Találatok a következő kifejezésre: 3 hete és akkora a hasam (4 db)

3 hete szültem és akkora a hasam mint 4 hónapos terhesen. Normális ez?

65 kg voltam terhesség alatt, 20 kg-ot híztam mert 45kg-ról indultam. Most 55 kg- vagyok. Még van vérzésem is,nem tudom most a hasam mérete összefügg e a vérzéssel?

Legjobb válasz: Teljesen normális! Nekem szülés utána a kórházban öcsém megkérdezte, hogy nincs bent mégegy? Mert még ugyan akkora volt a hasam, mint szülés elõtt, csak puhább :D Kb. két hónapos volt a babám, amikor tudtam normális, emberméretû nadrágot is felvenni, na nem azt, amit szülés elõtt hordtam, hanem 42-est :P Addig a terhesnacimban jártam. Ne izgulj, ez normális. Hordj hasleszorít bugyit, de ne minden nap, csak minden másnap, és éjjel vedd le, mert nem jó, ha túl sokat van rajtad, nem dolgoznak az izmok!

Teljesen normális! Nekem szülés utána a kórházban öcsém megkérdezte, hogy nincs bent mégegy? Mert még ugyan akkora volt a hasam, mint szülés elõtt, csak puhább :D Kb. két hónapos volt a babám, amikor tudtam normális, emberméretû nadrágot is felvenni, na nem azt, amit szülés elõtt hordtam, hanem 42-est :P Addig a terhesnacimban jártam. Ne izgulj, ez normális. Hordj hasleszorít bugyit, de ne minden nap, csak minden másnap, és éjjel vedd le, mert nem jó, ha túl sokat van rajtad, nem dolgoznak az izmok!
szia. én a szüle´s alatt sajna 30kg-t híztam.Most a babám 13 hetes, rajtam még +10kg van.A hasam is nagy még.50-röl indultam, de kitudja, hogy mikor leszek ismét annnyi.Torna´zok is, de nem segít.Ugye enni kell, mert máske´nt nem lessz tejcsi. Ne aggódj, majd lefogysz.elsö a babád.
Szia. 3 héttel a szülés után még természetes, hogy nem ugyan akkora a hasad, mint szülés elõtt. Itt írták, hogy volt akinek egy év is kellett, hogy visszanyerje eredeti méreteit. Ha már elmúlt a vérzésed kezdj el fokozatosan tornázni, bár volt itt olyan válaszoló is aki azt írta, hogy soha többé nem lett olyan szép hasa mint volt.
Szia, Egyik ismerõsöm éjjel nappal hasszorítóba van és neki mosnatnra már szépen visszaállt.Hozzáteszem 7 hónapos a pici.
Én is ajánlom a hasleszorítót. Én két hete szültem és alig van hasam. Én nem hordom egész nap, amikor soknak érzem leveszem. Egyébként szerintem alkati és örökletes dolgok is befolyásolják a dolgot de megéri megpróbálni. Sok sikert!
Szia! Én úgy hallottam, hogy ez normális. Nekem másnapra teljesen visszahúzódott, olyanra mint terhesség elõtt, és a dokim is és a kórházi dolgozók is azt mondták, hogy ilyet még nem láttak. Most megint babát várok, és reménykedek, hogy megint visszahúzódik a pocim :-)

Lehet már mensi? Elhalt a baba, ami miatt lasaan két hete, hogy műtöttek.3 napig volt kis vérzés, aztán teljesen megszűnt és most van valami vérzés-féle és eléggé fáj a hasam. Tudom, hogy 4-6 hetet szoktak mondani, de ez akkor most mi lehet?

Legjobb válasz: Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.

Nekem a mûtét után két napig volt vérzés, aztán két hét múlva megjött rendesen, az elõzõ ciklushoz képest, és eléggé véreztem 6 napig. De aztán elmúlt, és megnyugodtam. A ciklusom rendszeres maradt a mûtéttõl függetlenül. Ne aggódj, ha nem múlik el 6 nap múlva sem, vagy nem csökken a mennyiség, hanem inkább fokozódik, vagy nagyon fáj, akkor menj vissza a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mi lehetett, végülis csak este volt kis vérzés, éjszakára meg mára semmi. Kb. hét hét múlva lenne esedékes mensi, ez inkább peteérési idõszaknak felel meg, ha a régi ciklusomhoz viszonyítom. Szerdán megyek a dokihoz kontrollra, csak mond valami okosat! Köszi a válaszokat!
Úgy emlékszek nekem is két héttel mûtét után jött meg a menzim, úgyhogy sztem lehet hogy az.
Nekem pont 4 hét volt, de sztem lehet. Nem a ciklusodra emlékszik a szervezeted, és azért megjött? Azért ha nagyon fáj a hasad, nézesd meg, nehogy valami mûtéti szövõdmény legyen!

Misssed ab. után 3 héttel, szövettani eredményben magzatbolyhok és magzati szövetelemek nem láthatók, az ultrahang (hasi és hüvelyi, ma) kizárta a méhen kívüli t. et, akkor most mi van?

