Találatok a következő kifejezésre: 3 hós kaphat (5 db)

Mivel kezdjem a hozzátáplálást? Miket kaphat elsőnek egy 3 hós baba?

Legjobb válasz: Én elõször almát adtam, aztán barackot, banánt, szilvát stb. Minden olyasmit, ami már a 4 hós babaételekben van. 2-3 hét gyümihét után jöhetnek a zöldségek. Krumpli, répa, sütõtök, cékla, ez is minden olyan, ami a 4 hós bébiételekben van. Mi is három hónaposan kezdtük, ha korai, ha nem. Tejcim már alig volt, a tápszert kihányta, a gyereknek valamit ennie kell, bár nem ez volt a kérdés ugyebár... Adhatod neki nyugodtan ezeket, nem lesz semmi baja.

Én elõször almát adtam, aztán barackot, banánt, szilvát stb. Minden olyasmit, ami már a 4 hós babaételekben van. 2-3 hét gyümihét után jöhetnek a zöldségek. Krumpli, répa, sütõtök, cékla, ez is minden olyan, ami a 4 hós bébiételekben van. Mi is három hónaposan kezdtük, ha korai, ha nem. Tejcim már alig volt, a tápszert kihányta, a gyereknek valamit ennie kell, bár nem ez volt a kérdés ugyebár... Adhatod neki nyugodtan ezeket, nem lesz semmi baja.
Szia! 3 hónaposan kezdtem, tavaly júniusban. Alma lével, pár kanállal majd pár nap múlva cumisüvegben 20 ml-rel, végül almapéppel. Utána jött az õszibarack és a zöldségek, néha üveges étel.
3 hónapos még elég kicsi, várjál szerintem. Nekem tápszeresek voltak a lányaim, de így is csak 5-5, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Egyébként almával, barackkal szokták kezdeni.
3 hónaposan egy kicsit korainak tartom...még a tápszeres babáknál is azt javasolják, hogy várd meg a 4 hónapot!akkor fokozatosan lehet kostoltatni. gyümölcsökkel kezdjed:alma , õbarack, meggy...ezeket 1-1 hétig..egyenként..utána ezeket keverheted is. Majd jöhetnek a zöldségek:krumpli, gesztenye, cékla, répa.. DE!!SZERINTEM!!! várj még vele..legalább 4 hónapos koráig..anytejes v. tápszeres a baba?
Én is most kezdem 15 hetes a babám!almával kezdtük 2 hete most õszibarack- alma!
Egy 3 hós baba anyatejet vagy tápszert kaphat, mást nem!! Majd 5, 5 hósan jöhet az alma, barack, banán...
Mit jelent az, hogy nem lesz semmi baja? Most? Holnap? Egy hónap múlva? 1 év mulva? Kedves korán hozzátápláló anyukák, én már 18 éves voltam, mikor majdnem meghaltam emésztési gondok miatt, maiket a táplálásom okozott!!! És sajna ez csak akkor derült ki, és másfél év volt, mire meggyógyultam és már nem szorultam gyógszeres kezelésre, és havonta megalázó és kellemetlen orvosi vizsgálatokra!! Szóval gondoljatok a gyermeketek hosszútávú jövõjére is, ne csak arra, hogy drága a tápszer, vagy hogy a szomszéd kisfia is eszik már almát!! Amúgy minden szakirodalom azt írja, hogy a tápszeres babát sem kell fél éves kora elõtt hozzátáplálni és ez azért van, mert az emésztõrendszere nem képes még mással megbírkózni, csak a tejjel/tápszerrel!
3 hónaposan még nincs szüksége semmire csak tejcsire. Ha tápszeres akkor szokták 4 hónapos kortól kóstoltatni almával, barackkal de az sem kötelezõ csak akkor már lehet de szerintem nem kell még. Én 5-6 hónaposan kezdeném. Nem kell sietni, különben sem olyan jó móka. :/ Addig jó amíg csak tejcsizik hidd el!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Anyatejes a kicsim még hála, csak foglalkoztat a hozzátáplálás, ezért is kérdeztem meg.

3 hós baba kaphat instant teát?

Csak kamilla teát issza meg a babaám, de ebben a melegben fél óra alatt megposhad.Az instntot ajánlották, de abból csak olyat találtam amit 4 hós kortól lehet adni.Lehet valami baja t?le?

Legjobb válasz: Nyugodtan adhatod neki,nem lesz semmi baja töle,az enyém is azt issza(2 és fél hónapos)és nagyon szereti.Mindig frissen csináld meg neki.

