Találatok a következő kifejezésre: 3 hete a 90 napos (13 db)

Hogy lehet, hogy a 90 napos diéta első hetében 4 kg-ot fogytam és azóta semmit? Be fog ez még indulni? 3 hete csinálom.

Legjobb válasz: lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)

lehet hogy mértéktelenül evett! :D ezen jót mosolyogtam. ez úgy volt leírva, mintha a 90 naposnak a racionalitás és a mértékletesség lenne az alapja :) most komolyan, olyan ember, aki annyit ért táplálkozáshoz, hogy 3 napon át szénhidrátot eszik, és csak 4 naponta teljes értékû fehérjét (mert ettõl remél fogyást), az mibõl tudná hol a mérték :D hiszen már az ételválasztásnál sem találja el a mértéket, akkor a mennyiségben miért tenné? továbbá, külön Kérdezõnek: megállt a fogyás. pontosan mekkora kalóriadeficitet is tartasz Te? alapvetõen mindegy lenne, de amikor megállt a fogyás, tehát jó eséllyel fedezed az energia igényedet (fontos lenne a tápanyag igényt is, de ez kit érdekel, a fele világ éhezik..) akkor miért is vársz fogyást? :)
A kérdező hozzászólása: :) ) Köszi! Aranyos vagy! És gratulálok a kitartásodhoz! Nagyon ügyes vagy! Most gondolkodom a Norbi féle módszeren....:)
Én végigcsináltam egy nyár alatt a 90 napos diétából közel 70 napot. Mellette eljártam naponta futni-biciklizni. Letekertem 25 km-t és futottam még mellé 5-8 km-t naponta. Mozgás nélkül nem lehet fogyni! Fölösleges is kínlódni vele. Minden alapja a mozgás. Így leadtam a 116kg- omból 22kg-ot, és most vagyok 94kg. Az evéssel meg úgy voltam, hogy a nem szénhidrát napon is fogyasztottam szénhidrátot, de csakis reggelente és csakis keveset (max. egy zsemlét). Amikor a gyümölcsnap jött, akkor meg megetem a gyümölcs mellett egy-két tányér zöldséglevest is. Kalóriában az iszonyat kevés. Írták azt is a könyvben, hogy zöldségek-húsok mellé kerüljük a kecsapot a majonézt mustárt és hasonló kenceficéket, de szerintem ponthogy kellenek, mert kecsappal mindent le lehet nyelni, még az íztelen szétfoszlós pároltzöldségeket is , amiket simán kínlódás lenne lenyelni, legalábbois nekem. Szóval a léyneg a TESTMOZGÁS, ha most konkrétan nem is tudok ajánlani a kocogáson a biciklizésen és az úszáson kívül semmi mást, de ez a lényeg. A kilók figyelését meg felejtsd el. Minél tovább csiálod, annál inkább változik a szervezeted, könnyebül meg az életed, és változik a közérzeted. Én csak az elsõ egy-két hétben figyeltem a mérleget, utána mikor megszoktam az életmódváltást rásem hederítettem a mérlegre, csak nyár végén álltam rá, és akkor nagyon elcsodálkoztam a -22 kilón. Persze közben voltak azért árulkoó jelek, mintpéldául az, hogy nem találtam a tokám, mert elõtte tökömig ért a tokám, meg hogy nem szenvedtem tükörtojás szoindrómában már, magyarán nem csak tükörben láttam a himbilimbit. Amúgy meg tesitanár-doki tud ajánlani kismamáknak is edzésfajtákat, amiket elvégeznek.Biztos van edzõ-tesitanár-doki ismerõsötök.Tõlük érdeklõdjetek.
A kérdező hozzászólása: És szívesen venném, ha valamilyen mozgásformát is javasolnál, amit itthon végezhetek a 6 hónapos babám mellet.(eljárni nem tudok, nincs is ilyen lehetõség, de ha lenne sem tudnám kivel itthon hagyni a picit)
A kérdező hozzászólása: Értem, kedves Aczél! A fogyás lenne a cél... És mit ajánlanál? Ami mellett nem éhezek? Nem vagyok amúgy nagy zabáló, csak szeretem az ízeket :)
Mindig a legelegén megy le a legtöbb, mert kiürül aszervezeted. Be fog indulni, ne aggódj, de heti 4 kilóra már ne számíts
A kérdező hozzászólása: Nekem egyébként nem kínlódás ez. Legalább van valami menete, hogy melyik nap mit fõzzek :)
A kérdező hozzászólása: És mindent betartottál? LEhet hogy mértéktelenül ettél? Végigcsináltad? Meg attól is függ, hány kiló plusz van rajtad.
én az egész kínlódás alatt 3kg-ot adtam le, meg sem érte
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi. Nem adom fel.
Azért adtál le az elsõ héten 4 kg-ot, mert az elsõ ami lemegy az többnyire víz és kismértékben zsír!!!!! A többi már nehezebb, mert ha tovább csinálod, akkor égeti el a szervezeted a zsírt! De diéta mellé mindig nagyon fontos a testmozgás!!!!! Futás, bicikli, torna vagy bármi sport ami heti 3-4 alkalommal tudsz csinálni napi min 30 perc!!! Kitartás!!!!

