Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapos átalussza az éjszakát, ez (5 db)

3 hónapos kislányom átalussza az éjszakát, ez idő alatt fejni kell mindenképpen, ha szeretnék sokáig szoptatni?

Már 4 hetesen átaludta az éjszakát(8-10 óra). Miel?tt lefekszem lefejem a ciciket, majd hajnalban szintén kelek fejni.Alig tudok aludni.Baj ha én is alszok 5-6 órát egyszerre?Elapad a tejci? Nappal 1-3 óránként szopizik.

Legjobb válasz: Ezért ne kellj fel, örülj, hogy alhatsz te is éjszaka :) Nem fog elapadni, ne félj!

Ezért ne kellj fel, örülj, hogy alhatsz te is éjszaka :) Nem fog elapadni, ne félj!
Alvástól nem apad el, hanem termelõdik. Ha gondolod, egyszer kelj fel fejni, de szerintem tök fölösleges, a cicid tudja, mi a jó nektek. Attól nekem nem apadt el a tejem. Igaz, volt hogy szépen eláztam, de pár nap alatt hozzászokott, és nappalra ugyanolyan sok maradt, mint addig volt. Boldog babázást! :o)
Szia!Ha nem durran be, és nem fáj akkor ráér reggel a babád kiüríteni.Nekem annyira fájt éjjel hogy muszály volt fejni.
Fejés közben még több termelõdik. Én sosem fejek.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Akkor próbálkozok és alszok én is vele:) )
Örülj, hogy aludhatsz.ez kevesünknek adatik meg.nem kell fejned, nem fog elapadni.Majd beáll, hogy mennyikell nappalra, és éjjelre.

2 honapos babam rengeteget alszik 5 orankent eszik 150ml tapszert es utanna alszik 3-4 orakat. Az ejszakat is szinte atalussza. Normalis ez?

Folyamatosan olvasom a kerdeseket itt es sok baba alig alszik ilyen idosen az enyem meg egy alom szuszek.3 napja kicsit nathas nem lazas es orrat is csak napi 2*kell szivni es mikor fenn van (napi 3 orat max)akkor jatekos egy ideig majd nyugoskodni kezd es megint aludni akar.Kicsit aggodom erte mert azt hittem ahogy nol ugy tobbet lesz fenn ja es a szeklete is 2 napig nincs aztan egy jo nagy adag es megint 2 nap semmi.Szinebol szagabol utalva normalnak mondhato.Ha van valakinek hasonlo babucija kerem irja meg hogy megnyugodjak.:)

Legjobb válasz: Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :))

Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :) )
Szia.Az én kislányom is ilyen volt, és most is ilyen álomszuszék.pedig már 2 éves.még most is ennyit aludna.
Szerintem sincs gond, ha fejlõdik rendesen. Lehet, hogy hamarosan hirtelen megváltozik, de az is elhet, hogy tényleg ilyen típus marad ;)
Az én nagyobbik fiam is ilyen volt, ma már 3 éves és még mindig álomszuszék. Reggel 9-kor kelt, aztán 10-12:30-ig aludt, 13-kor evett, 13:30-17:30-ig aludt, majd mégegyszer 18:30-19:30-ig, és utána este 9-tõl reggel 9-ig. Tehát ha megnézed egész nap szinte csak aludt. Enni kelt fel és annyi. 1 évesen kicsit többet volt már ébren, kimaradt a délelõtti alvás de most 3 éves és ha teheti este 9-reggel 9-ig még mindig alszik és délután 1-fél 5-ig szintén.

Csak az én babám csinál ilyet? 3, 5 hónapos kisfiam átalussza az éjszakát de hajnalban kb.4körül elkezd nyöszörögni, forgolodni, mintha dobálná magát! Normális ez?

Reggel 6 óra és fél 7 körül kel fel enni!

Legjobb válasz: Az enyém olyankor szomjas mindig, nagy kortyokban cicizik. Nem próbáltad ilyenkor megkínálni? (álmukban is tudnak inni) Ha nem ez a gond, akkor esetleg melege van, vagy puki kínozza, vagy csak simán fészkelõdik.