Nyugodtan adhatod neki, nem lesz semmi baja töle, az enyém is azt issza(2 és fél hónapos)és nagyon szereti.Mindig frissen csináld meg neki.
Szerintem is nyugodtan adhatod az én babám is kapott ezekbõl már 2 hós korától.
SZOMJOLTÓNAK INKÁBB PRÓBÁLD A JANA BABY VIZET.A TEÁTÓL CSAK SZOMJASABB LESZ.

10 hós babám 3 napja köhög, hány óránként kaphat sinecod cseppet?

a doki szerint semmi komoly,de éjjel nem tud aludni, kaptunk sinecod cseppet, du 4kor kapott egy kanállal, de szegény most is csak köhög nem fog tudni aludni...

Legjobb válasz: Betegtájékoztató?

Betegtájékoztató?
Lándzsás utifûszirupot próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: nem adtam többet neki, most csillapodott a köhögése legalább viszont szegény ugyanúgy 10 percenként felsír mert nagyon fogzik...:(, vajon a nurophen szuszpenziót adhatom a sinecod mellett, nem tudjátok?
A kérdező hozzászólása: eddig olyan jó volt, nem szenvedtük meg a fogzást, most meg fogzás is és köhögés is...


6 hós a babám már 1 hónapja tápszert kap, napközben 2-szer kap főzeléket. Este 9-kor tápszer és hajnal 3 körül már éhes! Kaphat már grízt?

Már van hogy 1-kor ébred akkor adok neki teát vissza alszik de 3-4 körül már meg kell etetnem. És arra gondoltam,hogy ha a tápszerbe raknék grízt akkor tovább bírná. Mikortól adhatok neki és hogy készítsem el?

Legjobb válasz: AZ én lányom is hypoallergén tápszert kap Humana Ha-t. 4 hónapos és 2 óránként enne, éjjel is fent van és enne. Én a tápszerébe raktam rizspépet, igaz csak a délibe. A humanának és a milupának is van hypoallergén rizspépe. Szerintem próbáld meg.

AZ én lányom is hypoallergén tápszert kap Humana Ha-t. 4 hónapos és 2 óránként enne, éjjel is fent van és enne. Én a tápszerébe raktam rizspépet, igaz csak a délibe. A humanának és a milupának is van hypoallergén rizspépe. Szerintem próbáld meg.
Szia! Serintem ne a tápszerbe tegyél grízt, hanem próbáld meg fokozatosan kiváltani a vacsorát natúr grízzel (Hipp). Az jól eltelíti a pocakot, tapasztalat szerint ilyenkor kb. hajnali 6-ig alszik a baba. Szoktak még valamennyi tápszert adni utána, de elég lehet az is, ha iszik pár korty vizet. -Macska-
A kérdező hozzászólása: Azt már kapott de sajnos allergiás a tejalapú dolgokra így tápszerbõl is csak hipoallergént kaphat ezért szerettem volna a tápszerbe tenni.

Milyen nem receptköteles tápszert kaphat egy 3, 5 hós babó?

Legjobb válasz: Szia! Hát elég sokfajta van, ezt jobb egyeztettni a háziorvossal mert ha hasfájós a babád akkor csak HA-at szoktak neki adni, meg az se mindegy hogy mennyiért veszed mert receptre fele annyiba kerül mint egyébbként. Mi BEBA HA-t eszünk de, mint írtam rengeteg fajta van. Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

Szia! Hát elég sokfajta van, ezt jobb egyeztettni a háziorvossal mert ha hasfájós a babád akkor csak HA-at szoktak neki adni, meg az se mindegy hogy mennyiért veszed mert receptre fele annyiba kerül mint egyébbként. Mi BEBA HA-t eszünk de, mint írtam rengeteg fajta van. Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Mi Humana HA-t eszünk, de 3, 5 hósan még nem kaptuk meg recept nélkül. Most 8 hós és a 3-as HA-t már lehet kapni recept nélkül is. Próbáltam neki sima tápszert adni ami banán ízû. Megette, de vhogy nem jött be neki, éhes maradt tõle. Úgyhogy vissza a hipoallergén Humanahoz és azóta nem ébred annyiszor az éhség miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) Szerencsére a kicsi fiam nem pocakfájós.
A DM-es babylove 1-es tápszert adhatod neki.Én is azt adtam neki.Egy picit székletfogó, úgy vettem észre.
A tápszerek 6 hóig írhatóakfel receptre, aztán csak anélkül normál esetben, de van receptre többféle..miért nem akarod receptre?-sokkal olcsóbb úgy, ha nem jó valamelyik , akkor ír a doki másikat. De valóban a humana a legjobb hallomásom szerint,
Humana HA-t eszik az én lányom 4 hónapos és mi mindig a dokival íratjuk, mert 5 dobozzal el megy egy hónapban és bizony az így receptre is több, mint 10.000 ft. / hónapos korig fel lehet írni, ha csak pár száz forinttal is olcsóbb receptre már megérte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!