Komolyan mondom mindjárt sírok... már azt hittem, hogy na most megkapom a szövettant és végre lezárom ezt az egészet, de nehogy már ilyen egyszer? legyen menjek azonnal ultrahangra meg Hcg-re (majd fél 5re megyek érte)..

Legjobb válasz: Lehet hogy nem sikerült jól a mûtét, és meg kell ismételni.

Lehet hogy nem sikerült jól a mûtét, és meg kell ismételni.
Szia! Elõször is nagyon sajnálom ami veled történt. Másodszor : nyugodj meg! Hány hetes voltál? Azt írtad, a petezsák volt 7mm. A baba gondolom, még nem is látszott UH-n, csak az. Talán nem is fejlõdött akkorára, hogy magzatbolyhokat találjanak. :-( Nem lehet, hogy alapból üres maradt a petezsák, és emiatt kezdõdött el a vetélés? Ha az utolsó UH és a mûtét között órák teltek el, az a pici petezsák simán távozhatott észrevétlenül. A teszt természetes hogy még pozitív, napok, akár egy-két hét is eltelhet, mire kiürül a HCG a szervezetedbõl. Amúgy sajnos elõfordulhat, hogy nem lett teljesen "tiszta" a méhed, hiszen a doki vakon dolgozik a mûtétkor. :-(( Szorítok, hogy minden rendben legyen, remélem, simán csak annyira pici volt a baba, hogy nem tudják megtalálni! Kitartás, tudom, nagyon nehéz, de túl leszel rajta nemsokára!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy reggel csináltam egy terhességi tesztet amin látszik a második csík halványan...:(
A kérdező hozzászólása: csak azt nem értem, hogy ha valami bent maradt, akkor miért nem látszik és miért nincsenek tüneteim??? Ha meg nincs már ott akkor hova tûnt?? Egy 7 mm-es petezsákot nem lehet mikroszkóppal észrevenni???
Tényleg passz, az biztos, hogy a hcg-nek ki kellett volna már ürülnie....
A kérdező hozzászólása: Na végül is visszamentem, és kiderült hogy a Hcg-m 0, 1 alatt volt úgyhogy rossz volt a teszt, valószínûleg mivel most már azon is csak pacák látszanak nem csík.. 7 hetes terhes voltam, embriót még nem láttak, szívhang nem volt, csak a petezsák..., ami 7 mm-es volt a mûtét napján és az azt megelõzõ 3 napban nõtt 3 mm-t, ezért nagyon bizakodtam.. Lehetséges, hogy üres volt és, ezért is indult meg a kilökõdés. Nagyon nem kaptam választ a kérdéseimre, mert csak a portás megkérdezte az eredményemet, hiszen mire odaértem már ügyelet volt.. úgyhogy majd ha lesz a 6 hetes kontroll már ráérek menni szerintem, hogy kérdezõsködjek, hiszen így már mindent rendben találtak.. Most már én is úgy gondolom, hogy lehet a mûtétig kiürült... csak azt furcsállom, hogy nem találkoztam vele, mert már elõzõ nap szólt a fõorvos, hogy keresgéljek szövet vagy hám darabkákat, és nagyon odafigyeltem.. Más dolgom se volt hiszen 3 napig feküdtem bent a kórházban... :( Na de akkor most úgy érzem ezt is lezárhatom, és végre pontot tehetek a végére, talán még csak most kezdem igazán feldolgozni.. eddig olyan hihetetlen volt.. Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok, nagyon kétségbe estem, de most már megnyugodtam!!
Nagyon sajnálom:((((((
Tudom, nehéz, de lépj túl ezen, bizakodva nézz a jövõbe. :) nekem is elõször elment a babám, de azóta van két gyönyörû gyermekem:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm a válaszokat! Abban bizakodok, hogy hamarosan lesz egy újabb terhességem és az már remélem gondmentes lesz! Tényleg örülök, hogy ezt a történetet lezárhattam, így könnyebb lesz túltenni magam rajta!

Van egy macskám aki kb 2-3 hónapja költözöttbe a házunkba. Kb.1 hónapja többet eszik, mindenkitől fél és kicsit nagyobb lett a hasa és a mellbimbói megduzzadtak. Terhes lehet? Ha terhes akkor hányadik hét körül járhat?

Legjobb válasz: Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)

Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)
Terhes!ilyenkor védelmezi magát..
OFF:A macska nem terhes, vemhes. Vagy népiesen: hasas. És nem szülni fog, hanem fialni.ON
A kérdező hozzászólása: Szia!Keverék cicák lesznek szerintem :) mert nemtudom hogy ki lehet az apjuk.Szép az anyjuk :)
Szia! Ha nem szeretnél babázni, még elviheted ivartalaníttatni. Ha szeretnél, akkor is javaslom, szoptatás után, hacsak nem szeretnél fél évente újabb kölyköket.
Jó... vemhes....Tök8 hogy hogy nevezzük a családban!tök jó h mások javítgatni járnak ide -.-'''''

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!