Az enyém olyankor szomjas mindig, nagy kortyokban cicizik. Nem próbáltad ilyenkor megkínálni? (álmukban is tudnak inni) Ha nem ez a gond, akkor esetleg melege van, vagy puki kínozza, vagy csak simán fészkelõdik.
A kérdező hozzászólása: Nem próbáltam amugy tápszeres baba!
Szia! Lehet, hogy sok élmény éri, és azért nyugtalanabb, esetleg új mozgás jön be neki (forogni kezd?). A kislányom 4, 5 hónapos, és nála éjfél, vagy 3 óra körül fordul elõ hasonló néha. Ha úgy érzem, hallom, hogy nincs magánál, akkor csak megnézem, de nem veszem fel, mert kb fél óra alatt lenyugszik, és nyugodt alvásba szenderül vissza. Ha hallani, hogy a sírásával hív, mert valóban felébredt, akkor kiveszem, és egy pár korty víz, vagy egy kis cicizés után megnyugszik, és mehet vissza aludni. Szerintem nincs ok aggodalomra, és remélem ha pár nap nyugalomban telik el, akkor ez nálatok is megszûnik! Üdv
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam kivenni én sem az ágyábol! Oda megyek és megnézem, hogy mit csinál! Nincs nagyon magánál beadom neki a cumit és van amikor jók vissza is alszik! De már forog:) ! Hasról hátra de még nem mindig sikerül neki!
Szia! Hát jól elkiabáltam! Tegnap felébredt 23:30-kor, akkor még csak beszélgetett, azután 00:15-tõl sírni kezdett. Ivás, kiságy, pelus csere, kiságy, cicizés, kiságy 02:00-kor. Megint sírás, így az éjszaka hátralevõ részét velem töltötte. Ma csak délután alaudtunk többet egy kicsivel, és 20:40-kor már megint az ágyában volt! Kíváncsi leszek, hogy a mai éjszaka hogy sikerül. A tápszeres babákról pedig azt hallottam, hogy inni kérhetnek éjszaka sûrûbben. Hát ha csak azt nem :-) Jó éjt! A Tegnapi utolsó ötletelõ


Nem kellene felébreszteni! Ha éhes lenne felkelne!
Felesleges! Örüljenek, hogy alszik! Mi 5-én leszünk 4 hónaposak, de 1x kelünk éjjel és van hogy hajnalban is szopizni, ahogy leteszem alszik.
Babát akkor kell felébreszteni enni, ha még újszülött és nagyon kicsi a súlya, esetleg csúnyán besárgult. Amúgy teljesen felesleges, és kialakítasz vele egy rossz szokást.
A gyermek apja retardált... te jó isten! Hogy lehet ilyet mondani egy csecsemõre? Vagy akár bármilyen gyerekre/emberre?! Ebbõl a mondatából kisül, hogy azt se tudja, mit kezdjen egy gyermekkel. Az ilyennek minek gyerek?! De most komolyan..
Ja, 9-esnek igaza van. Mi az, hogy retardált? Úristen! És az ilyennek van gyereke?
Utolsó, létezik álometetés is, esetleg azt is meg lehetne próbálni, de egyébként nem minden baba veszi szívesen, ha a legmélyebb álmából felébreszted enni. Ha nem éhes, így sem, úgysem fog rendesen szopizni, ugyanott vagy.
Bárcsak az enyém is átaludná. 2 hónapos este 11-kor alszik el, 2-kor és 5-kor kel enni. Irigylem nagyon az ismerõsödet.
Babám 2, 5 hónapos volt, amikor átaludta az éjszakát. Örültem neki, nagyon kényelmes volt. Ma már bánom. Mivel nem szopizta ki éjszaka, reggelre túltelítõdött a cicim, és egyik napról a másikra nem volt elég az egyik mell etetéskor. 3 nap után rángatta, nem gyarapodott. :( Pár napig tápszert is kellett adnom Neki. Most 5 hónapos. Azóta minden éjszaka felkelek fejni, hogy ne kelljen pótolnom. Ha lesz még egy babám, én fel fogom kelteni éjszaka 1x szopizni.
Kedves utolsók! Az orvosi szaknyelvben a "retardált" a fejlõdésben lemaradt, kis súlyú csecsemõket jelenti. Az, hogy ti csak akkor halljátok ezt a szót, amikor rátok mondják, nem jelenti, hogy a "hülye" az egyetlen jelentése. Apuka jogosan mondhatta, ha a csecsemõje kisebb az átlagnál.
A kérdező hozzászólása: hát igen, és ezzel elmondtatok mindent a pasiról (de a csajról is, hogy ilyen emberhez ment feleségül és akart gyereket...) Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Igazából az ismerõsünk férje aggódik, hogy esetleg retardált a gyerek, amiért tíz órát alszik éjszaka és nem kíván enni. Amúgy minden szopizás után úgy alszik, mint akit agyonütöttek, kis lustaság. De hát még pici, gondolom nagyobb az alvásigénye ilyenkor még...
Az én lányom 2 hetesen átaludta az éjszakát. Egyszer keltettük fel az elsõ ilyen éjszaka után gyerekorvos tanácsára, nehogy kiszáradjon, stb.. Na, azt az ordítást, üvöltést, sírást még az ellenségeimnek sem kívánom! 1 óra volt, mire megnyugtattuk a lányunkat. Enni sem akart.. csak annyit, hogy hagyjuk békén, hogy aludni tudjon. Mai napig így van, jó alvó szerencsére. 15, 5 hónapos. Éjszakai alvásán kívül 1× alszik, akkor is 1-tõl 3-ig. Elején én is féltem, hogy mi lesz?! Egy szabályt tartottam be a napközbeni alvásaira: 4, 5 órás alvás után felkeltettem. Sosem várta ki, hogy ez az idõ leteljen. 4 óra alvás után mindig felkelt.
A kérdező hozzászólása: Hidd el, nem orvosi értelemben használta a szót...

