be a párom. Rosszul tudom?
Ha szerencséd van, semmi nem történik. Ha nincs szerencséd, akkor összeszedsz egy jó kis fertõzést, és esetleg oda a méhed:( Amikor szültem, nem volt hely a gyerekágyon és elsõ éjszakára a nõgyógyászatra tettek. A szobatársam 1 hónappal a szülés után szexelt a férjével, és összekapott egy olyan bakteriális fertõzést, hogy a dokija 3 órán át pakolta helyre, nehogy rámenjen a méhe, de még utána is azt mondta, hogy hajszál híja volt. Még a császáros sebe is befertõzõdött szegénynek belülrõl. Úghogy szerintem baromira nem éri meg kockáztatni. Gondolj bele: egy szex, és egy hétig nem lehetett a babájával, elapadt a teje, mert az antibiotikumok miatt nem szoptathatott, és totál depressziós lett szegény lány emiatt. Inkább ne kockáztass.
Utolsónak igaza van! Ha sima szülés, ha császáros, a 6 hetet ki kell várni! Lehet hogy semmi bajod nem lenne, de éppen lehet is bajod... 50-50 % az esélye....
Van más módja a kielégülésnek is.:)
Ne érezd magad hülyén, nem feltétlenül kell mindent tudni:) Amit nem tudunk, azt megkérdezzük, ennyi:)

Mitől tudnék fogyni 2-3 hét alatt pár kilót a hasamról? Sportolni nem tudok, nincs időm. Mit kellene ennem?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy nincs idõd, fél óra facebook helyett menj futni.

Nincs olyan, hogy nincs idõd, fél óra facebook helyett menj futni.
A kérdező hozzászólása: Attól hogy magából indul ki, nem biztos hogy más is a facebook elõtt ül órákat. a munka, és egyéb teendõk. látszik még elég fiatal lehet.
A kérdező hozzászólása: a válaszok alapján egyikõtök sem felnõttnek látszik. meg egyébkét is. nem vagyok kíváncsi a furkálódásra, azt ne itt. ha nem tudsz rá válaszolni, akkor nem kötelezõ! nem kell mindenkibe belekötni.

Terhes lehetek-e? Mensim utan 2 nappal lefekudte parommal de nem vedekeztunk, nem is elvezet belem. Azota eltelt mar vagy 3 het. A mensim igaz hogy meg nem kel megjojjon de aggodok nehogy terhes legyek. Semmi tunetem nicsn.

A mensim majd csak 1 het mulva kel megjojon de nagyon felek nehogy bajok legyenek. De ugye nem lehetek terhes?Ha nem elvezet belem es azota semmi jelei nincsnenek terhesegnek + erzekenyebb sem vagyok es nem is volt peteeresem ha jol tudom.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.

Lehetsz terhes de nagyon kicsi az esélye.
Nem hinném, hogy terhes vagy. Nagyon kicsi a százalék. De azért máskor védekezzetek rendesen, nem hiányzik az idegeskedés!
Az elõzõ válaszolók hülyeséget írtak, igenis lehetsz terhes. Hiába nem élvezet beléd, az elõváladék, amit a szex során termel a pasi, ugyanúgy tartalmaz spermiumokat. Van rá esély, ne gondold azt, hogy "ígyis kicsi az esély rá, velem ez nem történhet meg". De igenis megtörténhet. Vegyél egy tesztet és reggeli elsõ vizeletel próbáld, majd másnap mégegyet a biztonság kedvéért mert tévedhet. Elõbb informálódni, aztán csinálni! Annyira nagyon nagyon félni azért nem kell, mert annyira nagyon tényleg nem nagy az esély, de ez nem játék! Ha a teszt OK, akkor ne parázz rajta mert a végén amiatt fog késni.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen a gyors valaszokat:*
Ez a hülyeség, én még senkivel nem találkoztam aki ez miatt terhes lenne. Sõt én is 6 éve így szeretkezek(szándékosan) nem véletlenül és még soha nem lettem terhes (nem vagyok meddõ és a páromnak sincs semmi baja). És mindenki ezt állítja aki így szeretkezik. Persze benne van az a pár % rizikó, hogy mi van ha 500 ember közül Te leszel az az egy. De ez most olyan, mint, hogy a fogamzásgátlók 99%-ban biztosak, de mi van azzal az 1%-kal... Ennyi erõvel arról is lehetne rémhíreket terjeszteni!