Létezik az, hogy 3 napja csinálom a 90 napos diétát, 1 hete sportolok, és már 3 kg leugrott rólam? Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan beindul! Ez így is marad?

Legjobb válasz: hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)

hát ha megtörtént létezik :) de nem marad így. minél kevesebb felesleged van, annál nehezebb a fogyás. én három hónapja szenvedek az 56 kilómmal, nem hajlandó lejjebb menni egy grammot se (nem 90 napos de akkor is)
Létezik, valószínû hogy sok víz volt a szervezetedben.Amíg ez ürül, addig sokat le lehet dobni, utána lesz kicsit lassúbb.De az már biztosan zsírból megy.
Ez a 3 kg a lecsökkent gyomor és béltartalom, meg a kiürített víz lehet. De ezután is megyegetnek lefelé, csak lassabban a kilók.

173 cm vagyok és 75 kg voltam amikor elkezdtem egy hónapja a 90 napos diétát. Eddig 3 kg-t fogytam. Ez nem túl kevés? Betartottam mindent, sportolni is járok hetente 2X plusz heti 3 tesi órám van.

Legjobb válasz: Én is kb ennyit fogytam most 3 hét alatt. nem olyan vészes eredmény mivel elvileg heti 1kg fogyás az egészséges és tartós. Mennyit szeretnél fogyni?

Én is kb ennyit fogytam most 3 hét alatt. nem olyan vészes eredmény mivel elvileg heti 1kg fogyás az egészséges és tartós. Mennyit szeretnél fogyni?
a sportolást is a diéta mellett kezdted el? ha igen, akkor szedtél fel valamennyi izmot is, ezért lehet csak -3kg, de közben ennél több a zsír amit vesztettél.
A kérdező hozzászólása: Kb 15 kg-t szeretnék fogyni. Ma ráálltam a mérlegre és már 70 kg-t mutatott.
A kérdező hozzászólása: A fogyókúra elõtt is sportoltam, de mióta elkezdtem a diétát próbálok többet mozogni.
A áttyám 6 hónap alatt fogyott 13 kg-t :) szerintem jó úton haladsz csak így tovább !:)


A kérdező hozzászólása: 171-72 cm vagyok, 64-65 kg és 19 éves
egy hét alatt 3-4 kg azb nagyon sok, és egészségtelen. és nem lesz tartós. http://www.femina.hu/fogyokura itt azért nézz körül
masszív sportolással
Inkább a bodybuilder.hu-n nézelõdj, ne a feminán! Elképesztõ baromságokat tudnak ott irni! Amúgy jól írják elõttem, ennyit fogyni 1 hét alatt nem egészséges.

Megérné-e váltani a 90 napos diétára? Még sosem próbáltam, de már egy-két hónapja gondolkodom rajta! Hatásos? Én 2, 5 hónap alatt fogytam Norbi módszerével 11 kg-ot! Megmaradnak a kilók, ha heti 3-4x1 órát kardiózok?

Van még rajtam vagy 30 kg felesleg.

Legjobb válasz: Maradj a Norbi-nál. A 90 naposnál minden jobb. ne érts félre, le lehet vele adni 20 kilót is csak nagyon nem egészséges és leépíti a testet.

