Találatok a következő kifejezésre: 3 hete és akkora (209 db)

Ha a barátom pénisze csak 2-3 percig volt bennem és nem védekeztünk, de nem ment el sem ő sme én akkor lehetek terhes? azóta eltelt már 3 hét és semmi jele a terhesség tüneteinek, de mindig vannak kivételek

Legjobb válasz: Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?

Nem attól függ, hogy meddig volt benned és hogy ténylegesen elment-e, mert akár elõnedv is kijöhetett a péniszébõl annyi idõ alatt. Azóta még nem jött meg a mensid? Hogy lehettek ilyen felelõtlenek? Jó, hogy idegeskedned kell emiatt?
A kérdező hozzászólása: tényleg felelõtlenek voltunk és azóta meg is bántuk.Nem volt bent sokáig és már azóta 2szer is megjött......az elõnedvtõl is teherbe eshetek??
Igen, attól is terhes lehetsz. De ha már kétszer megjött azóta, és nem is vettél észre semmi furcsát (pl. kevesebb ideig volt meg, vagy a mennyisége volt kevesebb) és tüneteid sincsenek, akkor szerintem nem vagy terhes. Írass fel fogamzásgátlót, ha gumi nélkül szeretnétek csinálni. Vagy mindig használjatok gumit.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit mintha rövidebb lett volna a ciklus tartalma és mennyisége , de nálam még nem rendszerezõdött és ezért szerintem ez nem meglepõ...van itthon gumi a szüleim vettek és mondták h bármikor vehetek el, de mi nem is terveztük csak éppen úgy jött ki az egész....de nem vot jó ötlet mert rettegés között telnek a napjaim és legközelebb biztosan jobban vigyázok...
Ne aggódj, ha semmi jeled nincs, tuti nem vagy terhes, fõleg, ha már kétszer meg is jött. Azért, hogy megnyugtasd magad, vegyél egy terhességi tesztet és akkor megbizonyosodhatsz.... máskor meg spontán :) legyen nálatok gumi!
3 hete történt és azóta kétszer jött meg? Azért az se teljesen oké, hacsak nem néhány hónapja menstruálsz még csak.
A kérdező hozzászólása: Nos hát jelei nincsenek viszont tesztet nem csináltam.... semmi sem utal arra hogy terhes vaygok

Van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem meg (kb.3 hete) és szinte minden nap beszélünk elég sokat. Úgy érzem neki is bejövök és ő is nekem. Olyan 2 napja kb viszont már alig ír vagy ha ír akkor másfél óránként. Mi lehet a baj?

Előtte minden nap írt és alig tudtunk elköszönni egymástól olyan jó volt és mondta is hogy nagyon szeret velem beszélgetni. De akkor nem értem.

Legjobb válasz: 2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj

2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj
Talán akadályozza valami?! Kérdezz rá nála :)
Ráunt a fejedre.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit lehet tenni? túl fontos nekem
én is így jártam.. pont most. és szerintem rám unt. pedig elõtte mondta is mennyire tetszem neki.. úgy látszik nem eléggé
megunta, ilyenkor nem tudsz sokat tenni dobd fel vhogy vagy hagyd az egészet
A kérdező hozzászólása: az elsõ? azt hittem az költõi kérdés...nem tudom hogy akadályozná valami nincs semmi olyan
"beszélgetni"... ezt élõben vagy a neten végzitek?:) csak mert ha neten, akkor hidd el bármi közbe jöhet...ismerõsök vannak nála, akadozik a net , stb. Emiatt nem kell rosszra gondolni rögtön. Szerintem erre gondolt az elsõ... és igen kérdezz rá :)

3 hét és szülök. Helyesen gondolom az alábbiakat? Akik már szültek, azokhoz is szólnék.

Kell bevinnem nagy betétet? Az lehet sima éjszakai always is? Mire is kell? Császáros leszek egyébként.

