Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos mostanában (39 db)

3 hónapos a kisfiam. Eddig szinte minden percet együtt töltöttünk. Mostanában egyre inkább szeretnék egy kicsit egyedül elmenni valahová mint régen. Ezek szerint rossz anya lennék, vagy természetes amit érzek?

3 hónapos a kisfiam. Eddig szinte minden percet együtt töltöttünk.Mostanában egyre inkább szeretnék egy kicsit egyedül elmenni valahová mint régen , de még nem mentem ,mert közben lelkiismeret furdalásom van,hogy "meg akarok t?le szabadulni".Olyan rossz ett?l a közérzetem,hogy ma is apa kelt fel vele reggel,pedig éjjel is Õ etette , úgyhogy nekem kellett volna.Más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Nekem 8 hónapos a kisfiam. Talán most "értem" meg rá, hogy anya legyek és már nem annyira vágyom el itthonról nélküle. Vagyis vágyom, de már nem tudnék. 3 hónaposan nagyon nehéz, fõleg, ha hasfájós a babád vagy keveset alszik. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, szerintem szinte mindenki így van vele. Vagy kövezzetek meg, de én így voltam. Ha van segítséged, akire hagyod a babát, menj, akár boltba, vagy sétálni, jobb lesz. Nekem sajnos nincs és nem is volt segítségem. Ha kipihentebb vagy agyilag, a babádnak is sokkal többet tudsz adni magadból.

Nekem 8 hónapos a kisfiam. Talán most "értem" meg rá, hogy anya legyek és már nem annyira vágyom el itthonról nélküle. Vagyis vágyom, de már nem tudnék. 3 hónaposan nagyon nehéz, fõleg, ha hasfájós a babád vagy keveset alszik. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, szerintem szinte mindenki így van vele. Vagy kövezzetek meg, de én így voltam. Ha van segítséged, akire hagyod a babát, menj, akár boltba, vagy sétálni, jobb lesz. Nekem sajnos nincs és nem is volt segítségem. Ha kipihentebb vagy agyilag, a babádnak is sokkal többet tudsz adni magadból.
Szerintem nyugodtan hagyhatod az apukára vagy a nagyszülõkre a gyereket. Nálunk a nagymama szokott vigyázni rá. Ennyi kikapcsolodás nem árt.
Én is így vagyok, ez szerintem természetes. Gondolj bele, 3 hónapja be vagyunk "zárva" és más "dolgunk" nincs, mit a gyereket nevelni. Nekem is már sok, sõt a férjem úgy gondolja, hogy a gyesen lévõ anyuka dolga, hogy ellássa a gyereket. de szerintem ezen osztozni kell, és munka után igenis õ is fogja meg, és hétvégén legyen vele sokat, amikor tud, máskor úgyis dolgozik. Mi miért vagyunk 24 órás szolgálatra "ítélve"? Férleértés ne essék, én is imádoma kicsim, szeretem ellátni, csak néha jó lenne kicsit kiszakadni, és "megfeledkezni" az állandó figyelésrõ. Én is elmennék már a városba csavarogni egyet, nézelõdni vásárolni, fagyizni egyet... (falun lakunk fél órára a nagyvárostól...) Szóval egyáltalán nem vagy rossz anya, sõt!!! Magaddal is kell törõdnöd, kell egy kis kikapcsolódás is!!:-)
Szia! Nem vagy rossz anya, azért mert kell egy kis idõ, hogy feltöltõdj!!! Az én kislányom 7 hónapos, bizony elõfordul, hogy idõnként ki van adva bérbe a nagyiknak, mert ugye pici babával nem lehet nagybevásárlást, fûnyírást stb.. csinálni. Nincs belõle problémája, naggyon jókedvû, bárhol jól tudja érezni magát, persze ismerõsökkel körülvéve :) ))
Detto.Ugyanezt erzem en is en babam is harom hos.En is szeretnek kicsit egyedul lenni magammal foglalkozni, es ezert lelkiismeretfurdalasom van.Bar en ugysem tudok kulfoldon elek nem tudnam kire bizni a babokamat.Ha te teheted bizony tedd meg.Szerintem egy idore ujabb erot ad.

