Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja együtt (185 db)

Pár hónapja elhagyott életem szerelme és még mindig hiányzik. Most egy másik lánnyal járok, már 3 hónapja együtt vagyunk és nem vagyok szerelmes. Előtte volt még barátnőm de abba se voltam szerelmes. Nem tudom elfelejteni azt a lányt. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Miért kezdesz egyáltalán bármilyen kapcsolatba, mig magadban az ex nincs lezongorázva? Csak tönkreteszed ezeket az embereket, és azokat is tönkrefogod tenni akik ezutén jönnek még. Tessék rendbe rakni magad lelkileg vagy beszélj az exel...de igy nem jó senkinek.Neked sem, de az ujdonsült barátnõidnek sem.

Miért kezdesz egyáltalán bármilyen kapcsolatba, mig magadban az ex nincs lezongorázva? Csak tönkreteszed ezeket az embereket, és azokat is tönkrefogod tenni akik ezutén jönnek még. Tessék rendbe rakni magad lelkileg vagy beszélj az exel...de igy nem jó senkinek.Neked sem, de az ujdonsült barátnõidnek sem.
Dávid, te vagy az? :D
Megérdemled, hogy szenvedj. Szerinted tisztességes dolog hülyíteni más lányokat úgy, hogy te még mindig az exedet szereted? Az mindegy, hogy nekik ez hogy esne, ah tudnák, hogy csak kihasználod õket? Tedd rendbe magadat, és addig hagyd a lányokat, amíg nem vagy túl az exeden, mert hidd el: a sors visszaadja neked kamatostul azt, ha így elbánsz másokkal...
Szerintem felejtsd el hogy hülyíted bármelyik lányt is.. ha szereted csak akkor legyél vele.. Am ismerõsnek tûnsz.. mi a monogrammod?:D
A kérdező hozzászólása: C.F.
Nos teljesen együttérzek veled. Bizony ez az élet iskolája, amikor olyat szeretünk akit nem kaphatunk meg. Akik pedig minket szeretnek, azok pedig minket nem kaphatnak meg. Ebbõl az egész folyamatból , majd az a páros kerül ki gyõztesen (vagyis együtt maradva), akik képesek lesznek megtalálni az arany középutat, és kevésbé szeretve egymást , de mégis tartósan együtt maradnak. Legrosszabb az egészben , hogy a sérelmek megmaradnak. Ha újra összejössz az ex-el (talán) ezt le kell nyelni mindkettõtöknek, mert különben újra szétmentek.
Akkor tuti nem az akire gondoltam.. de tényleg ne játssz a csajjal.. :(
Csak ez a véleményem róla : http://www.youtube.com/watch?v=Blkx0K_GQZ8

A páromal már 3 hónapja együtt vagyunk, és eddig csak olyan kis apró nézet eltérések voltak. És kicsit hiányzik ugy mond egy "nagyobb" veszekedés. Normális ez?

Nagyon szeretjük egymást, és eltudjuk képzelni egymász életünk végéig, meg minden. Csak ugy mond már sok gondom van, és amikor ? is rátesz legszivesseben ugy veszekednék vele, de mindig a vége jó, pár sort a "kis veszekedés" és ez idegíst. Köszi el?re is a válaszokat:)

Legjobb válasz: :D irigylem a gondjaitokat:P :) én 7 hónapja vagyok a barátommal, és állandóan marjuk egymást valami kis hülyeségen, egyszer volt az h nagyobb dolgon vesztünk össze, a kibékülés édes, de azért jobb veszekedések nélkül...habár a nézeteltérések úgy kerülnek megoldásra...nem gond, ha nem szoktatok veszekedni, az azt jelenti h jól egyeztek:)

:D irigylem a gondjaitokat:P :) én 7 hónapja vagyok a barátommal, és állandóan marjuk egymást valami kis hülyeségen, egyszer volt az h nagyobb dolgon vesztünk össze, a kibékülés édes, de azért jobb veszekedések nélkül...habár a nézeteltérések úgy kerülnek megoldásra...nem gond, ha nem szoktatok veszekedni, az azt jelenti h jól egyeztek:)
Én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal, és még egyáltalán nem veszekedtünk, pedig én is szeretnék egy jót veszekedni... Már többször is mondtam neki, hogy kicsit hiányzik a veszekedés meg az utána lévõ békülés, de nem került rá alkalom. Jobb is így, örülj neki, hogy ilyenjól megvagytok és minden zökkenõmentes.
Hat csatlakozom...6honapja vagyok a baratommal azota mar 1szer szakitotunk...allandoan veszekedunk...feltekenykedik..es talan az en reszemrol mar a szerelem is elmult..szal csak fel a fejjel jonnek meg a veszekedesek..addig is orulj annak ami meg most van :)
Az elsõ egy évben (!) mi nem , vagy alig veszekedtünk... de msot már hogy együtt élünk, azért gyakoribb. és tényleg úgy a legjobb ha utána nagy kibékülés van. De azért nem szeretek veszekedni...
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat! Hát..., lehet h majd idõvel elsz veszekedés de nekem most kell....XDvagy h nem tom mi van velem:S de kéne most egy kis veszekedés...

