Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja barátom van, de (17 db)

3 hónapja új barátom van, de nem tudok elélvezni amikor együtt vagyunk. Csak ő tud eljutni. Ez miért lehet?

amikor a vègère jutok, ugy èerzem sikerult, de mègsem.

Legjobb válasz: Van aki hosszú évekig együtt van a párjával úgy, hogy nincs vagy nem mindig van orgazmusa! Te 3 hónap után mit vársz? Már bocs, de elég butácskának tûnsz!Miért kéne együtt elélveznetek, hogy baba legyen! Szerintem addig ne vállaj babát, amíg ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában!!!!

Van aki hosszú évekig együtt van a párjával úgy, hogy nincs vagy nem mindig van orgazmusa! Te 3 hónap után mit vársz? Már bocs, de elég butácskának tûnsz!Miért kéne együtt elélveznetek, hogy baba legyen! Szerintem addig ne vállaj babát, amíg ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában!!!!
Ha babát vállalsz, akkor már biztos felnõtt vagy.Ha felnõtt vagy, akkor tudnod kéne.Mind1.Nem kell elélvezned.aki az erõszakolást írta annak igaza van.Azok sem élvezik!!!!
én 10 hónapja vagyok együtt barátommal. Élvezem a szexet, de még soha nem jutottam el a csúcsra. Nagyon szeretjük egymást, figyelmes is. Persze szereném már tudni, hogy milyen is amikor igazán jó, de nem vagyok kétségbeesve. 21 éves vagyok, õ az elsõ komoly kapcsolatom. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy a nõknem nem olyan egyszerû eljutni a csúcsra. Ezért nem is aggódom. Minél jobban akarja az ember, annál kevésbé fog összejönni szerintem. Én is görcsösen ragaszkodtam hozzá eleinte, hogy miért nincs orgazmusom, de mióta nem rágódok rajta sokkal jobb az együttlét. Igaz még azóta sem éltem át, de ettõl függetlenül harmonikus a kapcsolatom. Ja és az igazság az, hogy nem kell a babához a nõnek is a csúcsra jutnia. Persze bizti sokkal jobb, de nem feltétel a nõi orgazmus ahhoz, hogy babátok lehessen.
bocs vki nem kap ilyen felvilágosítást!!:@ de télleg elöbb meg kellett volna gondolnod a kérdést az ami belõled jön az csak azért van h jobban csússzon ami belõle az azért h legyen baba szted amikor megerõszakolnak vkit és terhes lett akk élvezte???? hát nem hiszem lényeg h neked nem kell elélvezned de ha nem tudsz elélvezni akk nem jó vele a szex akk miért akarsz tõle gyereket? ráadásul 3 hónapra:/ mindegy amit akartál azt megtudtál sok szerencsét a babához:D
Neked ahhoz nem kell elélvezned, elég ha pasi megteszi! De basszus, ez most komoly, hogy valaki ennyire ne lenne tisztában az ilyenekkel???
A baba pontosan tudja, hogy volt-e az anyjának és az apjának is orgazmusa. Ez a legideálisabb a késõbbi fejlõdésére és a felnõttkorára. Na meg, hogy szerelem legyen. Ha nincs orgazmusod, ott valami nem stimmel, én elõbb ezt oldanám meg, és utána a baba...
8 éve vagyunk egyutt a Férjemel, abbol 3 mint férj és feleség.Elsok voltunk egymásnak a szex terén.Nálam sincs mindig orgazmus, mégis élvezek minden egyutlétet.Ja, és van egy 2 éves kisfiunk.

Mit akar tőlem? Én 26 éves lány, párom 28 fiú! Közel 3 hónapja találkozgatok a barátommal, de még mindig nem tudom mit akar. Ha vele vagyok kedves hozzám, kapok tőle szeretetet, simogat, de utána van, hogy pár napig (max.3) nem is hallok felőle.

Neki rég volt kapcsolata komoly és csalódott is anno. Nem értem ezt a kettősséget? Szóvá tettem neki, de a válasza az, hogy azért mert nem ír, gondol rám és ha együtt vagyunk jól érzi magát velem és számára ez a legfontosabb. Állítása szerint rég érezte jól magát így lánnyal, mint velem! Most akkor mire véljem ezt az egészet? Fél a egy kapcsolattól a csalódás miatt? (még csak most feküdtem le vele)