Mit csináljak? 3 hónapos anyatejes babám mostanában inkább többször eszik keveset. Többi lent.

De volt, hogy pl. ma 140 grammot is megevett. De egyszer volt csak ilyen. Havi 1 kg-ot hízik, szépen gyarapodik, viszont 3 óránként eszik még mindig, (ma 2 óránként evett) és akkor inkább kevesebbet, mint többet. Hogyan tudnám a tejemet növelni, hogy egyszerre többet egyen? Kiegészítettem tápszerrel mert féltem, hogy éhes marad, viszont látszólag nem ízlett neki, elkezdett üvölteni. Tápszerezni egyáltalán nem szeretném, csak ha nagyon muszáj.

Legjobb válasz: Szerintem teljesen normális és természetes dolog, hogy a kisbabák bizonyos idõszakokban gyakrabban kérnek enni. A 3 hónapos kor éppen egy ilyen idõszak (növekedési ugrás idõszaka). Ilyenkor átmenetileg a babák többször szopiznak, hogy a tejmennyiség képes legyen alkalmazkodni az átmenetileg megnövekedett igényhez. Amit leírtál abból úgy látszik, hogy babád gyönyörûen fejlõdik, aggodalomra semmi ok. Szerintem a tápszert nyugodtan elhagyhatod! Próbálj igény szerint szoptatni, akár 2 óránként is, ha úgy igényli a gyermek! Talán a méregetést is elhagyhatnád, mert teljesen normális az, ha egyszer kevesebbet, egyszer pedig többet eszik. Azt, hogy elég a tej onnan tudhatjuk, ahogy Nálad látszik is, hogy szépen gyarapodik a súlya, és legalább 2-3 kakis (ha csak szopizik, ilyen idõs korban az is normális, ha néhány nap egyáltalán nem kakil) és 5-6 pisis pelenka van. A súly gyarapodást érdemes ugyanabban az idõben, meztelenül mérni, legalább hetente egyszer. Nyugodj meg, minden rendben van és szoptass tovább!

