Találatok a következő kifejezésre: 3 hete a diétát, nem (11 db)

Február 3. -ánkezdtem a diétámat 121 kg voltam, és most 109kg de kb 2 hete smmit nem mozdulok. Vasárnap reggel a mérleg 106.3 kg mutatott nagyon megörültem, ma reggel meg már 109kg ot hogy lehet ez?

Van már tapasztalatom,mit kell enni és van bevált módszerem. Sajnos nem ez az elsõ eset hogy nagy súlyt dok le. De ennyire még sose áltam meg,és nagyn csüggedek.

Legjobb válasz: Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.

Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.
A kérdező hozzászólása: mi van ezen nehéz? dehogy eszek zsírt.
[link] Ezen az oldalon szépen leírják mit csinálj, ha leállt a fogyás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséged!

3 hete csinálom a diétát, nem fogytam még, pedig rendszeresen tornázok. Nálam is be fog indulni a fogyás?

De nagyon szeretnek a has-csipo-comb reszrol. 4kilo felesleg van rajtam.

Legjobb válasz: persze! Ne hagyd abba ilyenkor! Ez nagy hiba lenne! Kinél mennyi idõ! Sok sikert

persze! Ne hagyd abba ilyenkor! Ez nagy hiba lenne! Kinél mennyi idõ! Sok sikert

Ha váltakozva szóval egyik nap futok, a másik nap capoeira edzést csinálok, mellette szigorú diéta, és nem eszek 3 óra után, akkor mikor látszódik majd meg, van rá esély h így 2-3 hét alatt látszódjon picit az eredmény, és kb 3-4 kilót fogyjak?

Legjobb válasz: Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.

Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.
A kérdező hozzászólása: de én már kb 1 éve nem eszek 3 után, szóvel én ezt már megszoktam, és nem is tudnak visszaállni arra h egyek utána, mert kipróbáltam és már fájt tõle a hasam
Igen helytelen és egészségtelen gyakorlat! Valószínûleg ezért is vannak súlyproblémáid!
Lehet, hogy pont amiatt kell fogyóznod, mert nem eszel 3 után és raktározol mint állat...
Gratulálok apám! Három óra után nem eszel, nem szoktam ilyet írni, de Te vagy a reménytelen kategória, és ezt mint edzõ mondom. Méghogy Te megszoktad, akkor meg miért kérsz tanácsot? Rájöhetnél dolgokra. Sok sikert, van mihez.


Miért van az, hogy már 39. napja csinálom a diétát és az első 3 hétben fogytam 6 kilót, azóta semmit nem csinálok másképp és mégsem fogyok?

Legjobb válasz: Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

3 hete csinálom a 90 napos diétát, és valamiért nem fogyok mégsem! Mindent szigorúan betartok, de azon kivül, hogy jobb a közérzetem, semmi sem változott. Lehet azért, mert nagy a súlyfeleslegem (50kg)?

Legjobb válasz: Nem. A nagy súlyfelesleg nagyobb fogyást eredményez. Ekkora felesleggel 20-25 kg-ot sziktak ettõl fogyni. Szerintem egyszerûen még nem fogyott ki a májban lévõ keményítõraktár. Légy türelmes, szerintem 1-2 hét és szépen nekiindul a fogyásod. Utána szinte napról-napra kevesebbet fog mutatni a mérleged. Csak türelem!!

Nem. A nagy súlyfelesleg nagyobb fogyást eredményez. Ekkora felesleggel 20-25 kg-ot sziktak ettõl fogyni. Szerintem egyszerûen még nem fogyott ki a májban lévõ keményítõraktár. Légy türelmes, szerintem 1-2 hét és szépen nekiindul a fogyásod. Utána szinte napról-napra kevesebbet fog mutatni a mérleged. Csak türelem!!
Aztnem írtad, hogy a mennyiséget mennyire csökkentetted?Ez is fontos, nem elég a szétválasztás.Aztán a folyadék mennyisége is erõsen befolyásolja a fogyást.Ha nem iszol eleget, nehezen indul be a fogyás.Azért légy kitartó, meghozza az eredményt a kúra.Igyál sokat, egy korttyal többet mint amit bírsz.Én 19 kg-t fogytam tõle.
Igaza van az elsõ hozzászólónak. Hozzáteszem még, hogy a fogyás sosem indul be azonnal. Persze vannak olyan emberek, akiknek x nap alatt már kimutatja a mérleg a súlyleadást, de egy idõ után szerintem az õ fogyásuk is lelassul. Úgyhogy csak nyugi. A te szervezetednek több idõre van szüksége, hogy felkészüljön erre az "eseményre", de hamarosan be fog az indulni. Csak türelem! :)
A kérdező hozzászólása: MEGINDULT VÉGRE A FOGYÁSOM, KÖSZÖNÖM A MEGNYUGTATÁST! :)

