Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos cicával még be (2 db)

3 hónapos kinti cicával még be lehet tanítattni a szobatisztaságot?

3 hónapos kinti cicával még be ehet tanítattni a szobatisztaságot?

Legjobb válasz: Szerintem még bõven, csak nagyon oda kell rá figyelni. Olyan helyre rakd az almot, ami jó messze van az ételétõl és amolyan zugos hely. Ahová ugymond el tud bújni. A kakiját tedd bele, hogy érezze a szagot, hogy oda kell. Folyamatosan figyeld, ha kapar vagy ha nézelödik hogy hova menjen tedd rá az alomra.

Szerintem még bõven, csak nagyon oda kell rá figyelni. Olyan helyre rakd az almot, ami jó messze van az ételétõl és amolyan zugos hely. Ahová ugymond el tud bújni. A kakiját tedd bele, hogy érezze a szagot, hogy oda kell. Folyamatosan figyeld, ha kapar vagy ha nézelödik hogy hova menjen tedd rá az alomra.
Persze, sõt, az még egy nagyon fiatal cica! Én 2évesnek is meg tudtam tanítani, sok sikert!
Természetesen..Amíg nem szbatiszta addig a lakásba rakjál több helyre macsaka wc-t és ahol neki természetesebb oda fog járni..

1 hónapos kisbabám 10 perc alatt 140-160 grammokat szopik. A védönö azt mondta ez sok, mert nem birja meg emészteni csökkentsem a felére, hogy csak 5 percig szoptassam, és 3-4 órát tartsam be. Próbálom de a baba sir és kéri a cicit. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Az, hogy nem tudja megemészteni, látszódik is? Mármint bukik, vagy fáj a hasa vagy van valami tünet? Mert ha nincs, akkor bizonyára éhes, és neki ennyi az adagja. Én nem venném el tõle, örülnék, hogy jól eszik.

A baba annyit eszik, amennyire igénye van, minden baba más ütemben fejlõdik, és anyatejjel nem tudod túletetni, szóval ne aggódj! Már én is kamuzok a védõnõnek, mert a hülyeségei miatt ideiglenesen lecsökkent a tejem, szóval már nem hallgatok rá.
Az, hogy nem tudja megemészteni, látszódik is? Mármint bukik, vagy fáj a hasa vagy van valami tünet? Mert ha nincs, akkor bizonyára éhes, és neki ennyi az adagja. Én nem venném el tõle, örülnék, hogy jól eszik.
Egyetértek az elõttem szólóval. Nekünk is mondta a védõnõ kezdetben, hogy túl sokat eszik, és mondtam a dokibácsinknak, hogy tele van a kakija fehér pöttyökkel, tehát nem emészti meg. Õ azt mondta ne foglalkozzak vele, ami kell neki az felszívódik. Én biztos nem bírnám hallgatni ahogy sír, sosem bírtam...Ráadásul egy idõ után normalizálódott a mennyiség. Lehet most van egy fejlõdési ugrása ami miatt többet eszik. De ez csak az én véleményem.
A szoptatással nem lehet túletetni. Annyit adj neki amennyit kér. A védõnõ pedig adja vissza a diplomáját. Egyébként én soha nem mértem, hogy mennyit szopik a gyerekem/gyerekeim. Mind a 3 erõs és egészséges.
hülyeség amit mond már bocsi...kisfiam is ennyiket evett ennyi idõsen, nekem is mondták, hogy vegyem le, de akkor üvöltött...amúgy még annyit hozzátennék, hogy 6 hetes korától napi egyszer 250-290 között evett...a védõnõ szeme kigúvadt mikor mondtam neki. Szoptasd ahogy jó neki, tudja mennyit kell ennie.Ha mégis lenne egy kis fölösleg, azt kibukizza.
Adj neki enni, ne vedd el tõle!!ami felesleges úgyis visszabukja!!
Annyit adj neki, amennyit kér. De a 3 órát jó betartani, ha ennyit szopik.
elsõ vagyok tök jó hogy mindenki egy véleményen van és mégis lepontoztak :( érdekes
így van, anyatejtõl nincs elhízás és nem lehet túletetni. Kereslet-kínálat alapon mûködik. És igény szerint. Jó ez így.
Egészségére! :) Ne aggódj, kedves Anyuka! Nem tudod túletetni a kisbabát szopizással! Igény szerint szoptass!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!