Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos babámnak milyen (64 db)

3 hónapos babának milyen fürdetőt ajánlotok?

Eddig egy citromos illatú gyógyszertári testápolót használtunk fürdetéshez,mert száraz volt a b?re:(

Legjobb válasz: Szia. Mi 3 hónapos korától a Gabit használjuk. Bár a kislányom bõrének nem volt és azóta sincs semmi baja. Üdv, 5,5 hónapos kislány anyukája

Szia. Mi 3 hónapos korától a Gabit használjuk. Bár a kislányom bõrének nem volt és azóta sincs semmi baja. Üdv, 5, 5 hónapos kislány anyukája
Naturland-os Unguentum hydrophilicum nonionicum -Mosdókenõcs, ezzel fürdés elõtt bekened a baba bõrét, és fürdésnél lemosod.Nálunk ez nagyon bevált kislányom érzékeny bõrére.Amúgy a Naturland termékek szerintem nagyon jók:)
Mi lila Johnsons-t (nyugtató aroma fürdetõ)használunk! Nagyon jó, nem száritja a bört.Nem is kell testápolót használnunk utána!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)
Naturland-gyógyszertári!!!!

Milyen naptejet vegyek 3 hónapos babámnak? Milyet használtok?

Névre,árra és ml-re lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: AVON babáknak való 50-s faktorút, kb. 1800 ft körül van és nagyon jó.

AVON babáknak való 50-s faktorút, kb. 1800 ft körül van és nagyon jó.
Dm-es napkrém 50 faktoros babáknak való!2000ft körül vettem.
50 faktoros babáknak való Vichy-t vettünk. 125 ml és nálunk 3900, -Ft-ba került.
Vichy 50-es 3800 Ft körül van gyógyszertárban, de most azt nem tudom, hogy hány ml-es :-(. De ezt bõrgyógyász ajánlotta nekünk!
Érdekes, én 4300-ért vettem, Vichy, 50-es, babáknak, de spré állagu.
Elsõ vagyok! Én a krémet vettem 3800 Ft-ért.

2-3 hónapos babád milyen sûrûn eszik? Mennyit alszik? Hogyan altatod, van valami rendszer egy nap?

Legjobb válasz: 4 óránként szopizik , éjszaka 5-6 óránként eszik. Délelõtt 2 szer 40-40 percet alszik déltõl 3 ig alszik utána 3-tól fél 6 ig ébren van, fél6 -tól alszik 9 ig. Napirendünk van, +- fél óra pontossággal szinte minden napunk ugyan olyan. Nem én alakítottam így õ magának alakította ki. Alváshoz semmi hókusz pokuszunk nincs, leteszem az ágyába és elalszik egyedül.