Másfél évig külön éltem a gyerekektől. Jelenleg 3 hónapja együtt élünk a gyerekekkel, velem szeretnének élni, de a nagyobbik mindenkire féltékeny, semmi nem jó amit én csinálok, nekem jön, napi 3-4 órát hisztizik, rongál. Mi lenne a jó megoldás?

A gyermek 10 éves, válófélben vagyunk a férjemmel.

Legjobb válasz: Sajnos ha szépítjük,ha nem a másfél év távollét miatt alakult így a kisgyerek viselkedése.Az hogy Önhiba,vagy nem Önhiba,az teljesen lényegtelen! Hiányoztál,hiányzol neki,csak nem tudja hogy hogy álljon hozzád. Valószínûleg erre rátesz egy lapáttal az is,hogy Apuka ellened hangolja! De könyörgöm!Üljetek le,és beszéljétek meg,mert a gyereknek 1 anyja,és 1 apja van,és mindkettõre szüksége van a nevelkedéshez!

Sajnos ha szépítjük, ha nem a másfél év távollét miatt alakult így a kisgyerek viselkedése.Az hogy Önhiba, vagy nem Önhiba, az teljesen lényegtelen! Hiányoztál, hiányzol neki, csak nem tudja hogy hogy álljon hozzád. Valószínûleg erre rátesz egy lapáttal az is, hogy Apuka ellened hangolja! De könyörgöm!Üljetek le, és beszéljétek meg, mert a gyereknek 1 anyja, és 1 apja van, és mindkettõre szüksége van a nevelkedéshez!
Ha valóban veled szeretne élni, akkor nem hisztizne órák hosszat! Nagy törés lehetett neki, hogy másfél évig nem voltál az anyja.
Idõ kell neki, sok az a másfél év, fokozatosan kell szoktatni, kérd apuka segItségét.
A kérdező hozzászólása: Ezt mondták a nevelési tanácsadóban is, és gondoltam én is, hogy nem fog menni egyik napról a másikra.Apuka ott tesz keresztbe, ahol csak akar, és nem segít, inkább még ellenem hangolja a gyereket, és persze én vagyok a hibás, mert nála sosem viselkedett így.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzá szólást, azzal én is tisztában vagyok, hogy nagy törés volt számára, de nem ez volt a kérdés.
Egek! Drága, az is normális, ha valaki rendszeres nemi élet mellett is kicsapja!
kövezzetek meg, de én nem jutottam még túl azon hogy 17 évesen még 3 hónapja sem jár valakivel, és szexuális élete van...
Te nem szoktál? Mert én igen, ha van valakim ha nincs. 22/N
Persze egyáltalán nincs ezzel semmi gond. Csak boldogságot kéne hoznia, és minél ritkábban, néha annál édesebb a szex, mert a fiúknál a kiverés az csak szükségletes ürítés, viszont a szerelmeskedés az egy másikfajta földöntúli élvezet, ami magába foglalja a szükséglet kielégítését is. 18/L.
A kérdező hozzászólása: Köszi kicsit megnyugodtam , sokan vannak ezzel így csak nem mondja el a párjuk vagy nem mindneki?
Nem, semmi gond nincsen ezzel. Amíg nem a szex rovására megy addig a maszturbálás normális párkapcsolaton belül is.
Persze hogy oké. Fõleg akkor oké, ha közben rád gondol.
Teljesen természetes. Ha nem maszturbálna, éjjeli magömlése lenne erotikus álmoktól, és úgy ürítene a szervezete spermát. Ha nem tudtok rendszeresen együtt lenni, teljesen oké.
Ha rád veri nincs probléma
Én is szoktam a barátnõm mellett. Pedig rendszeres a nemi életünk. Barátnõmet ugyanígy "kétségek" gyötrik ez miatt, pedig ez teljesen természetes szerintem.

