Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos normális, ha (29 db)

Normális, ha a 3 hónapos kiskutyám kb negyed óránként bepisil? (ha ébren van)

Nagyon sokat iszik, mert mindig van friss vize. Talán ez a baj?

Legjobb válasz: friss víz az kell h legyen elõtte. viszont a normálistól eltérõen megnövekedett vízfogyasztás betegséget is jelezhet (állatorvos válaszol erre bõvebben) am a negyed óránkénti bepisilés az necces... bár ha kis testû a kutya akkor éppen határeset. az enyém is 3 hónapos, közepes testû de nem pisil ilyen gyakran.

friss víz az kell h legyen elõtte. viszont a normálistól eltérõen megnövekedett vízfogyasztás betegséget is jelezhet (állatorvos válaszol erre bõvebben) am a negyed óránkénti bepisilés az necces... bár ha kis testû a kutya akkor éppen határeset. az enyém is 3 hónapos, közepes testû de nem pisil ilyen gyakran.
Nem, friss víz mindig legyen elõtte. Felfázás is lehet, vidd el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Kistestû. Amúgy változó, de az elmúlt 1 órában 3x pisilt, elõtte meg kb óránként. Attól felfázhat, hogy a padlón fekszik a lakásban? Nálunk még nincs olyan hideg.
Kövön fekszik? Rakj le neki egy takarót vagy régi szõnyeget.Ha a kõ hideg neki, akkor arra fog feküdni. Ha nem fekszik rá, akkor nem zavarja a kõ. Friss vize mindig legyen, az alap. De negyed óránként egész nap az kicsit soknak tünik.
Nem normális. Vidd el állatorvoshoz.
Hát a 3 hónapos, az még nagyon kicsi. Mi csak rákiabáltunk, ha rosszalkodott.
3 hónaposan persze hogy még csak játék! Nekem is így volt, mikor kölyök volt...mindig a lábam kapkodta, meg ugrált rám, de ezt nagyon egyszerûen le lehet szerelni, meg ki is növik..egy német juhász fõleg értelmes kutya, ha határozottan neveled semmi gond nem lesz, de már most kezd el! Nyugodtan rácsaphatsz az orrára, nem is szabad megengedni neki...fenyíteni néha igen is kell! Most még persze hogy nem szófogadó, idõ kell neki de kezd el mihamarabb...
Persze, hogy normális. De már elkezdheted tanítani, megnevelni. Ilyenkor szokták kb. elkezdeni 3 hónaposan.
Persze...csapkodd csak az orrát. Aztán ne csodálkozz, ha egy felemelt kéztõl megriad. Rászólsz, hogy nem! Megfogod a pofiját és leveszed.Legyen nálad egy kis rongy, valami rágni való, amit ilyenkor felajánlasz neki játékra.
Utolsó: Nem tudom milyen kutyád van, de érdekes módon nekem egyik kutyám se riad meg a felemelt kéztõl...kutyát nem lehet mindig szolongatni...ha csak mindent szép szóval, sosem fog tisztelni igazán. Fenyítés amióta kutya a világon van mûködik, és bevált módszer
Nem lehet tudni, milyen idegrendszerû a kérdezõ kutyája. Az orr a legérzékenyebb része a kutyának. Ha a gazda felemelt keze után sokszor jön a fájdalom, a kutya igyekszik elkerülni azt. Lehet, nem fog látványosan félni, de nagyon sok kutyát látok az iskolán, amelyik a kézemelésre, bármi miatt is történik, lesunyja a fülét és becsukja a szemét. A kutyát nem veréssel neveljük. A fenyítés nem egyenlõ az ütlegeléssel.

Normális, ha a 3 hónapos babám keveset alszik mostanában napközben?

Az éjszakát nagyjából átalussza, viszont napközben kb. 3-4-szer alszik fél órákat.

Legjobb válasz: Mi is 3 hónaposak vagyunk és nagyon keveset alszunk napközbe. Délelött fél óra, délután max 2x fél óra.Én is aggódtam miatta,de ezek szerint nem vagyunk egyedül vele,ugyhogy valószínû nekik ennyi is elég.

Mi is 3 hónaposak vagyunk és nagyon keveset alszunk napközbe. Délelött fél óra, délután max 2x fél óra.Én is aggódtam miatta, de ezek szerint nem vagyunk egyedül vele, ugyhogy valószínû nekik ennyi is elég.
Szia.Azt nem tudom hogy norális e de az én babám most 2 hónapos és ugyanezt csinálja.
Szia! Az én kislányom is 3 hós, de napközben õ is csak bólogat. Nagy ritkán ebéd után alszik egy órát. Biztos nekik ennyi is elég.Nem hinném, hogy ettõl bajuk lenne.


Szia ez szereintem ez teljesen normális van, hogy az én 3 hós babám is egésznap alszik
3 hónapos még nagyon pici, sok alvásra van szüksége!Az enyém szopizott, nézelõdött , aludt...ahogy nõtt úgy rövidült az alvásigénye.Most 2 éves 11-tõl fél kettõig szokott aludni, este meg nyolctól reggel hétig.
Dehogy beteg, inkabb egeszseges, orulj neki hogy ilyen nyugodt!