4 óránként szopizik , éjszaka 5-6 óránként eszik. Délelõtt 2 szer 40-40 percet alszik déltõl 3 ig alszik utána 3-tól fél 6 ig ébren van, fél6 -tól alszik 9 ig. Napirendünk van, +- fél óra pontossággal szinte minden napunk ugyan olyan. Nem én alakítottam így õ magának alakította ki. Alváshoz semmi hókusz pokuszunk nincs, leteszem az ágyába és elalszik egyedül.
2, 5 hónapos a kisebb fiam ilyen a napunk:7 köröl eszik anyatejet, majd visszaalszik kb 8 30 ig, felkelünk öltözünk játszunk 9 30 körül ismét eszik tápszert 150 ml.t, majd alszik 11 ig , de az ölemben ha leteszem felkel.., 13 óra szopi nagytesó altatás, 16 tápszer séta ekkor alszik is és ébren is van, 19 30 fürdés szopi játék, alvás kb 21 tõl reggel 7 ig, mellettünk hason.
Ismét kettes Nálunk mindhárom gyerek a kiságyat csak alvásra használta. Nincs benne játék, nincs körforgó. Körforgó azért, mert mindegyik hason aludt. Csak egy textilpelus a feje alá meg a fejvédõ. Ennyi
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2 hónapos a babám, tápszeres. Napirendünk van. Õ alakította magának. Reggel 8-9 között eszik 160 ml-t, aztán alszik egy fél órát. Utána nézelõdik, majd elmegyük sétálni, olyam fél 12 körül(ez idõjárás függõ), majd 13 óra körül eszik, szintén 160 ml-t. Aztán megint séta, vagy ha nem olya az idõ, nézelõdik majd alszik egy, másfél órát, délután 17 órakkor eszik 130 ml-t, majd 18:30-kor fürdés, este 20 óráig összebújunk, majd megint kajcsi 125 ml. Utána megy a kiságyba, és 23 órakkor kel, akkor 160 ml-t eszik, és alszik 4, fél 5-ig. Altatni nem kell, magától alszik el mindig, éjszaka is. Szeretném, ha már csak napi ötször enne, de este mindig sûrûbben kér, viszont olyankor kevesebbet fogad csak el. Nálunk egész nap kint van velünk, vagy pihenõszékben, vagy elektromos hintában, vagy kézben. Sokat beszélgetünk, pl, ha fõzök, vagy reggelizek, vagy takarítok. Csak estére kerül a kiságyba, olyankor viszont szigorúan alvás van. Nem veszem fel, ha sír, hanem simogatom, nyugtatgatom, beszélek hozzá. Megnyugszik tõle, és már alszik is.
Kettes vagyok Nem rontasz el semmit. Szerintem ebben is van valami genetika. Három gyermekem van. Mindhárom két hónapos korára átaludta az éjszakát. A kislányom pl este 8tól aludt másnap reggel 10ig. A nagyfiam pedig 2 évesen még aludt délelõtt másfél órát és délután három órát. Én is szeretek aludni. Lehet tõlem örökölték :-D
Van elég tejed? Menyiket eszik egy-egy alkalommal? Volt egy hét amikor azt hittem jóllakott, de még sem hízott egy hétig. Utána megnéztem mennyiket evett és 40-60g volt. az nem sok. Ekkor elkezdtem fejni a tejet az üvegbõl megitta, de mint aki éhezik. Aztán egy hét után rájött hogy cicibõl, jobb vagy valami és újra evett rendesen cicibõl. Nekem szinte tényleg óramû pontossággal mûködik a fiam, de szerintem ha ennyire "kritikus" hgy egész nap csak eszik akkor érdemes kicsit beszabályozni. Szerintem valami ördögi kõrben vagytok benne. Sosem éhes nagyon ezért mindig csak piciket eszik, emiatt sokszor eszik piciket, de a kis pocakja sosem ürül ki teljesen, hogy egyszer egy jót bekajájjon majd 3-4 órát nyugi legyen. Napközben még csak csak elvan az ember és eteti, de este hát.... minden elismerésem a tied.
NEM!! Este fél 6 kor elalszik és 21:00 ig aszik akkor pancsi és fél 11 kor elalszik. éjszaka 2 kor vagy 4 kor felébred enni. (néha 2 kor is és 4 kor is) reggel 7 körül kel. Nem rontasz el semmit, nekem ritka békés babám van, de elõbb utóbb biztos belõle is kisördög lesz. fogzáskor vagy tudom is én mikor.
A kérdező hozzászólása: #2 ! Mindjart sirok. Mit rontok el?
Elsõ, este fél 6tól reggel 9ig alszik?
A kérdező hozzászólása: 2 orankent szoptatok...ejjel 3. Irigyellek. A babam hiaba sir a faradtsagtol, van hogy 4 oran at nem alszik el... Ha cicin elalszik es leteszem egybol fent van. Te mikor teszed le aludni? Vagy hogyan alszik pl. d.e. Eszik es utana?
Jövõ pénteken lesz 3 hónapos. Altatni sosem kellett. Lerakom és elalszik. Naponta 5x eszik 120 ml-t. 7kor, 10kor, 13kor, 16kor, 18:30kor és este 19tõl alszik reggel 7ig ébredés nélkül. Reggel 7kor eszik és utána alszik tovább . Sokszor van, hogy a 10es evés kimarad, mert alszik délig. Általában a délelõttöt végigalussza. Délután megyünk sétálni. délután alszik még kb egyfolytában 3 órát, mert többször fél órát.
Meg csak 2 honapos, rendszer a napban nincs, csak az esteben. Este kb 9-tol alszik, bar mostanaban inkabb fel 10-tol, hajnali 3-4-ig. Kaja es aztan alvas reggel 6-7-ig. Reggel 1-1, 5 orat van fenn, aztan alvas. Innentol kiszamithatatlan a nap, van, hogy fel orat alszik, van, hogy 2, 5-et... Szoval nappal eszik 5 vagy 6-szor, van, hogy 4 orankent van, hogy 2 orankent. Alvasa teljesen random, de azt vettem eszre, tok mindegy milyen beosztassal es hanyszor de osszesen 5, 5-6 orat alszik nappal. Altatas katasztrofa, most mar csak olben alszik el es nappal csak a babakocsi mozeseben... Tologatni nem kell, igy konkretan mar benn van a lakasban a mozesresz es oda rakom be nappal. Kulonben uvolt egesz nap, a kisagyban egyszeruen napkozben nem lehet 5 percnel tovabb letenni. Masodik gyerekem de total feladta nekunk a lecket, eg es fold a batyahoz kepest, aki 3 hetesen mar ataludta az ejjelt, fel eves koraig kvazi nem is sirt es eleteben nem aludt olben. Csak anyatejes o is, de nem egy nagy zabas, a minimumokat hizza csak :(