Legjobb válasz: azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18

azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18
Szerintem te többet vársz ettõl a dologtól, mint amit õ nyújtani tud neked. Ezzel tisztában is vagy....
szerintem a következõk lehetnek: - nem akar még kötöttséget, kell neki a maga saját nyugodt világa idõnként - nem akar megállapodni mert még bulizni akar élni - vagy van másik lány is a képben amit jól eltitkol, szép szavakkal kecsegtet téged, Attól függetlenül, h lenne neki másik lány attól még nagyon is szerethet téged , ezt komolyan mondom, attól még nagyon fontos lehetsz neki, és ha keresnéd õt akkor tuti elérhetõ lenne. Tényleg! Te nem szoktad õt keresni? 27/f
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem az lehet a probléma, hogy nem akar kötöttséget, de olyan gyorsan én sem szeretnék belemélyülni a dolgokba. Nem akarom elsietni. Jó ez így nekem, annyi hiányzik csak, hogy azokon a napokon amikor nem találkozunk dobjon egy üzit mondjuk.ennyi...Nem igazán keresem, mert ha én kezdeményezek reagál persze, de nem akarom erõltetni a dolgot, ezért kivárom míg õ keres. Szerintem másik nõ nincs a dologban. Errõl beszéltünk és állítása szerint nem tudna megbántani.
hát elárulom h ezaz egyik legnagyobb hülyeség amit a nõk gondolnak, HOGY "nem keresem mert nem akarok ráakaszkodni, meg erõltetni a dolgot és megvárom amíg õ keres" Ez abban az esetben még okés, ha 1-2 napja ismeritek egymást! De ez már nem egy napja tart, és elárulom h egy pasi nagyon is örül annak h ha egy nõ keresi õt, õ ír neki. Súlyos tévhit az, hogy ezzel a pasira rá lennének akaszkodva.
A kérdező hozzászólása: Pedig az én véleményem valóban ez, de örülök, hogy rosszul gondolom. :)
bizony :)

3 hónapja van barátom, szeretnénk elkezdeni nemi életet is élni. Természetesen egyikünknek sem az első. A kérdésem óvszerrel kapcsolatos lenne. Ezt a védekezési formát választottuk, de tanácstalanok vagyunk. (? )

Melyik azaz óvszer, ami aránylag pénztárca barát, és megbízható is illetve a fiúnak sem nyomja el annyira az érzéseit?! Akik ezzel a védekezési módszerrel szexelnek, milyen gumit használtok. A durex annyira nem pénztárca barát szóval azt annyira nem szeretnénk. Tudtok valami jót ajánlani?:P Még annyi lenne a kikötés hogy ne legyen kellemetlen gumi szaga de nem kell feltétlen ízesített színezett vacak.:)

Legjobb válasz: Nekünk a lifestyles jött be. :D Szerintem sokkal jobb, mint a durex... A barátom is jobban szereti, meg nekem is sokkal jobb, nem annyira zavaró. Javaslom, hogy elsõre vegyetek egy 12-es válogatás pakkot, abban van 4 fajta, próbáljátok ki õket. :D 22/L

Nekünk a lifestyles jött be. :D Szerintem sokkal jobb, mint a durex... A barátom is jobban szereti, meg nekem is sokkal jobb, nem annyira zavaró. Javaslom, hogy elsõre vegyetek egy 12-es válogatás pakkot, abban van 4 fajta, próbáljátok ki õket. :D 22/L
A kérdező hozzászólása: írnál vagy írna valaki nekem többet errõl a "12es pakkról"
Ha ez segít: Itt a linkje, itt meglátod milyenek vannak benne, és a dobozát is, hogy könnyebben felismerd, ha ki szeretnétek próbálni. http://www.lifestyles.hu/products/index.cfm?i=1030 Csak azért javasoltam ezt a kiszerelést, mert több féle van benne, és lehet próbálgatni, hogy melyik hogy tetszik. :) Amikor leálltam a gyógyszerrel 2, 5 év után, kicsit nehéz volt átszokni, sokfélét kipróbáltunk. Nekünk ez a márka jött be a legjobban. Remélem, hogy tudtam segíteni. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)

Egy hónapba egyszer van csak olyan időszak amikor nagyon kívánom a szexet de mivel h nincs barátom masztizni szoktam, de olyankor van h egy nap 3-4szer is. Mért csak akkor kívánom nagyon?