Maradj a Norbi-nál. A 90 naposnál minden jobb. ne érts félre, le lehet vele adni 20 kilót is csak nagyon nem egészséges és leépíti a testet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

Az jó ha a 90 napos mellet heti 3-szor taposok 40 percet és 2-szer rubint rékázom?

futni nem tudok,mert fáj tölle a sziven és a hátammal is gond van!!!ja és rubint rékátol

Legjobb válasz: szerintem,eloszor csak kezd a taposással kb 1 hétig.aztán a kov. héten csinálhatod a RR-t is.az meg mindegy,h melyik dvd-t csinálod.de,ha nem bírod az egész dvd-re a tornázást,akkor csak csináld félig,aztán,ha belejottél,fokozatosan noveld,és végul sikerulni fog a az egész. mert ha rogton úgy kezded,h végig csinálod az egész dvd-t,akkor másnap nagyon eros izomlázad lesz tole.

szerintem, eloszor csak kezd a taposással kb 1 hétig.aztán a kov. héten csinálhatod a RR-t is.az meg mindegy, h melyik dvd-t csinálod.de, ha nem bírod az egész dvd-re a tornázást, akkor csak csináld félig, aztán, ha belejottél, fokozatosan noveld, és végul sikerulni fog a az egész. mert ha rogton úgy kezded, h végig csinálod az egész dvd-t, akkor másnap nagyon eros izomlázad lesz tole.
A kérdező hozzászólása: ja ugy gondoltam hogy 2 dvd-van az add önmagad és az igény nök......min2 egy óra! mennyivel kéne kezdenem??

Már 3. hete csinálom a 90 napost és még csak 2 kilót fogytam az első 2 hétben és most megállt. Mikor fog megindulni a fogyás ( még 6 kg-ot szeretnék fogyni)?

Legjobb válasz: Nincs semmi gond, még van majdnem 2 és fél hónapod, bõven van idõd azt a 6 kg-ot leadni. Felesleges folyton mérlegelni. Én csak minden hónap végén állok rá a mérlegre és kész. Petranova

Nincs semmi gond, még van majdnem 2 és fél hónapod, bõven van idõd azt a 6 kg-ot leadni. Felesleges folyton mérlegelni. Én csak minden hónap végén állok rá a mérlegre és kész. Petranova
nyugi én kb.18 napja csinálom 3 kg ment le de bevallom néha "bûnözök" egy kicsit de fel a fejjel az eggyik bnõm 78 kg volt és ezzel a diétával 62-3 kg lett nyugi

3 hete csinálom a 90 napos diétát, és valamiért nem fogyok mégsem! Mindent szigorúan betartok, de azon kivül, hogy jobb a közérzetem, semmi sem változott. Lehet azért, mert nagy a súlyfeleslegem (50kg)?

Legjobb válasz: Nem. A nagy súlyfelesleg nagyobb fogyást eredményez. Ekkora felesleggel 20-25 kg-ot sziktak ettõl fogyni. Szerintem egyszerûen még nem fogyott ki a májban lévõ keményítõraktár. Légy türelmes, szerintem 1-2 hét és szépen nekiindul a fogyásod. Utána szinte napról-napra kevesebbet fog mutatni a mérleged. Csak türelem!!

Nem. A nagy súlyfelesleg nagyobb fogyást eredményez. Ekkora felesleggel 20-25 kg-ot sziktak ettõl fogyni. Szerintem egyszerûen még nem fogyott ki a májban lévõ keményítõraktár. Légy türelmes, szerintem 1-2 hét és szépen nekiindul a fogyásod. Utána szinte napról-napra kevesebbet fog mutatni a mérleged. Csak türelem!!
Aztnem írtad, hogy a mennyiséget mennyire csökkentetted?Ez is fontos, nem elég a szétválasztás.Aztán a folyadék mennyisége is erõsen befolyásolja a fogyást.Ha nem iszol eleget, nehezen indul be a fogyás.Azért légy kitartó, meghozza az eredményt a kúra.Igyál sokat, egy korttyal többet mint amit bírsz.Én 19 kg-t fogytam tõle.
Igaza van az elsõ hozzászólónak. Hozzáteszem még, hogy a fogyás sosem indul be azonnal. Persze vannak olyan emberek, akiknek x nap alatt már kimutatja a mérleg a súlyleadást, de egy idõ után szerintem az õ fogyásuk is lelassul. Úgyhogy csak nyugi. A te szervezetednek több idõre van szüksége, hogy felkészüljön erre az "eseményre", de hamarosan be fog az indulni. Csak türelem! :)
A kérdező hozzászólása: MEGINDULT VÉGRE A FOGYÁSOM, KÖSZÖNÖM A MEGNYUGTATÁST! :)

Most fejeztem be a 90 napos fogyókúrát, amivel fogytam 7 kilót. Úgy gondoltam folytatom a Színesleves kúrával 2 hétig, mert még 3-4 kilótól akarok megszabadulni. -ha befejeztem a fogyit, hogyan étkezzek, hogy NE hízzam vissza? -mit egyek és hogyan?

