Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos kislányom, (375 db)

3 hónapos kislányomnak hol lyukasztanák ki a fülét? Kozmetikusnál, vagy az orvos? Szeretnénk neki fülbevalót. Helyileg Pesten hova lehetne vinni?

Legjobb válasz: Szia, az én kislányom is 3 hónapos (4.-én lesz) a fülét 1 hónaposan lyukasztotta ki orvos. 3nap alatt begyógyult, tiszta volt - fertõtlenített, és elõtte krémmel elzsibbasztotta a kicsikém füleit. Szinte megsem érezte. Én ezt ajánlani tudom! Nem bolygattam a fülét, nem kenegettem, 3 nap után kezdtem fürdésnél lemosogatni. Gyönyörûen sikerült és arról nem is beszélve, hogy nem emlékszik rosszra a baba.

Szia, az én kislányom is 3 hónapos (4.-én lesz) a fülét 1 hónaposan lyukasztotta ki orvos. 3nap alatt begyógyult, tiszta volt - fertõtlenített, és elõtte krémmel elzsibbasztotta a kicsikém füleit. Szinte megsem érezte. Én ezt ajánlani tudom! Nem bolygattam a fülét, nem kenegettem, 3 nap után kezdtem fürdésnél lemosogatni. Gyönyörûen sikerült és arról nem is beszélve, hogy nem emlékszik rosszra a baba.
Szia! Nekünk védõnõ lyukasztotta ki 5 hetesen, szerintem tõle érdeklõdhetsz, ha nem is õ csinálja meg, lehet, hogy tud ajánlani valakit.

3, 3 hónapos kislányom tegnap kezdte az ovit, nappalra szobatiszta, az oviban mégis bepisilt tegnap is, ma is, itthon nem szól, elvégzi a wc-ben a dolgát, stb. Kéne aggódnom?

Legjobb válasz: Nagyon penge Kislányod lehet, ha 3,3 hónaposan már szobatiszta és oviba jár! - bocs, ezt nem tudtam kihagyni, félreérthetõ!:o) Szóval a kérdésre válaszolva, nem kell aggódni, bekerült egy teljesen új környezetbe, ami szokatlan neki, valószínûleg stresszes is emiatt és így reagálja le. Majd szépen beszokik és akkor megoldódik a pisi probléma is! A lényeg, hogy ne bántsd emiatt, csak beszéld meg vele szépen, hogy az oviban is ugyanúgy kell wc-re menni, mint otthon.

Nagyon penge Kislányod lehet, ha 3, 3 hónaposan már szobatiszta és oviba jár! - bocs, ezt nem tudtam kihagyni, félreérthetõ!:o) Szóval a kérdésre válaszolva, nem kell aggódni, bekerült egy teljesen új környezetbe, ami szokatlan neki, valószínûleg stresszes is emiatt és így reagálja le. Majd szépen beszokik és akkor megoldódik a pisi probléma is! A lényeg, hogy ne bántsd emiatt, csak beszéld meg vele szépen, hogy az oviban is ugyanúgy kell wc-re menni, mint otthon.
Lehet, hogy pont az a baj, hogy otthon nem szól, csak fogja magát és elintézi. Az ovi meg ugye egy új környezet, új hely, új illemhely és oda meg nem tudja, hogy miként kell elintézni, szokatlan, vagy fél megkérni bárkit, hogy kísérje el, vagy fél mások elõtt pisilni. El kell neki magyarázni, rá kell vezetni, megmutatni, hogy mi ott a szokás, hogyan mûködik a dolog. És nem lesz gond.:) Amúgy ezzel az óvónõk is tisztában vannak, azért kell a váltóruha is. Majd megoldódik.:)

Miért csinálja? 3 hónapos kislányom pár napja úgy eszik, hogy 2, 5-3 óra múlva elkezd sírni hogy éhes, de csak fél adagot eszik meg, majd a többit később kéri.

Úgy értem hogy eszik 40-60-at, majd már csak játszik a cumisüveggel, dumál, vigyorog, aztán fél óra múlva ismét kér és akkor megeszi (de néha akkor is 2 részletben.)

