Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos normális, hogy (64 db)

Hogyan tudnánk rávenni 3 hónapos lányunkat, hogy "normális időben" nyugovóra térjen este?

Így néz ki az esténk hetek óta (lassan mi már az elmebaj szélén).

Legjobb válasz: Nálunk is voltak ilyen jellegû próbálkozások, én odavettem magam mellé a nagy ágyra a tök sötétben, és mondtam, már ilyen picinek is, hogy nincs játék, alvás van, és elnézelõdött a sötétben, és elaludt. Bár valószínû, a lányom könnyebb eset. Más este összebújni a nagyágyon nem lehet, hogy jó lenne? Nem az a baja, hogy nem vagy vele? Arról meg majd leszoktatjátok késõbb, hogy ahelyén aludjon. Nekünk sikerült, már "nagylány", és a kiságyban alszik reggelig.

Nálunk is voltak ilyen jellegû próbálkozások, én odavettem magam mellé a nagy ágyra a tök sötétben, és mondtam, már ilyen picinek is, hogy nincs játék, alvás van, és elnézelõdött a sötétben, és elaludt. Bár valószínû, a lányom könnyebb eset. Más este összebújni a nagyágyon nem lehet, hogy jó lenne? Nem az a baja, hogy nem vagy vele? Arról meg majd leszoktatjátok késõbb, hogy ahelyén aludjon. Nekünk sikerült, már "nagylány", és a kiságyban alszik reggelig.
2.vagyok.Nekünk 2 hónapos korától kb.9 hónpos koráig. 9-kor volt fürdés, szopi, ejtõzés a franciaágyon (félhomályban)és 10-kor csicsi.Sosem aludt velünk, mindig a kiságyban. 8 hónaposan annyi változott, hogy leszokott az esti szopiról és tejpépet kapott helyette amit fürcsi elõtt kapott, a többi maradt.A mai napig ez a rendszer, de ahogy nõtt és kevesebb lett az alvásigénye így elõlrébb jött az idõpont is, én nem szóltam bele, õ alakította, csak csiszoltam rajta.Most 8-f9 között vacsizik, fürdik és 9-kor alvás kb.8.-ig.Most 16 hónapos.
Szia mi 6, 30kor furdunk, aztan cici es aztan nem teszen a kisagyba, hanem eljatszunk, nezelodik, szorakoztatjuk, stb. (persze furdes elott aludt ugy kb. 5ig) Aztan ujra atcsomagolom ugy 8 korul, ujra cicire teszem, hagyom hogy mindkettobol egyen es aztan teszem kisagyba. Vegul neha kissebb nagyobb ellenallasal, de elalszik 9-9, 30 kor este. Ebben a korban kb 2-3 orankent el kell hogy aludjon a pici, ha este kicsit tovabb huzod az elalvast, igaz nyafi lesz de hamarabb elaltatod. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Jól gondolom, hogy akkor kilenckor, sõt talán késõbb fürdik a babátok? Mennyi idõs korától van ez így?
A kérdező hozzászólása: Hát, ez változó, általában fél 7 körül ébred (itt csak max. 1 órát szokott aludni), aztán eszik és utána fürdetem. Háromnegyed nyolcra végzünk mindennel, akkor még nézelõdik és általában olyankor gond nélkül elalszik...a többit tudjátok:(
2.vagyok.Fürdetés elõtt mikor alszik-kel?Hány körül?
A kérdező hozzászólása: Ja igen, elsõ válaszolónak: Sajnos ez nem mûködik, próbáltam, de nem marad el mellettünk. Kivéve is még jobban ordít, csak a kiságyában nyugszik meg egy idõ után. Mondjuk ez talán nem is baj, így késõbb nem kell visszaszoktatni. Ráadásul én nem tudok aludni tõle egyáltalán, így jó, hogy Õ sem igényli.
A kérdező hozzászólása: Erre gondoltam én is, hogy ma majd 8- fél 9 körül fürdetjük...hátha. Ugyanakkor gondolom ugyanúgy aludni fog fürdés elõtt...vagy? Hogyha mégsem akkor nem fog túlságosan elfáradni/túlpörögni és azért nem aludni?
Az én fiam is csinált ilyet, 8 -kor ne fektessétek le hanem húzzátok az idõt... Õ is pont így volt ha 8 -kor elaludt 9 -kor felébredt és fent bolt éjfélig -1-ig. Azóta nem hagyjuk elaludni csak fél 10 körül és azóta alszik éjszaka.
másodiknak igaza van, azért nem alszik, mert nem fáradt, késõbb kell fürdetni! magam mellé én sose vettem, féltem, hogy rászokik.
Nem álmos igazán.Én tolnék az esti fürdetésen min .1 órát.Ezzel ki is iktatod a 40 perces alvást.Biztos nyûgös lesz, de sztem hamar megszokja.Hátha beválik. Ja, és nálunk nem égett kislámpa, csak egy konnektorba dugható éjjeli fény.Nem volt miért felkelnie, mert sokat nem látott:-) Az elején én is úgy altattam mint mindenki más pl.te is.Nekünk az volt a probléma , hogy mi a párommal késõn fekvõk vagyunk(11-f12).A gyereket leraktuk 8-kor aludni, de h1-kor üvöltött evett, visszaaludt és 2-2.5 óra múlva megint ébredt.tehát én pont aludtam volna el mélyen, amikor kellni kellett....Olyan voltam mint a mosott kaki.Aztán késõn értünk valahonnan haza és 10 körül raktuk le aludni.Nem kelt h1-kor csak 3-4 körül, kajált és aludt tovább. A lényeg, hogy, hogy nálunk beválta (jóval)késõbb fürdetés, jobban is aludt, mert kellõen elfáradt.
Szerintem az abaj, hogy délután alszik, fél hétig. Az én fiam ilyenkor már csak kétszer aludt, délután kb. 4-5 fele, és akkor jól jöttek ki az esték.

