Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos babám és (338 db)

Milyen jatekai vannak 3 honapos babaitoknak? Es mit szeret a legjobban?

Legjobb válasz: az én babómnak 3 hósan egy kisegér volt, ami tetszett neki, de még nem nagyon tudott vele mit kezdeni, nem kötötték le még a játékok. most 5,5 hós, már több csörgõvel és rágókával játszik, és persze a kisegérrel:-)

az én babómnak 3 hósan egy kisegér volt, ami tetszett neki, de még nem nagyon tudott vele mit kezdeni, nem kötötték le még a játékok. most 5, 5 hós, már több csörgõvel és rágókával játszik, és persze a kisegérrel:-)
Van játszószõnyege 2 hónapos kora óta, talán nemrég kezdte értékelni, foglalkozni a lelógó játékokkal, nézi magát a tükörben. (4 hónapos) Szeret kendõket morzsolgatni, a zenélõ, zörgõ játékokat kedveli. De szerintem 5-6 hónapos kora körül jobban eljátszik ezekkel is , most még nem kifejezetten kötik le a játékok, hanem majd ha már tud ülni.
Játszószõnyeg, csörgõ-börgõ dolgok. Színes, markolható figurák, zenélõs játékok, kitömött plüss kicsi aranyos figurák. Nálunk a játszószõnyegen lógó figurákért nyúlt meg zenéltem neki.

Veszélyes e a h1n1 virus 3 honapos babára és mien tunettekkel jár?

Legjobb válasz: Mitõl ne lenne veszélyes? Szokásos influenza tünetek: láz, fájdalom, nehézlégzés, aluszékonyság...

Mitõl ne lenne veszélyes? Szokásos influenza tünetek: láz, fájdalom, nehézlégzés, aluszékonyság...
Magas láz, erõs hasmenés.
ÁÁÁÁÁÁ. miért lenne veszélyes?

3 hónapos babám eddig 3óránként evett, és sokat aludt. Most meg szinte nem bírom elaltatni, max 1 órácskára. Mi lehet vele?

lent már van 2 fehér "bubi" a foga helyén,jönne neki?És mikor?Állandóan rágja a kezét.Vagy csak azért ilyen mert én menstruálok?

Legjobb válasz: Mi is igy vagyunk. nekünk már 2 honaposan látszott a fogacskája de még mindig nem törte át az ínyt(most 4 honapos) Az alvás nálunk ugy zajlik: cici persze ha elfogadja mert van amikor csak félkomába,séta elalszik. A kiságyba kb. 1 órát de ha du. odafekszem mellé az ágyunkba akkor 3 orát is alszik persze ha kéznél van a cici! Nekem aztmondta a doktorõ hogy változik az anyatej ha menstruálunk és ezért fogadja nehezebben a cicit. Az alvás nekünk is 3 honaposan változott meg addig simán aludt 2/3 órákat egy nap töbször is

Mi is igy vagyunk. nekünk már 2 honaposan látszott a fogacskája de még mindig nem törte át az ínyt(most 4 honapos) Az alvás nálunk ugy zajlik: cici persze ha elfogadja mert van amikor csak félkomába, séta elalszik. A kiságyba kb. 1 órát de ha du. odafekszem mellé az ágyunkba akkor 3 orát is alszik persze ha kéznél van a cici! Nekem aztmondta a doktorõ hogy változik az anyatej ha menstruálunk és ezért fogadja nehezebben a cicit. Az alvás nekünk is 3 honaposan változott meg addig simán aludt 2/3 órákat egy nap töbször is
Szia! Az alvása nekünk 3 hónaposan megváltozott, azóta szinte pontosan 60 percet alszik 1-2 alkalommal délelött és délután is, attól függõen mikor kezdte a napot.

Mekkorának kell lennie egy 3 hónapos babának? Mi 60 cm és 6300 gr a súlyunk. Mindenki azt mondja, hogy nagy baba és többnek néz ki mint 3 hónapos.

