Találatok a következő kifejezésre: 3 hete a diétát, (37 db)

Február 3. -ánkezdtem a diétámat 121 kg voltam, és most 109kg de kb 2 hete smmit nem mozdulok. Vasárnap reggel a mérleg 106.3 kg mutatott nagyon megörültem, ma reggel meg már 109kg ot hogy lehet ez?

Van már tapasztalatom,mit kell enni és van bevált módszerem. Sajnos nem ez az elsõ eset hogy nagy súlyt dok le. De ennyire még sose áltam meg,és nagyn csüggedek.

Legjobb válasz: Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.

Egyél zsírt. Ezt így bírni azért az elég emberes feladat. Zsír nem hizlal, ha nem eszel hozzá gyors felszívódású szénhidrátot.
A kérdező hozzászólása: mi van ezen nehéz? dehogy eszek zsírt.
[link] Ezen az oldalon szépen leírják mit csinálj, ha leállt a fogyás.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a segitséged!

2-3 hétig fogom csinálni a Level diétát, mellette rendesen alszom, és ebben a 2-3-4hétben heti 4kardioedzésen veszek részt.16éves lány vagyo. Lehetséges h le menjen 15kg?

Legjobb válasz: Le fog menni az biztos, de rohadtul megterheli a szervezetet. A Level diéta minimális kalóriabevitelen alapszik, amint elkezdesz rendszeresen táplálkozni pár nap alatt visszaszalad az, amit leadtál. Inkább étkezz egészségesen, mozogj rendszeresen. Ez többet ér mint bármelyik diéta.

Le fog menni az biztos, de rohadtul megterheli a szervezetet. A Level diéta minimális kalóriabevitelen alapszik, amint elkezdesz rendszeresen táplálkozni pár nap alatt visszaszalad az, amit leadtál. Inkább étkezz egészségesen, mozogj rendszeresen. Ez többet ér mint bármelyik diéta.
A kérdező hozzászólása: ha leadtam, utána csak reggelizni fogok.. és ebédre 1 alma.és ennyi. így csak nem jönnek vissza a kilok. De kárt tehet bennem?

Ha váltakozva szóval egyik nap futok, a másik nap capoeira edzést csinálok, mellette szigorú diéta, és nem eszek 3 óra után, akkor mikor látszódik majd meg, van rá esély h így 2-3 hét alatt látszódjon picit az eredmény, és kb 3-4 kilót fogyjak?

Legjobb válasz: Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.

Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.
A kérdező hozzászólása: de én már kb 1 éve nem eszek 3 után, szóvel én ezt már megszoktam, és nem is tudnak visszaállni arra h egyek utána, mert kipróbáltam és már fájt tõle a hasam
Igen helytelen és egészségtelen gyakorlat! Valószínûleg ezért is vannak súlyproblémáid!
Lehet, hogy pont amiatt kell fogyóznod, mert nem eszel 3 után és raktározol mint állat...
Gratulálok apám! Három óra után nem eszel, nem szoktam ilyet írni, de Te vagy a reménytelen kategória, és ezt mint edzõ mondom. Méghogy Te megszoktad, akkor meg miért kérsz tanácsot? Rájöhetnél dolgokra. Sok sikert, van mihez.

Melyik az a diéta amivel 3 hét alatt 9 kg-ot lehet fogyni?

Itt kb 1 hete volt egy olyan kérdés, hogy le szeretne fogyni 3hét alatt 10 kg-ot, és arra irta valki h van egy olyan diéta amivel 3 hét alatt 9kg, és engem az a diéta érdekelne, mer sehogysem találom meg az interneten, ha valaki leirná megköszönném.