Szerintem teljesen normális és természetes dolog, hogy a kisbabák bizonyos idõszakokban gyakrabban kérnek enni. A 3 hónapos kor éppen egy ilyen idõszak (növekedési ugrás idõszaka). Ilyenkor átmenetileg a babák többször szopiznak, hogy a tejmennyiség képes legyen alkalmazkodni az átmenetileg megnövekedett igényhez. Amit leírtál abból úgy látszik, hogy babád gyönyörûen fejlõdik, aggodalomra semmi ok. Szerintem a tápszert nyugodtan elhagyhatod! Próbálj igény szerint szoptatni, akár 2 óránként is, ha úgy igényli a gyermek! Talán a méregetést is elhagyhatnád, mert teljesen normális az, ha egyszer kevesebbet, egyszer pedig többet eszik. Azt, hogy elég a tej onnan tudhatjuk, ahogy Nálad látszik is, hogy szépen gyarapodik a súlya, és legalább 2-3 kakis (ha csak szopizik, ilyen idõs korban az is normális, ha néhány nap egyáltalán nem kakil) és 5-6 pisis pelenka van. A súly gyarapodást érdemes ugyanabban az idõben, meztelenül mérni, legalább hetente egyszer. Nyugodj meg, minden rendben van és szoptass tovább!
Szerintem a zöld széklet nem feltétlenül nyugtalanító az esetedben, lehet a nem megfelelõ szoptatási gyakorlat következménye is, vagy bõ tejû anyukáknál szokott kialakulni. Ha túl gyorsan váltod a melledet, vagy túl sok a tej, akkor csak a kisebb zsírtartalmú tejbõl fogyaszt nagyobb mennyiséget és így sem lakik jól (laktóz túlterhelés). Ezen viszonylag egyszerûen segíthetünk. Nem ismerem a szoptatási gyakorlatodat, de talán segíthetne, ha elég idõt hagynád az elsõ mellen szopizni, hogy hozzájusson a zsírdúsabb hátsó tejhez is.
Szia, nekem 3 honapos koraig 2 orankent szopizott majd hirtelen atvaltott 1 orankentire. Azt hittem novekedesi ugras, mindenesetre ez a 4.het es orankent szopizik. Eloszor en is megijedtem, vettem is tapszert, bar nem adtam neki. Szepen no vidam kisfiu, ugyhogy szoptatom, ahogy keri. Ez a 3 honap egy vizvalaszto. (Azert remelem hamarosan ritkulnak majd :) ). jo babazast! A tapszert felejtsd el, ha sokszor szopizik eleg a tejed.
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy tûnik, hogy elég volt a tejem, lehet, hogy növekedési ugrás van??
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy betegeskedett, de most mintha jobban lenne, és megnõtt volna az étvágya.
A kérdező hozzászólása: kakis pelus van, elég sokszor, viszont a zöldrõl most barnára változott a széklete. ez is kicsit nyugtalanító.. elég hasmenésgyanúsnak tûnik, mondjuk nem csoda, mert antibiotikumot szed. :(
A kérdező hozzászólása: a zöldrõl egyébként a dokinõ azt mondta, hogy éhezési széklete van a babának..
A kérdező hozzászólása: az lehetséges, mert gyakran van úgy, hogy én úgy érzem már kiürült az egyik mellem, és átrakom a másikra, miközben lehetséges, hogy van még benne.
Szerintem növekedési ugrásotok van, egy pár nap alatt el szokott múlni. De inkább ne tápszerezd mert azzal pont azt éred el hogy kevesebbet eszik belõled, így kevesebb tejet is fogsz termelni. A zöld széklet a túl sok elõtejtõl lehet, túl hamar rakod át másik cicire ezek szerint. Amúgy ha hízik rendesen, nem változott a kedélyállapota és van elég pisis pelenkája, akkor éhezésrõl szó sem lehet.

3 hónapos babám 3óra helyett 1.5-2 óránként eszik mostanában, ilyenkor 40-50mt-t. Hogy lehetne erről visszaszoktatni, hogy ritkábban és többet egyen?

Legjobb válasz: ezt csinálta az én kisfiam is 3 hónaposan, kb 2 hétig. Aztán egyik napról a másikra elkezdett 4 óránként enni, mint a nagyfiúk. :-)) Kitartás!