Nem tudom normális e ez? A kutyámon aki még csak 3 hónapos fiú emlői vannak. Nem tom hogy ez normális ez, ne nézetek hülyének.

Legjobb válasz: a nevébõl ítélve 3 hónaposan azt gondolta azért van mert lány:D de nem hiszem el hogy nem járt még strandon ahol cicis fiúk mászkálnak mindenfelé és már nem 3 hónaposak:D

a nevébõl ítélve 3 hónaposan azt gondolta azért van mert lány:D de nem hiszem el hogy nem járt még strandon ahol cicis fiúk mászkálnak mindenfelé és már nem 3 hónaposak:D
3 hónaposan neked is volt cicid nem? :D
Pontosan XD. Mondjuk egy képet betehettél volna, avgy egy kicsit töbet irni. Ez az elsõ kutyád? nagyok az emlõi vagy mijen? Szerintem teljesen normális. Már az elsõ napján emlõi vannak a kutyáknak, ivartol függetlenül.
mertha te fiú vagy attól még van mellbimbód (emlõd) nem? :D Képzeld nekem is van, pedig nem vagyok már 3 hónapos, sõt! A kan kutyámnak si van, az meg már 3 éves :D
Miért szerinted az emberfiúknak nincs melle?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.gondoltam amúgy csak nem voltam benne biztos.
A fiúknak is van neki miért ne lehetne?
Az enyem 3 honaposan 11-12kg volt, de o kan. Szoval szerintem teljesen normalis a sulya.
Nem a kg számít, hanem az, hogy ne legyen sovány/ne látszódjanak ki a bordái/ és ne legyen pufi sem. De egy staffi felnõtt standard súlya 43-48kg között kell legyen, így sztem ideális a 10kg.
A kérdező hozzászólása: es most a te kan kutyad hany kg??? szoval mennyire szamithatok igazan 45 kg??? Mert a konyvek 25-35 kg irjak
Az enyem most 7 honapos lesz, es kb 28kg. De jelenleg eleg dagi, majd tavaszra formaba hozom. Telen nem baj ha van rajta egy kis zsir. Amugy szukanak a 30kg kornyeke az idealis.


Normális hogy a 3, 5 hónapos kutyám csak akkor behívható ha nincs ott másik kutya vagy ember, mert akkor inkább megy oda ismerkedni?

Ez kirándulás közben póráz nélküli sétánál volt. Amúgy szépen visszajön, séta közben nem marad le nagyon, max. 10 métert. Amúgy egy agárról van szó, erre a fajtára az a jellemző hogy idegenekkel tartózkodó... hát az enyém nem.

