Találatok a következő kifejezésre: 3 hete a 90 napos diétát, (8 db)

Hogy lehet, hogy a 90 napos diéta első hetében 4 kg-ot fogytam és azóta semmit? Be fog ez még indulni? 3 hete csinálom.

Legjobb válasz: lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)

lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Köszi! Aranyos vagy! És gratulálok a kitartásodhoz! Nagyon ügyes vagy! Most gondolkodom a Norbi féle módszeren....:)
Én végigcsináltam egy nyár alatt a 90 napos diétából közel 70 napot. Mellette eljártam naponta futni-biciklizni. Letekertem 25 km-t és futottam még mellé 5-8 km-t naponta. Mozgás nélkül nem lehet fogyni! Fölösleges is kínlódni vele. Minden alapja a mozgás. Így leadtam a 116kg- omból 22kg-ot, és most vagyok 94kg. Az evéssel meg úgy voltam, hogy a nem szénhidrát napon is fogyasztottam szénhidrátot, de csakis reggelente és csakis keveset (max. egy zsemlét). Amikor a gyümölcsnap jött, akkor meg megetem a gyümölcs mellett egy-két tányér zöldséglevest is. Kalóriában az iszonyat kevés. Írták azt is a könyvben, hogy zöldségek-húsok mellé kerüljük a kecsapot a majonézt mustárt és hasonló kenceficéket, de szerintem ponthogy kellenek, mert kecsappal mindent le lehet nyelni, még az íztelen szétfoszlós pároltzöldségeket is , amiket simán kínlódás lenne lenyelni, legalábbois nekem. Szóval a léyneg a TESTMOZGÁS, ha most konkrétan nem is tudok ajánlani a kocogáson a biciklizésen és az úszáson kívül semmi mást, de ez a lényeg. A kilók figyelését meg felejtsd el. Minél tovább csiálod, annál inkább változik a szervezeted, könnyebül meg az életed, és változik a közérzeted. Én csak az elsõ egy-két hétben figyeltem a mérleget, utána mikor megszoktam az életmódváltást rásem hederítettem a mérlegre, csak nyár végén álltam rá, és akkor nagyon elcsodálkoztam a -22 kilón. Persze közben voltak azért árulkoó jelek, mintpéldául az, hogy nem találtam a tokám, mert elõtte tökömig ért a tokám, meg hogy nem szenvedtem tükörtojás szoindrómában már, magyarán nem csak tükörben láttam a himbilimbit. Amúgy meg tesitanár-doki tud ajánlani kismamáknak is edzésfajtákat, amiket elvégeznek.Biztos van edzõ-tesitanár-doki ismerõsötök.Tõlük érdeklõdjetek.
A kérdező hozzászólása: És szívesen venném, ha valamilyen mozgásformát is javasolnál, amit itthon végezhetek a 6 hónapos babám mellet.(eljárni nem tudok, nincs is ilyen lehetõség, de ha lenne sem tudnám kivel itthon hagyni a picit)
A kérdező hozzászólása: Értem, kedves Aczél! A fogyás lenne a cél... És mit ajánlanál? Ami mellett nem éhezek? Nem vagyok amúgy nagy zabáló, csak szeretem az ízeket :)
Mindig a legelegén megy le a legtöbb, mert kiürül aszervezeted. Be fog indulni, ne aggódj, de heti 4 kilóra már ne számíts
A kérdező hozzászólása: Nekem egyébként nem kínlódás ez. Legalább van valami menete, hogy melyik nap mit fõzzek :)
A kérdező hozzászólása: És mindent betartottál? LEhet hogy mértéktelenül ettél? Végigcsináltad? Meg attól is függ, hány kiló plusz van rajtad.
én az egész kínlódás alatt 3kg-ot adtam le, meg sem érte
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Nem adom fel.
Azért adtál le az elsõ héten 4 kg-ot, mert az elsõ ami lemegy az többnyire víz és kismértékben zsír!!!!! A többi már nehezebb, mert ha tovább csinálod, akkor égeti el a szervezeted a zsírt! De diéta mellé mindig nagyon fontos a testmozgás!!!!! Futás, bicikli, torna vagy bármi sport ami heti 3-4 alkalommal tudsz csinálni napi min 30 perc!!! Kitartás!!!!