3 hónapos babám milyen Similac tápszert ehet?

Legjobb válasz: Nem a Sinlac-ra gondolsz? Ha igen, az 4 hónapos kortól ajánlott.

Nem a Sinlac-ra gondolsz? Ha igen, az 4 hónapos kortól ajánlott.
Similac 1-es tápszert, gyógyszertárban kapható 6 hónapos korig, utána Similac 2-t
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

3 hónapos babának milyen játékot érdemes venni kb.4-5ezer forint értékben?

Legjobb válasz: Valami babaágy fölé akasztható, forgó, zenélõ bigyót. A nevét nem tudom, de biztosan láttál már ilyet, bármelyik bababoltban találsz. Az ilyen pici babák még csak bámulnak, késõbb esetleg a szájukba vesznek, dolgokat, sokféle játék ennek a korosztálynak nincs. Vagy vegyél olyasvalamit, amivel majd késõbb tud játszani, pillanatok alatt elmegy az idõ.

Valami babaágy fölé akasztható, forgó, zenélõ bigyót. A nevét nem tudom, de biztosan láttál már ilyet, bármelyik bababoltban találsz. Az ilyen pici babák még csak bámulnak, késõbb esetleg a szájukba vesznek, dolgokat, sokféle játék ennek a korosztálynak nincs. Vagy vegyél olyasvalamit, amivel majd késõbb tud játszani, pillanatok alatt elmegy az idõ.
Az én babám imádja a játszóállványt, 3 hónaposan kapta. Nagyon szereti még az állathangos zenélõjét, babakocsi csörgõt, felhúzhatós zenélõs játékot, pihenõszéket.:) Ezek jutottak hirtelen eszembe.
Az én fiam nagy kedvence volt két hónapos korától a tekergõs zsiráfja (tesco-ba vettük) rá lehet tekerni a hordozóra, kiságyra, babakocsira, és három figura lóg le róla, mely csörög, zörög, sípol. A fiam nagyon sokáig ragaszkodott ehhez a játékához, mindenhova vinnünk kellett.
Lehetne neki több apró játékot venni, pl. a plüss mesekönyv (a kisfiam imádja), csörgõket, rágókát

Pihenőszéket szeretnék 3 hónapos babámnak, milyet ajánlanátok? Kinek mi vált be?