Legjobb válasz: az enyém holnapután lesz 3 hónapos. 3200 grammal, 52 centivel született. most 5500 gramm és kb. 60 centi. Nem olyan nagy :) De ezek annyira változóak, eltelik fél év, és lehet, az enyém lesz a nagyobb :)

az enyém holnapután lesz 3 hónapos. 3200 grammal, 52 centivel született. most 5500 gramm és kb. 60 centi. Nem olyan nagy :) De ezek annyira változóak, eltelik fél év, és lehet, az enyém lesz a nagyobb :)
Nincs olyan, hogy kell lennie! Meg ugye az sem mindegy mennyivel született sõt még az is számít szerintem, hogy fiú vagy lány. Mi 4 hósan vagyunk 62cm és 5730g. 3160g-al és 52cm-vel született, anyatejes. Állítólag a tápis babák jobban is híznak tehát pl. ez sem mindegy. Nem kell foglalkozni senkivel!!
3 hónaposan 5980 gr és 64 cm volt. 3770 grammal és 56 cm-rel született, kisfiú.
Nekünk is mindenki azt mondta többnek néz ki 3 hónaposan 6320gr és 64cm volt. szül:(3960gr/58cm) Én nem tudom mi az átlag, de nem is igazán érdekel, szép formás kiegyensúlyozott baba legyen a többi nem számít! Boldog Babázást! 5 hós kispasi anyukája
A lányom 3950 gr/56 cm volt születésekor, 3 hónaposan 5470 gramm és 64 cm. A fiam 4400 gr/57 cm-rel született, 3 hónaposan 6600 gramm és 66 cm volt. (õ már 9 és fél éves szép 40 kilós gyerek lett) Mindketten csak anyatejesek voltak 3 hónaposan, a lányom még az, õ még csak 15 hetes.
3 hónaposan 5680 gramm 64 cm-volt. 3460 grammal, 51 cm-vel született.
11.23-as vagyok, anyatejes, 54 cm-rel 3350gr-mal született.
Nálunk pont fordítva van, mindenki azt mondja de pici.11 hetes 63cm 6200gramm.Szerintem meg jó.
A kérdező hozzászólása: 3440gr született és anyatejes csak akkor kap tápszert amikor érzem nincs elég tejem, de azt sem kapja mindennap.
ami babánk 3950gr-mal és 58centivel született holnap után lesz 3 honapos és 6300gr 64cm.mindenki nagy babának tartja.az a lényeg ne legyen beteg a többi nem lényeg.a mienk tápszeres másfél honapos korátol.

3 hónapos babát napi hányszor és mennyi időre lehet kivinni levegőzni?

jobb és kevésbé jobb id?ben?eddig napi 1x vittem kenguruban olyan b? fél órára.elég neki?

Legjobb válasz: Szia! Mi minden nap megyunk setalni (az en babam is 3 es fel honapos), ha nincs nagyon rossz ido, kb. 1.5-2 orat toltunk a szabad levegon. Ha esik, akkor a szobaban jol beoltoztetem, leveszem a futest es kinyitom ra az ablakot.

Szia! Mi minden nap megyunk setalni (az en babam is 3 es fel honapos), ha nincs nagyon rossz ido, kb. 1.5-2 orat toltunk a szabad levegon. Ha esik, akkor a szobaban jol beoltoztetem, leveszem a futest es kinyitom ra az ablakot.
Szia! Az én kislányom szintén 3 hónapos, minden nap sétálunk: jó idõ esetén 1, 5 órát általában, van amikor többet. Nagyon rossz idõ esetén csak a karomban viszem ki pár percre, persze jól felltöztetve és fedett helyre az eresz alá (szerencsére kertes házban lakuknk). Ez nálunk általában délben, utána jókat alszik a babakocsiban. De gyakran levegõzünk délelõtt is pár percet szintén a karomban. Mindkettõnknek nagy szükségünk van rá:D
A kérdező hozzászólása: :-) ezek szerint ha anyának mehetnéke van, akkor mehetünk többször is. köszi

3 hónapos babámnak egy picit nyálkás a kakija, mitől lehet? 3 napja kezdtem el neki adni narancs és almalevet, attól? Csakis anyatejes.