2 hónapos kisfiam 3. napja nem kakál. Anyatejet kap kb.2/3 mennyiségben a maradék 1/3 tápszer. Mert sajnos nincs elég tejcsim. Ilyenkor is normális, ha pl. csak 5 napra kakál?

Tudom, hogy 100%ban anyatejeseknél normális, de így? El?z?leg segítettem neki h?mér?vel, székletlazítóval, de lehet, hogy nem is kellett volna, csak türelemmel kivárni?

Legjobb válasz: 3.-4. nap én már lázmérõvel rásegítettem.

3.-4. nap én már lázmérõvel rásegítettem.
Olvasom még. Nem "ragacsos" jellegû a széklete? Az orvos nekünk azt mondta, hogy a széklet változó állaga miatt van. Add neki oda az almát ne csak a levét legalább két nap, semmi baja sem lesz. Csak végig megy rajta és kijön ahogy megette. A levét lehet hogy csak kipisili. Ha nem görcsöl, nem fáj a hasa lázmérõzni elég 4 nap múlva.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál, remélem olvasod még! 2 hónaposan negyed almát lereszeltél és úgy adtad, ha jól értem? Mert csak a levét mertem adni, azt is két kiskanállal kb, de nem segít, azóta is 2 naponta lázmérõzöm, viszont nem a széklet kemény, mert szép mustársárga és az állaga is olyan, mint a mustárnak. Nem értem, miért nem nyomja ki magától.
Bocsi, hogy most írok csak, de nem figyeltem. Én azért adtam almát, mert a tápszer és az anyatej mennyisége változó volt. Pontosabban egyre több anyatejet tudtam neki adni, így hígabb vagy sûrûbb volt a széklete és szegénykém nem tudta kinyomni. Csak azt láttam, hogy erõlködik és görcsölt is a hasa. Anyukám mondta adjak egy kis almát, majd az rendbe teszi a székletét. Így is lett, nem kellett többet lázmérõzni. Azóta is rendszeresen kap almát. Sokan írják, hogy hasfogó az alma. Nem adtam sokat kb. egy negyed almát.
A kérdező hozzászólása: Az alma nem hasfogó? 2 hónaposan már merjem adni?
Nálunk is ez volt a gond. Egy kis reszelt alma naponta egyszer megtette a hatását, és a hasfájás is elmúlt.
A kérdező hozzászólása: 10-kor megivott 60 ml-t, de sajnos nem hat. Du kapott laevelocot, ha fürcsiig nem produkál kakit, lázmérõzés lesz.Köszi a válaszokat
A mecsek tea nálunk szorulást okozott!Sima babavizet melegíts meg lógasd bele a filtert bele a cukor és legalább 30-40ml-t itass meg vele.Írd meg majd, hogy segített e!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A Mecsek teát adom neki, abban kamilla is van, de cukor nélkül, meg azt hallottam, hogy cukorral kell felfõzni a vizet és úgy bele a tea. De köszönöm a válaszokat, kipróbálom így, hogy utólag teszem bele a cukrot. Remélem hatásos lesz!
Cukros kamillateát csinálj neki és meglesz a hatása!Én úgy csináltam, hogy a filtert kb fél percig lógattam a 1, 5 dl vízbe és utána tettem bele egy teáskanál cukrot.Nálunk kb 1 óra múlva megvolt a hatás és megoldódtak a kakigondok pedig elötte õ is csak hõmérõzéssel tudott kakilni.Ne minden nap add neki mert kiszáríthatja a beleit.Nálunk elég volt 3-4 naponta és utána már 1 héten egyszer is elég volt.A cukor nélküli kamillatea szorulást okoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbálom, bár ma pont lázmérõztem, de holnaptól alma!:)

Normális, ha egy 1 hónapos baba napközben csak egyszer 2-3 órát alszik?

Éjszaka szerencsére alszik 9-10 órát, persze két részletben, közben felkel szopizni.

Legjobb válasz: Semmi gond, majd beáll az alvási ritmusa. Mondjuk azért kíváncsi lennék mit csináltok amikor ébren van? Mert az én csemetém 4 hónapos, de nincs annyi foglalkozás amivel le tudnám kötni egész nap. :)) Addig jó amíg éjszaka alszik, ha fel is kel gyorsan visszaalszik. Mi is így vagyunk, már 6 hetes korától. Jó egészséget kívánok nektek! :))