Legjobb válasz: Nekünk Hauck márkájú volt, nem rezgõs, csak sima szék (3 fokozatban dönthetõ - vagy csak 2? ). A lényeg: nagyon kényelmes volt, a fiam szerette, hátránya, hogy a huzata eredetileg nem levehetõ, viszont volt pár baleset, amikor elengedhetetlen volt a mosás. Elég nehéz volt lebûvészkedni róla a huzatot. Úgyhogy szerintem olyat keress, ami mosható.

Nekünk Hauck márkájú volt, nem rezgõs, csak sima szék (3 fokozatban dönthetõ - vagy csak 2? ). A lényeg: nagyon kényelmes volt, a fiam szerette, hátránya, hogy a huzata eredetileg nem levehetõ, viszont volt pár baleset, amikor elengedhetetlen volt a mosás. Elég nehéz volt lebûvészkedni róla a huzatot. Úgyhogy szerintem olyat keress, ami mosható.
Nekünk Fisher Price 2:1 van, azaz rezeg is, de a rezgõ funkciót sose szerette, úgyhogy az a része nekünk felesleges. A szék viszont jó, amikor kicsi volt, nagyon rossz alvó volt, de abban sikerült egy nap egyszer elaltatni, ami akkor nagy szám volt.
Nekünk is Fisher Price rezgõs van. A kisfiam kb 5 hónapos kora óta szereti nagyon. (kb mi is 3 hónapos kora körül vettük) Most 8 hónapos, és jó nagyokat "rugózik" benne. :) Lassan kinövi. Ja, a rezgõs részét nem használtuk, mert bukós baba.

3 hónapos babának milyen naptejet vegyek? Persze tudom, hogy 50 faktorosat, de milyen márkát? Nektek mi vált be? Féltem a kis bőrét.

Legjobb válasz: ilyen pici babánál nagyon fontos, hogy ne legyen benne illatanyag, mert az allergizálhatja a bõrét!!!

ilyen pici babánál nagyon fontos, hogy ne legyen benne illatanyag, mert az allergizálhatja a bõrét!!!
Hawaiian Tropic. 2 deci 2800 forint a dm-ben. Rózsaszín tubusban van, az amcsik gyártják, és UVA ellen is véd. Jó kókusz illata van. :) Ár-érték arányban ez a legjobb. Ami Vichy-bõl ugyanezt tudja, az 3700 forint, és csak egy deci.
Dm-es 50 faktorosat, illatanyagmentes.
elõször dm-st vettem amitõl tiszta pötty lett igy vettem niveát az bevállt.
Én ia a Hawaian Tropikot vettem 11 hetes babámnak, s nagyon jól lehet kenni, se perc alatt beszívódik, semmi baja nincs tõle a bõrének. Egy naptej tesztet olvastam el, s abban ajánlották ezt, nagyon jó árban van.
gyógyszertárban lehet kapni babé 50 faktoros naptejet, majdnem 4000 Ft, de hypoallergén, illatanyagmentes mi pár hete használjuk, nagyon jó, igaz drága, de nekik olyan kicsi kell, lehet még jövõre is elég lesz
Én is a Dm-es Babylove napkrémet vettem, de csupa pötty lett az arca, úgyhogy keresketek másik fajtát. Ez annyira sûrû fehér krém, hogy nem szívódik fel, nagyon vékonyan kell kenni, akkor is látszik, ha kicsi többet kensz fel, fehér maszkként virít.
Elsõ vagyok. Ha ezt a kókuszillatra írtad, akkor még azt hozzátenném, hogy rá van írva a tubusra, hogy hypoallergén, alkoholmentes, bõrgyógyászatilag tesztelt, használatát a nemzetközi bõrrák alapítvány ajálja. Nekem ez elég volt.
Én is most vettem naptejet, szóval még nem tudom, hogy jól beválik-e, de alaposan végignéztem a lehetõségeket és a Babylove (DM-es) kis kiszerelését választottam.
Én is a Babé 50+ faktoros gyermeknaptejet vettem meg. Mivel kevés kell belõle, így marad a következõ évekre is, mert a Babé termékeknek felbontás után sem jár le a szavatosságuk. Dokinéni szerint.