Legjobb válasz: nem atrtózkodó egy agár. 3,5 hónapos,minden érdekli,minden újdonság neki. Egyenlõre normális, ha mindenkihez odamegy.

nem atrtózkodó egy agár. 3, 5 hónapos, minden érdekli, minden újdonság neki. Egyenlõre normális, ha mindenkihez odamegy.
Szerintem kölyökként az összes kutyus barátkozós, de lehet, hogy tévedek. 3, 5 hònapos kutyus most nyílik a vilàg fele, ahol sok inger van, érthetõ, hogy érdekli minden :)
nem normmális, de 3, 5honapos kutyához képest jo:) Jol teszed h minél hamarabb probálod tanitani.Sokan elkövetik azt ahibát hogy" még pici majd ha nagyobb lesz tanitom"-nem szabad!:) De te jol csinálod. Én nekem ugy sikeredett megtanulni h mindig volt a zsebembe karikázott virsli és ha odajött akkor megdicsértem. Ha nem jött akkor sarkon fordultam és elmentem. Ha ez sem vált be (mert nincs idõd erre, olyana helyzet) Akkor hivd be, ha megtagadja menj oda és kösd porázra. De ha visszajön mondjuk 5szörörs behivásra le ne szidd, mert ugí fogja értelmezni h visszajött te meg leszidtad.
Normális, hogy nehezen behívható és az is, hogy barátságos. A kölyökkutyák ilyenek. Késõbb majd megkomolyodik, és amíg nem teljesen megbízható, addig tartsd pórázon.
Normális, de azért nem kell belenyugodni. Ha elsõ szóra nem jön, fuss el az ellenkezõ irányba, és hívogasd közben, elõbb-utóbb kapcsol és utánad szalad. Szokja csak meg, hogy ha hívják, menni kell :)
Én a behívó pórázt tudom ajánlani. 5 illetve 10 méteres hosszú póráz. Ha látod, hogy jön kutya felétek akkor felrakod rá. Elmegy, majd elõször behívod. Ha nem jön, nem kezded el rángatni, hanem 1-2 finom mozdulattal megrántod a pórázt és úgy hívod. Nekem bevált.
Ezért mondom, hogy fuss el. Motiváció kell neki, hogy visszajöjjön, és ha a sajt nem elég, növelni kell a tétet. Nem akarja, hogy ott hagyd, mert ragaszkodik hozzád, ezért utánad fog menni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Sajt mindig van a zsebemben, és szokott kapni ha szépen visszajön. És ha odamegy idegenekhez és hívom akkor néz, meg látszik rajta hogy tudja hogy jönni kéne. Tudom még fiatal. De már elég nagy és ha olyanhoz megy oda aki fél a kutyáktól, mert ilyen is van, akkor azért megijedhetnek tõle.
Amíg nem biztos a behívása, csak akkor engedd el, amikor nincs más a környéken.

Kisfiam 3 és fél hónapos. A 3 hónapos vizsgálat óta, amióta megmutatta neki a dr-nő, hogy hogyan kell felhúzni magát, állandóan ülni és állni akar. Ez normális?

Legjobb válasz: Az én kisfiam 3 hós és õ reflexvizsgálat nélkül is rájött, hogy ülni jobb lenne, jobban lát. :) Persze nem hagyom, hogy üljön. Ha fektetve van a karomban, érzem hogy húzná föl magát. Olyan helyesek ilyenkor, mikor próbálkoznak. :)

Az én kisfiam 3 hós és õ reflexvizsgálat nélkül is rájött, hogy ülni jobb lenne, jobban lát. :) Persze nem hagyom, hogy üljön. Ha fektetve van a karomban, érzem hogy húzná föl magát. Olyan helyesek ilyenkor, mikor próbálkoznak. :)
Persze normális :) Úgy jobban lehet nézelõdni! Viszont neked meg nem szabad hagyni, ennyi idõs babát még nem szabad állítani, ültetni (a drnõ csak a reflexeit vizsgálta ezzel)
Normális, már eggyel több dolgot tud :) Ebbõl látszik, milyen kis okos a babád...egybõl rákapott :)

Normális hogy a 3-hónapos yorkim 2kg?

Pedig van törzskönyve.Royal Canin-nal etetem. A tenyészt?t nem akarom zaklatni még ezzel. Lehet hogy csak gyorsan n??

Legjobb válasz: Szintem nem normális az enyém 16 hetesen 1650 gramm! A standard 2-3 kg között van! Ha így nõ tovább akkor több lesz 3 kg-nál! Egy nap hány grammot adsz neki enni?