Semmi gond, majd beáll az alvási ritmusa. Mondjuk azért kíváncsi lennék mit csináltok amikor ébren van? Mert az én csemetém 4 hónapos, de nincs annyi foglalkozás amivel le tudnám kötni egész nap. :) ) Addig jó amíg éjszaka alszik, ha fel is kel gyorsan visszaalszik. Mi is így vagyunk, már 6 hetes korától. Jó egészséget kívánok nektek! :) )
Szia! Az én kisfiam se aludt napközben közel se annyit mint a többi baba. Fennt volt, a bébihordozóban nézelõdött egész nap. Néha meghumott egy félórát aztán ennyi. Késõbb a járókában volt, aztán játszópaplanon, és egyátalán nem volt sírós. Afféle nyugis baba volt, elmolyolt egész nap, persze azt szerette a legjobban ha látott hogy a közelében vagyok. De cserébe 6 hetes kora óta átaludta az egész éjszakát. Mikor bölcsibe került ott sem aludt evés után, most ovis és most is ritkaságnak számít ha szundít egy 20 percet. De elfekszik, elpihen az ágyon csak nem alszik. Én meg úgy gondoltam hogy egy éjszaka jól alvó nappal kiegyensúlyozott kisgyermeket nem fogok nappali alvásra erõszakolni " mert az a bevett szokás ". Ha a babád éjjel jól alszik akkor ne aggódj.
Ez elég változó az én lányom 1 hónapos korától fenntvolt nappal és aludt éjjel szóval szerencsém volt vele!
határeset. plusz ha nem talált semmit, akkor egyelõre normális.
Ha ez vigasztal, a mienket meg azért küldték vérvételre, mert 36, 5 körüli az átlagos testhõmérséklete. Nekünk azt mondták, hogy az átlag, 37 - 37, 3 között van.
Szerintem normális. Ne méregesd, ha amúgy semmi baja, csak megijeszted magad. A fogától is lehet.
nálunk is ennyi volt, és azt mondta a dokinéni, a babáknál le kell vonni 0.5-öt a mért értékbõl, így pont jó volt
Alaphõje is lehet ennyi, plusz délután, de fõleg este felé mindenkinek magasabb a hõje. Még a felnõtteké is, hátmég a piciké.

Az normális ha a 3, 5 hónapos fiam keze lába szinte állandóan jár, de olyan gyorsan mint ha el akarna repülni, és képes fél óráig megállás nélkül!? Már arra gondolok, hogy hiperaktív.

Kb másfél hónapja csinálja, és mosolyog közbe, de olyan ijeszt? néha a " sebesség"!Olyan mintha be lenne indulva valamire.Egy nap legalább 3X van ilyen fél óránk.

Legjobb válasz: Tornázik a Drága! Valahogy erõsítenie kell, egyhelyben fekve egész nap? Gondolj bele! Tök normális amit csinál!

Tornázik a Drága! Valahogy erõsítenie kell, egyhelyben fekve egész nap? Gondolj bele! Tök normális amit csinál!
ennyi idos korában az enyem is ugyanezt csinálta. most 10 hónapos, egész nap meg se áll. :)
Az én lányom 6 hónapos és csinálja, fõleg, ha nagyon örül valaminek.
A kérdező hozzászólása: köszi lányok, megnyugodtam, akkor nem hiperaktív!
Az enyém is ilyen volt, most 11 hónapos, és egyáltalán nem hiperaktív, csak aktív :-)
Neki tornáztatnia kell magát, hogy késõbb tudjon fogni, kapaszkodni, mászni. Emlékszem az enyémen mennyit nevettünk apával, mert úgy rugdosott mindig... Ezt már a pociban elkezdik ám!
"El akarna repülni" - ez aranyoooos! :) Már csak azért is mosolygok rajta tele szájjal, mert az én kisfiam is ezt csinálja és olyankor meg tudnám zabálni, olyan édes! Még be is csücsörít hozzá, jaj, imádnivaló!!! Szét tudnám puszilni azt a csöpp fejét! Apa "evickélésnek" hívja, én meg "tellegetésnek". Akkor csinálja, mikor valami nagyon felizgatta, örül neki, vagy csak valamit úgy, de úgy mondana! Cukorfalat! Én ilyenkor gurulok a nevetéstõl és puszilgatom a kis tellegetõs pofiját! 9 hetes baba anyukája
hiperaktivitást leghamarabb óvodáskorban lehet diagnosztizálni. vannak nagyobb mozgásigényû babák, de az teljesen normális az õ korukban.

3 hónapos babánál normális, ha hullik a haja?

Jó nagy hajjal született, és nagyon felt?n? a feje alatt a pelus tele van hajjal. Félek nem-e megfázott.

Legjobb válasz: Szia.Nincs mitõl félned általában az elsõ hajacska mindig kihullik a babaáknál.A lányomé ugyan nem hullott ki de a fiammal én is így jártam minden tele volt hajjal ez teljesen normális dolog.

Szia.Nincs mitõl félned általában az elsõ hajacska mindig kihullik a babaáknál.A lányomé ugyan nem hullott ki de a fiammal én is így jártam minden tele volt hajjal ez teljesen normális dolog.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, a megnyugtató válaszod. Már teljesen kétségbe estem, hogy megfázott. Azt tudtam, hogy kihullik, de abban voltam, hogy elöbb.
de normális....
Mindenki máshogy van "beállítva". Van, aki naponta többször is, akár több éves kapcsolatban. Van, aki hetente egyszer kívánja. Semmi baj nincs ezzel, csak olyan partnert ajánlatos keresned, akinek hozzád hasonlóan ilyen a szexuális aktivitása. :)
most itt hol a gond? én meg 3 eves kapcsolatnál havonta 2x :D 24L
Én 8-éves kapcsolatnál minden egyes nap kívánom a szexet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!