Legjobb válasz: Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P

Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P
Hú ha itt ilyen "kanos" csajok vannak, akkor asszem ideköltözöm, akárhol is van az az itt... xD
Azért, mer akkor van a ciklusod azon idõszaka, mikor termékeny vagy, vis ovuzol, s ekkor 'kívánósabb' leszel. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/5822/a-noi-ciklus..
1 hónapban egyszer? 1-2 hetente? te jó ég... nekem minden nap szükségem van rá :)
akkor váltassz... ennyi. 17f
ha az elsõt igazán szereted akkor nem szerettél volna bele a másodikba.
akkor ideje váltani ketteskére.
Nem aggódnál ilyeneken, ha tényleg szeretnéd a mostani pasidat. Most nem tudom, hogy értsem... Vagy kétségbe vagy esve, hogy kiszerettél a pasidból, vaagy odáig vagy, amiért beleszerettél a másodikba és most mi mondjuk meg neked, hogy hogyan rázd le a mostanit (persze miután összejöttél az utóbbival). Huh. Ebbe most belezavarodtam. :D Nem kéne aggódnod. Ha beleszeretsz, hát beleszeretsz. Jöjj össze vele, és finoman szakíts a mostanival. Említsd meg neki, hogy attól még lehettek barátok, amitõl õ örökre meg fog utálni, de mást nagyon nem tehetsz. Talán ki tudnád valamivel engeszetli... Szervezz neki randikat pl.

3 hónapja járunk szeptember 5. -én wan a barátom szülinapja de nem tudom mit vegyek neki. :S van vmi ötleteteek?

Legjobb válasz: Fejezd de a "W" használatát. Nekem ez lenne a legnagyobb ajándék.

Fejezd de a "W" használatát. Nekem ez lenne a legnagyobb ajándék.
A kérdező hozzászólása: jolWagytok már azzal a W beûWel. bekaphatjátok.:D
Szerintem lepjétek meg egymást =) Én egy magyar szótárra gondoltam, és milyen romantikus ahogy odaértek a w/v betûkhöz.. és te meglepetten mondod hogy jééé....a wan-t tényleg sima v vel kell írni ;) próbáljátok ki:P
semmit, nekem szept. 6-án lesz, inkább nekem vegyél vmit xD
Jajj azt a House részt én is láttam, behalok néha rajta :DDDD
szerintem a legnagyobb ajándék amit adhatsz az a viszont nem látás öröme:D by House :D
A kérdező hozzászólása: karórája már waan...
Szerintem vegyél neki bérletet Magyar Nyelvtan órákra, és kérd meg hogy had járj be te, vagy hogy menjetek együtt.
az agyam eldobom a kapitalista gondolkodásodtól...:D
Én karórát vennék neki, épp most tárgyaltuk ki pár lánnyal, hogy mennyire szexi egy férfin a karóra :D
Elsõnél ment a zöld kéz!:D
1. intel core i7 processzor 2. bugatti veyron 3. csoki 4. karkötõ 5. karóra 6. befizeted egy tetoválásra 7.stb.stb....
Én egyszer azzal leptem meg a barátnõmet, hogy nem vettem neki semmit, és ugy tettem mintha elfelejtettem volna a szülinapját. Egy darabig vigasztalnom kelett mire "magház engedett" (gyengébbek kedvéért szexeltünk) 18/f (amugy már harmadszo írok:D)

3 hónapja vagyok együtt a a barátommal, nagyon szeretem őt és minden rendben van, szeretnék vele együtt lenni, de nekem ez lesz az első. Mi lesz, ha valamit elrontok vagy nem lesz jó? Emiatt minden megváltozik majd?