3 hónapos babának milyen probiotikumot lehet adni?

Legjobb válasz: [link] Lactiv baby.Én ezt adtam neki,az orvos ezt ajánlotta.

[link] Lactiv baby.Én ezt adtam neki, az orvos ezt ajánlotta.
Bonolact pro kid 3hós kortól adható és a protexinnek is van, nézd meg google-ba. meg persze már a normaflore is adható, de szerintem az elsõ kettõ sokkal többet ér. meg persze drágábbak is, de nekünk csak az elsõ kettõ vált be.

3 hónapos babának milyen gyógyszereket célszerű itthon tartani?

Legjobb válasz: Fájdalom lázcsillapìtó kúp. Sztem mást nem. Esetleg orr csepp meg spray.

Fájdalom lázcsillapìtó kúp. Sztem mást nem. Esetleg orr csepp meg spray.
Nekünk csak az a lázcsillapító kúp van itthon amit még születésekor felírt az orvos, egyszer sem kellett még használnunk. Van még itthon Cebion csepp és mellkasra/hátra kenhetõ krém köhögésre, de csak azért, mert 4 hetesen náthás lett és akkor megvettük.
A kérdező hozzászólása: Nézem is, köszönöm!!! :)
Lázcsillapító szirup és kúp, lehetõleg 2 féle (pl. Nurofen és Panadol), Vigantol, esetleg Cebion, valamilyen puffadásgátló (pl. Espumisan csepp), tengervizes orrspray, székletlazító (duphalac szirup).
Nekünk lázcsillapító kúp van itthon, orrspréj ha netán náthás lenne, cebion cseppek, amit a vizébe szoktam csepegtetni, espumizan emulzió, vigantol cseppek. Ezekre mindig szükség van.
nekünk ezek vannak itthon: Panadol baby lázcsillapitó szirup, köhögés elleni csepp, orrspray, orrtisztitó folyadék, Espumisan cseppek 2hónapos baba anyukája

3 hónapos babának milyen cumit ajánlotok?

Most MAM-ot (Start) használunk, de oldalt lyukas részek vannak, és olyan, mintha már kinőtte volna, néha bepirosodik felül a szájánál.

Legjobb válasz: ez játszócumi, asszem annak hívják.

A kérdező hozzászólása: ez játszócumi, asszem annak hívják.
A kérdező hozzászólása: aha. ezt nem tudtam. köszönöm! :)
Másodjára rosszat linkeltem :) Ez a 2-6 hós: http://www.brendon.hu/Products/Details/23411
Meg egy ilyet, ami 2-6 hós: http://www.brendon.hu/Products/Details/35568
Én vettem most neki egy ilyet is: http://www.brendon.hu/Products/Details/35568 Ez a 0-6 hós.
Olyat vettünk, ami oldalt lyukas :) én is csak olyat láttam. De a 0-6 hós, igaz, hogy ugyanúgy lyukas, de mar jobban alkalmazkodik a kis pofijahoz, mert nagyobb. Így nem szorítja neki a lyuk sem.
A kérdező hozzászólása: be tudnád linkelni, hogy melyiket? nekünk a MAM bevált, de nem találtam olyat a katalógusban, ami odalt nem lyukas.
Mi is mam-ot használunk, csak mar a 0-6 hónapost. 3 honapos a kislányom :) mindent vettünk, de semelyik mást nem szereti. Se a tomme tippee-t, sem a suavinex-et, semmit, csak a mam cumikat :) )
sztem minden babának más jön be.mi is a MAM-ot használtuk eleinte, majd áttértünk a Nuk-ra.Próbálgatni kell.
Nekünk minden gyereknél az Aventos cumi és cumisüveg a nyerõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!