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

173 cm vagyok és 75 kg voltam amikor elkezdtem egy hónapja a 90 napos diétát. Eddig 3 kg-t fogytam. Ez nem túl kevés? Betartottam mindent, sportolni is járok hetente 2X plusz heti 3 tesi órám van.

Legjobb válasz: Én is kb ennyit fogytam most 3 hét alatt. nem olyan vészes eredmény mivel elvileg heti 1kg fogyás az egészséges és tartós. Mennyit szeretnél fogyni?

Én is kb ennyit fogytam most 3 hét alatt. nem olyan vészes eredmény mivel elvileg heti 1kg fogyás az egészséges és tartós. Mennyit szeretnél fogyni?
a sportolást is a diéta mellett kezdted el? ha igen, akkor szedtél fel valamennyi izmot is, ezért lehet csak -3kg, de közben ennél több a zsír amit vesztettél.
A kérdező hozzászólása: Kb 15 kg-t szeretnék fogyni. Ma ráálltam a mérlegre és már 70 kg-t mutatott.
A kérdező hozzászólása: A fogyókúra elõtt is sportoltam, de mióta elkezdtem a diétát próbálok többet mozogni.
A áttyám 6 hónap alatt fogyott 13 kg-t :) szerintem jó úton haladsz csak így tovább !:)


A kérdező hozzászólása: 171-72 cm vagyok, 64-65 kg és 19 éves
egy hét alatt 3-4 kg azb nagyon sok, és egészségtelen. és nem lesz tartós. http://www.femina.hu/fogyokura itt azért nézz körül
masszív sportolással
Inkább a bodybuilder.hu-n nézelõdj, ne a feminán! Elképesztõ baromságokat tudnak ott irni! Amúgy jól írják elõttem, ennyit fogyni 1 hét alatt nem egészséges.

Megérné-e váltani a 90 napos diétára? Még sosem próbáltam, de már egy-két hónapja gondolkodom rajta! Hatásos? Én 2, 5 hónap alatt fogytam Norbi módszerével 11 kg-ot! Megmaradnak a kilók, ha heti 3-4x1 órát kardiózok?

Van még rajtam vagy 30 kg felesleg.

Legjobb válasz: Maradj a Norbi-nál. A 90 naposnál minden jobb. ne érts félre, le lehet vele adni 20 kilót is csak nagyon nem egészséges és leépíti a testet.

Maradj a Norbi-nál. A 90 naposnál minden jobb. ne érts félre, le lehet vele adni 20 kilót is csak nagyon nem egészséges és leépíti a testet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

3 hete csinálom a 90 napos diétát, és valamiért nem fogyok mégsem! Mindent szigorúan betartok, de azon kivül, hogy jobb a közérzetem, semmi sem változott. Lehet azért, mert nagy a súlyfeleslegem (50kg)?

Legjobb válasz: Nem. A nagy súlyfelesleg nagyobb fogyást eredményez. Ekkora felesleggel 20-25 kg-ot sziktak ettõl fogyni. Szerintem egyszerûen még nem fogyott ki a májban lévõ keményítõraktár. Légy türelmes, szerintem 1-2 hét és szépen nekiindul a fogyásod. Utána szinte napról-napra kevesebbet fog mutatni a mérleged. Csak türelem!!