Legjobb válasz: Szia! Gratulálok a 7kilóhoz!Megkérdezhetem,mennyivel indultál,és most mennyi vagy?Egyébként,nekem anyukám sikeresen végig csinálta ezt a diétát,igaz Ö 14kilót fogyott,mert volt neki miböl.És látom napmint nap,hogy sok csirkehúst eszik,rengeteg gyümölcsöt,zöldséget,Kenyeret teljesen elhagyta,maximum havonta Háromszor-négyszer.Cukros üditök helyett,inkább sok ásványvízet iszik.És sportol is rendszeresen.Szerintem a mértéken van a hangsúly,ehetsz mindent,csak keveset.Inkább fehérje (Gomba,hal,hús,tojás,tejtermékek)legyen a több.Cukor kell a szervezetbe,de ami kávéba,teába beleteszel böven elég.Probáld a többi dolgot,édesítövel izesíteni.Lesz olyan íze,mint a cukornak.Na röviden,egésségesen kell étkezni,ami alatt azt értem,hogy sok gyümölcs,zöldség,mozgás,sok fehérje,kenyér elhagyása,cukor minimálisan.Inkább víz üditö helyett.És sohanemlesz gondod a súlyodra:) Remélem tudtam segíteni.Sok sikert a 2-3 kilóhoz még!!

Szia! Gratulálok a 7kilóhoz!Megkérdezhetem, mennyivel indultál, és most mennyi vagy?Egyébként, nekem anyukám sikeresen végig csinálta ezt a diétát, igaz Ö 14kilót fogyott, mert volt neki miböl.És látom napmint nap, hogy sok csirkehúst eszik, rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, Kenyeret teljesen elhagyta, maximum havonta Háromszor-négyszer.Cukros üditök helyett, inkább sok ásványvízet iszik.És sportol is rendszeresen.Szerintem a mértéken van a hangsúly, ehetsz mindent, csak keveset.Inkább fehérje (Gomba, hal, hús, tojás, tejtermékek)legyen a több.Cukor kell a szervezetbe, de ami kávéba, teába beleteszel böven elég.Probáld a többi dolgot, édesítövel izesíteni.Lesz olyan íze, mint a cukornak.Na röviden, egésségesen kell étkezni, ami alatt azt értem, hogy sok gyümölcs, zöldség, mozgás, sok fehérje, kenyér elhagyása, cukor minimálisan.Inkább víz üditö helyett.És sohanemlesz gondod a súlyodra:) Remélem tudtam segíteni.Sok sikert a 2-3 kilóhoz még!!
Tavaly én is végig csináltam és lement 10 kiló rólam és 1 dekát sem híztam vissza, pedig az utána való 90 napot nem is tartottam be. (Pedig igencsak hajlamos vagyok a hízásra.)
Szia! Én is gratulálok a 7 kilódhoz! Már egyszer végigcsináltam (vagyis nem...) a 90 napost, fogytam 15 kilót, de mind visszajött. Azért írtam, hogy nem csináltam végig, mert ugye szabály, hogy a 90 nap után még 90 napig csak gyümölcs lehet a reggeli. Én ezt nem tartottam be. Pedig ez a titok szerintem.
Bocsánat, elírtam. 3-4 Kilóhoz:)
De ne felejtsd el hogy egy fogyókúrához testmozgás is kell, magába a diéta nem mindig hatásos hosszútávon.
Nem, nem az a titok... Ez a 90 napos úgy rossz ahogy van... Nem véletlen hogy se a Norbi se az Alexandra se a Réka nem javasolja... Valszeg õk értenek hozzá úgyhogy nem véletlenül. Az lehet hogy le lehet vele dobni 15 kilót de a háttérben folyó biológiai folyamatokat hagy ne fejtsem ki...
szerintem nem érdemes, lehet, hogy ennyire vagy képes.
Talán rendes fogyókúrát kellene csinálnod, nem mindenféle csodás diétákkal meg vackokkal szenvedni. Ja, hogy ahhoz túl sok akaraterõ kell...
Szerintem érdemes, sok ismerõsömnek sikerült, akik azóta is tartják a súlyukat.Kitartás, hamarosan újból beindul a fogyás.Sok szerencsét.
Persze, hogy érdemes :) Nekem is sikerült ;) Hajrá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!