Legjobb válasz: tápszert te nem vihetsz be, azt majd az ottani gyerekorvos ítéli meg hogy kell-e és ha kell akkor az õ ajánlására majd adnak a babádnak!... addig elég lesz neki az elõtej, valamint adnak neki folyadékot... Elég a sima melltartó is melltartóbetéttel, de tény hogy praktikusabb a szoptatós, nálunk 100% pamut a múltkor akciósan 1000 ft volt és jó volt. Én már 2x szültem, hüvelyi szülésem volt de kellett a Tena betét, neked is kell majd hiába császáros leszel, de neked lehet elég lesz a vastag eü. betét az éjszakai....

tápszert te nem vihetsz be, azt majd az ottani gyerekorvos ítéli meg hogy kell-e és ha kell akkor az õ ajánlására majd adnak a babádnak!... addig elég lesz neki az elõtej, valamint adnak neki folyadékot... Elég a sima melltartó is melltartóbetéttel, de tény hogy praktikusabb a szoptatós, nálunk 100% pamut a múltkor akciósan 1000 ft volt és jó volt. Én már 2x szültem, hüvelyi szülésem volt de kellett a Tena betét, neked is kell majd hiába császáros leszel, de neked lehet elég lesz a vastag eü. betét az éjszakai....
attól , hogy császáros vagy, neked is alul fog kifolyni a trutyi. Nagy seb lesz a méheden, ahogy leválik a méhlepény, meg leválik az egész nyálkahártya. Olyan lesz, mint egy erõs menstruáció. talán sima éjszakai is elég (nekem nem volt az) és kell vinned Melltartót, ahogy akarod, de számíts rá, hogy mikor beindul a tej, kb 2szeresére nõl majd sokat tedd majd mellre, és beindul a tej, addig kap majd kaját, ne izgulj, bár nem sokat adnak nekik, kibírják
CSÁSZÁROS VOLTAM, NEKEM A SIMA ÉJSZAKAI BETÉT ELÉG VOLT, PERSZE SÛRÛN CSERÉLTEM, DE BÁRMIT CSERÉLTEM VOLNA. HA BABABARÁT KÓRHÁZBAN SZÜLSZ, AKKOR NEM NAGYON ADNAK TÁPSZERT, NEKEM NEM INDULT BE A TEJEM A KÓRHÁZBAN, A DOKINÉNI A MÁSODIK NAP DÉLUTÁN KÖZÖLTE, HOGY A LÁNYOM SOKAT FOGYOTT, HA ÍGY FOLYTATÓDIK INFÚZIÓT KELL ADNI NEKI. AMIKOR MEGKÉRDEZTEM, HOGY MI LENNE, HA INKÁBB ENNI ADNÁNK NEKI, AZT MONDTA, HÁT SZOPTASSAK. HOZZÁTESZEM KB NAPI 10 ÓRÁT VOLT MELLEN A LÁNYOM. EKKOR A HÁZI GYEREKORVOS ÁLTAL FELÍRT TÁPSZERT ELKEZDTEM NEKI A KÓRHÁZBAN ODAADNI. A KÓRHÁZI ORVOS KÖVETKEZÕ NAP KÖZÖLTE VELEM: LÁTJA, MEGY EZ HA TÉNYLEG AKARJA. sZÓVAL SZERINTEM HA BABABARÁTBA MÉSZ, LEGYEN NÁLAD TÁPSZER ÉS CUMISÜVEG.
Betét: van akinek kell a nagy Tena és társai, nekem elég volt az éjszakai always. Melltartó: terhesség végére egy melltartóm volt amit tudtam hordani:) levehetõ pántos, és gond nélkül tudtam tudok vele szoptatni, jah szivacsos:) Tápszer: betöltött két naposan adhatnak egy hangyányit a babának, doki utasításra, ha semmi elõtejed sincs. Ha mellre teszed a babát sokszor, akkor jönni fog. Mellszívót a fiammal nem használtam, jó evõkéje volt/van, viszont most a lánykám csak majszolt, muszáj volt venni, mert cumisüvegbõl evett kapásból 120mleket, nem is esett sokat vissza.