Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos babám és rengeteget alszik (3 db)

3 hónapos a babám és rengeteget alszik. Mennyi az az idő, amit ilyen korban ébren kell lenniük?

Napi kb 6 órát van összesen ébren, 18-at alszik. De ez a 6 ez 3 szor 2, vagy 2szer 2 plusz 2szer 1..

Legjobb válasz: Szerintem teljesen jó. Hogyha szépen fejlõdik és kiegyensúlyozott akkor nincs probléma. Nálunk az a gond hogy napközben max.3 órát alszik. Minden babának más az alvásigénye.

Szerintem teljesen jó. Hogyha szépen fejlõdik és kiegyensúlyozott akkor nincs probléma. Nálunk az a gond hogy napközben max.3 órát alszik. Minden babának más az alvásigénye.
A kérdező hozzászólása: szépen fejlõdik és vigyorog ezerrel ha ébren van és gõgicsél, beszélget, énekel velünk... lehet, h nagyon fárasztó vagyok számára..uuuuh
Az én kisfiam is 3hónapos és nincs fönt többet mint a tiéd, õ is szeret aludni, ha nem alszik eleget hisztis nyûgös, ha alszik kiegyensúlyozott baba.Gondolom akkor nekik igy jó

Ma rengeteget alszik a 3 honapos babam. Az ejjel 12 orat aludt es most megint alszik mar 3 oraja. Ez nem baj?

Legjobb válasz: nem baj, front van. eddig bõdület meleg volt, holnaptól kicsit hidegebb lesz.

nem baj, front van. eddig bõdület meleg volt, holnaptól kicsit hidegebb lesz.
Az enyém is átaludta a délelõttöt.
Mi is ennyi idõsek vagyunk és a második hónaptól este 8-9tõl reggel 7-8ig alszik, és napközben is 70%ban etetés után.
Ugyanez van nalunk is.Reggel negyed 9kor kelt, 11oratol meg meg mindig alszik.Kicsit csuszunk a kajaval.
Dehogy baj, nem mindig lesz ez így:-)Úgyhogy inkább örülj neki. Az én lányom holnap lesz 5 hónapos, hetek óta õ is így alszik, de ma háromszor fél órát aludt, sajnos... Nagyon nyûgös, remélem holnap már õ is újra a sokat alvók táborát fogja gyarapítani..

2 honapos babam rengeteget alszik 5 orankent eszik 150ml tapszert es utanna alszik 3-4 orakat. Az ejszakat is szinte atalussza. Normalis ez?

Folyamatosan olvasom a kerdeseket itt es sok baba alig alszik ilyen idosen az enyem meg egy alom szuszek.3 napja kicsit nathas nem lazas es orrat is csak napi 2*kell szivni es mikor fenn van (napi 3 orat max)akkor jatekos egy ideig majd nyugoskodni kezd es megint aludni akar.Kicsit aggodom erte mert azt hittem ahogy nol ugy tobbet lesz fenn ja es a szeklete is 2 napig nincs aztan egy jo nagy adag es megint 2 nap semmi.Szinebol szagabol utalva normalnak mondhato.Ha van valakinek hasonlo babucija kerem irja meg hogy megnyugodjak.:)

Legjobb válasz: Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :))

Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :) )
Szia.Az én kislányom is ilyen volt, és most is ilyen álomszuszék.pedig már 2 éves.még most is ennyit aludna.
Szerintem sincs gond, ha fejlõdik rendesen. Lehet, hogy hamarosan hirtelen megváltozik, de az is elhet, hogy tényleg ilyen típus marad ;)
Az én nagyobbik fiam is ilyen volt, ma már 3 éves és még mindig álomszuszék. Reggel 9-kor kelt, aztán 10-12:30-ig aludt, 13-kor evett, 13:30-17:30-ig aludt, majd mégegyszer 18:30-19:30-ig, és utána este 9-tõl reggel 9-ig. Tehát ha megnézed egész nap szinte csak aludt. Enni kelt fel és annyi. 1 évesen kicsit többet volt már ébren, kimaradt a délelõtti alvás de most 3 éves és ha teheti este 9-reggel 9-ig még mindig alszik és délután 1-fél 5-ig szintén.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!