Legjobb válasz: Szia!Az én kislányom is 3 hónapos és én is ezt tapasztaltam nála. Úgy olvastam, hogy ebben a korban vagy egy újabb növekedési ugrás. Pont mint 6 hetes korban.Talán ez lehet a magyarázat. Csak tipp

Szia!Az én kislányom is 3 hónapos és én is ezt tapasztaltam nála. Úgy olvastam, hogy ebben a korban vagy egy újabb növekedési ugrás. Pont mint 6 hetes korban.Talán ez lehet a magyarázat. Csak tipp
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom ezt a növekedési ugrást, de Õ nem eszik többet. Köszi a választ.
Szerintem már érdekli a világ. Eszik, de ha izgalmasabb dolgot lát, akkor arra figyel, rögtön nem az evésre. Ilyenkor evés közben sokszor nézelõdnek, figyelmük, fejük más felé fordul. Próbálj meg vele elvonulni egy csendes, félhomályos helyre, hátha javul a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Lehet megpróbálom így!


3 hónapos kislányom még mindig rendszertelenül eszik (szopik). másnál van ez igy?

Legjobb válasz: Nálunk is 3-4 hósan állt be valami nagyjábóli rend, de az is csak nagyjából. Kislányom már ujszülötten 3 óránként evett:-) Nem egyformák a babaák... Próbálkozz azért.

Nálunk is 3-4 hósan állt be valami nagyjábóli rend, de az is csak nagyjából. Kislányom már ujszülötten 3 óránként evett:-) Nem egyformák a babaák... Próbálkozz azért.
A kérdező hozzászólása: én nem is próbálkozom, nem zavar h igy van, csak körülöttem levõk kommentjei zavarnak, h ennyi idõsen már ez meg az kéne legyen...
Egyik füleden be, a másikon ki. Kb 100 éves szemlélet, hogy az ilyen idõs babáknak mit "kellene". A szabályos idõközönkénti szoptatás is az egyik oka, hogy anyáink közünl ritkaság volt, akinek 3 hónapon túl is volt teje. Az igény szerinti (akak "rendszertelen) szoptatás megalapozza a a kielégítõ tejtermelést, és jót tesz a babádnak is. Gondolj bele, milyen rossz volna, ha a babád ahhoz szokna hozzá, hogy nem akkor eszik, amikor éhes, és nem annyit, amennyire szüksége van, hanem akkor eszik, amikor ideje van, és annyit, amennyit eléje raknak? Ha elfelejt a természetes éhségérzetére hallgatni, akkor ez késõbb táplálkozási zavarokhoz, túlevéshez, elhízáshoz fog vezetni.
Ne aggódj!Az enyém 4 hónapos és még véletlenül sincs rendszer abban amit csinál!Én már nem agyalok ezen!Tegnap pl.4 óránként evett, ma meg 2 óránként!:) ))Ez van!

3 hónapos kislányom hasán és karján ujjnyi nagyságú piros száraz foltok jelentek meg. Napközbe elhalványul, este ismét nagyon bepirosodik. Vajon mi lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem ekcéma! Vidd el a háziorvoshoz, vagy bõrgyógyászhoz és fog felírni rá krémet! Mivel fürdeted? Mert ha ilyen Gabi vagy Johnsons, akkor azt hagyd el minél elõbb és váltsatok mosakodókrémre! Az én babámank ugyanez volt, amikor 3 hónaposan átváltottunk a mosakodókrémrõl Gabi fürdetõre, 4 hónaposan már ki is jött az ekcémája! Azóta csak mosakodókrémmel fürdetem, írt fel a doki testápolót, amit szintén a gyógyszertárban kevernek ki, azzal kenem a bõrét! Jah és még annyit, hogy amíg nem kapsz rá krémet, addig kend Sudokrémmel, nekünk az sokat segített mert gyulladáscsökkentõ! Jobbulást a babádnak!!

Szerintem ekcéma! Vidd el a háziorvoshoz, vagy bõrgyógyászhoz és fog felírni rá krémet! Mivel fürdeted? Mert ha ilyen Gabi vagy Johnsons, akkor azt hagyd el minél elõbb és váltsatok mosakodókrémre! Az én babámank ugyanez volt, amikor 3 hónaposan átváltottunk a mosakodókrémrõl Gabi fürdetõre, 4 hónaposan már ki is jött az ekcémája! Azóta csak mosakodókrémmel fürdetem, írt fel a doki testápolót, amit szintén a gyógyszertárban kevernek ki, azzal kenem a bõrét! Jah és még annyit, hogy amíg nem kapsz rá krémet, addig kend Sudokrémmel, nekünk az sokat segített mert gyulladáscsökkentõ! Jobbulást a babádnak!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Mi az a mosakodókrém? Nem hallottam még róla. Amugy csak sima vízzel fürdünk, a testápolónk pedig gyógyszertári. Azt mondták, hogy a nátha miatt jött ki ez rajt, de én nem akartam elhinni. Lehet más dokival is meg kellene nézetnem?
Ja bocsi, igen, szerintem vidd el bõrgyógyászhoz, Te is akkor nyugszol meg majd igazán, ha szakember is látja!
nálunk ugyan ez, mióta Gabi fürdetõt teszek a vizébe, piros, száraz foltok jelentek meg rajta... ennyit a heim pál kórház ajánlásáról.... a mosakodókenõccsel kend be reggel este, nem kell többezerért krémet venni.