Már 3 hete csinálom a diétát de még nem fogytam semmit. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Napi 1 óra testedzés meg fogja hozni a kívánt eredményt. Menj el fitness terembe és tekerj egy órát szobakerékpáron, vagy evezz gépen. Ha nincs erre pénzed, akkor keress egy kellemes parkot és kocogj ugyanennyit. Mindenképp 20 percnél több mozgás kell egyszerre, mert akkor indul be a zsírégetés.

Napi 1 óra testedzés meg fogja hozni a kívánt eredményt. Menj el fitness terembe és tekerj egy órát szobakerékpáron, vagy evezz gépen. Ha nincs erre pénzed, akkor keress egy kellemes parkot és kocogj ugyanennyit. Mindenképp 20 percnél több mozgás kell egyszerre, mert akkor indul be a zsírégetés.
Én nemtudom mi ez a Te diétád, de nem is érdekel. Nem hasznos számodra, mert teljes életmód váltásra van szükséged, nem 90 nap önkínzásra. Igen :edzés, (csak fokozatosan kezd!) , rendszeres étkezés (szemét kaja nuku), Sok protein, kevés összetett szénhidrát , egyszerû cukor nulla (vagy csak edzés után közvetlen). Így legalább amit elérsz meg is marad.
igaza van az elöttem ironak, támogatom válaszát.

Ha diéta alatt teherbe esek, az árthat a babának? Arra a 3-4 hétre gondolok, amig nem tudom a terhességet.

Párommal próbálkozunk 3 hónapja a babával,eddig sikertelenül.Szeretném elkezdeni a 90 napos diétát,kb 8-10kg feleslegem van.Tavaly próbáltam könnyen lement 6 kg,ennyivel is elégedett lennék már. A kérdésem az lenne,ha elkezdem a diétát,és netán közben besikerül a baba,addig amig nem tudok róla árthatok e neki.Szedem a folsavat,és az elevitet,a diétában sok zöldség,gyümölcs van.Végül is ki tudja mikor sikerül,és addig lehet le menne pár kg.Köszi el?re is a választ!

Legjobb válasz: én is diétáztam, mikor teherbe estem, bár én sokkal egészségesebb módon. gyönyörû, egészséges a babám. az Elevittõl sokan híznak, inkább táplálkozz egészségesen, többet használ. akkor meg is lesz a vitaminbeviteled. a folsav viszont jó.

én is diétáztam, mikor teherbe estem, bár én sokkal egészségesebb módon. gyönyörû, egészséges a babám. az Elevittõl sokan híznak, inkább táplálkozz egészségesen, többet használ. akkor meg is lesz a vitaminbeviteled. a folsav viszont jó.
A kérdező hozzászólása: Napi fél szem elevitet szedek, és 3mg folsavat.Végül is sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, a kenyérbõl se a fehér kenyeret, viszont ilyen fajta vagyok, igy nehéz fogynom, Te mivel diétáztál?

A baba, hogy fejlődik szénhidrát nélkül? Rossz lett a cukorterhelésem 3 hete. Külföldön élek, itt nem ismerik a 160grammos diétát, azzal kezdték, hogy ne egyek semmit amiben szénhidrát van.

Holott egy kismama napi szénhidrát szükséglete 50%-ban teszi ki az étkezést. A baba hogy fejl?dik szénhidrát nélkül??? Ez azért érdekelne nagyon!

