Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos mostanában sokat (3 db)

Mitől lehet, hogy a 3 hónapos babám sokat bukik? A doki arra fogja, hogy mohó, de mostanában szépen eszik mégis bukik!

Legjobb válasz: Amíg rendesen gyarapszik ne aggódj miatta.Ez az állapot egy két hónap múlva megszûnik.

Amíg rendesen gyarapszik ne aggódj miatta.Ez az állapot egy két hónap múlva megszûnik.
A kérdező hozzászólása: Már 7kg a súlya miatt nem aggódom!De rossz mert 3-4 percenként cserélhetem a ruháját és az elõkéjét is mert minden t eláztat!
Szia! Az én babám 6 hónapos koráig intenzíven bukott! Még a rotarix vakcinát is kibukta, nem olcsó büfi volt! *-* Evés után 10-15 percet cipeltem, hogy függõlegesen legyen a baba! Kicsit megemelve a fejrészt altattam! Aztán egyik napról a másikra megszûnt szerencsére!
Az én kisfiam néha-néha még mindig bukik, pedig már nyolc hónapos. Mostmár tényleg csak elvétve, hetente kb. egyszer, max. kétszer. Tudom, kellemetlen, nekik is rossz, de vígasztaljon, hogy elõbb-utóbb kinövik majd.

3 hónapos babám mostanában sokat sír ha egyedül van. Lehetetlen egész nap játszani vele. Mit tegyek, hogy egy kicsit egyedül is eljátszon?

Legjobb válasz: szia veggyél egyhordozókendõt és kösd magadra én mind a két kislányomat így vittem mindenhová még sokszor a wc-re is és mielõtt mondanád hogy biztos el vannak kényeztetve hát nincsenek kilómétereket képesek sétálni és órákat játszani úgy hogy néha odafutnak hozzám egy puszira és folytatják a játékot legyen veled a babád mindig mert hamar három éves lesz és sajnálni fogod azt az idõt amikor letetted hgy egyedül legyen

szia veggyél egyhordozókendõt és kösd magadra én mind a két kislányomat így vittem mindenhová még sokszor a wc-re is és mielõtt mondanád hogy biztos el vannak kényeztetve hát nincsenek kilómétereket képesek sétálni és órákat játszani úgy hogy néha odafutnak hozzám egy puszira és folytatják a játékot legyen veled a babád mindig mert hamar három éves lesz és sajnálni fogod azt az idõt amikor letetted hgy egyedül legyen
Az én babám is 3 hónapos. Nem tudom, hogy van-e játszószõnyegetek. Nekünk eljátszik azon kb.20 percet. Igaz kellett 1 hét mire megszokta, de most már jól elvan vele. Vagy ágy fölé rakható forgó zenélõ játék. Nekünk ezek jöttek be.
Nekünk az ágyra szerelhetõ zenélõ "forgóka" jött be. Az enyém most 5 hónapos és már a játszószõnyeg is nagyon bejön!
semmi, csak még pici és nem zár jól a gyomra
A baj az, hogy óránként eteted, ezért bukik ennyit. Nincs ideje, hogy megeméssze a kis gyomra a tejcsit és te már rögtön adod is neki a köv. adagot. Min. 2 órának el kell telnie 2 etetés között.
nálunk is ez volt a gond, h folyton bukott!Kicsaj olyan 2-2, 5 óránként etvett!már tök kiakadtam ezen, kezdtem azt hinni, h gyomorbajok vannak, meg szét fog menni a nyelöcsöve a sok gyomorsavtól, aztán a gyerekorvos megnyugtatott, h nem hiszi, h bajok vannak csak folyton túleszi magát a baby!pedig anyatejes volt és azt mondták, h az anyatejes a szopival nem tudja túlenni magát!neki folyton sikerült:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!