Védekezés nélkül együtt voltam a párommal 3 hete a menstruációm nem jött meg de a tesztem negatív, lehetek terhes?

ezalatt a három hét alatt meg undorodtam a kávétól, volt hányingerem is de nem olyan erõsen, érzékenyebb lettem a szagokra is, és délutánonként volt hogy elaludtam pedig nem jellemzõ rám. ezekre addig nem is figyeltem fel még ki nem maradt a vérzésem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz.

Igen lehetsz.
A kérdező hozzászólása: csak hát ugye a teszt negatív, vagy korán csináltam?
nem csináltad korán de van akinek kéösbb mutatja, még tezstelj.
Mikor csináltad a tesztet? Mert ha még 3 hete, amikor éppen elmaradt, akkor az még nem jelenti egyértelmûen azt, hogy nem vagy terhes. Most ismételj tesztet, ha az negatív, akkor az már biztos eredmény. A tüneteidet pedig más is okozhatja, hormonális probléma, vitaminhiány, valamilyen vírusos fertõzés, bélflóra sérülés (esetleg pont magától a vírusos fertõzéstõl, vagy ha voltál beteg és szedtél antibiotikumot, attól). De tényleg, ha még hetekkel ezelõtt csináltál tesztet, akkor simán lehetsz terhes, csak akkor még nem mutatta a teszt és a tüneteidet, amiket érzel, maga a terhesség okozza. Mindenképpen csinálj még egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: nem szedtem semmilyen gyógyszert és nem volt semmilyen betegségem
Ez mindenkinél változó:D Nekem naponta kell annyi néha:DDD
Az en exemnek 2-3 hetente eleg volt egyszer! Szoval Te meg jo helyzetben vagy.
Bocsi, hogy nõként válaszolok. Én a párommal már egy éve együtt vagyok és több mint fél éve együtt is élünk. Pár hónapja még minden nap volt szex, mert én igényeltem meg úgy tudtam õ is, erre egy edzés után jött azzal, hogy neki sok a mindennapi szex. (mint kiderült, egyik haverjával beszéltek errõl, aki kiakadt azon, hogy mi mindennap szexelünk, és jól telebeszélte a barátom fejét..) Nekem is rosszul esett, úgy éreztem nem kíván már eléggé. Ha õ akar szexelni én rögtön haptákban állok, ha én akarok, akkor el kell viselnem néha azt a választ, hogy "most ne". Bennem azóta sem változott az az érzés, hogy ez fájó pont nekem, ha mindennapi probléma nem is, de minden szex elõtt eszembe jut... 19/N
Nem minden férfi egyforma ezt el kell fogadnod, ha kevesled a szexet akkor inkább keress másik partnert. Szerintem azért a heti 2-3 nem kevés, sokan akkor is örülnének ha havonta volna annyi.
minden férfi más ha ezt nem bírod, akkor keressél mást, jobbat nem tudok N
A kérdező hozzászólása: Nem akarok mást keresni, mert szeretem. Csak próbálok válaszokat keresni, h. szerintetek ez miért lehet. Nõi szemmel arra tudok csak gondolni, h. nem kíván, nem vagyok elég jó neki, stb.... Persze õ azt mondja, h. ez nem igaz, csak neki elég ennyi...
Igen, ezt ertsd keg. Neki eleg ennyi. Nem minden ferfi szexmanias. Es heti 2-3 , az egyaltalan nem olyan rossz!
Bõven elég ennyi. Te talán minden nap 5x eszed a kedvenc kajádat? Nem akarom elhinni, hogy igen...
Szerintem heti 2-3 nem kevés, pont jó. Nem mindenki egyforma. Van, akinek ennél jóval több az igénye és van olyan is, akinek még ennél is kevesebb.