Legjobb válasz: Szénhidrátot enni kell. Én is terhességi cukor beteg lettem.Én sem vagyok túlsúlyos. Napi 200g szénhidrátot mondtak. Mindenben meg kel nézni mennyi van, kiszámolni mennyit ehetsz. Neten sok táblázatot találsz miben mennyi van. Nekem azt mondták úgy osszam be a napi mennyiséget, hogy : 8.30 reggeli 40 szénhidrát 10.00 tizórai 20 szénhidrát 12.30 ebéd 50 szénhidrát 15.30 uzsonna 30 szénhidrát 18.00 vacsora 40 szénhidrát 21.00 pót vacsi 20 szénhidrát Remélem tudtam segíteni

Szénhidrátot enni kell. Én is terhességi cukor beteg lettem.Én sem vagyok túlsúlyos. Napi 200g szénhidrátot mondtak. Mindenben meg kel nézni mennyi van, kiszámolni mennyit ehetsz. Neten sok táblázatot találsz miben mennyi van. Nekem azt mondták úgy osszam be a napi mennyiséget, hogy : 8.30 reggeli 40 szénhidrát 10.00 tizórai 20 szénhidrát 12.30 ebéd 50 szénhidrát 15.30 uzsonna 30 szénhidrát 18.00 vacsora 40 szénhidrát 21.00 pót vacsi 20 szénhidrát Remélem tudtam segíteni
Amit én tudok (a dokimtól), szintén terhességi cukrom van: a CH igazából neked kell, a baba a fehérjétõl, aminosavaktól fejlõdik. Tehát: egyél minnél több húst, sajtot, este mehet egy kevés joghurt, tej és sztem azért egyél legalább napi 160g CH-ot, mert a végén még nem lesz erõd! A babád miatt ne aggódj, õ tényleg elveszi ami kell neki!
Az én orvosom azt mondta, hogy a baba elveszi, ami neki kell. A tartalékaidat használja fel. (Amíg vannak) Mindenesetre bármilyen hiány legyen az vitamin, ásványi anyag vagy tápanyag, rajtad látszik meg elõször és akkor közbe tudsz lépni.
A kérdező hozzászólása: Ez egy nagyon egyszerû megoldás lenne, csakhogy olvastam már olyat, azért nem szabad diétázni mert a szervezet akkor elkezdi a zsírban tárolt cukrot felbontani ami méreganyagok távozásával jár. És ami nem igazán jó terhesség alatt. Tudom, hogy a tehességi diabetes alatt termelõdik egy olyan hormon ami megakadályozza az inzulin termelõdését, ezért alakul ki a terhességi cukorbetegség! De a baba, hogy jut akkor szénhidráthoz ha én nem eszek szénhidrátot! Ez a kérdésem! Elveszi a raktáraimból és közben még méreganyagot is felszabadít vele??? Mert ez így nagyon nem hangzik jól! Teljesen normális testalkatú vagyok és 6kg-ot híztam eddig a 28. hétig! Van itt szakértõ a témában?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ! Nem értem, hogy gondolják itt kint, hogy ne egyek szénhidrátot... Odafigyelek azért, hogy egészséges szénhidrátot vigyek be, ha már egyszer lemondtam a péksütikrõl meg a csokiról.... sõt még a gyümölcsöt is betiltották..., se burgonya se rízs, se tészta, ez azért durva, a gyerek nem fog salátán meg huson fejlõdni ....

173 cm vagyok és 75 kg voltam amikor elkezdtem egy hónapja a 90 napos diétát. Eddig 3 kg-t fogytam. Ez nem túl kevés? Betartottam mindent, sportolni is járok hetente 2X plusz heti 3 tesi órám van.

Legjobb válasz: Én is kb ennyit fogytam most 3 hét alatt. nem olyan vészes eredmény mivel elvileg heti 1kg fogyás az egészséges és tartós. Mennyit szeretnél fogyni?

Én is kb ennyit fogytam most 3 hét alatt. nem olyan vészes eredmény mivel elvileg heti 1kg fogyás az egészséges és tartós. Mennyit szeretnél fogyni?
a sportolást is a diéta mellett kezdted el? ha igen, akkor szedtél fel valamennyi izmot is, ezért lehet csak -3kg, de közben ennél több a zsír amit vesztettél.
A kérdező hozzászólása: Kb 15 kg-t szeretnék fogyni. Ma ráálltam a mérlegre és már 70 kg-t mutatott.
A kérdező hozzászólása: A fogyókúra elõtt is sportoltam, de mióta elkezdtem a diétát próbálok többet mozogni.
A áttyám 6 hónap alatt fogyott 13 kg-t :) szerintem jó úton haladsz csak így tovább !:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!