Legjobb válasz: Anyatejes babák hozzátáplálása 6 hónapos korban kezdõdhet, úgy tudom ez vonatkozik a gyümölcslére is. Valószínû ez lehet a baj, egyenlõre felejtsd el ezeket. Ha szomjas adj neki egy kis babavizet.

Anyatejes babák hozzátáplálása 6 hónapos korban kezdõdhet, úgy tudom ez vonatkozik a gyümölcslére is. Valószínû ez lehet a baj, egyenlõre felejtsd el ezeket. Ha szomjas adj neki egy kis babavizet.
Hidd el nem rosszat akarunk. A te babàd, végül te döntheted el hogyan cselekszel tovàbb. De anyatejes babàk 6. honaptol hozzàtplàlhatoak, igaz a boltban eladott bébiétel, italok mäsképp vannak elöàllitva, ott érvényes hogy 4. honaptol, 6. honaptol...de tàpszeresekre vonatkozoan.
Hogyan adhatsz neki narancslevet??? Az túl savas, majd kb 1 év után!!
Elöször is 3 honaposan semmire nincs szüksége egy babànak anyatejen kivül! Ha tàpszres akkor se adunk ilyen koràn tàpszeren kivül màst. Lehet anyukàd, anyosod, ismerösöd ajànlotta, de nem jo ötlet¨ Hidd el a picidnek elég a te tejed böven! Szépen fog fejlödni attol. Ne akard ràszoktatni ilyen hamar màsra. Böven lesz idötök ismerkedni az izekkel. Narancslevet pedig semmiképpp nem adhatsz ilyen koràn!
A kérdező hozzászólása: akkor miért van 4 hónapos kortol adható alma-narancs ital? az se jobb ha késõn szokik hozzá az izekhez.
Igen, de az a tápszeres babákra vonatkozik! De ha tápszeres lenne, akkor sincs még 4 hónapos a babád! Szerintem is nagyon korai még neki bármiféle más dolog, mint az anyatej! Az én babám max. köményes teát kapott ennyi idõsen, de csak azért mert iszonyú hasfájós volt, de amint abbamaradt nem kapta többet! Miért kell ennyire siettetni az hozzátáplálást! Nem véletlenül van kitalálva a fél év! Még nem érett az emésztõrendszere ezeknek a dolgoknak az emésztéséhez! Ráér még megszokni az ízeket, más baba is megszokta aki kivárta a fél évet! Várj még, ráértek!!!
A kérdező hozzászólása: Egyépként azért próbálkoztunk ezzel mert már 3napja nem kakilt és ez igy beállt neki, hasfájós, és hogy adtam neki beindult a kaki és nem veszem már észre hogy annyira fáj a hasa, orvos ajánlotta+ még a paradicsomlevet is.
Szia! Nyugodtan adj neki semmi baja nem lesz!Az almalé meg fõleg jó.Ha tápszeres akkor meg fõleg 3 hónaptól ízlelhet mást!!!:) Az én babámnak a tápszertõl is nyálkása kakija néha! Amúgy az egy dolog hogy az anyatej jó ha egyszer nincs nem tudunk mit csinálni! Jó babázást!
A kérdezö nem azért adott gyümölcslevet, mert nincs teje, hanem mert szorulàsa volt a picinek, vagy hasfàjàsa. Nem kell biztatni a butasàgra!

3 hónapos babádnak mennyi súlya és a hossza? Mennyivel született?

Legjobb válasz: 6220 gramm, és 61 cm volt 3 hónaposan. Most 5 hónapos, és 7130 gramm, 64 cm. 4320 grammal és 52 cm-rel született :)

6220 gramm, és 61 cm volt 3 hónaposan. Most 5 hónapos, és 7130 gramm, 64 cm. 4320 grammal és 52 cm-rel született :)
3 hónaposan a kislányom 5810 gramm volt, és 63 centi. Született: 3140 gramm, 50 centi. Most 5 hónapos, 7500 gramm, 70 centi! :)
Kislányom egy hét múlva lesz 3 hónapos õ most 6400 gr, 62 cm.3830gr-al és 55 centivel született.
Hûha, én le sem merem írni a lányom súlyát. :( Õ még csak 1, 5 hét múlva lesz 3 hónapos, de már most 6900 gramm és 66 centi. 3750 grammal és 59 centivel született.
A fiam: szul.: 3740 gramm es 51 cm 3 ho: 6200 gramm es 64 cm
Kisfiam született: 2710 gramm, 49cm 3 hónaposan: 5810 gramm, 61cm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Mindenkinek jó babázást, és jó egészséget kívánok!