Az lenne a problémám hogy van egy barátnőm.3 hónapja együtt vagyunk, és sok a veszekedés nagyon. Mind ketten féltsük egymást meg stb. mit tegyek hogy ne legyen sok veszekedés?

Legjobb válasz: A szerelem olyan,mint a fing..ha erõlteted nagy sz*r lesz az egész :) Ami nem megy azt hagyni kell ha ennyi idõ alatt nem csiszolódtatok össze ez után sem valószínû.

A szerelem olyan, mint a fing..ha erõlteted nagy sz*r lesz az egész :) Ami nem megy azt hagyni kell ha ennyi idõ alatt nem csiszolódtatok össze ez után sem valószínû.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezel azt akarod kifejezni hogy szakítsunk mert nem megy?
Hát szerintem ha nem tudjátok ezeket megbeszélni a vita nem vezet sehová. Elsõ körben szerintem üljetek le és higgadtan mondjátok el egymásnak kinek mi a baja. Próbáljatok mindketten kicsit engedni az elvárásokból ha kell és ha ez után is csak a vita megy meggondolandó mûködik-e..

Tudom, hogy hülye kérdés, de a barátommal 3 hónapja együtt vagyunk és még nem mondta úgy ki, hogy szeret, attól még nem lehet gond, ugye?

Legjobb válasz: Hát én megyek, szar0k egyet, és rátok gondolok közben, hogy minden rendben legyen!

Hát én megyek, szar0k egyet, és rátok gondolok közben, hogy minden rendben legyen!
Akkor van gond, ha nem érzed. Vannak emberek, akik nem akarják elcsépelni a szó jelentését, és nem lökik oda neked egy nap 200x puszta megszokásból. Inkább értékeld.
Belehalnál? Nosza, akkor szakíts.
Ilyen távkapcsolatokat sose értettem, hiszen ha két ember szereti egymást akkor együtt van szinte mindennap.Mi van az érzelmekkel a szexualitással így?
Te magad írtad, hogy "belehalnál" abba, ha el kellene hagynod... akkor miért gondolkozol ezen? :)
Az sem mindegy, hogy ekkora a táv.
A kérdező hozzászólása: Igen tényleg szeretem deh nekem olyan emberre van szükségem aki ott van mellettem minden nap és .... és ha találkozunk havi 2x az nekem kevés ..... SZóval nem tudom mit tegyek... :'(
*mekkora
A kérdező hozzászólása: vonattal kb. 2-3 óra :(
az nem táv! én van, hogy 4 órákat utazok a páromhoz de sokszor megoldjuk úgy h egyszerre indulunk busszal, és mindketten egy helyen szállunk le, így csak fél távot kell mennie mindkettõnknek. Ha tényleg szereted akkor megoldod.

3 hónap együtt élés után ilyen problémák?

Sziasztok.Párommal 10 honapja vagyunk egyutt. 3 honapja elek nala. 19 evesek vagyunk. Mikor ossze jottunk minden nap szexeltunk. napi tobbszor! nayon jokat szexeltunk.. Mostansag meg az tortenik hogy 2-3 naponta szexelunk. 3x tortent olyan hogy szex kozben egyszer csak ossze ment a penisze.. nem tudta o sem hogy mi tortent..jelentosen kevesebb a szex. ha szexelunk is 2 perc alatt elmegy.. sokat romlott a szexualis eletunk. mit tehetnek hogy jobb legyen? 10 honap alatt csak nem unhatott ram?! )

Legjobb válasz: Elmúlt a vonzalmad.Lélekben már nincs veled.

Elmúlt a vonzalmad.Lélekben már nincs veled.
Nem szervi probléma ez. Beszélgess el vele, hogy milyen baja van az élet más területein vagy szex terén, hátha megnyílik. Lehet zavarja valami. Az elvonós dolog jó ötlet! Ne kezdeményezz, ne meztelenkedj elõtte, hátha bekapcsol az agya.
Menjetek el orvoshoz. Ha szervi problémát nem találnak nála, tovább küldik majd a pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: Ettõl félek én is hogy ram unt :(.. de esetleg tudnek valamivel javitani a helyzeten? talan ha varnek par napot. semmi szex. meg talan puceran se nagyon mutatkoznek elotte. igy talan kicsit kivanatosabb lesz? szeretem ot..
Vagy rádunt vagy pszichés dolog áll a háttérben. Nekem például, ha meg kell gondolnom, hogy mennyit költhetek, akkor lecsökken a libidóm. Ha tele vagyok pénzzel, akkor az egekbe szökik. Szóval nekem az anyagi helyzetem a libidóm be- kikapcsolója.
Hová fajul a világ.... 19 évesen eszembe nem jutott volna összeköltözni a párommal. Most 26 vagyok másfél éve vagyunk együtt és még mindig nem költözünk össze. Eszement módon elkapkodtátok az összeköltözést.
Vegyél neki viagrát :)
Pszichológiai problémák is állhatnak a libidója csökkenésének hátterében szerintem. Nem feltétlenül a te hibád...
*Lélekben már nincs veled, ha egyáltalán volt valaha veled. Ugyanis ha 3 hónap után ez van, akkor csak egy mezei fellángolásszerûség van/volt, de annak is gyenge.
A kérdező hozzászólása: Rendben. lefogok vele ulni beszelgetni. koszonom a valaszt :)