Szintem nem normális az enyém 16 hetesen 1650 gramm! A standard 2-3 kg között van! Ha így nõ tovább akkor több lesz 3 kg-nál! Egy nap hány grammot adsz neki enni?
ilyen kis mennyiségben 1 ml= 1gramm és hogy kéne a várható súlyát nézni amikor azt soha nem tudhatod még a szülõkbõl se lehet biztosra következtetni...nem a várható súlyt kell nézni...nem csoda h a 8 hós kutyád 3 kg felett van! De ezt mire alapozod, hogy azt kell nézni?
Utolsó, én ml-it írtam, mint a mérõedényen a értékegység és nem grammot, a másik, pedig, hogy az etetésnél a várható felnõttkori súlyt kell nézni!
a royal szerint napi 50-55 gramm kell egy 2 kilós kutyának! napi 3* 70-75 egy 10 kg-os kutyának kell
elsõ vagyok! ez kb. így van, igaz csiviknek, de az én yorkimra is érvényes! http://www.freeweb.hu/chihuahuaslife/meret.htm
biztos hogy tenyésztõtõl vetted?
Biztos, hogy valami nem stimmel a dologban. Egy telefont biztosan megér, én felhívnám érte a tenyésztõt, õ biztos tudna rá valamit mondani. A standard szerint 3 kg lehet a kutya maximum, és ha így halad, bõven túllépi azt.
a yorkinak maximum 3 kilónak lehet lenni. ez az egészséges testsúlya. szóval baj hogy a 3 hós kutyád már 2 kiló. fogyókúra. az én 6 éves kutyám 2 kiló..
Nem hiszem. Szerintem is kérdezd meg a tenyésztõt. Nézz utána neten, hátha találsz kb súlyt, hogy mennyinek kellene lennie.
Nem tudom, de szerintem 1 kérdést megér(ne) a tenyésztõtõl..Mégis 1 kérdés és ezt is megtudod :)
ha ha :D elírtam! Most nézem! Igen a felnõttet kell nézni, de mivel azt biztosra nem tudhatod...én nem azt a módszert alkalmazom, mert a kutyám úgy nézne ki, mint egy hordó! :D De az tény, hogy a te kutyád nem yorki, vagy pedig csak túlsúlyos! Mindegy kérdezõnek azt javaslom akkor is, hogy napi 70 grammnál ne adjon többet! És még mielõtt bki megvádolna, ez nem éheztetés, meg semmi, bizonyos fokú reklám is van benne a gyártó részérõl! Az én kutyám bírna még enni persze, de melyik nem, ennyi idõsen még nem tudják kordában tartani magukat és bezabálhatnak!

Mennyire normális, hogy a 3 hónapos babám már 8 napja taknyos?

Voltunk dokinál, kapott antibiotikumot, 5 napig szedte, de még mindig szörcsög. Naponta többször szívjuk neki porszívóval, ordít mint a sakál szegény, és kapkodja a fejét, így nem is tudjuk 100 %-osan kiszívni. Olvastam, hogy a csecsem?knél akár 2 hét is lehet egy nátha leforgása. Ez mennyire igaz? Félek visszavinni a dokihoz, mert mindig iszonyat sokan vannak, és most az influenza járvány idején csak rosszat tennék ezzel szerintem. Egyébként kap leveg?t, eszik, alszik rendesen, csak szörcsög.

Legjobb válasz: 2.! Miért,te hogy hívod,ha taknyos a gyerkõc?Ez nem egy csúnya szó,én nem tudom miért kell már az élõ fába is belekötni! Kérdésre válaszolva:kisfiam mikor meg volt fázva,több mint 2 hétig szörcsögött az orra,de majd 3 hétig köhögött még.Szóval teljesen normális. Sajnos pedig minél többet kell szívni az orrát.Érdemes elõtte Sterimar Baby-vel fellazítani a váladékot,majd amennyire csak tudjátok leszívni és naponta 1-2 alkalommal orrcseppet is érdemes használni (én mondjuk csak lefekvés elõtt cseppentettem az orrába,hogy kíméljem valamennyire a nyálkahártyáját).