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a többi választ is. Én szeretném szoptatni, csak félek attól, hogy a tejem nem indul be azonnal, ezért kérdeztem, (gondoltam), hogy addig is valamit ennie kell a babának, ezért kérdeztem rá a tápszerre. Hálóinget is viszek a héten. :) (ezt amúgy is terveztem)
Azért írtam, hogy vigyél mellszívót. Nagyon fontos!!!!
Eddig mindenre kaptál választ, én csak kiegészíteném. Kell egy nagy melltartó. Én se hittem, de mikor beindult a tejem nem fértem bele egyikbe sem. Amúgy sima melltartóba tehetsz betétet.
Császáros voltam! Nekem az elsõ bugyi felvételnél csak a Tenát volt hajlandó a nõvérke berakni. De nem is bántam, mert tényleg borzalmasan sok cucc volt. 2-3. naptól már simán bírta az éjszakai always is! Én vettem két szoptatós melltartót, de utólag azt mondom simán meglettem volna nélküle is. Melltartó betét se kellet sokáig. Az viszont igaz, amit írt valaki már, hogy amikor beindul a tejed, akkor úgy be tud durranni, hogy az hihetetlen! Nekem nagyon feszült, mellszívóm nem volt, a babám meg a csecsemõsöknél volt bent. Alig vártam, hogy kihozhassam. Ez egyébként 3. éjjel volt, tehát nekem viszonylag gyorsan beindult a tejcsim, függetlenül a császártól!
Am. én is császáros vagyok, két nap után belövelt a tejem. Elõtte megkérdeztem másokat, nekik is megjött idõben.
Én is sima melltartót vittem, melltartóbetéttel Nekem elég volt sima éjszakai, sõt harmadnap alig volt vérzésem, hála a dokimnak:)
Én is császáros voltam, nekem elég volt a sima betét. Szerintem elég a betét a melltartóba. A tejem nekem például már másnap megindult, de ha kell, mert volt olyan akinek kellett, a kórház ad tápszert.
A tápszer benne volt a kérdésben, ezért a válaszokban is... Amúgy bababarát kórházban nem nagyon adnak tápszert, de ha vészesen fogy a baba, akkor elõfordul, hogy mégis adnak.
Embere válogatja, de szerintem a sima always oda kevés lesz. Nálam legalábbis a normál menstruációs vérzés többszöröse távozott a szülés után. Ha nem akarod félóránként cserélni, akkor érdemesebb lenne a Tena betétet választani. Szoptatós melltartó nélkül túl lehet élni, nekem legalábbis remekül sikerült. A tápszert a kórház adja - legalábbis nálunk így volt és nem is nekem kellett kikevernem vagy megetetnem vele, hanem azt õk csinálták meg éjszaka. Jó babázást!