Van barátnőm és járunk is meg minden 3 honapja együtt vagyunk, de ő még nem szerelmes belém. Milyen módon tudnám azt elérni h ő is ugy érezen irántam mint én ő irántam? ötletek?

az votl a baj amikor összejöttünk a régi pasijával szakitottak és még akkor őt szerette.már nem szereti de még engem nemtudod megszeretni de probál

Legjobb válasz: És akkor mi alapján jöttetek "össze"? Szia, sajnálom a szakításod, de járunk? - Szia, aranyos vagy. Hát jó járjunk" és kész? Sosem tudtam megérteni.

És akkor mi alapján jöttetek "össze"? Szia, sajnálom a szakításod, de járunk? - Szia, aranyos vagy. Hát jó járjunk" és kész? Sosem tudtam megérteni.
egyetertek az elottem szoloval :/ a szerelmet erezni kell, nem lehet kicsikarni. az vag van, vagy nincs...
Hát én csak úgy tudok járni egy sráccal akibe hirtelen beleszeretek. Az egy dolog hogy pár hét vagy pár hónap után amikor a rózsaszín köd eltûnik már nem vagyok szerelmes, de akkor szakítunk is.. Ha az elején nincs a fellángolás akkor az késõbb sem lesz.. Mi értelme a ti kapcsolatotoknak?? nem sok
A kérdező hozzászólása: de ugy van h en szeretem o nem de egyutt vagyunk csak o nem szerelmes meg belem :sss hogyan tudnam elerni h belemszeresen adjatok tippeket kerlek
az a baj hogy erre nincsenek tippek :/ ha nem szerelemmel nez rad az nem valtozik kesobb se
A szerelmet nem lehet sem kierõszakolni, sem tippekkel elérni. Ha õ nem érzi azt hogy szerelmes akkor te akár fejen állva zsonglõrködhetsz a golyóiddal miközben szerelmes dalokat dúdolsz akkor sem fog beléd esni...
A kérdező hozzászólása: szoval ha 3 honap alatt nem szeretett belem akk ezutan sem fog?((((
Töltsetek több idõt együtt, például menjetek el kirándulni stb. Legyél új számára úgy értve tereld el a figyelmét a finom új parfümöddel vagy izmosodjál egy kicsit.Hátha lázba hozza a kockahas, az extrém dolgok. Az ágyban is többet foglalkozz vele.

Lassan 3 hónapja együtt vagyunk a barátommal, és úgy érzem, készen állok nekiadni a szüzességem, viszont nagyon parázok a terhességtől. Azt hallottam, hogy a koton 90%-ban nyújt biztonságot. Mit tudtok erről? Mi a leghatékonyabb fogamzásgátló eszköz?

Gyógyszert semmiképpen sem akarok szedni, ráadásul egy barátn?m azt mondta, azt szül?i engedéllyel lehet csak szedni 18 év alatt. Anyukámmal pedig elég rossz a kapcsolatom, ilyen dogokat csak a barátn?immel/n?véremmel tudok megbeszélni. Viszont azt is hallottam, hogy gumival a fiúknak sokkal rosszabb. Kérlek segítsetek. Negatív lenéz? válaszokat nem kérek. 17/L

Legjobb válasz: A koton tutira véd, ha nem szakad ki. Nekem 7 év alatt nem szakadt ki egy se (lekopogom). Hülyeség, hogy sokkal rosszabb. Ha egy pasi szeret, akkor bizony szeretni fog gumival is. A párom arcán meg nem úgy látom, mintha nem érezne semmit közben... 60%-os: Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Esemény utáni tabi (pl. Escapelle, Rigesoft stb) az HORMON: Méghozzá bazi nagy adag. És arra való, hogy ha kiszakad a gumi, vagy vki cseszett védekezni, akkor legyen még egy mentõöve. Egy ciklusban maximum egyszer alkalmazható a tájékoztató szerint, de igazából max. félévente egyszer. Amire te gondolsz, az a spermicid (Pharmatex). Azt meg nem szex után, hanem ELÕTTE kell használni. És nem megenni, hanem feldugni a hüvelyedbe!!! Ráadásul nem is túl hatásos, ha nem alkalmazol mellette mást, akkor egy év alatt kb. 20% az esély a terhességre.

