Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos kisfiam. Kíméletesen (2 db)

Mi a leghatásosabb koszmó elleni olaj, amely 3 hónapos kisfiam buksijáról kíméletesen távolítja el a koszmót?

Próbáltunk már többféle olajat, sampont, de sajnos egyik sem vált be, sem a kifésülés, sem a ledörzsölés. Valaki tudna esetleg ajánlani egy kifejezetten csecsem?knek való szert, ami nála bevált?

Legjobb válasz: hát én is mindent próbáltam a babámnál. Nálunk az olívaolaj vált be. Fürdés elõtt 2 órával bekentem a fejét vele, aztán fürdés közben fésültem a babám fejét, két nap alatt megszabadultunk tõle. Azóta a Babé koszmó elleni samponjával mosom a haját és nem jött vissza. Kb 2ezer ft volt

hát én is mindent próbáltam a babámnál. Nálunk az olívaolaj vált be. Fürdés elõtt 2 órával bekentem a fejét vele, aztán fürdés közben fésültem a babám fejét, két nap alatt megszabadultunk tõle. Azóta a Babé koszmó elleni samponjával mosom a haját és nem jött vissza. Kb 2ezer ft volt
Én is kipróbáltam mindent, de semmi sem használt. Már egyre csúnyább és büdi volt a kisfeje szegénykémnek. Aztán vettem bebé koszmó elleni sampont és attól elmúlt és azóta sem jött vissza, pedig már nem is azt használom.
bebé=babé
olivaolajról hallottam, hogy az az egyik legjobb
Nekünk nem vállt be a babé koszmó elleni sampon. Egyedül a sima gyógyszertári fürdetõ krém volt hatásos. Bekentem vele a buksiját, állt rajta pár percig, majd szépen lemostam. 3 nap alatt teljesen eltünt a koszmó.
Mi is kipróbáltunk már mindent, aztán végül a gyógyszertárban ajánlották Baba ABCC-t, ami nálunk teljesen bevált, úgyhogy csak ajánlani tudom.

3 hónapos a kisfiam. Kíméletesen eszem, miatta, sajnos még fogytam is. Nem merek mákos tésztát enni, pedig imádom. Próbáljam meg?

Legjobb válasz: A szervezeted tudja mi kell neki, ha nem tudatosan fogysz, csak nem kívánsz sokat enni, nem kell erõltetni! Mákostésztát is ehetsz nyugodtan. Kislányom 4 hónapos, de már 22 lement a 30-ból:) Nem fogyóztam. Amúgy szoptatás alatt is lehet fogyókúrázni, csak heti 1 kilónál ne menjen le több. Sok sikert!

A szervezeted tudja mi kell neki, ha nem tudatosan fogysz, csak nem kívánsz sokat enni, nem kell erõltetni! Mákostésztát is ehetsz nyugodtan. Kislányom 4 hónapos, de már 22 lement a 30-ból:) Nem fogyóztam. Amúgy szoptatás alatt is lehet fogyókúrázni, csak heti 1 kilónál ne menjen le több. Sok sikert!
Miért ne ehetnél? Én még semmi ilyet nem olvastam... Amit kerülni kell, az a puffasztó dolgok, fõleg az elsõ 12 hét alatt /bab, lencse, borsó, panír/. Az én kisfiamat a bodzaszörp kiverte, de epret pl. ettem. Most 3 hónapos. Nyugodtan kísérletezz és figyeld a babát, jelezni fogja, ha valamit nem bír és a késõbbiekben azt el tudod kerülni.
Szerintem próbáld meg, elõször kis adaggal. Van aki babot is eszik szoptatás alatt, és semmi baja a babájának, ez is alkat függõ valamennyire.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!