Szia! Császáros szülésnél nem tudom, mennyire és meddig fogsz tisztulni odalennt, én hüvelyi úton szültem, és nekem abszolút szükségem volt nagy betétre, ezt gyógyszertárban is beszerezheted, ott a Tena Ladynek van erre változata, de ez még mindig a legnagyobb.Én a Brendonban vettem hatalmas betétet, amin mosolyogtam is, milyen nagy, de nekem jól jött! Szoptatós melltartó helyett jó a lecsatolható pántos is, ha nem push up, és nagyon kényelmes. Tápszert én kaptam a kórházban, szerintem ezt adnak mindenhol.
Szia! Én simán szültem és vittem éjszakai alwayst is meg a vastag tena-t, mert nem tudtam melyik fog beválni. Nekem az éjszakai always vált be, nem bírtam elviselni azt a vastag, kemény betétet a lábam között:-) Nekem egyáltalán nem volt szoptatós melltartóm, sport melltartót hordtam és soha nem kellett bele betét, nem csöpögött a cicimbõl a tej. Egyébként vittem melltartó betétet, csak nem kellett használnom. Tápszert pedig nem adnak az újszülöttnek (legalábbis nálunk), még a császárosnak sem. Akár 3 napig is elég az elõtej, ami neked is lesz.
Én császáros lettem végül, és nekem nem volt elég a normál betét, Tena extrát használtam. Attól még, hogy császáros vagy, ugyanúgy ki kell tisztulnia a szervezetednek, ez pedig vérzéssel jár. Szerintem jó ha van nálad nagyobb betét! Ha könnyen ki tudod kapcsolni a melltartót, akkor nem kell szoptatós melltartó. Én mondjuk vettem, egyszerûbb a használata, mint a többi melltartónak. De abba is ugyanúgy tettem betétet külön, mert az is átázott volna...azért szoptatós melltartó a neve, mert elõl kikapcsolható rész van rajta, nem kell magadról lehámozni az egészet, de nincs benne semmi "tejfelszívó anyag", abba is kell betét (már ha lesz annyi tejed és folyni fog). Nálunk nem adtak tápszert a babának, 2 óra után már hozták is a babát, cicire tették. 2 nap alatt jött meg a tejem, de elõtte is volt elõtej, amivel jól elvolt a baba. A kisbabáknak vannak vésztartalékaik, nem kell megijedni. Ha pedig mindenáron tápszereznék, akkor azt a kórházban adják és megcsinálják neki, nem neked kell kevergetned.
Mellszívót vigyél.
A kérdező hozzászólása: Tena betét. Nem emlékeztem a nevére. Köszönöm a válaszokat! Melltartóm van, bár lehet mindegyik pici, felpróbálom a héten az összeset, hátha van nagyobb is.
A kérdező hozzászólása: Meggyõztetek, veszek Tena betétet. Még a héten!
Nem értem...a babáknak adnak tápszert a kórházban? Minek? Vagy nem szándékozol szoptatni? Bocsi, csak nem értem, miért írják sokan a tápszert...
A kérdező hozzászólása: A tovább válaszokat is köszönöm! Megnéztem, és nincs nagyobb méretû melltartóm, tehát a hálóing mellé azt is beszerzek. Meg hát a betéte és a Tena betéte is. Remélem nekem is lesz tejem, mert egyenlõre a cickóim olyan normálisak, nem néznek ki szoptatós ciciknek. Nincsenek megduzzadva sem. Ezért tartok picit.