3 hónapos babád mit tud? És mennyit eszik? Fekve emeli magát mintha fel akarna ülni.

Legjobb válasz: Szia! 3,5 hónapos, kisfiú. Megfog tárgyakat ha fölé lógatom, aztán véletlenszerûen elengedi. Gõgicsél, mosolyog, kacag, hason fekve kinyomja magát, kb.10-15 másodpercig tartja, aztán megpihen, majd újra. Ezt ismétli néhányszor, aztán reklamál, hogy vegyem fel. Hátról hasra megfordul, vissza még nem. Ülésbe nem húzza magát. Rágja az öklét, szinte csuklóig benne van a keze a szájában. Ismerõsöket megismeri, a nõvére és az én hangomra azonnal mosolyog. Rengeteget van kézben, sajnos nagyon keveset van el magában. Anyatejes, igény szerint szoptatom, nem bírja ki a 3 órát, kb. 2 óránként kéri a cicit. Alkalmanként 90-180 ml-t eszik.

Szia! 3, 5 hónapos, kisfiú. Megfog tárgyakat ha fölé lógatom, aztán véletlenszerûen elengedi. Gõgicsél, mosolyog, kacag, hason fekve kinyomja magát, kb.10-15 másodpercig tartja, aztán megpihen, majd újra. Ezt ismétli néhányszor, aztán reklamál, hogy vegyem fel. Hátról hasra megfordul, vissza még nem. Ülésbe nem húzza magát. Rágja az öklét, szinte csuklóig benne van a keze a szájában. Ismerõsöket megismeri, a nõvére és az én hangomra azonnal mosolyog. Rengeteget van kézben, sajnos nagyon keveset van el magában. Anyatejes, igény szerint szoptatom, nem bírja ki a 3 órát, kb. 2 óránként kéri a cicit. Alkalmanként 90-180 ml-t eszik.
majdnem 4 hónapos kislány nevet, hangosan kacagni is tud, már régóta gõgicsél. 3 hetes kora óta rendszeresen rakom hasra, szóval már nagyon sokáig bírja hason, ha elfárad, leteszi a fejét. Fellógatott, elé tett zörgõ-börgõ játékokat tapogat, játszik velük, az arcomat tapogatja. Azonnal felismeri az arcom és a hangom. Véletlenszerûen megfog és elenged tárgyakat. Már sikerült párszor hasról hátra fordulnia. Fordítva még nem, de már nagyon kiforog kiflibe. Tápszeres, nappal általában 120-at eszik, este-éjjel 180-240-et. 200 mili fölött már csak 1X ébred éjjel. Ha a kezénél fogva húzom ülésbe, tartja a fejét.
Még nem egészen 3 hós kislány: Sokat van hason, már elég ügyesen kinyomja és megtartja magát. 2 hónapos kora óta gõgicsél, mosolyog, megismeri a családtagokat, mosolyog az emberekre. Egyelõre még csak a szemével követi a tárgyakat. Megfordulni még nem tud, de már letámasztja a sarkát és "próbálkozik". Anyatejes, napi 6x, néha csak 5x eszik, igény szerinti mennyiséget (átlag 100 ml).
Mosolyog, gõgicsél állandóan. Hátáról próbál az oldalára fordulni. Hason hosszan kiemeli az egész felsõtestét, és fél órát is elnézelõdik így, meg forog, mint az óramutató. Hátára még nem fordult, csak 3 x, de szerintem inkább véletlen volt. Tárgyakért még nem nyúl, de ha a kezébe adom, megtartja (és veszi a szájába :) ) Anyatejes, így nem tudom mennyit eszik. 3-4 óránként kér napközben, éjjel pedig alszik 8-9 órát egyhuzamban. De valószínûleg zsírosabb a tejem, vagy sokat eszik egyszerre, mert sokat hízik és nagy baba. Így lehet neki nehezebben mennek majd a mozgások :(

Meddig kell még kamillába fürdetni a 3 hónapos babámat éa meddig nem használhatok sampont és tusfürdőt?

