Találatok a következő kifejezésre: 3 hós szeme nagyon (3 db)

3 hós kisbabánk szeme nagyon csipázik, kap rá antibiotikumot 2 napja. Első nap mintha helyrejött volna, de második napja csak egyre több gyűl és egyre zöldebb. Valóban tisztulna?

Anyósom szerint lehet tisztul és azért? Szemdokihoz csak szombaton tudjuk vinni mert más városból jön és akkor rendel.

Legjobb válasz: Én is ugyanebben a helyzetben voltam a 2 hetes babámnálés a gyerekorvos azt javasolta, hogy anya tejet cseppegtessek a szemébe. ésaz orra felsõ részénél bent a szemsarka mellett az orrocskáját masszírozzam szoptatás közben probáld ki ártani nem ártassz vele. nekünk pár nap után javult a helyzet. ja és kamilla teával mosdát neki többször is a külsõ szemzug felõl befelé. Jobbulást. jo egészséget.

Én is ugyanebben a helyzetben voltam a 2 hetes babámnálés a gyerekorvos azt javasolta, hogy anya tejet cseppegtessek a szemébe. ésaz orra felsõ részénél bent a szemsarka mellett az orrocskáját masszírozzam szoptatás közben probáld ki ártani nem ártassz vele. nekünk pár nap után javult a helyzet. ja és kamilla teával mosdát neki többször is a külsõ szemzug felõl befelé. Jobbulást. jo egészséget.
Nekem már a kórházban adtak szemcseppet, mert csipás volt a baba szeme. Itthonra nem adtak semmit, de egy hét mulva megint becsipásodott. A doki írt szemcseppet, napi 5X 1-1 cseppet. Attól jobb lett, de nem mult el. 1 hét mulva megint doki, azt mondta, kérjek idõt a szemészetre, átmossák a könnycsatornáját. A szemészet meg csak 6 hetesen adott idõt, mert hogy most még kicsi hozzá... Szóval énígy jártam, most várom a dokit jövõ héten, hogy 3 hét mulva még vigyem-e el a lányt, vagy akkor már mindegy lesz... Ha rosszabb a szeme, mindenképp mutasd meg a gyerekorvosnak, a szemésznek meg amikor tudod, minél elõbb.. A kamillás víz nem fog ártani:-)
A lanygyos kamilla tea az tényleg jó megoldás és az sem baj ha belemegy a szemébe, elõbb mosd ki vele neki, minden mosásnál más vattát használj, majd ha szopik egy picit be is borogathatod közben neki, azzal nem ártasz.
holnap vidd el az orvoshoz!
kamillaval mosogasd, de vidd orvoshoz ir majd szemcseppet!
A kislányomnak is volt ilyen, sima forralt vízzel töröltem neki, és elmúlt 2-3 nap alatt.Ja és mindig kívülrõl befelé töröld.
A kérdező hozzászólása: köszi, én is a kamilla virágot gondoltam, az csak természetesebb. ha már most gyógyszerekre szoktatom akkor semmitse ér a természet. :)

Ha a babám szeme 3, 5 hósan sötétkék (ilyennel született), nagy az esélye, hogy ilyen is marad? Tapasztalatokra lennék kíváncsi. :-)

Legjobb válasz: A kislányomnak 8 hónapos korára változott meg.Persze folyamatosan. Függ a szülõk szemszínétõl,meg hát az összes többi õsétõl:-)

A kislányomnak 8 hónapos korára változott meg.Persze folyamatosan. Függ a szülõk szemszínétõl, meg hát az összes többi õsétõl:-)
A szemszín öröklött dolog, mint minden más is.Visszaöröklõdhet a családban bármeddig.A lányom szeme színe 1 éves koráig változott, a fiamé még oviban is. A kicsié 7 hós, napról napra más.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!