Legjobb válasz: Helló ! Az elõzõ kérdésnél, van aki felajánlotta a diétát, kérd el a kérdésfeltevõtõl privát levélbe. Azért egy ilyen diétánál van pár dolog ami befolyásolni fog ! Nem mindegy hogy az a 9 kiló a súlyod hány százaléka,( egy 110kilós lazábban ledob 9 kilót mint ha mondjuk 63-ról 54-re lefogynál! ). Vedd figyelembe, hogy milyen a fizikai állapotod, a hirtelen diétával az emésztésed tönkreteheted.Nagy hévvel ne kezdj el sportolni se, mert csak az izületeidet vágod haza (fõleg ha nagy a súlyod). Egyébként a heti egy kilós fogyásnál több az már sok!Ha nem akarod, hogy lötyögjön a megmaradt bõr, akkor inkább lassan fogyasz. Az elsõ pár kiló leadása egyébként könnyû, mivel egy diétánál, a visszatartott víz , a gyomor és béltartalom csökken --persze ez adandó alkalommal visszatöltödik. Ezek általánosságok, de ne hagyd figyelmen kívül!Zs

Helló ! Az elõzõ kérdésnél, van aki felajánlotta a diétát, kérd el a kérdésfeltevõtõl privát levélbe. Azért egy ilyen diétánál van pár dolog ami befolyásolni fog ! Nem mindegy hogy az a 9 kiló a súlyod hány százaléka, ( egy 110kilós lazábban ledob 9 kilót mint ha mondjuk 63-ról 54-re lefogynál! ). Vedd figyelembe, hogy milyen a fizikai állapotod, a hirtelen diétával az emésztésed tönkreteheted.Nagy hévvel ne kezdj el sportolni se, mert csak az izületeidet vágod haza (fõleg ha nagy a súlyod). Egyébként a heti egy kilós fogyásnál több az már sok!Ha nem akarod, hogy lötyögjön a megmaradt bõr, akkor inkább lassan fogyasz. Az elsõ pár kiló leadása egyébként könnyû, mivel egy diétánál, a visszatartott víz , a gyomor és béltartalom csökken --persze ez adandó alkalommal visszatöltödik. Ezek általánosságok, de ne hagyd figyelmen kívül!Zs
Az elsõ válasszoló hülyeséget irt!Bocsi de miért kéne fél év 9 kiló fogyáshoz??? hagyjuk már!Ma már minden fogyókúrába le van írva hogy az egészséges HETI -0, 5 max 1 kg!Nah már most simán le lehet dobni 9 kilót 9 hét alatt...Csak akarni kell!Kevesebb étkezés, sok zöldség és gyümölcs és este 6 után már semmi!!!
http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap1.htm ezt csináld meg, teljesen jó... nekem bejött. Mindegyik hús helyett csirkemellet ettem, és lefogytam 13 nap alatt a 9 kg-ot. Ki lehet bírni! A zellert leveskockával fõzd meg.
Keresd meg itt azt a kerdest, mert megvan! Ott van a valasz is.
Szerintem ilyen diéta nincs. 9 kiló fogyáshoz kb. fél év kell.
Szia, egészségtelen, ha 3 hét alatt szeretnéd ezt a 9 kg-t ledobni. Én 2 hét alatt dobtam le 5 kg-t, de nem diétával, hanem gondjaim vannak, egy biztos, hogy az eféle súlyvesztés rossz.
Az a jojo dieta lattam a life networkon a celebek ezt hasznaljak igy keressetek ra jojo vagy yoyo diet

Miért van az, hogy már 39. napja csinálom a diétát és az első 3 hétben fogytam 6 kilót, azóta semmit nem csinálok másképp és mégsem fogyok?

Legjobb válasz: Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)