Legjobb válasz: Én mindig vízben fürdettem a babámat, nem kamillában, és kb 6 hónapos koráig gyógyszertári fürdetõvel kentem be fürdéskor. Sampont pedig a Bébé koszmó ellenit használtam már a legelejétõl kezdve(nagy hajjal született), azt is kb fél éves koráig, akkor fogyott ki, azóta Gabi termékeket használok fürdéshez is, hajmosáshoz is.

Én mindig vízben fürdettem a babámat, nem kamillában, és kb 6 hónapos koráig gyógyszertári fürdetõvel kentem be fürdéskor. Sampont pedig a Bébé koszmó ellenit használtam már a legelejétõl kezdve(nagy hajjal született), azt is kb fél éves koráig, akkor fogyott ki, azóta Gabi termékeket használok fürdéshez is, hajmosáshoz is.
Eddig miért kellett kamillában fürdetni? Ha ennek oka volt, akkor kérdezz rá a dokinál, meddig kell még így fürdetni. Én soha nem fürdettem kamillában. A patikai fürdetõt használtam az elsõ fél évben, utána pedig vettünk Neogranormonos sampont és fürdetõt neki. De van, aki még sokáig patikai fürdetõt használ, és van olyan is aki már korábban fürdeti valamilyen más márkával (pl. Gabi).
kamillában????? kimondott ilyet neked?? szerintem ennél rosszabbat egy börrel nem tehetnél. a kamillának extra szárító hatása van csak tedd bele naponta 5 percre a kezedet szétszárad pár napalatt. gondolom egy kiló krémet kenysz a börére naponta. nekünk a korházban másról sem beszéltek csak hogy ki ne szárítsuk a baba börét, mert a féléves gyerekeke között a legnagyobb baj a száraz bör és az ami azután jön, ekcéma akár gombásodás stb... ezért azt mondták ha lehet heti 1x fürdessük (én 2 naponta azért fürdettem)és minél kevesebb kozmetikumot használjunk, ha kell kicsi testápoló, de hadjuk természetesnek a börét. hú kamilla nagyon durva.
Az hagyján, hogy szárít, de még allergizálhat is! Sokan azt gondolják, hogy a legtutibb gyógynövény mindenre és senki nem allergiás rá. Pedig igazából elég sokan nem is bírják. Jesszus, még nem hallottam ilyenrõl, hogy vki ezt tanácsolná a másiknak! Te kitõl hallottad? Ahogy írták, nyugodtan használj gyógyszertári fürdetõt, neogranormon tusfürdõt, stb... Kozmetikus anyuka
Nem fürdettem kamillában. Egyrészt eszembe sem jutott volna, másrészt jómagam allergiás vagyok a kamillára. Babának ebben fürdettek, majdnem megfulladtam, kialakult az allergia. Ha valaki kamillás kézkrémmel keni be magát a közelemben, már annyitól beindul az allergiás roham. Persze, ha védõnõ tanácsára tetted, így érthetõ, de szerintem térjetek át a fürdetõre!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, látom jókora darázsfészekbe nyúltam. Erdélybõl írok, vagyis kérdezek és itt a védõnõk a kamillásvízbe való fürdetést ajánlották, a doki tudtával 6 hónapig. Most 3 hónapnál járunk, mivel már nagyon unom az esti vizforralást és kamillateázást ezért kérdeztem, és nagyon örülnék egy pici illatnak is az antiallergén öblítõ illata helyett, ezért kérdeztem a sampont és a tusfürdõt. Köszönök minden hozzászólást! Szép estét!
