Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos a fiam, ki merjük (2 db)

3 hónapos múlt a fiam, ki merjük próbálni a babaúszást?

Nagyon eltérnek a vélemények a babaúszásról.

Legjobb válasz: Jézusom... A természeti népek, kemény sodrású patakba rakták. Ha a baba kiment a szakadék szélére, nem is szóltak rá.. Lényeg, nyugodtan vidd el, nagyon jót tesz.

Jézusom... A természeti népek, kemény sodrású patakba rakták. Ha a baba kiment a szakadék szélére, nem is szóltak rá.. Lényeg, nyugodtan vidd el, nagyon jót tesz.
A magyar uszodák általános tisztasági fokát ismerve inkább ne vidd el, nehogy összeszedjen valami fertõzést!
Olyan helyre vidd, ahol csak a babák+mamák mehetnek be a medencébe és a "nagyközönség" nem. Az én lányom holnap lesz három hónapos és már az elsõ babaúszáson voltunk is a hétvégén. Nagyon élvezte, gyógytornászként azt mondom, hogy sokat segít a mozgásfejlõdésében és a kapcsolatotokban is! Írhatsz privit is elmesélem milyen volt.
Én is pont most gondolkoztam el a kérdésen. Vajon mennyire jó, ha egy olyan reflexet (a búvár reflexet) mesterségesen tartunk életben, amely egyébként eltûnne, és helyébe új tanult dolgok jönnek/jönnének. Ez kábé olyan, mintha pl a szopóreflexet életben tartanánk, amikor már nincs rá szükség. Szóval szerintem a vízben való mozgást, biztonságérzetet meg kell tanulnia a bébinek, úgyhogy ez a része biztosan jó, a merülést nem biztos, hogy erõltetném.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a véleményét! Igen, valóban jó vitatéma...anno minket sem vittek el ilyenekre, max. a kertben lubickoltunk egy kiskádban de felnõttünk:) Szerintem várok még a közösségbe vitellel. Addig meggyõzödök affelõl, tényleg imádja-e a vizet a fiam:)
2. válaszolónak: akkor utcára se menj ki, mert szmog van.. Ne egyél semmit, és még sorolhatnám. Sajnos ebben a világban élünk, itt és most kell jól éreznünk magunkat és ez a szobában ülve (ahol szintén nem vagyunk biztonságban..) nehezen fog menni. Az elsõ válaszoló voltam.

Kinek hogy viselkedik most a 3 hónapos gyereke? Az én fiam nagyon nyugtalan és sokat sír! Már nagyon kivagyok idegileg, mert nem tudom megnyugtatni!

Rágja az öklét, folyik a nyála!! Voltunk dokinál de azt mondta hogy semmi baja még a foga sem jön neki! már 1 hete ezt csinálja

Legjobb válasz: Probàld elterelni a figyelmét szines ,föleg piros jàtékkal,csörgövel,beszélj hozzà sokat,vidd a levegöre egész délutànokra. Ne aggodj ez valoszinü természetes jelenség. A legjobb ha mindig lekötöd a figyelmét valamivel.

Probàld elterelni a figyelmét szines , föleg piros jàtékkal, csörgövel, beszélj hozzà sokat, vidd a levegöre egész délutànokra. Ne aggodj ez valoszinü természetes jelenség. A legjobb ha mindig lekötöd a figyelmét valamivel.
A kérdező hozzászólása: Én probálom lekötni õt de csak 1 darabig van el a játékokkal aztán elkezd üvölteni meg sírni:(
Nekem nagyon jó baba, most alszik 10 óta, este leteszem, csak reggel kel. Jól elvan, jtszik a szõnyegen ha nyüszi van akkor énekelek neki, meg mesélek. Lehet jön a front, és azt érzi.
Jah és nekem is rágja az öklét meg mindent ami a szájához kerül :)
Szia, nekem holnap lesz 3 hós a babám. Nálunk sincs panasz, kaja után jól el van egy darabig, utána uncsi és én is odafekszem és beszélgetés és éneklés. Nekem is rágcsikál mindent ami a szája elé kerül, ez fõként az ökle és sajnos rátalált a hüvelyk újjára. Azzal jól el van, nem gyõzöm kivenni a szájából, nem szeretném ha újj szopós baba lenne :( szóval az estét átalussza a délelõttöt is és du 2-tõl este 10-ig fent van, úgy hogy nekem is van mit szórakoztatnom :) de szerencsére érdeklõdõ. Már a kezét is felfedezte. Én is csak azt tudom tanácsolni, minél színesebb dolgot mutass neki és mesélj, nálam bevált. Figyelmesen hallgatja. Még a pelenkát is szívesen nézi mikor pelusozás elõtt mutogatom neki és mesélek róla :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!