Mert a szervezeted beállt erre az alacsonyabb kalóriaszintû egyensúlyra. Kitartás, én ugyanebben a cipõben járok! Három hét alatt kicsit több, mint 4 kg ment le, az elmúlt tíz napban viszont csak fél. De én annak is örülök, hogy ezt elértem, és nem jön vissza, amit nagy nehezen lekínlódtam. Más diétánál, ha ilyenkor abba hagyom, 3 nap alatt visszajönne az egész. Szerintem törvényszerû, hogy lelassul a fogyás egy idõ után, de aztán a mélyebb tartalékokhoz nyúl:)
Heti 0, 5-1 kg megy le, ha jól csinálod.
Én vagyok gyík? Pont én segítettem , próbálok normális választ adni neked. Õ meg nem írt semmit.
A kérdező hozzászólása: Hallod kérdezõ egyél meg egy tál szalonát Nem láttál nagyobb tárgyat az én fa*zomnál
Wash! Ezt most eltaláltad! Egy kövér gyerek vagyok, aki unatkozik és irigyes a nethatcosokra !
47-es, kezdheted a fotóposztolást, rólam meg találsz képet, ha a nevemre keresel itt.
Hát pedig tényleg úgy néz ki :D hogy valami komplexusos gyökér vagy, aki úgy próbál nagy lenni, hogy beleköt abba, akire irigy. Így próbál kompenzálni.
Kérdezö nagyon pipa lett.El lopja a kerítésem, jujj.
jól csinálod(szarkazmus)
A kérdező hozzászólása: Kussolj mert megkereslek elkaplak seg*be bas*lak és behánysz te nyomorult és még a házatokról a kerítést is elvisszük.....
Montez olyan képet küldene, beszarnál :D Volt még egy ilyen veszélyes kérdés, ott is asszem 47-es volt.. :)
A kérdező hozzászólása: Hallod 47es*xDDDDDD
jöhet a kép, de addig csak te vagy netharcos.
ja, nem az a gond, ha valaki kövér vagy nem izmos, csak ne ossza az észt, ha nem ért hozzá.
Ilyenek a mai fiatalok :)
De érted, idejön, beszól valami hülyeséget, a témához érdemi hozzászólása nincsen, mellé büdösparaszt, aztán amikor valamit le kéne rakni az asztalra, eltûnik :D Ez valami hihetetlenül szánalmas :D
az egyáltalán nem baj, ha kövér vagy, az a baj, ogy egy arrogáns k+*csög is mellette.
Ezzel bizonyítottál!;) De én nem vagyok izmos, kövér vagyok.:/ Ezért inkább el is megyek innen, mert szégyen ahogy kinézek...
parancsolj, 42 éves vagyok, sima közé[email protected] naturál forma. http://kepfeltoltes.hu/view/121223/2012-12-23_16.32.54_www.k.. Mutass valamit te is.
Nem találtam egy képet se Montez. Én meg nem mutatok képet, mert nem vagyok izmos :/
" hallod kérdezõ" :DD
Vagy ha már ilyen magy a pofád, akkor a facebookodra egy linket küldhetnél.
Ez a kis nyamvadék 47es nem égette már magát porrá valamelyik kérdésnél nemrég? :D Néha feltûnik pár ilyen mindenkinek beszólós ostoba, de annak rendje és módja szerint hamar el is takarodnak. Ez valami visszaesõ lehet? Kérdezõ: azért azt ne feledd, hogy minél kevesebb zsír van rajtad, annál nehezebben megy le, tehát ne ijedj meg, ha a végén belassul a dolog. De ez attól is függ, hogy állapítottad meg a felesleg mennyiségét, mennyi zsír neked a nem-felesleg.
Esetleg képet tudsz linkelni?
A kérdező hozzászólása: Nyugi.....
Te nagyon idegestiö, barom vagy. Te kis online harcos :3
Nyugodt vagyok, csak utálom, ha beugatnak ilyen 47%-os debilek, akik olvasni sem tudnak. Odaírtam, hogy ha jól csinálod, akkor heti 0, 5-1 kg. Erre beszól a gyökér.
A kérdező hozzászólása: Pfff te vagy a raj montez a legnagyobb arc gyík arc.....
A kérdező hozzászólása: Pfff te vagy a raj, montez a legnagyobb arc gyík arc..... Pont, hogy te vagy a legjobb montez csak nem tettem ki a vesszõket.
Akkor szopd ki a Monteznak. :D
47-es debilke, te minek ugatsz bele, ha a kérdéshez semmit nem tudsz hozzátenni?
Megtudhatom Montez, hogy honnan vagy? Ez a "debilke" szójárás nagyon ismerös.Barom
A kérdező hozzászólása: Nyomorult ez a 49es köcsög.... Felkéne rugni
A kérdező hozzászólása: 47es
Hidd el én is így vagyok veletek, de tudom jól, hogy 17 éves mitugrászok vagytok.Max.
Újabban te lettél a Staff Montez?:D
A kérdező hozzászólása: Na takarodj r*hadék.....
Betonba kössél bele bu.zi gyerek.
Nem tetszik ez a stílus fiam!
Ja, én vagyok, rájöttél okos? Egyébként 42 éves vagyok és kb 28 éve edzek, szóval ezt is bebuktad kisgyerek!
47-es, te itt nagyon kevés vagy!
Montez válasza nagyon pontos!;) Nem kell figyelembe venni, hogy mennyi kiló, hány cm vagy meg azt se, hogy mennyi kalóriát viszel be a dietád alatt.;)

Hogy lehet, hogy a 90 napos diéta első hetében 4 kg-ot fogytam és azóta semmit? Be fog ez még indulni? 3 hete csinálom.