Most végeztem az egyetemen 3 hete, és még nem találtam munkát. Ha beregisztrálok a munkaügyi központba akkor ők fizetik a TB- met, vagy akkor is magamnak kell?

Legjobb válasz: A munkaügyi csak akkor fizeti a TB-t, ha valami ellátást is kapsz tõlük. Az önkormányzattól lehet kérni, hogy fizessék, ha szociálisan rászoruló vagy. Ehhez nem elég az, hogy nincs fizetésed, vagyonod se lehet.

A munkaügyi csak akkor fizeti a TB-t, ha valami ellátást is kapsz tõlük. Az önkormányzattól lehet kérni, hogy fizessék, ha szociálisan rászoruló vagy. Ehhez nem elég az, hogy nincs fizetésed, vagyonod se lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Az elõzõ pontosan leírta. Kiegészítésként annyit, hogy ha nappali tagozatos voltál, akkor a diákigazolványod érvényességéig +45 napig passzív jogon jogosult vagy a term.eü. ellátásokra (van TBd), nem kell fizetned.
Én mindenképpen regisztráltatnám magam a Munkaügyi Központban, mert lehet, hogy egy munkáltató éppen végzettségû alkalmazottat keres, mint ami neked van. Nagyobb az esélye, hogy munkát találsz. Másrészt egy ideig kapsz munkanélküli támogatást. Igaz, hogy nem sok, de több a semminél.
Munkanélküli támogatást nem kap, mert nem volt munkaviszonya. Ha diplomája van, még a munkaügyis tanfolyamra se nagyon veszik fel. Nekünk kerek-perec megmondták, hogy a diplomások hiába jelentkeznek bármelyik munkaügyis tanfolyamra, nem fogják felvenni õket. Annyi elõnye lehet a regisztráltságának, hogy ha 1 évig sem talál munkát, akkor ha szociális és vagyoni helyzete alpaján rászorult, kaphat bérpótló juttatást az önkormányzattól. Vagy ha olyan munkáltató veszi fel, aki megfelel a törvényi feltételeknek és vállalja a továbbfoglalkoztatást, akkor a munkaügyitõl a munkáltató kaphat bértámogatást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Akinek volt már vetélése, hogy bírta ki a várakozós első 2-3 hetet? És mikor mentetek először dokihoz?

Nálunk sajnos nincs hüvelyi UH, csak hasi, így arra gondoltam, hogy elmennék akár 4D-re is vhova, csak ne kelljen várni a 8.hétig. Nem néznének hülyének 4D-n?

Legjobb válasz: Felesleges a 4D! Inkább menj el másik kórházba, vagy egy maszekhoz aki csinál hüvelyi uht

Felesleges a 4D! Inkább menj el másik kórházba, vagy egy maszekhoz aki csinál hüvelyi uht
Uccsó vagyok! Akkor minden tõletek telhetõt megtettetek, pihenj sokat, ne idegeskedj. Én sem bírnám ki hogy ne lássam a pici jól fejlõdik-e, nyugodtan jelentkezz be uh-ra valamelyik magándokihoz, biztosan van a közelben. Hasi 4dvel is ugyanazt látná mint 2dvel, de ahol ilyen komoly gép van ott nem hiszem hogy ne lenne hüvelyi-fej a géphez. Vagy már utánajártál és nincsen olyan magánrendelõ a közelben ahol hüvelyi ultrahangot is csinálnak?
Ha már volt egy vetélésed, akkor minél hamarabb menj el orvoshoz, nem csak az uh miatt, hanem mert valószínûleg szükséged lesz magzatmegtartó gyógyszerre a biztonság kedvéért. Ha a vetélés nem lett volna, akkor várnék a 8. hétig, de így biztosan elmennék és felíratnám magamnak a gyógyszert.