3 hónapos kislányom csak fél percig képes tartani a fejét! Nagyon elmaradt a fejlődése?

35. hétre született a lányom és maximum 1 percre tartja meg a fejét, utána billen. A gyerekorvos szerint már percekig kéne tartania és lassan meg is kellene fordulnia. Én viszont úgy tudom, hogy hozzá kell számolni azt az 5 hetet, amennyivel el?bb jött. Orvos ismer?söm szerint én tudom jól és a lányom még csak 2 hósnak számít, igaz ? nem gyerekorvos. Szerintetek kezdjek aggódni a pici fejl?dése miatt?

Legjobb válasz: Nem maradt le,miért maradt volna le? Én az én babàmat 10 nappal tulhordtam. Ö is 3 honaposan kezdte emelni a fejét,de mmég remegett,stb. Most 4,5 honapos,màr megtartja hosszabb idöre,de néha elfàrad. Lassan megfordulnia? Az is eljön. Ne eröltesd. A dokikrol annyit,hogy az enyém azt mondta amikor a gyerekemnek 40!!!!fokos làza volt,hogy ez velejàr,lehet jön a foga. Màsnap korhàzba kerültünk,azonnal infuzio stb. Szoval ne legyenek kétségeid,igenis a gyermeked is képes lesz mindenre,de legyél türelmes! Egyébként minden nap5 percre tedd a hasàra(felügyeleteddel)és ezzel edzödik.

Nem maradt le, miért maradt volna le? Én az én babàmat 10 nappal tulhordtam. Ö is 3 honaposan kezdte emelni a fejét, de mmég remegett, stb. Most 4, 5 honapos, màr megtartja hosszabb idöre, de néha elfàrad. Lassan megfordulnia? Az is eljön. Ne eröltesd. A dokikrol annyit, hogy az enyém azt mondta amikor a gyerekemnek 40!!!!fokos làza volt, hogy ez velejàr, lehet jön a foga. Màsnap korhàzba kerültünk, azonnal infuzio stb. Szoval ne legyenek kétségeid, igenis a gyermeked is képes lesz mindenre, de legyél türelmes! Egyébként minden nap5 percre tedd a hasàra(felügyeleteddel)és ezzel edzödik.
Szia! Nekem is most 3 hónapos a kisfiam, és õ is csak rövid ideig tartja a fejét. Õ a 34.hétre született. Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül, mert már aggódni kezdtem. A védõnõ állandóan b...gat.

3 hónapos kislányom refluxos. Milyen gyümölcsöket ehet hogyan adjam neki? Mikor kezdhetem el a hozzá táplálást?

Legjobb válasz: az én kisfiam is reflux-os volt! én 3 hónaposan kezdtem neki adni almát reszelve bele egy kis darált kekszet! úgy voltam vele ha ezt megeszi akkor jöhet a bébiétel a 4 hónapos de azt is fokozottan adtam neki!

az én kisfiam is reflux-os volt! én 3 hónaposan kezdtem neki adni almát reszelve bele egy kis darált kekszet! úgy voltam vele ha ezt megeszi akkor jöhet a bébiétel a 4 hónapos de azt is fokozottan adtam neki!
Látom senki nem tudja...hát én sem de szerintem még nagyon korai még elkezdeni. Ráérsz 6 hósan de kérdezd a védõnõt vagy a dokit õk tudnak segíteni.
A kérdező hozzászólása: azért kellene a hozzá táplálás gyümölccsel, mert a tápszertõl amit kapott székrekedéses lett :( A védõnõnk és a gyerekorvosunk nem a legjobb éppen váltás alatt vagyunk. Az állandó székrekedés miatt is nagyon nehezek a napjaink :( Azért írtam hátha van valaki aki szintén ilyennel küzd és a tapasztalatokat szerettem volna elkérni. Elõre is köszönöm

3 hónapos kislányom székletében sok a fehér darabka. miért van ez?