ezt csinálta az én kisfiam is 3 hónaposan, kb 2 hétig. Aztán egyik napról a másikra elkezdett 4 óránként enni, mint a nagyfiúk. :-)) Kitartás!
Szia!Nálunk is problémák vannak, napok óta, pedig már olyan szépen beállt minden.sokat sír, nyûgös, alig alszik..most elkezdtem fejni is, hogy több tejem legyen, mert úgy tûnik azt is keveselli....szeretnék már túlleni ezen az idõszakon..
Nálunk is dettó ez a helyzet. 3 hónapos fiam pár nap óta gyakrabban kér enni. Lehet, hogy ez a 3 hós fejlõdési ugrás?
A kérdező hozzászólása: Semmi sem a régi...Éjszaka 3x kell, pedig 5 hetes kora óta átaludta az éjszakát, napirend meg teljesen megszünt, elvesztettem a fonalat.Nálatok az éjszaka is rosszabb lett?
Nyugi, ez valószínûleg csak fejlõdési ugrás. Türelem, vissza fog állni minden a régi kerékvágásba. Adj neki enni, ahányszor kér, te sem szeretsz "éhezni".
Mi is ebben a cipõben járunk, h a kisfiam 2óránként szopik! Pedig õ még csak két hét mulva lesz 3hónapos! Nekem azt javasolták, h adjak neki mikor éhes, aztán majd vissza áll a rendre!
3. válaszoló vagyok. Igen, mi is kelünk éjszaka, pedig 3 hetes kora óta átaludta.
Ne aggódjatok lányok! Ez a növekedési ugrás, mi már túl vagyunk rajta, egy-két hét alatt beáll minden és újra 4 óra és nyugodt éjszaka lesz. Ilyenkor sokkal többet nõnek, nyúlnak, kell az energia nekik...ha esetleg van tejcsi lefagyasztva, azt adjátok pótlásnak, amíg be nem áll, ne tápszert. Ha mindig és sûrûbben kiüríti a melleket, több lesz hamarosan a tej is. Most kicsit fárasztó, de vége hamar. Ja, és ezen a héten a nyûgösködés rengeteg kicsire volt jellemzõ, mert frontok voltak, meg hülye, szeles idõ, ez õket nagyon megviseli, még talán a felnõttek is nyûgösebbek ilyenkor! Jó babázást!


Normális, ha a 3 hónapos babám keveset alszik mostanában napközben?

Az éjszakát nagyjából átalussza, viszont napközben kb. 3-4-szer alszik fél órákat.

Legjobb válasz: Mi is 3 hónaposak vagyunk és nagyon keveset alszunk napközbe. Délelött fél óra, délután max 2x fél óra.Én is aggódtam miatta,de ezek szerint nem vagyunk egyedül vele,ugyhogy valószínû nekik ennyi is elég.

Mi is 3 hónaposak vagyunk és nagyon keveset alszunk napközbe. Délelött fél óra, délután max 2x fél óra.Én is aggódtam miatta, de ezek szerint nem vagyunk egyedül vele, ugyhogy valószínû nekik ennyi is elég.
Szia.Azt nem tudom hogy norális e de az én babám most 2 hónapos és ugyanezt csinálja.
Szia! Az én kislányom is 3 hós, de napközben õ is csak bólogat. Nagy ritkán ebéd után alszik egy órát. Biztos nekik ennyi is elég.Nem hinném, hogy ettõl bajuk lenne.

Télen illetve a mostani hideg időben mennyi ideig lehet kinn a baba a babakocsiban? 3 hónapos most. Kiságyban max.30 percet alszik, kinn a babakocsiban pedig 1, 5-2 sőt akár 3 órát is. Félek, hogy mi lesz, ha bejön a nagyon hideg idő.

Legjobb válasz: Öltöztesd fel jó melegen, ha már nagyon hideg lesz és bármennyit kint lehet. Fõleg, ha jobban bírja a levegõn. Nálunk nagyon bevállt és nem voltunk soha betegek sem!

Öltöztesd fel jó melegen, ha már nagyon hideg lesz és bármennyit kint lehet. Fõleg, ha jobban bírja a levegõn. Nálunk nagyon bevállt és nem voltunk soha betegek sem!
Szia! Mínusz 10 fokig napi 6 óra egészséges is, és ajánlott is. Öltöztesd fel rendesen, de NE bugyoláld agyon.

Hogyan altassam el a 3 hónapos kisfiamat? Éjszakákat végig alussza már 6 hetes kora óta de mostanában napközben nagyon keveset alszik!

1 hete lett tápszeres baba napközben a 2 etetés között fél órát alszik csak! Eszik játszok vele egy kicsit és utána jön a hiszti mikor már fáradt! Hozzá szokott ahhoz hogy kézben altatom de már nagyon nehéz 6,5 kg! Hasra teszem de nagyon sokáig hisztizik mire elalszik! Mit csináljak?