én is vetéltem már. A második babánál nem is akart a párom engedni orvoshoz a 8. hétig. Nem volt gond, ki is bírtam volna, de barnázni kezdtem a 6. héten, így muszáj volt elmenni a dokihoz. Hidd el, az sokkal jobban megrémített, mint az, hogy most 1-2 hetet még várni kell. De azt hiszem, a sok tanácskéréssel meg a keresgéléssel úgyis eltökölöd az idõt, és mire találsz valakit, addigra majdnem 8 hetes leszel! Én ülnék a fenekemen, ha nincs barnázásod, vérzésed, nem görcsölsz, akkor, ha fejre állsz, akkor sem tudnak neked segíteni, a kis embrió azt csinál, amit akar. Tudom, hogy szörnyen hangzik avárakozás, de azt hiszem, orvosilag csak akkor tudnak segíteni gyógyszerrel, vagy bármivel, ha van valami jele annak, hogy esetleg elvetélsz. Így (Cáfoljatok meg, ha nem így van, az eljárást nem ismerhetem én sem pontosan) 2 vagy 4 D-s ultrahangon is csak azt erõsítik meg, amit amúgy is tudsz, hogy valóban áldott állapotban vagy. Esetleg azt nézik meg, hogy nem méhen kívüli-e. 23 hetes kismami
Szia! A lényeg: Ne görcsölj!!!!! Hidd és tudd biztosan, hogy meg fog maradni a baba!!!! Hidd el, ez használ! 2 vetélésen vagyok túl. 16 hetes km.
Szia! A 4D szerintem is teljesen felesleges, én is arra gondoltam, hogy talán egy másik doki megcsinálná. Nekem sem volt 5 hetesen még szívhang, legközelebb a 8.héten kellett visszamennem, addigra már okés volt minden. :) A legelõs terhességemnél a 7.héten volt spontán vetélésem, így a másodiknál az elsõ 12 hetet totál végig stresszeltem. Pedig nem kellett volna, mert most minden rendben volt, de az emberben csak akkor is ott van a félsz. Próbálj meg minél kevesebbet gondolni az elõzményekre, bármennyire is nehéz. Én mindig azzal nyugtattam magam, hogy a villám sem csap kétszer ugyanoda, most mindennek rendben kell lennie!
Szerintem semmi kép nem néznek hülyének!Egy aggódó kismama vagy aki már elvesztett egy babát ha jól értelmezem, és most is attól tartasz, így megakarsz bizonyosodni arról hogy minden rendben van e !Menj el nyugodtan, nem vesztesz vele semmit, de várj míg 7 hetes leszel, mert akkor már kell lennie szívhangnak, az 5.en még nem biztos hogy lesz!A 4d sokkal jobb és pontosabb mint a hasi uh!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt elfelejtettem írni, hogy a kimaradt mensi napjától szedek Utrogestant, és hála Istennek nincs barnázás! Még mensisen sem fáj a hasam, egyedül a cicik fájnak. Hihetetlen, hogy itt lapul Õ, de tudom, hogy velünk marad! 2 hét múlva hasi UH, erõt adtatok, úgyhogy kibírom! :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, tudakolódtam, és az a vélemény, hogy van egy hüvelyi, ahova bejutnék a 6. hét után, de akkor meg már 4 napot kibírok, és bemegyek a saját dokimhoz a hasira, mert úgyis épp akkor kell Utrogestant íratnom. És akkor sem biztos, hogy lenne szívhang az ismeretlen dokinál... Jobban járok, ha kitartok. :) Amíg bírok. Sokat pihenek, az orvosom utasítására szedem az Utrot, napi 3X1-et, ezt már az elõzõ terhesség után megbeszéltük... Remélem, tényleg megteszünk mindent, amit csak tudunk, hogy velünk maradjon. Köszi, hogy írtál, jól esett nagyon!!
Nem lesz semmi baj!!!!!