2.! Miért, te hogy hívod, ha taknyos a gyerkõc?Ez nem egy csúnya szó, én nem tudom miért kell már az élõ fába is belekötni! Kérdésre válaszolva:kisfiam mikor meg volt fázva, több mint 2 hétig szörcsögött az orra, de majd 3 hétig köhögött még.Szóval teljesen normális. Sajnos pedig minél többet kell szívni az orrát.Érdemes elõtte Sterimar Baby-vel fellazítani a váladékot, majd amennyire csak tudjátok leszívni és naponta 1-2 alkalommal orrcseppet is érdemes használni (én mondjuk csak lefekvés elõtt cseppentettem az orrába, hogy kíméljem valamennyire a nyálkahártyáját).
Komolyan kiakadok!Te szerencsétlen 73%-os!A nátha és a taknyosság nem ugyan az!!!!!!Én is olvastam azt a face-es bejegyzést, de a Kérdezõ nem az a kategória, ha nem tûnt volna fel!Menjél máshova, ha csak kötekedni tudsz és érdemben nem tudsz segíteni! Istenem, milyen emberek vannak!
Takonyos, ordít.... Szépen beszélsz..... A nathanak nem leforgása van, hanem lefolyása, ami valóban több het is lehet. Sot, van olyan, hogy "hideg allergia", ami azt jelenti, hogy õsztõl tavaszig folyik a gyerek orra, de semmi más tünete nincs, nem beteg. A gyereket pedig le kell fogni, akkor is ha sír es kapa logók, csak ugy kehet ki szívni az orrát.
Nekünk még mondta a doki a napi 4-5 cebion cseppet. Nálunk is 2 hétig tartott a nátha kb. Anyatejes? Ha igen csöppents anyatejet a nózijába. Meg te is vegyél be c vitamint, ha szoptatsz. Ha nem akkor csak cebion neki :) ! Jobbulást kívánok!
Ez valóban nem az a fórum, de 4-es: igen, a gyerek nem is fingik, hanem pukizik, és az anyának sem csöcse van, hanem melle, vagy cicije. nem [email protected], hanem kakis, kakás. Szerintem az anyatejes cseppentés jó megoldás. Tökre nem jó 3 hónaposnak antibiotikumot adni, mikor még kialakult immunrendszerük sincsen, de már lerombolják. Állj le a gyógykészítményekkel és próbáld természetközelibb módon. Anyatej cseppentés, kamillás fürdõ. És vigyázz jobban, ne fázzon meg újra.
Valadek. Az a neve, hogy valadek.
A kérdező hozzászólása: A nátha más néven heveny orr-garatgyulladást jelent. Neki csak "takonnyal" van tele az orra, más tünete nincs.
Nekünk ha náthás volt, ilyen pici korába, akkor 10-14 napig is eltartott. Cebiont én is adtam neki, csak ilyenkor emelt adagban. Amikor már sûrû volt a váladék az orrában és kevesebb, akkor mindig tudtuk, hogy közel a vége.
Minap olvastam a facebookon egy gyermekorvosi szobába kitûzött felhívást a Kedves szülõknek.A gyerek nem fosik hanem megy a hasa , nem segge van hanem feneke, vagy popsija, nem okádik hanem bukik vagy hany es nem taknyos hanem náthás
A kérdező hozzászólása: Mi az hogy "szépen beszélsz"??? Nem kioktatás kértem, hanem tanácsot. Van elég bajom így is, mert nem tudok szegénynek segíteni, és akkor még te is beszólogatsz? Köszönöm... Cebion cseppek kap már több, mint egy hete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak a hozzászólást, akik a kérdésemre válaszoltak. Sajnos tápszeres a babám, így az anyatejes cseppentést nem tudom megoldani. Minden orrszívózás elõtt befújok Sterimarral, és naponta 3x cseppentek gyógyszertári orrcseppel. Az a baj, hogy egyedül nem tudom lefogni orrszívózás közben, Párom meg dolgozik, majd csak délután lesz itthon. Attól félek, nehogy rámenjen a fülére, vagy az arcüregére. De így, hogy többen is azt írtátok, hogy nálatok is tovább eltartott a VÁLADÉKOZÁS, így megnyugodtam picikét. Köszönöm, minden jót!

Normális, hogy 3 hónapos babánk 12-13 órát alszik éjjel?

Már 1 hete nem kel fel szopizni éjszaka.