Legjobb válasz: 3 hós baba nem tud hisztizni még. És nagy szó, hogy az éjszakát átalussza. Próbáld ki, hogy többet legyen fent, valamint nézd meg, mit javasol a suttogó. Nekem 11 kilót kellett ringatnom, de az elalváshoz már csak jelenlétet igényel szerencsére.

3 hós baba nem tud hisztizni még. És nagy szó, hogy az éjszakát átalussza. Próbáld ki, hogy többet legyen fent, valamint nézd meg, mit javasol a suttogó. Nekem 11 kilót kellett ringatnom, de az elalváshoz már csak jelenlétet igényel szerencsére.
A kérdező hozzászólása: De egy csepp könnye sem jön! Kézben elalszik 5 perc alatt de ha hasra teszem akkor meg üvölt! Mit tegyek? Akkor ez mi ha nem hiszti?
Szia! Az éjszakai alvás elõtt is ezt csinálja? Mert ha igen, akkor bizony hozzászokott a kézben alváshoz és csak fokozatosan fogod tudni leszoktatni róla. De az is lehet, hogy kevesebb az alvásigénye. Az én babám is átaludta/ssza az éjszakákat, bár õ magától elalszik napközben is, de szinte már az elejétõl nem nagyon nappal alvós. Inkább játszik, nézelõdik, felfedez...stb.

Van két kisfiam egyik 3 és fél éves, az előző kapcsolatomból, a másik 3 hónapos lesz, a mostani páromtól. Két-három hete nagyon megromlott a kapcsolatunk, a veszekedések mindennapossá váltak.Nem tudom mit tegyek! Mit tennétek a helyemben?

Most albérletben lakunk,de folyamatban van egy ház vételünk.Szóval jól összevesztünk,és el?ször megállapodtunk,hogy kivesz egy albérletet,a gyerekeknek és nekem,aztán felajánlotta azt a megoldást,hogy megvesszük a házat,odaköltözünk,együtt élünk,de mégis külön.Megegyeztünk abban,hogy lezártuk a kapcsolatunkat,és a gyerekek miatt együtt maradunk.Nem érzek már szerelmet,de mégis ha arra gondolok,hogy más n?t ölel,csókol,szeret,akkor úgy érzem megbolondulok!Sok hibát követtem el,de soha nem csaltam meg,és most is azt mondom,hogy soha nem kell már más,de neki szerintem hamarosan lesz valakije,és nem tudom,hogy hogyan tudom ezt elviselni.Azt is elviselem,hogy ne szeressen,ne érjen hozzám,hogy nem akar t?lem semmit,de azt nem bírom,hogy esetleg mással van,és haza jön mit aki jól végezte dolgát!Mit csináljak?Szükségem van társra,és ?rá,mégha csak ilyen módon is.Nem tudnék már mással együtt lenni,f?leg nem szerelemb?l.Fontosak a gyerekeim,a nagyobbik fiamnak sem volt apukája,nem akarom,hogy a kisebbiknek se legyen.Nagyon jól bánik a gyerekekkel,szereti ?ket,még a nagyobbikat is,mintha a sajátja lenne.Nem tudom mi legyen!Most frissek a sebeink,lehet,hogy majd id?vel egymásra találunk újra?Vagy költözzünk külön még most?Félek az egyedüllétt?l,f?leg két gyerekkel.Dolgozni még nem tudok,mert nagyon pici a baba.Szükségem van rá minden téren,csak nem tudom hogyan gy?zzem le a féltékenységem!Karácsonykor megy a haverjával bulizni,és a haverja olyan,hogy beleviszi mindenféle n?zésbe.Én meg majd otthon b?gök,és rettegek,meg meg?rülök a gondolattól,hogy lehet,hogy épp más n?t csókol!Tanácstalan vagyok,de azt tudom,hogy így vagy úgy magam mellett akarom tudni!