3 hete szeretkeztünk párommal. A menstruációm megjött viszont a 8ik napja tart. Semmiféle fogamzásgátlót nem használok. Az elhúzódó menstruáció lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: A terhesség jele az elmaradó menzesz, nem az elhúzódó menzesz. Remélem azért nem védekeztek, mert gyereket szeretnétek.

A terhesség jele az elmaradó menzesz, nem az elhúzódó menzesz. Remélem azért nem védekeztek, mert gyereket szeretnétek.
Lehet korai vetélés, de ha menstruálsz, nem vagy terhes. Terhesség alatti menstruáció nem ritka dolog ugyan, de nem erõsebb, hanem sokkal gyengébb és rövidebb ideig tartó szokott lenni, mint általában.
Csinálj minnél hamarabb tesztet, és azonnal orvos, mert lehet vetélés is, de ha nem akkor se jó ha 7 napnál tovább menszeszelsz. Nekem az elõzõ terhességemnél a 20-dik hétig véreztem-barnáztam (pedig rögtön orvoshoz fordultam, mert a tesztem + volt), sajnos 22 hetesen halva született. Most újra babát várunk, szerencsére csak 3-4 napig véreztem-barnáztam, de elmúlt, bár most is veszélyeztetett terhes vagyok emiatt. Mindenféleképp teszt + orvost javaslok.
Örülj, hogy csak 8! Nekem 14 napos, de én genetikailag vagyok ilyen.....
Inkább annak a jele, hogy forgasd többet a Magyar helyesírás szabályai címû könyvet. 8ik vagy 8dik? Esetleg nyolcadik?
Nagy valószínûséggel nem vagy terhes, egy doki vizit azért sohasem árt, remélem ebbõl tanultok ÉS VÉDEKEZTEK ezentúl. Ha van kedved kukkancs át a terhes kategóriában feltett kérdésekhez, a 99%-uk így kezdõdik és meglepõdnél milyen gyakran az a vége h baba. Vagy újabb kérdések "hogy mondjam el a szüleimnek, h terhes vagyok? 1x nem védekeztünk és megtörtént!" vagy a "abortusz hogyan is van?" stb.
5. válaszoló: Úristen, 14 napig tart a mestruációd? Szegény :(( De nem fáj, ugye?

Kb. 3 hete próbálkozunk a párommal, hogy kisbabánk legyen. 1 hete nagyon érzékenyek a mellbimbóim. Utalhat ez terhességre?

Már tesztet is csináltam, az negativ lett!! Tévedhet a teszt? Vagy rossz id?pontban csináltam?

Legjobb válasz: szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!

szia! igen, utalhat rá. csinálj pár nap mulva/kb.3-4 nap/ mégegyet. ha az is negatív de ugyanolyan érzékenyek lesznek, menj orvoshoz, õ biztosan megmondja. nekem két teszt is negatív lett és már rég terhes voltam, ráadásul nekem még meg is jött.a melleim iszonyúan fájtak, de más bajom nem volt. idegeskedtem, hoy miért nincs baba, közbe meg csak a természet csapott be. szurkolok!
Terhesség is lehet, ám nálam például a közelgõ menstruációt jelzi a mell feszülése. Azért pár nap múlva is végezz el egy tesztet, hogy biztosabb lehess az eredményben! Szorítok nektek!
Lehet terhes vagy csak még nem mutatja ki a teszt, csinálj pár nap múlva másikat lehet az már pozítiv lesz!sok sikert!
Õ megcsalt téged.
Hívj meg egy harmadik beszállót... az emlékezetes lesz!
Új helyszín, új pózok. Esetleg be is öltözhetsz. Bár, én nem tudom, hogy õ milyen helyeket szeret. Kis változatosságot bele vihettek szerintem. De otthon, a közös szobátokban, gyertyafénnyel; vagy esetleg a fürdõszobában is csodás tud lenni, ha szeretitek egymást. ;)
egy kis kötözõs játék, tisztázva a játékszabályokat eléggé fel tud dobni egy estét :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!