Nem. A nagy súlyfelesleg nagyobb fogyást eredményez. Ekkora felesleggel 20-25 kg-ot sziktak ettõl fogyni. Szerintem egyszerûen még nem fogyott ki a májban lévõ keményítõraktár. Légy türelmes, szerintem 1-2 hét és szépen nekiindul a fogyásod. Utána szinte napról-napra kevesebbet fog mutatni a mérleged. Csak türelem!!
Aztnem írtad, hogy a mennyiséget mennyire csökkentetted?Ez is fontos, nem elég a szétválasztás.Aztán a folyadék mennyisége is erõsen befolyásolja a fogyást.Ha nem iszol eleget, nehezen indul be a fogyás.Azért légy kitartó, meghozza az eredményt a kúra.Igyál sokat, egy korttyal többet mint amit bírsz.Én 19 kg-t fogytam tõle.
Igaza van az elsõ hozzászólónak. Hozzáteszem még, hogy a fogyás sosem indul be azonnal. Persze vannak olyan emberek, akiknek x nap alatt már kimutatja a mérleg a súlyleadást, de egy idõ után szerintem az õ fogyásuk is lelassul. Úgyhogy csak nyugi. A te szervezetednek több idõre van szüksége, hogy felkészüljön erre az "eseményre", de hamarosan be fog az indulni. Csak türelem! :)
A kérdező hozzászólása: MEGINDULT VÉGRE A FOGYÁSOM, KÖSZÖNÖM A MEGNYUGTATÁST! :)
szerintem nem érdemes, lehet, hogy ennyire vagy képes.
Talán rendes fogyókúrát kellene csinálnod, nem mindenféle csodás diétákkal meg vackokkal szenvedni. Ja, hogy ahhoz túl sok akaraterõ kell...
Szerintem érdemes, sok ismerõsömnek sikerült, akik azóta is tartják a súlyukat.Kitartás, hamarosan újból beindul a fogyás.Sok szerencsét.
Persze, hogy érdemes :) Nekem is sikerült ;) Hajrá!

90 napos diétám 23. napján vagyok. Van itt aki szintén itt tart vagy pár nap csúszással csinálja? Mik a tapasztalatok? Gondolatokra, benyomásokra lennék kíváncsi így 3 hét elteltével.

Legjobb válasz: Szia!Én még csak tegnap kezdtem.Háát..nem könnyû.Azért próbálom ki mert a barátnõm második kúráját csinálja és több mint 30kg! fogyott eddig.Úgyhogy ne add fel akkor sem ha nehezebb mert sikerülni fog.

