Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos külön (2 db)

Egy szimpla rákszűrésen észre veszi a nőgyógyász ha valaki pl.3 hónapos terhes, anélkül hogy arra külön megkérnék?

Legjobb válasz: sztem igen mert nekem mindig megtapogatja a pocakomat hogy minden a helyén van -e és évente kétszer van ultrahang is amikor a fogamzásgátlót felirja mindig uh-zik hisz akár baleset is történhet és akkor esetleges terhességre nem írja fel hasból a gyógyszert . szv. ha igazán odafigyel rád az orvosod és szakít rád idõt nem futószallagon megy a rendelés akkor a negyedórás bent tartózkodás alatt van kenetvétel , hasi tapintás és uh. észre kell hogy vegye a korai várandósság jeleit.

sztem igen mert nekem mindig megtapogatja a pocakomat hogy minden a helyén van -e és évente kétszer van ultrahang is amikor a fogamzásgátlót felirja mindig uh-zik hisz akár baleset is történhet és akkor esetleges terhességre nem írja fel hasból a gyógyszert . szv. ha igazán odafigyel rád az orvosod és szakít rád idõt nem futószallagon megy a rendelés akkor a negyedórás bent tartózkodás alatt van kenetvétel , hasi tapintás és uh. észre kell hogy vegye a korai várandósság jeleit.
Mivel eleve azzal kezdi a ceremóniát, hogy utolsó menzesz idõpontját kell közölnöd, igy elég nehéz afelett elsiklani, hogy 3 hónappal ezelõtt volt!
Én 4 hetesen voltam doiknál rákszûrésen (akkor még nem maradt ki pont a mensim). Megtapogatta a hasam, de nem szólt semmit. Levette a mintát, én meg mentem haza. Aztán 1-2 nap múlva nem jött meg, csináltam tesztet, pozitív lett, így mentem a dokihoz vissza. Mondta még nincs meg a rákszûrés eredménye, én meg azt hogy nem is azért jöttem. :) De egy három hónapos terhességnél csak több változás van már, elvileg meg kellene éreznie.
Persze, hogy észreveszi.Nekem minden alkalommal volt uh is...de nem gondolom, hogy baj, hiszen 3 hónapos terhességnél már vannak kötelezõ vizsgálatok is.
Igen, észreveszi, akkor már jócskán megnövekedett a méh a normálishoz képest.

3 hónapos kisbabánk külön szobában alszik pár napja. Most nem vesszük észre mikor megébred, így van olyan, hogy 8 óráig is alszik reggel, este 9-fél 10 órától. Baj lenne ez?

Eddig kora reggel ettetük, de akkor sem sírva kérte az ételt, csak megébredt és megetettük.

Legjobb válasz: Nem gáz.Amikor nyaraltunk volt olyan hogy az akkor 6 hetes lányom aludt este 9tõr reggel fél 8ig..A rekordje 11,5 óra szopi nélkül.Egyáltalán nem baj.Sõt örülj neki,hogy többet alhatsz egyhuzamban.

Nem gáz.Amikor nyaraltunk volt olyan hogy az akkor 6 hetes lányom aludt este 9tõr reggel fél 8ig..A rekordje 11, 5 óra szopi nélkül.Egyáltalán nem baj.Sõt örülj neki, hogy többet alhatsz egyhuzamban.
Baaaj? Örülj neki! Én 6 hónapja nem aludtam többet max 5 óránál egyhuzamban. Hogy lenne már baj? Mázlista vagy! :-)
Nem baj! Az én kisfiam 3, 5 hónapos, és kb. 1 hónapja este 9-tõl reggel 7-ig, 8-ig alszik. Ha éhes lenne, akkor éjszaka biztos, hogy sírna, és nem tudna magától visszaaludni.
Örülj neki, hogy végig tudod aludni az éjszakát. Ha éhes lenne, biztosan sírna, úgy kérné. Mivel nem sír, nincs semmi nyûgje. Ma az én lányom is elkezdett nyöszörögni 5 órakor, gondoltam várok vele, amíg elkezd sírni (mivel sokszor álmában nyöszörög és nem is tud róla), aztán abba is hagyta és fél 8-kor kelt csak enni. Na akkor már egyértelmû jelzéseket adott, hogy éhes. Különben mi sem panaszkodunk, mert 9-tõl fél 3-3-ig alszik, aztán 6-7 órakor kel a következõ etetésre. 8 hetes kislány anyukája.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!