Legjobb válasz: lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)

lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Köszi! Aranyos vagy! És gratulálok a kitartásodhoz! Nagyon ügyes vagy! Most gondolkodom a Norbi féle módszeren....:)
Én végigcsináltam egy nyár alatt a 90 napos diétából közel 70 napot. Mellette eljártam naponta futni-biciklizni. Letekertem 25 km-t és futottam még mellé 5-8 km-t naponta. Mozgás nélkül nem lehet fogyni! Fölösleges is kínlódni vele. Minden alapja a mozgás. Így leadtam a 116kg- omból 22kg-ot, és most vagyok 94kg. Az evéssel meg úgy voltam, hogy a nem szénhidrát napon is fogyasztottam szénhidrátot, de csakis reggelente és csakis keveset (max. egy zsemlét). Amikor a gyümölcsnap jött, akkor meg megetem a gyümölcs mellett egy-két tányér zöldséglevest is. Kalóriában az iszonyat kevés. Írták azt is a könyvben, hogy zöldségek-húsok mellé kerüljük a kecsapot a majonézt mustárt és hasonló kenceficéket, de szerintem ponthogy kellenek, mert kecsappal mindent le lehet nyelni, még az íztelen szétfoszlós pároltzöldségeket is , amiket simán kínlódás lenne lenyelni, legalábbois nekem. Szóval a léyneg a TESTMOZGÁS, ha most konkrétan nem is tudok ajánlani a kocogáson a biciklizésen és az úszáson kívül semmi mást, de ez a lényeg. A kilók figyelését meg felejtsd el. Minél tovább csiálod, annál inkább változik a szervezeted, könnyebül meg az életed, és változik a közérzeted. Én csak az elsõ egy-két hétben figyeltem a mérleget, utána mikor megszoktam az életmódváltást rásem hederítettem a mérlegre, csak nyár végén álltam rá, és akkor nagyon elcsodálkoztam a -22 kilón. Persze közben voltak azért árulkoó jelek, mintpéldául az, hogy nem találtam a tokám, mert elõtte tökömig ért a tokám, meg hogy nem szenvedtem tükörtojás szoindrómában már, magyarán nem csak tükörben láttam a himbilimbit. Amúgy meg tesitanár-doki tud ajánlani kismamáknak is edzésfajtákat, amiket elvégeznek.Biztos van edzõ-tesitanár-doki ismerõsötök.Tõlük érdeklõdjetek.
A kérdező hozzászólása: És szívesen venném, ha valamilyen mozgásformát is javasolnál, amit itthon végezhetek a 6 hónapos babám mellet.(eljárni nem tudok, nincs is ilyen lehetõség, de ha lenne sem tudnám kivel itthon hagyni a picit)
A kérdező hozzászólása: Értem, kedves Aczél! A fogyás lenne a cél... És mit ajánlanál? Ami mellett nem éhezek? Nem vagyok amúgy nagy zabáló, csak szeretem az ízeket :)
Mindig a legelegén megy le a legtöbb, mert kiürül aszervezeted. Be fog indulni, ne aggódj, de heti 4 kilóra már ne számíts
A kérdező hozzászólása: Nekem egyébként nem kínlódás ez. Legalább van valami menete, hogy melyik nap mit fõzzek :)
A kérdező hozzászólása: És mindent betartottál? LEhet hogy mértéktelenül ettél? Végigcsináltad? Meg attól is függ, hány kiló plusz van rajtad.
én az egész kínlódás alatt 3kg-ot adtam le, meg sem érte
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Nem adom fel.
Azért adtál le az elsõ héten 4 kg-ot, mert az elsõ ami lemegy az többnyire víz és kismértékben zsír!!!!! A többi már nehezebb, mert ha tovább csinálod, akkor égeti el a szervezeted a zsírt! De diéta mellé mindig nagyon fontos a testmozgás!!!!! Futás, bicikli, torna vagy bármi sport ami heti 3-4 alkalommal tudsz csinálni napi min 30 perc!!! Kitartás!!!!