Járok egy fiuval 3 hete és másrol nem is tud beszelni csak a szexről és ha más temárol van szo akkor meg se tud mukanni . Szerintetek csak szexelni akar? Inkább hadjuk ezt a kapcsolatot!?

Legjobb válasz: Igen,csak szexelni akar,mint a fiúk nagy része,nincs ebben semmi furcsa,de rajtad is múlik hogy lesz e más is belõle. Amúgy mennyi idõsek vagytok ?

Igen, csak szexelni akar, mint a fiúk nagy része, nincs ebben semmi furcsa, de rajtad is múlik hogy lesz e más is belõle. Amúgy mennyi idõsek vagytok ?
A kérdező hozzászólása: Ugymond nem kell aggdom!? :)
Éreztem, hogy a nagy tapasztalatlanság és a tudatlanság süt a kérdésbõl. Kis idõ, és minden megoldódik.
A kérdező hozzászólása: Amugy köszönöm a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: 15-15 evesek vagyunk
Lehet, hogy csak unalmas ember :) 22/F
Valószínû, hogy csak a hormonok tombolnak benne, és összekeveri a randit, az udvarlást a sima szexel. Nála még nem állt be a normális egyensúly. De ha csak ez a téma, akkor nem is biztos, hogy mozdulna másfelé az agyacskája, ami késõbb esetleg elvezethetné a szexhez.
Inkabb hadjatok. :)
Lehet, hogy csak simán retardált.
Szerintem inkább nála a szex jelenti a kapcsolatot. Igen valószínû, hogy a ti kapcsolatotokban csak ennyi lesz vagy lenne. Mert számára ezt jelenti a kapcsolat. Ha másról nem tud beszélni, de errõl igen, akkor nem arról van szó, hogy bizonyos dolgokat nem mer megkérdezni vagy ilyesmi. Egyszerûen csak erre van igénye, nem feltétlenül csak egyszer. Ez egy nagyon jó kérdés ugyanis rengeteg lány attól szokott félni, hogy csak arra kell és lapát. Valójában van az a verzió is, hogy arra kell, de ez viszont tartós. Minek küzdene ha meg van a biztos szex ? Ez neked azért rossz verzió, mert a nõknek ennél jóval többre van igényük, meg ugye az ilyen nem nevezhetõ kapcsolatnak. Ellenben még bele is szerethetsz, mert a szerelemben nincs logika, ez esetben pedig vissza tart egy normális kapcsolattól.
Nem kell aggódnod, csak mégy nõni, és korosodni egy kicsit.
Minek szexeltek, ha meg utána itt paráztok nem kötelezõ...
Attól, hogy egy ciklus jó esetben nem kéthetes.
Ilyen akkor fordulhat elõ, ha nem ágyazódik be teljesen a petesejt és a leválással kisebb sebet hagy csak, tehát kevesebbet vérzik. Ha ez az oka, akkor azóta már meg kellett jönnie neki. Remélem érthetõ volt, nem tudom, hogy tudod-e, hogyan mûködnek a nõi nemiszervek. :)
A kérdező hozzászólása: Nem volt szûz.2 hónapja feküdtünk le elõször.
Nem lehet, hogy a barátnõd a , , 2-3 csepp" elõtt még szûz volt?
A kérdező hozzászólása: Tudom jól, hogy havonta egyszer van, de ez pár órát tartott és azért érdekelne, hogy mi volt.
Havonta egyszer van vérzésük ha jól tudom.
Úgy tûnik. Szerintem kísérjétek figyelemmel, melyik nap jön pontosan a következõ és ha azzal mindent rendben találtok, le is zárhatjátok az ügyet. Máskor legfeljebb kibírjátok azt a pár napot szexmentesen.
A kérdező hozzászólása: De most akkor ennyi volt a menstruációja? A szex megszakította, vagy mi? Ne is várjuk?
A kérdező hozzászólása: Ciszta és felfázás állt a dologban :) Már kapott rá gyógyszert, épp most beteg. :)

A kislányom csak pótlásra kap tápszert és így nem fogy el 3 hét alatt, akkor dobjam ki?

Lesz valami baja ha 3 hét után oda adom neki?

Legjobb válasz: Én tuti nem adnám oda neki,és nem is adtam,hanem kidobtam:( Nagy pocséklás,de ez van :(((

Én tuti nem adnám oda neki, és nem is adtam, hanem kidobtam:( Nagy pocséklás, de ez van :(((
Én odaadtam, és semmi baja nem lett. :)
Már a por állagú tápszer nem tartható tovább 3 hétnél, vagy a kikavart? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de én errõl még nem hallottam!
Ez engem is érdekel. A miénket 4 hétig lehet felhasználni, de én is csak pótláshoz használom. Napi kb. 3 kanállal használunk belõle.:( Nem szívesen dobom ki.
A kérdező hozzászólása: Természetesen a por az elkészített kb. 2 óráig jó. Akkor nem tudom oda adjam-e vagy sem.
Ha az eredeti zacskójában van, jól elzárva, lekötve, stb én odaadnám 3 héten felül is. Ha baja lenne, büdös lenne vagy összeállna.
Én még3 hónap után is odaadtam, sajnáltam kidobni, semmi gond nem volt.
Hát nálunk a kutya issza meg a maradék porból készült tápot, és imádja. Én nem mertem a babámnak 3 hét után odaadni, pedig volt, hogy 3/4 zacskó megmaradt,

Azaliat szedek 3 hete és drasztikusan csökkent a tejem. Ha abbahagyom a gyógyszert, akkor visszaáll minden, újra sok tejem lesz?