Legjobb válasz: A hazvetelt ha meg meglehet, akkor akadalyozzatok meg szerintem, es maradjatok az alberletben ahol vagytok. Koncentralj a gyerekekre, mert szerintem elegge a pasikkal vagy inkabb elfoglalva. Ok, hogy mindenkinek tarsra van szuksege, ez az elet rendje, de azert en ugy gondolom, hogy egyik kapcsolatbol mesz a masikba, es ez meg nem is akkora nagy tragedia, hanem a rossz az az egeszbol, hogy mindegyikbol szuletik gyermeked. En a helyedben soha tobbet nem szulnek mar, mert a levet a gyerekek isszak meg annak, hogy tegedet boldogan nem latnak. Sirsz, ideges vagy gondolom, es boldogtalan. Igy gyereket nevelni felelotlenseg, es nem tudom mi volt az, amit irtal, hogy sokat hibaztal te is. Remelem tanultal a hibaidbol mar, es figyelsz jobban a gyerekekre, mert idegileg, lelkileg tonkre fognak menni! Maradjatok az alberletben, es majd meglatjatok hogy alakul a dolog, de kozosen hazat nehogy vegyetek. Ha tovabbra is veszekedtek, akkor koltozzetek kulon!

A hazvetelt ha meg meglehet, akkor akadalyozzatok meg szerintem, es maradjatok az alberletben ahol vagytok. Koncentralj a gyerekekre, mert szerintem elegge a pasikkal vagy inkabb elfoglalva. Ok, hogy mindenkinek tarsra van szuksege, ez az elet rendje, de azert en ugy gondolom, hogy egyik kapcsolatbol mesz a masikba, es ez meg nem is akkora nagy tragedia, hanem a rossz az az egeszbol, hogy mindegyikbol szuletik gyermeked. En a helyedben soha tobbet nem szulnek mar, mert a levet a gyerekek isszak meg annak, hogy tegedet boldogan nem latnak. Sirsz, ideges vagy gondolom, es boldogtalan. Igy gyereket nevelni felelotlenseg, es nem tudom mi volt az, amit irtal, hogy sokat hibaztal te is. Remelem tanultal a hibaidbol mar, es figyelsz jobban a gyerekekre, mert idegileg, lelkileg tonkre fognak menni! Maradjatok az alberletben, es majd meglatjatok hogy alakul a dolog, de kozosen hazat nehogy vegyetek. Ha tovabbra is veszekedtek, akkor koltozzetek kulon!
Szia! Megkérdezhetném hogy a párod hogy vélekedik a helyzetrõl? Õ egyszerûen belement, vagy õ kezdeményezet? esetleg te akartad hogy abbamaradjon a kapcsolatotok?
Nem érted. Itt már nem te vagy a fontosabb, hanem a gyerekeid nyugalma. Ha azt akarod, hogy felnõttként szemrehányást tegyen neked, hogy miért vállaltad õket, ha nem törõdtél azzal, hogy nyugodt légkörben nõhessenek fel, és megkíméld õket a szülõk konfliktusaitól, akkor csináld így, gondolom, jól fog esni 15-20 év múlva, hogy "nem voltál jó anya". Igen, kell az apa a gyereknek, de azt külön fedél alatt élve is megkaphatják. Hidd el, rosszabb folyamatos stresszben felnõni, mint külön a szülõtõl, de legalább nyugiban. Én ma reggel is arra ébredtem hajnalban, hogy a szüleim veszekednek. Mondhatom "szuper" volt ezt hamarabb meghallani, mint a madaraim csivitelését.
Ezt a féltékenykedést verd ki a fejedbõl, ha külön akar lakni, annak megvan az oka.Semmit nem tudsz tenni ebben a helyzetben, nem tudod megakadályozni, hogy mással jöjjön össze.Én szintén ebben a helyzetben voltam, tudom mit érzel!De sikerült tovább lépnem és azóta férjnél vagyok, a férjemmel imádjuk egymást és imádja az én két gyermekemet is!Lépj túl rajta, mert a gyerekek látják kárát!