Van valami megoldás arra, hogy ne adjam fel a diétát 3-4 hét után?

Valahogy mindig addig van kitartásom.Egyszer csak rám jön kicsit depressziós érzés, amikoris elkezdek falni, és onnantól kezdve semmit nem tartok be. A 3-4 hét alatt heti 1 kilót adok le mindig (ami aztán vissza is jön, s?t több is, így tartok most +20 kg-nál) Most félek belekezdeni,mert nem szeretnék csalódást.

Legjobb válasz: Nem tudom, de én 3-4 napig nem bírom :) Hát próbáld korlátozni h mennyit eszel. Ha ehetnéked van, akkor kapj be egy rágót, vagy vannak ezek a puffasztott rizsek, esetleg egy pohár kakaó nálam beválik. Vagy zöldséget, gyümölcsöt. Saláták, rengeteg variáció van. Én káposztát ettem üresbe, isteni :)

Nem tudom, de én 3-4 napig nem bírom :) Hát próbáld korlátozni h mennyit eszel. Ha ehetnéked van, akkor kapj be egy rágót, vagy vannak ezek a puffasztott rizsek, esetleg egy pohár kakaó nálam beválik. Vagy zöldséget, gyümölcsöt. Saláták, rengeteg variáció van. Én káposztát ettem üresbe, isteni :)
Szia, csak azt tudom mondani, hogy el kell dönteni a fejedben, hogy változtatni akarsz. Utána az eredményt látva még több erõd lesz. Ez nem mindig látványos, de türelem kell!!! Én 8 hete életmódot váltottam (norbi update) és 89 helyett most 83 kg vagyok. Néha úgy érzem, hogy 2 hónap alatt azért lemehetett volna több is, de közben azt mondom magamnak, hogy nem baj, mert így biztos nem fog visszajönni. És örülök minden este, hogy tettem valamit magamért. A célom június elejére 80 kg volt, talán elérem. Célt mindenképpen válassz magadnak, ha most kezded, akkor pl. nyár végére, vagy õszre, hogy legyen idõ teljesíteni. Többet sajnos nem tudok mondani, csak kitartást kívánhatok!
Az én módszerem: ne vonj meg magadtól semmit, így nem lesz hiányérzeted! A legtöbb ételt el lehet készíteni diétásan is és ott az Update és a Zsírégetõklub, bõséges nassolási lehetõséggel. Nálam ez vált be, nem érzem, hogy bármiben hiányt szenvednék, ezért nem is adom fel.
Szerintem te túl drasztikusan akarod csinálni, mivel írod, hogy elkezdesz falni. Aki okosan fogyózik, úgy, hogy nem von meg magától olyan dolgokat, amit teljesen felesleges, és nem éhezik, arra nemigen jön rá az evési roham.
Fogadjunk hogy nem mozogsz semmit a "fogyókúra" mellé.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De mozgok mellette, napi fél-1 órát szobabiciklizek, plusz sétálok sokat kint a babámmal(mert sajnos panelban lakunk). Az elsõ pár hétben semmi gond, ugy érzem élvezem a diétát, teli vagyok energiával, tenni akarással, de eljön egy nap, amikor akár nem ugy alakulnak a dolgok, ahogy szeretném, vagy valami másért nekiállok "falni", onnantól kezdve borul a rendszer, kimaradnak a biciklizések, és olyan ételekhez nyúlok, amihez nem kellene.És egyszerûen nem tudok visszaállni az addigi diétámhoz.
Akkor ebben az esetben gondolkodhatsz többféleképpen: 1. azt mondod, hogy oké, megérdemlem ezt a falatot, mert eddig küzdöttem, de utána folytatom, hogy legyen értelme 2. azt mondod magadban, ha már egyszer ennyit kibírtam, miért adnám fel? Nem éri meg azt a 3-4 hetet feláldozni, hiszen ismerem magam, ha elkezdek enni, nem tudom abbahagyni. A lényeg, hogy fejben döntsd el. És ha rossz periódusod van, akkor még inkább húzz bele, és mutasd meg magadnak, hogy képes vagy rá. Én mindig azt mondom, hogy neki meg neki (ismerõsöknek) sikerült, akkor én is meg tudom csinálni, képes vagyok rá. Nem igaz, hogy én nem! Nem éri meg az a pár falat, hogy elvesszen az addigi munkám! És folytatom. Kitartást!!! (2. válaszoló voltam)