Legjobb válasz: Szerintem is normális és nagyon irigykedem is, rád is utolsó! :) Az én babám össze vissza alszik, de nem lehet egy szavam sem, mert csak egyszer kel 2, 3, 4 vagy 5 órakor. De bárcsak aludna 8-ig utána... :)

Szerintem is normális és nagyon irigykedem is, rád is utolsó! :) Az én babám össze vissza alszik, de nem lehet egy szavam sem, mert csak egyszer kel 2, 3, 4 vagy 5 órakor. De bárcsak aludna 8-ig utána... :)
Persze, hogy normális. Az én kisfiam nem egész 6 hetes kora óta így végigalussza az éjszakát, most 20 hónapos, és egy mormota. :) Örülj neki, hogy pihenhettek! :) )
Majd felfog :) akkor lesz ám nemulass...:)
A kérdező hozzászólása: :D Akkor jó, csak meglepõdtem Akkor alszom amíg lehet :)
Szombaton lesz 3 hónapos a lányunk, este 8-kor leteszem aludni, és hajnal 5 körül kel (+- félóra)!Elõször én is csodálkoztam, ha felriadtam éjjel, elmentem megnézni, h nincs e baja... Amúgy örülök, h ilyen jól alszik, bár rajtam ez sem segít, mert elég éber alvó vagyok.... :)
Persze hogy normális mi hat hetes korunk óta nem kelünk fel este fél nyolctól reggel nyolcig vagy még tovább is alszik!és egyáltalán nem kelt fel azóta se éjszaka!Max korábban reggel ugy hat körül
A kérdező hozzászólása: én is felkeltem eleinte, hogy miért nem kel:) Elõször 3kor kelt, majd 5kor 7kor és mostanra 9-10 ig durmol. Sajnos az én alvókám már nem ilyen jó, mindig fülelek :)
irigyellek!!! én örülnék ha fele ennyit aludna
De jóóó neked!! Addig aludj amíg tudsz! Nem akarlak megijeszteni de ha elkezd forogni akkor eleinte minden fordulásnál fel fog ébredni, de ne így legyen!
Hát a 3 hónapos, az még nagyon kicsi. Mi csak rákiabáltunk, ha rosszalkodott.
3 hónaposan persze hogy még csak játék! Nekem is így volt, mikor kölyök volt...mindig a lábam kapkodta, meg ugrált rám, de ezt nagyon egyszerûen le lehet szerelni, meg ki is növik..egy német juhász fõleg értelmes kutya, ha határozottan neveled semmi gond nem lesz, de már most kezd el! Nyugodtan rácsaphatsz az orrára, nem is szabad megengedni neki...fenyíteni néha igen is kell! Most még persze hogy nem szófogadó, idõ kell neki de kezd el mihamarabb...
Persze, hogy normális. De már elkezdheted tanítani, megnevelni. Ilyenkor szokták kb. elkezdeni 3 hónaposan.
Persze...csapkodd csak az orrát. Aztán ne csodálkozz, ha egy felemelt kéztõl megriad. Rászólsz, hogy nem! Megfogod a pofiját és leveszed.Legyen nálad egy kis rongy, valami rágni való, amit ilyenkor felajánlasz neki játékra.
Utolsó: Nem tudom milyen kutyád van, de érdekes módon nekem egyik kutyám se riad meg a felemelt kéztõl...kutyát nem lehet mindig szolongatni...ha csak mindent szép szóval, sosem fog tisztelni igazán. Fenyítés amióta kutya a világon van mûködik, és bevált módszer
Nem lehet tudni, milyen idegrendszerû a kérdezõ kutyája. Az orr a legérzékenyebb része a kutyának. Ha a gazda felemelt keze után sokszor jön a fájdalom, a kutya igyekszik elkerülni azt. Lehet, nem fog látványosan félni, de nagyon sok kutyát látok az iskolán, amelyik a kézemelésre, bármi miatt is történik, lesunyja a fülét és becsukja a szemét. A kutyát nem veréssel neveljük. A fenyítés nem egyenlõ az ütlegeléssel.
A kérdező hozzászólása: szopizik. Délután van csak 2 órától a doktor nénink, akkor fogunk menni.
Elõfordul, hogy már ennyi idõsen náthás. Fõleg ilyen idõben. Szívd gyakran az orrát+csecsemõ orrcsepp, és szépen el fog múlni. Meg mutasd meg azért orvosnak.
Szia, a lányom nyári gyerek, mégis elsõ 6 hónapjában szinte hetente járjunk dokihoz, fõleg megfázással, pedig 14 hónapos koráig szopizott. Nálam nem jött be az hogy az anyatejes babák ellenállóbbak, mert amint elkezdtem hozzátáplálni elmúltak a bajok :) Szóval nyugi, ebben az idõben szerintem rendben van. Jobbulást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-)))))
Orrcseppként használhatsz anyatejet is. http://www.bebinfo.hu/cikkek.php?uid=397&cikkmegnez=1


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!