3 hónapos babám iszonyatosan nyűglődve alszik el szinte mindig.1 hete az éjszakát már átalussza, de az elalvás nehezen megy neki. Mitől lehet ez?

Napközben is alig alszik már, de ha mégis, akkor is nehezen megy az elalvás. Szopizza az ujját és dörzsöli, szinte marja az arcát. Ezt kb. 1 hónapja csinálja.

Legjobb válasz: Kicsit bõvebben? Végül hogy szokott elaludni? Nem fáj a hasa? Vagy valami más? Nem kényelmetlen neki?

Kicsit bõvebben? Végül hogy szokott elaludni? Nem fáj a hasa? Vagy valami más? Nem kényelmetlen neki?
Lehet hogy kezdõdik as fogzás.
A kérdező hozzászólása: Nyöszörög, nyûglõdik, nyáladzik nagyon napok óta. Tömködi a szájába a kis kezét és szopizza az ujját. Cuki pofa egyébként, mert ha hanyatt fekszik felemeli, kinyújtja a két kis kezét és tartja a levegõben, ökölben. Nem a hasa fáj, mert hasfájós volt és tudom, hogy milyen amikor fáj neki a pocak. Gondoltam én is a fogzásra. Mozoghatnak a fogcsírák? De már 3 hónaposan?
Nekem a védõnõ azt mondta hogx már hónapokkal a fog kibújása elõtt duzzadozhatnak a fogcsírák, ami fáj a babának, emellett a nyáladzás is erre utal. Kenegesd neki dentinoxxal az ínyét, illetve ha nagyon rosszul van, egy adag nurofen északára segít a fájdalomcsillapításban és nyugtatja is, hogy el tudjon aludni.
Ja és, elfelejtettem írni hogy igen, már három hónaposan is, sõt az én gyerekemnek már két és fél hónapos kora óta vacakolunk az ínyével, ugyanez megy, nyáladzik, az öklét rágja, nem tud elaludni, nekünk a dentinox vált be, de ha rákeresel a fogzásos kérdésekre is, ott több módszert is leírtak a többiek. Kitartás:) )))
Elsõ vagyok. Akkor a foga a ludas. Igen, már 3 hónaposan is jöhetnek. Sõt, ismerek olyan babát is, akinek volt foga, mikor megszületett. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Másnak is megviseli a babáját a front? Az én pindurkám nagyon nehezen viseli. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!