Szia!Én még csak tegnap kezdtem.Háát..nem könnyû.Azért próbálom ki mert a barátnõm második kúráját csinálja és több mint 30kg! fogyott eddig.Úgyhogy ne add fel akkor sem ha nehezebb mert sikerülni fog.
Na ezt jó tudni akkor elég 1 óra szünet a gyümi és az ebéd között.Gyüminap után fehérje nap délig szenvedek a legjobban mert akkor már másfél napja csak gyümölcs az nagyon kegyetlen néha már remegek az éhségtõl:S Más is van igy??
én suli melett nem 8kor regelizek hanem viszek kb 2 banánt és egy anrancsot és azt megeszem délelött...aztán ebéd elött 1 órával már ne ehetek gyümit utánna ebéd van:)
Bakker hát egyél valami értelmeset akkor. FOgyás nem egyenlõ a koplalással.
Letelt az elsõ hetem.Elsõ vagyok.Én is unom már a banán-narancs -alma kombinációt:S Pedig még van pár hét, az a kérdésem, hgy regglire esztek gyümit és utána délig már nem szabad ugye?Hány órának kell eltelni a reggeli és az ebéd között?Lehet, hogy Nekem ez volt a probléma múltkor mert 10-11körül még ettem gyümit dél után meg ebédet:SDe olyan nehezn bírom ki reggel 8-12-ig egy szem banánal.Más is van így ezzel?
Attól hogy sportolsz, nem marad meg az izmod, sõt ha intenzív mozgás még jobban is égeted. Ha gyümölcsnapod van leszarhatod hogy edzel, az izom megmaradásához FEHÉRJE kell, amibõl 0 van a gyümölcsben. Az a legnagyobb baj veletek hogy nem tudjátok hogy mûködik a testetek...Lehet olvasni kellene.
Kedves kérdezõ! én kb 4. hete csinálom, msot pontos számot nemtudok. rólam 5.5 kiló ment le... és közben igyekszem mozogni is egy kicsit hogy ne izom menjen le.... Én a gyümölcsöt regelire már emgszoktam holott régen elképzelhetetlennek tartottam.... a gyümi nap kicsit kegyetlen de kilehet birni.... amúgy 80.8 ról indultam és most 75 vagyok. Számomra az a nehéz hogy sok ételt nem ehetnénk mert tartalmaz egy icipici mást is... gondolok itt húsnapon a töltöttpaprikára... a gómbockábana rizsre vagy stb. amúgy 168 cm vagyok.. és 17.5 éves:) szerintem jó ez a diéta mert nem koplal az ember egésznap hanem eszik valemennyit mégis fogy:)
Nekem ma van a 14.napom. Eddig csak három kiló ment le, sajnos. Mondjuk volt egy napom, amikor kicsit elszúrtam a dolgot, és egyik napról a másikra visszacuppant két kiló. Nekem igazából az a bajom, hogy délig csak gyümit lehet enni, és már nagyon unom az alma-mandarin-narancs-banán kombinációt, arról nem is beszélve, hogy az almától és a mandarintól ég a gyomrom :/ A gyümölcsnapok pedig kegyetlenek... És nagyon kívánom a sajtot, a sajtot, a sajtot! Meg a sós dolgokat :/
Jó pár kiló izomtól meg víztõl is megszabadulhatott. Nem vagyok szakértõ, de ennyit azért értek hozzá ne aggódj:)
Tudok egy pár embert a környezetembõl akik jó pár kg feleslegtõl szabadultak meg igy.De Te biztos nagy szakértõje vagy a témának kedves elõzõ:)
Szerintem lehet hogy kitartó vagy, de a 90 napos hülyeség nem ér semmit. Meddig kell még ezt bizonygatnunk...
Elsõ vagyok egyébként Krisztinának hivnak:) Huu Ti nagyon ügyesek vagytok.Ma van gyüminapom eddig birom:DMajd estefelé kell egy kis biztatás a családtól.Ha sikerülne 8kg leadnom már nagyon elégedett lennék.Egyszer már próbáltam ezt a diétát de 3 hét alatt semmi nem ment le ugyh abbahagytam:S Lehet h nem voltam elég kitartó de szerintem valaminek azért le kellett volna mennie nem tudom mit nem csináltam jól.Most kitartóbb leszek megfogadtam.
Én 75kg-ról indultam, végig csináltam a 3 hónapot. 20kg-t sikerült fogynom. Az elején kicsit megijedtem mert 1. héten lement 6 kg, aztán köv. héten 4 . . . utánna viszont lassult . . . Már 1 éve tartom a súlyom, különösebb erõfeszítések nélkül. Ami azt jelenti, hogy továbbra sem viszem túlzásba a sportot, meg azt eszek amit megkívánok, persze arra figyelek, hogy milyen mennyiségben és mikor.
A kérdező hozzászólása: Kedves "Elsõ"! Nekem jóval több feleslegem van, 109-rõl indultam....Sajnos...3 hét alatt 7 kg ment le, nyilván ebbõl sok a víz és lassabban fog ezután....Vannak nehéz pillanatok, de akaraterõvel át lehet vészelni.....1 víznapot és vagy 4 gyümi napon vagyok túl...Kitartást neked is. Ani
Elsõ vagyok.81kg-rol indulok.Örömmel olvasom h megszoktad:S Nekem még elész sz..r az elsõ napok.Mennyi ment le Neked eddig?Ügyes vagy h igy birod.Én 173cm vagyok és 81kg.A Te paramétereid?A barátnõm is azt mondta aki olyan sokat fogyott hogy már nem is éhes az elsõ pár hét rossz.Birod munka mellett?Szerencsére Én nem fizikai munkát végzek.Ma van szénhidrát nap.Kicsit félek a gyümi naptól:)
Mennyi súlyfeleslegetek van?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én már elég jól megszoktam, kitartás....Hány kg-ról indulsz?
Talán normálisan kellene táplálkozni, de mindegy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!