Legjobb válasz: hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj

hát az elsõ nem arrol szol hugy hu de jó+ de élvezem :) nem megilyeszteni akarlak. nem hiszem h minden megváltozna ha szeret akkor nem fog otthagyni v máshogynézni rád és nem féj
Szia!Megértem aggodalmadat!Nyugi!Én összejöttem a pasimmal, 8 hónap után szeretkeztünk elõször, egymásnak elsõk voltunk, s mai napig együtt vagyunk, 2, 5 éve.Az elsõ is szuper, de késõbb még jobb, mert kiismeritek egymás testét, ujdonságokat próbáltok ki...stb. Én is ideges voltam, de minden jól alakult.Ha már ott tartasz akkor csak úgy rohannak egymás után a dolgok, s tök szuper!:) 18éves voltam mikor elveszítettem a szüzességemet
folyt:szóval 18 évesen veszítettem el.Most 21 vagyok, párom meg 24éves.Mindkettõnknek szupi volt az elsõ is, s még mai napig is az!Szóval nyugi!Ha szeret akkor 1 kis baki miatt nem fog elhagyni.megpróbáljátok legközelebb.Beszélgessetek el hogy ki miként szeretné...Sok sikert!Üdv
Nem egy színházi elõadásra készülsz! Itt nem lehet hibázni! Mond meg neki, ha még nem tudja, hogy te még szûz vagy! Biztos nem egy pornószínészi teljesítményt vár tõled! Jobban odafigyel majd rád és akkor nem kell paráznod!
nem ronthatsz el semmit és nem változik meg semmi, hacsak nem lesz emiatt szorosabb a kapcsolatotok, a lényeg hogy beszéljétek meg, akkor figyelmes lesz és vigyázni fog rád, nehogy rossz legyen neked, használjatok síkosítót mert az megkönnyíti a behatolást és persze védekezzetek!
Amíg bármilyen jellegü kétség van benned szüzességed elvesztése miatt, addig ne tedd meg. Csak akkor vágj bele, ha feltétlen hiszel abban, hogy itt az ideje, alkalma. BAjt nem tudsz okozni, ettõl ne félj. Mindenkinek el kell kezdenie valahol!!! Ha igazán szeret a párod, nem fog elhagyni, bármi is lesz. Ha meg elhagy, akkor te többet érdemelsz annál, és örülj neki, hogy elõbb, mint késõbb lett vége. Beszélgessetek sokat, beszéljétek meg ki mit szeretne, hogyan és meglátod, nem lesz baj!!
Nem hiszem hogy bármi is megváltozna kivéve ha csak kiakar használni. De egyébként nem hiszem hogy meg kellene változnia . Ha szeret, akkor akkor is fog szeretni ha valamit elrontasz. Emiatt nem haragudhat meg ha tényleg szeret. De egyébként szerintem nem lehet a szexben semmit elrontani, ha összhangban vagytok egymással akkor nem lesz semmi gond. Csak figyeljetek egymásra és élvezzétek amit csináltok.Ne legyél ideges nem tudod elrontani. Maximum megbeszéled vele hogy mi jó neki és mi nem.
ha szereted es o is szeret, persze, hogy minden megvaltozik: sokkal szorosabb lesz a kotelek koztetek (tapasztalat)
Én amondó vagyok, hogy HELYESÍRÁS->SMÁROLÁS->KEFÉLÉS. Szóval igen, korai.
Hát szexelni meg pettingelni nem kell, a csók bõven elég..
nem korai.... en ismerek olyan lányt aki ilyen idõsen minimum 5ön túl volt ( mondjuk egyik se volt komoly szoval.. ) . nem korai . ha szeretitek egymást akkor semmi gond nincs es a ti kettotok kapcsolataba ne szoljon bele senki . inkább 1 korai de tartós kapcsolat mint 100 késõbbi de egyéjszakas kaland
Korai.
Ha nem élvezed igazán, vagy nem érzed a jelentõségét, csak azért csinálod, mert "miért ne", akkor korai.
Egyáltalán nem korai. A bácsit meg szard le ;-)
"ha szeretitek egymást akkor semmi gond nincs es a ti kettotok kapcsolataba ne szoljon bele senki ." Mert egy 14 éves marha sokat tud a szerelemrõl... Muhaha! A kis taknyos még írni sem tud!
és a barátod hány éves? :D

Van 1fiu aki 3 honapja tetszik (egyik legjobb baratom. ) de tegnap egyutt voltunk bulizni es kao voltam ugyh o vigyazott ram (? )

Tortent par dolog ami miatt rossz kedvem volt es o vigasztalt es lelkiztunk. A tali vege fele lekaptuk egymast es eleg sokat csokoloztunk. Olyan szep es jo volt minden:( De felek h nem lesz folytatasa mert a tali vege fele o is reszeg volt. Alig emekszik valamire es bunko feszen. Mit tegyek? Most kezd bennem tudatosulni h szerelmes vagyok.:(

Legjobb válasz: nem szerelmes vagy csak idióta :) mér kell neked bunkó? azér lelkizett csak hogy letudjon smárolni

nem szerelmes vagy csak idióta :) mér kell neked bunkó? azér lelkizett csak hogy letudjon smárolni

Ha a barátom mindig csak otthon akar találkozni velem, vagy nálla de nyilvánosság elött nem az miért van? 3 honapja vagyunk együt és alig mutatkoztunk

Legjobb válasz: én is jobban szeretek magánszférába rosszalkodni, most minek akarsz "mutatkozni"? :) jobban szereti a négy falat, ezvan :D

én is jobban szeretek magánszférába rosszalkodni, most minek akarsz "mutatkozni"? :) jobban szereti a négy falat, ezvan :D
Nagy bukszába jó pakolni de szégyen vele mutatkozni.
Nagy az esélye, hogy nõs.
3 hónap az nagyon friss. téged akar megismerni nem pedig mások elõtt villogni. barátommal is hónapja vagyunk együtt, hova sietnénk(?) az más kérdés hogy pár nap alatt jól össze szoktunk.
Veled akar lenni kettesben, vagy le van égve.
A férjemmel anno 1 hónapja voltunk együtt, amikor már az egész haveri köre, és a családja szûkebb része ismert engem. Mindketten suliba jártunk, szóval a pénz nem lehet kifogás. Szégyell felvállalni mások elõtt! Erre nincs más magyarázat. 27/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!