Két és fél, három óránként szoptatom a kislányomat, nagyon nehezen várja ki a következ? etetést, de azt mondták hogy ne adjak neki gyakrabban enni, mert nem tudja megemészteni a tejcsit, és azért vannak a fehér darbkák. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom is három hónapos és ugyanilyen darabkás a széklete. A tejci miatt van. Nyugi. Azt a túrósabbját nem emészti meg még a bendõje.

Szia! Az én kislányom is három hónapos és ugyanilyen darabkás a széklete. A tejci miatt van. Nyugi. Azt a túrósabbját nem emészti meg még a bendõje.
nalunk is ugyanez a helyzet. Igaza van az elottem szolonak. Azt viszony nem ertem, miert kell 3 orat varni az etetessel? az anyatej emesztesi ideje masfel ora, szoval nem meglepo, ha a pici ehes. En igeny szerint szoptatom, amikor o keri, igy sose nyugos a lelkem, mert tele a pocija:)
3 gyermekem van, így már én is utánaolvastam ennek a dolognak. Nem probléma az ilyen széklet, de mindenképpen igény szerint szoptass.

Szerdán átmossák a 3 hónapos kislányom könnycsatornáját. Mire számítsak?

Legjobb válasz: semmi különös az nem fáj neki azért sir mert lefogják. mindenképp ragaszkodj hozzá hogy bemehess és ott legyél vele és ha vége van gyorsan vedd fel szoritsd magadhoz és meg is nyugszik hamar. a beavatkozás abbol áll hogy lefogják és egy nagyon vékony rugalmas szondát vezet az orvos a könnycsatornájába amibe egy oldat van és azt átspricceli rajta. ennek az eredménye az lesz hogy az a kis lenez ami nem nyilt meg részben vagy teljessen az megnyilik lefolyik a viz az orrába és ezután nem lesz panaszotok. nekünk az átmosás után egybõl megoldodott a szücsörgéses szemgyulladásos betegségsorozat. 2 honapos volt kislányom mikor neki csinálta egyik ismerõs szemészorvos barátom. nem kell félni tõle nem lesz baja tõle csak kicsit sirni fog de megnyugtatod és 2 perc mulva már nem is emlékszik rá!

semmi különös az nem fáj neki azért sir mert lefogják. mindenképp ragaszkodj hozzá hogy bemehess és ott legyél vele és ha vége van gyorsan vedd fel szoritsd magadhoz és meg is nyugszik hamar. a beavatkozás abbol áll hogy lefogják és egy nagyon vékony rugalmas szondát vezet az orvos a könnycsatornájába amibe egy oldat van és azt átspricceli rajta. ennek az eredménye az lesz hogy az a kis lenez ami nem nyilt meg részben vagy teljessen az megnyilik lefolyik a viz az orrába és ezután nem lesz panaszotok. nekünk az átmosás után egybõl megoldodott a szücsörgéses szemgyulladásos betegségsorozat. 2 honapos volt kislányom mikor neki csinálta egyik ismerõs szemészorvos barátom. nem kell félni tõle nem lesz baja tõle csak kicsit sirni fog de megnyugtatod és 2 perc mulva már nem is emlékszik rá!
Hát én nem tudom, szerintem nagyon fájhat nekik.A kisfiamnak egy hónapja mosták át, borzasztoan sírt, vagyis üvöltött, utánna meg vérzett a szeme.Nekem ne mondja senki, hogy az nem fáj, mikor egy tûvel piszkálják a szemed.Szerencsére elsöre sikerült, ugy hogy már el is felejtettük.Sok sikert.
hát ha jol csinálja az orvos akkor nem vérezhet mert egy puha anyagu szondával csinálják és nem tûvel! reméljük jol meg tudja fogni az aszisztens és jo orvos lesz aki csinálja. akkor nem fáj neki! elsõ válaszolo voltam
És ezt miért is kell csinálni a babával?? Nem értem , ! Már mi a betegség lényege hogy ezt kell mûvelni a picikékkel? És ez kijön minden babán? hogyan veszem észre?üdv egy 4 hós baba anyukája

Minden megváltozott, 3 hónaposan? Kislányom tegnap volt 3 hónapos, 3 hete mintha kicserélték volna. Nem akar sem napközben, sem éjszaka aludni.