Júliusban elkezdtem a diétát, de sajnos, szeptemberben 3 hétre fel kellett függesszem, szerintetek folytathatom onnan vagy inkább várjam meg a 3 hónapot?

1x már végig csináltam tavaly, de akkor sajnos visszajött, és nem tudom, hogy nem e "hülyítem" e meg így a szervezetem.

Legjobb válasz: szar 90 napos marhaság helyett egyél rendesen és egyél kevesebb szénhidrátot + lusta fenekedet emeld fel és menj sportolni ;)...

szar 90 napos marhaság helyett egyél rendesen és egyél kevesebb szénhidrátot + lusta fenekedet emeld fel és menj sportolni ;)...
10, 11 vagyok, azt kihagytam a szénhidrátzabálással kapcsolatban, hogy a sikeres fogyókúra alapja a szénhidrátbevitel csökkentése. (Nem megszüntetése, csökkentése!) Te meg 4 napból 3-ban csak azt eszel. Az egyetlen értékelhetõ és normális napod a fehérjenap.
Alakits egy olyan eletmodot, ami nem ideiglenes, hanem allando, ugyanis nem 90 napig fogunk elni pl.! Egyel egeszsegesen, hagyd el azokat az eteleket, amik Teged hizlalnak pl., es egyel kevesebbet, de rendszeresen mozogj, ami rendszeres legyen.
Persze, hogy visszajött. Hagyd abba ezt a baromságot, táplálkozz kiegyensúlyozottan és egészségesen, akkor majd nem jön vissza. Csak azt nem értem, de ezt komolyan nem értem... egyszer végigcsináltad. Nem mentél vele semmire, mert visszajött, pedig azt ígérték, nem fog. Miért hiszed el másodszor is? Van fogalmad róla, mit teszel a szervezeteddel? Kövérnek lenni nem egészséges. Ennél egy rosszabb van: lefogyni-visszahízni-lefogyni-visszahízni. Van fogalmad róla, a 90 napossal mit teszel? 4 napból 3-szor szénhidráttal tömöd magad (a keményítõ és a gyüm.cukor is szénhidrát). Sok embernek a 90 napos alatt derül ki a cukorbetegsége, nem véletlenül. Örülj neki, hogy eddig megúsztad, és táplálkozz normálian.

3. hete diétázom és edzem minden másnap. Hamarosan lesz a szülinapom s szeretném meglepni magam egy "egész nap azt eszek amit csak akarok " ajándékkal. Lesz belöle bajom, elrontom az eddigi diétám?

a szülinapom még 3 hét,s mivel edzem minden másnap intenziven minimum 50 percet,szerintem nem lesz gond.De egy ismim azt mondja h mindent elrontok.Csak nem,ugye?

Legjobb válasz: ne kínozd magad érezd jól magad :)

ne kínozd magad érezd jól magad :)
nekem 1hét múlva lesz szülinapom, 3és fél hónap diéta után megengedem magamnak az egész napos habzsidõzsit... hatalmas marha az ismerõsöd -.- 1 naptól nem lehet hízni.... ahogy fogyni se..
A kérdező hozzászólása: na 3 vélemény az én oldalamon szóval nyamnyam^^ köszi
A kérdező hozzászólása: Ja elvégre mégis a szülinapom lesz hagyj egyek már ha már máskor mindenre kell figyelni mennyi kalória..bah köszi az egyetértést :D
nem lesz semmi baj ha a szülinapodon azt esszel amit akarsz, Most az az 1 nap semmit sem számít , mert utána megint fogyokurázól. Nem oszt/nem szoroz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!