A koton tutira véd, ha nem szakad ki. Nekem 7 év alatt nem szakadt ki egy se (lekopogom). Hülyeség, hogy sokkal rosszabb. Ha egy pasi szeret, akkor bizony szeretni fog gumival is. A párom arcán meg nem úgy látom, mintha nem érezne semmit közben... 60%-os: Kicsit kevered a szezont a fazonnal. Esemény utáni tabi (pl. Escapelle, Rigesoft stb) az HORMON: Méghozzá bazi nagy adag. És arra való, hogy ha kiszakad a gumi, vagy vki cseszett védekezni, akkor legyen még egy mentõöve. Egy ciklusban maximum egyszer alkalmazható a tájékoztató szerint, de igazából max. félévente egyszer. Amire te gondolsz, az a spermicid (Pharmatex). Azt meg nem szex után, hanem ELÕTTE kell használni. És nem megenni, hanem feldugni a hüvelyedbe!!! Ráadásul nem is túl hatásos, ha nem alkalmazol mellette mást, akkor egy év alatt kb. 20% az esély a terhességre.
A gumi 98%-os védettséget nyújt. Ennél jobbat nem tudsz. Ha rendesen használjátok, nem kenitek össze kívülrõl, nem szakad, vagy csúszik le, akkor szinte 100%. Nem rosszabb gumival. Az csak tudat. 20 éve óvszerrel védekezek tartós kapcsolatban is - nem értek egyet a hormontartalmú vegyszerekkel -, számomra a tudaton kívül nincs különbség érzetre.
A fogamzásgátlót nem lehet csak úgy felíratni, elõtte nõgyógyászati vizsgálatra kell menned, hogy meg tudja mondani az orvos, milyen hormontartalmú gyógyszerre van szükséged. Jól hallottad, tényleg nem szeretik a fiúk a gumit, az én párom sem szereti, mert azt mondja, abban nem érez semmit. Én 2 éve szedek fogamzásgátlót, és idén fogom abba hagyni. Ha csak egyet tehetsz, NE szedj fogamzásgátló tablettát. Annyi hormon van bennük, hogy teljesen tönkre teszik a szervezetedet. Ezen kívül rengeteg mellékhatása is van. Nálam folyamatos fejfájás és sajnos libidó csökkenés. A tanácsom a következõ. Vegyél esemény utáni tablettát. én is arra szeretnék lassan átállni, mégpedig a pharmatexre. Nem tartalmaz hormonokat, és biztonságos is! Remélem tudtam segíteni! Puszi! :) L/21
A fogamzásgátlót bárkinek odaadják patikában. Ha félsz hogy kilyukad a koton, húzass fel 2-t, vagy jó minõséggel dolgozzatok. Amúgy sajnos alig van különbség a gumis meg a guminélküli között. Csak a tudat...
a 2gumi állítólag nem jó a nagyobb súrlódás miatt könnyebben szakad szerintem ha figyelsz arra hogy milyen óvszert használtok nem lesz baj
Ma már vannak olyan fogamzásgátló tabletták, amik nem tartalmaznak annyi hormont. Én azt ajánlom, hogy ne hallgass arra, aki azt írta, hogy esemény utáni tablettát használj, mert ha sokszor használod, az egyáltalán nem tesz jót. Ezek nem rendszeres szedésre vannak, akkor jó ha vészhelyzet van. Jó minõségû óvszert kell venni, és ha biztos nyugalmat akarsz, akkor szedj gyógyszert is, viszont annak kell pár hét, hogy védelmet nyújtson. Vagy ha már nem akarsz hónapokat várni: http://www.pharmatex.hu/pharmatex_termekek.php
Miért is kellett lepontozni?
neki adni..... Szerintem k-ra problémás felfogás amikor a csaj azt gondolja hogy ez egy jutalom osztás ahol õ adja a szüzességet mint díjat. Az óvszer a kiszakadás miatt lehet csak 90% amúgy még mindig az a legbiztosabb.
A kérdező hozzászólása: nem érdekel a véleményed, én komoly dolognak érzem a szüzességem elvesztését, és nem dobom oda fûnek-fának..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!