Hidd el, nem fogja mardosni a féltékenység. De ez így hosszú távon nem fog mûködni. Ebben én most mernék fogadni, és a lottó fõnyereményét is rá merném tenni.
Csak a gyerekek miatt együtt maradni a legnagyobb hiba, amit elkövethettek a gyerek kárára. Inkább költözzetek teljesen külön és éljetek teljesen külön, mint hogy a gyerek stresszben nõjön fel, és a fejetekhez vágja, hogy miattatok lett "idegroncs". (egy "gyerekek miatt együtt maradt" pár idõsebbik gyereke, akinek már elfogyott az ereje, és nagyon elege van a szülõkbõl)
A kérdező hozzászólása: Nem akarok több gyereket, és azt hiszem egy kicsit félreértettél.Nem akarok más férfit a páromon kívül, mert nagyon szeretem, bár talán a szerelem elmúl, de ki tudja, még újra lángra lobbanhat egyszer.Hibáim közt szerepel, hogy nem foglalkoztam vele úgy és annyit amennyit kellett volna, a szexuális életünk már egy nagy nulla volt, mert nem kívántam magát a szexet.Volt hogy sokat költöttem a kelleténél, mert így akartam pótolni a boldogságot talán, nem tudom.Na mindegy, ezt azt egészet talán csak az érti meg aki volt, vagy van hasonló helyzetben, és nem gyerekként, hanem anyaként, nõként.
A kérdező hozzászólása: A gyerekeim a legfontosabbak, épp azért nem szeretném ha apa élkül nõnének fel.Nekem sem volt apám, tudom milyen.
A kérdező hozzászólása: A párom akarta, hogy vége legyen, vagyis hogy ha együtt is élünk, akkor is külön.Én csak úgy akarok így élni, ha tudunk normális emberi hangon beszélni egymással és veszekedés nélkül, ezzel talán nem is lesz baj, csak megszokni ezt a helyzetet nem könnyû!Meg valahogy azt nem akarom, hogy más nõvel legyen!Úgy állapodtunk meg, hogy ha nem tudunk normálisan így együtt élni akkor külön megyünk.Ha mûködik, veszekedések nélkül, akkor azt gondolom, hogy nem teszek rosszat a gyerekeimmel, és nem hinném, hogy ettõl szar anya lennél.Csak azt szeretém, ha családban nõnének fel.És igen, valamennyire függök tõle, hisz nem tudok dolgozni, így elég nehéz lenne megélni két gyerekkel, abból a pénzbõl amit utánnuk kapok.Azt szeretném, ha meg lenne mindenük, és nem szenvednének semmiben hiányt, sem apában, sem másban!Ez olyan nagy bûn?! Valóban magamat okolom, hisz tényleg hibás vagyok, bár tudom, hogy egy hibás sosincs!Most azt találtam ki, hogy ha õ elmegy bulizni karácsonykor, akkor én meg szilveszterkor megyek, õ meg marad a gyerekkel.Beleegyezett, de talán majd akkor éjjel én is hiányzom neki, és majd mardossa a féltékenység remélem, ha meg nem akkor tényleg elmúlt már minden.

3 hónapos kisfiam mostanában úgy 2 hete nem eszi meg az adagját.3 héttel ezelőtt álltunk át tápszerre teljesen. A tejcsi elhagyása lenne az ok hogy hiányzik neki?

Az els? héten meg még utánna pár napig megette a 150 ml-t, de azóta van hogy csak 70 80 ml-t eszik.2500 gr-al született és most 6 kg.Lehet hogy leállt neki a nagyevése?Tejcsivel duplázta meg a sújját s?t túl is lépte.Van hogy 100ml elég neki 4 órát.De éjszaka pl megevett 120ml-t.Miért csinálja ezt?Kakis pisis pelus sztem van elég.Pisis mindíg,kakis napi 1-2.