Én azt gondolom, hogy hacsak nincs valamilyen konkrét oka, hogy rendszeresen kamillás vízben fürdessük a babát, akkor nem is kell abban fürdetni. Mert tényleg száríthat és allergizálhat is, mégha minimális mennyiséget is teszel bele. Ha a baba érzékeny rá (és ezt elõre nem lehet tudni), akkor a kevés is pont elég lehet. Kérdezõ, kérdezd meg errõl az orvosodat, mert ha okod volt rá, hogy kamilláztasd, akkor õ tudni fogja, hogy meddig javasolt még. De ha "csak úgy" tetted ezt eddig, akkor akár most is abbahagyhatod, mert nem szükséges. Ha bolti terméket nem akarsz, használj még pár hónapig gyógyszertári fürdetõt, a dokid írja fel.
A kamillába fürdetõ vagyok:-) Csak azért, mert sokan ezt nem ismerik még nem kell lehurrogni, szerintem ez a "legfinomabb" egy babának, de nem úgy kell elképzelni, hogy tömény kamillába áztatom a gyereket:-) Azért az is túlzás, ahogy 1-2ember válaszolt, mintha savba tennénk a gyereket. Egyszer próbáljátok ki a kamillás vizet nagyon jó, néha ha még most is készítek a gyereknek.
Nem kell így bántani a akérdezõt, ha megkérdezitek édesanyátokat, lehet titeket is kamillás vízben fürösztöttek. Régen szerintem ez volt a szokás, valaki még most is így tesz. Én kezdettõl sima vízben és gyógyszertáti fürdetõvel fürösztöttem és 3 hónaposan tértem át a Gabi termékekre.
Én se fürdettem soha kamillában, nem is hallottam még ilyet. Mindig víz + gyógyszertári fürdetõ, késõbb amikor már nagyobb akkor valami babakozmetikum.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezt ki mondta neked. És nem tök száraz a babád bõre????
én sem értem, a kamilla épp szárítja a bõrt. újszülött korától kezdve vízben és gyógyszertári fürdetõvel fürdik, 2 hós kora óta babe samponnal mossuk a haját.
Én sem fürdettem kamillában. Sima víz gyógyszertári fürdetõvel. A haját is ezzel mostam. Kb. 3 hónapos korában fogyott el, azóta gabit használok.
Miért kell kamillában fürdetni!Vigyázat vele mert az szárít és ilyenkor még a babák bõre nagyon vékony! gyógyszertári fürdetõ a legjobb ebben a korban! Kérdezz rá a dokinál, védõnõnél miért és meddig kell kamillában fürdetni!
Én is kamillába fürdettem de csak 2 hónapig:-)Utána már sima víz és gyógyszertári fürdetõ:-)Te is beleteszed a kamillás vízbe a fürdetõt?
21.34-es vagyok. Újszülött korától gyógyszertári fürdetõt, és babasampont használtunk.

Baj az hogyha a 3 hónapos babám 4 óránként jelez hogy éhes? Mert eddig 3 óránként jelzett, amúgy megeszi a 160 ml tápszert mostmár, és 5250 kg!

Legjobb válasz: Nem baj. Az én babám szinte születése óta 4 óránként evett, 3,5 hós korától éjjel már nem evett. Ha éhes úgyis jelzi.

Nem baj. Az én babám szinte születése óta 4 óránként evett, 3, 5 hós korától éjjel már nem evett. Ha éhes úgyis jelzi.
Nem értem miért lenne baj hogy nem 3 óránként eszik. AHogy nõdögél, egyre többet eszik és jobban jól lakik.
A kérdező hozzászólása: õ születése óta átalussza az éjszakát!
A kérdező hozzászólása: Nem 3 óránként jelez hanem 4 óránként!
Szerintem nem gond, a lenyeg, hogy hizzon es abban is föleg a tendencia a lenyeg, nem hogy 100g vagy 150 hetente... En is allandoan dilemmazok az ebreszetessel es etetessel, de arra jöttem ra, hogy jobb ha magatol ebred es enni ker, mert ha ebreszted, tiszta almos, nem annyit eszik, nyügi...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!