Legjobb válasz: Nem értem hogy nem ér meg egy gyerek egyeseknek annyit,hogy átmenetileg máshogy védekezzenek.Semmi pénzért nem tudnék hormont szedni szoptatás alatt...Lehet ítélkezni felettem:):)

Nem értem hogy nem ér meg egy gyerek egyeseknek annyit, hogy átmenetileg máshogy védekezzenek.Semmi pénzért nem tudnék hormont szedni szoptatás alatt...Lehet ítélkezni felettem:) :)
Lehet, hogy már válaszoltam neked, ha kiírtál egy másik hasonló kérdést is. Én abbahagytam, és visszaállt. De ha gondolod, elõször próbáld ki, hogy szedsz homeós bogyit, vagy laktoherbet iszol, hátha beáll a mennyiség. És tedd a babót minél többször cicire, hogy ingerelje a tejtermelést. Én ezt azért nem tehettem meg, mert az én kislányom rengeteget eszik, és abban az idõben nem fogadta még el a cumisüveget.
Elvileg igen, visszaáll. (bocs az offért, de a tej az egyik fele, a másik pedig, hogy szoptatás alatt ilyesmit abszolút nem biztonságos szedni, a hormon átmegy a tejbe... )
Én is bocsánat az off-ért, de akkor miért van kétféle fogamzásgátló, amit kifejezetten szoptatás mellett lehet szedni? Én a cerazette-et szedem, és nem tapasztaltam semmit. Anyatejadó is vagyok, és a gyûjtõállomáson sem mondtak semmi olyat, hogy így nem adhatok tejet. :-O Kedves kérdezõ, esetleg próbáld meg a Cerazette-et, vagy nem tablettás védekezési módot, nem jó, ha a fogamzásgátlótól csökken a tejed, én inkább abbahagynám, mert a szoptatás fontosabb!
Mondtad, hogy szedsz fog.gátlót az állomáson? Mert elég furcsa lenne, ha ennyire különbözõek lennének a szabályok... Én is adtam le tejet és mondták, hogy semmilyen receptköteles gyógyszer szedése mellett nem adhatok le tejet, az antib. és a fog-gátlót külön kiemelték.
Persze, hogy mondtam! Elõször mikor felhívtam a a Heim Pál kórházat az elején, utána a vizsgálatok után, amikor a sofõr hozta a cuccot és ki kellett tölteni a papírokat. Szóval tudják, és a nõgyógyász is azt mondta, hogy a szoptatáshoz kétféle fogamzásgátlót lehet szedni, felírta a Cerazette-et.
:O Ez érdekes, én is a H. Pálba adtam le pedig.
Sõt, még a védõnõ is kitölt egy nyomtatványt anyatejadás elõtt, és õ is kérdezte. Na mindegy, nem offolom tovább a kérdést, elnézést kedves kérdezõ!
31+3=betöltött 31. hét utáni harmadik nap. Ez már a 32. hétben van, amit még nem töltöttél be.
Én a neten mikor ela olvasom hogy mi vonatkozik erre hétre, akkor azt a hetet olvasom amiben éppen bennevagyok, ebben az esetben a 32.-et! :) Ha doki kérdezi akkor 31 hetes vagy, hiszen ezen már túl vagy, de amikor az ilyen fejlõdéses dolgokat olvasom, akkor azt a hetet szoktam amit éppen töltök! :)
Mindig a betöltött hetet kell mondani, illetve annyi idõs vagy. Nekem egy orvos magyarázta el egyszerûen: Akkor vagyunk 1 évesek, amikor betöltjük azt. Végül is igaza van. Meg egyébként sem érdemes kavarni, mert a vizsgálatok is ehhez vannak igazítva. (30+4 hetes)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!