Legjobb válasz: Szerintem a meleg miatt van. Este és éjszaka nekem is többet eszik,mint nappal. Ugyanakkor a tápszer laktatóbb. Ne aggódj tudja õ mennyi kell neki.

Szerintem a meleg miatt van. Este és éjszaka nekem is többet eszik, mint nappal. Ugyanakkor a tápszer laktatóbb. Ne aggódj tudja õ mennyi kell neki.
Szerintem kérdezd meg a védõnõt és a gyerekorvost! 2500-ról 6 kilóra hízni 3 hónap alatt nem kis teljesítmény!!! Szerintem az intenzív gyarapodás üteme kezd lassúlni.
A standard súlyt kell nézni. Szóval, hogy felnõtt korában mennyi fog majd nyomni! :)
Attól függ, melyik táp. Vmelyik a jelenlegi tömeget veszi alapul, vmelyik a felnõtt korit.
Elsõ vagyok. Egyébként ezt általában feltüntetik a tápon extra apró betûvel, nehogy véletlenül is észrevedd. Elsõ pár napban én sem tudtam és rosszul adagoltam a tápot. Jól nézd meg, hogy mi van ráírva esetleg a táp márkájának honlapján is megnézheted, ott is szokták írni. Amúgy általában a felnõtt súlyt kell nézni. BÁr kérdés, mivel etetsz?
Általában a jelenlegi tömeg. De a kutya úgy is jelez, ha éhes maradt.
A kérdező hozzászólása: Köszi.Dog Chow Junior-al etetek és igen a felnõttkorit kell nézni tehát kicsit kevesebb adtam 2 napig a kelleténél.
Ne ajd neki e
A kérdező hozzászólása: Ne adjam ezt?

Átvett valaki mostanában felicitas 3. hónapos csomagot? (Kisvárda, Nyíregyháza) Mit tartalmaz?

Legjobb válasz: Nem, mert nincs a védõnõnek, majd csak június végén lesz, és állítólag meg is akarják szüntetni.

Nem, mert nincs a védõnõnek, majd csak június végén lesz, és állítólag meg is akarják szüntetni.
Mi pesten vettünk át kb. 1 hónapja, rengeteg szóróanyagon kívül egy kis sudocrem termékminta egy pár 19-20-as zokni (ez pont jó a 14 hósomra) egy rózsaszín cumi, mecsek baby tea minta és a következõ könyv azt hiszem ennyi.
Akkor ezekszerint ezekben se egyformán raknak dolgokat.Nekem pl egy sudocrem minta és mecsek tea volt+a szórólapok.Csalódtam is.:(
sziasztok!én vettem át felicitas csomagot Kisvárdán!az egyikben a várandós csomagban volt egy pelus, sudocrem minta, mecsek tea baby, bimbóvédõ krém, szóró újság és egy nagy vastag rejtvény könyv!a babacsomagban szószerint csak egy még nagyobb rejtvénykönyv volt semmi más!
2-es vagyok tényleg 1 db 1-es pampers pelus is volt benne.
Nekem a babacsomagban egy kisautó volt, aminek a dobozán 5 éves kortól ajánlanak. Egy újsághoz csomagolva, amiben felsõs szülõk melléklet volt. Teljesen praktikus dolgok. Nem volt benne Felicitas újság sem. Semmi más nem volt mellette, csak egy nyomtatott papír, amin azt írják, hogy a neten tudok tájékozódni.
Én ma váltottam ki. Az alábbi dolgok voltak benne: - 2 tejtároló zacskó - Kis Sudocream minta - egy zokni (nagyon béna, nagyobb gyereke való térdzokni, aminek baromi erõs a gumírozása szóval nem hiszem, hogy használni fogjuk) - 2014-es Füles rejtvényújság - pár filter Mecsek Tea Szerintem egyedül a tea ér belõle valamit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!