Egész nap hisztizk (biztos a meleg miatt is, de nem kizárólag), csak az Õt körülvev? világ érdekli. Mindig kézben akar lenni hassal kifelé, hogy mindent láthasson. Esténként letettem az ágyába magától elaludt, mostmár ezt sem hajlandó. Tapasztalt Anyuák! Van ötletetek? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Keverj meleg tejbe egy kis vodkát, attól tuti elalszik. :)

Keverj meleg tejbe egy kis vodkát, attól tuti elalszik. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, ma mindent bevetek.:-) Mondtam is a férjemnek, hogyha meghallom, hogy valaki azt mondja: "az a nõ nem csinál semmit, csak otthon van a gyerekkel", biztos adok Neki egy jobb egyenest! Mégegyszer köszi a tanácsokat, szép napot Mindenkinek!
még mindig én. Nekem úgy aludt sokat ha séta után a kocsijában elaludt és ilyenkor volt hogy másfél órákat szunditott egyhuzamban fel nem keltettem sose hagytam hadd pihenje ki magát. az is megoldás lehet hogy leírod egy napját és beirod hogy mikor hisztizett akkor kell bevetni valamit persze a hisztit nem lehet tökéletesen kiiktatni és az is fontos hogy ne essetek át a ló túloldalára mert ne szokja meg hogy ha unatkozik Te szórakoztasd ezért mondtam az ötleteket. Nehéz igy visszaadni mert próbálok mindenre válaszolni amit kérdeztél. Az a lényeg hogy amit csinál az teljesen életkori sajátosság kinõvi majd ha már jobban mozog pl. felül mert akkor a kezei szabadabbak lesznek és lényegesen jobb lesz ha már önállóan mozog ettõl nehéz a gyereknevelés ...
2. vagyok . fárasztás: hülye szó de igen foglald le fõzzetek együtt vagy vidd el piacra magyarázz neki legyen a tarsolyodban pár program mert otthon sem jó lenni. játék: sajnos az a tapasztalatom hogy a gyerekek 99.5%-a mindennel jól eljátszik csak a játékaival nem ezért írtam ezeket a "játékokat-" de remekül elvan más babák mellett is együtt még nem fognak játszani de cserélgethetik a játékaikat és ez pl.nekünk jót tett Te is beszélgethetsz az anyukával. Vagy mamázzatok esti altatás: ha fáradt alszik ha nem - az látszik rajta mert pörög - akkor maradjon még fenn egy negyedórát félórát de nagyjából azonos idõben legyen ágyban. én nem tennék játékot az ágyba mert az ágy nem játszótér de egy csendes zene vagy egy mese apától jó hatással lehet. kérdezz nyugodtan
A kérdező hozzászólása: Ja, elsõ gyerekes anyuka vagyok, ezért kérem a tanácsotokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket.Éreztem, hogy valami most nagyot változott benne, kezd a felnõttek életritmusához alkalmazkodni. A férjem mondta is, hogy túl "felnõttesen" akarna viselkedni.Az idõt egyáltalán nem sajnálom Tõle, de meg kell tanulnia, hogy nem lehet mindig a kezemben, nem cipelhetem állandóan.Játékai vannak (nem sok, de azok jók), utazóágya, meg hintája, igazi borsószem királykisasszony.Akkor foglaljam le jobban?és az alvás?Lehet, hogy nem kellene erõszakoskodnom az alvással? zt észrevettem, hogy délelõtt csak rövid alvásra van szüksége (fél óra, egy óra).Délután néha alszik egy hosszabbat, ha olyanja van.Fárasszam ki jobban?
Mivelmár jobban lát, szeretne is nézni, érdeklõdik.Le kellfoglalnoda figyelmét. Semmiképp se hurcolászd, mert akkor 1 évig nem fogod tudni letenni. Viszon legyen a szeme elõtt valami. Ha hanyatt fekszik a feje fölött, a kezében. Az altatásnál is tehetsz a feje fölé valamit, amivel eljátszhat.
viccet félretéve ... érdeklõdik igényli a törödést. Ha van rá lehetõséged vedd körül kevés de minõségi játékkal vagy olyan dolgokkal amiket szeretnek a babák - kulccsomó, pohár, nem használt mobiltelefon ui. távirányító- vagy ha van rá lehetõséged tedd ki a járókát esetleg a játszószõnyeget a kertbe hadd nézelõdjön. Az alvásra ugyanez ... toleránsnak kell mutatkozni mert van hogy belefárad sok inger éri a nap folyamán és telítõdik ha hagyja olvass neki vagy dúdolj esetleg vezess be már most rituálét az estékhez. Szóval segítsd a világ megismerésében!
A kérdező hozzászólása: Valami hasznos válasz? :-)
pff. ezt én se szeretem ha ezt hallom ez igenis küzdelem mert lesznek nehéz napjaitok amikor alig várod hogy a férjed hazaérjen de öröm is! Kellemes napot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!