Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja barátom van, (37 db)

A barátnõmmel 3 hónapja szakítottunk, van még esély re hogy újra együtt legyünk?

Ez idõ alatt nem sokat beszéltünk egymással, és ha beszéltünk akkor egy kis idõ után egybõl rossz lett a hangulat, és én még nagyon szeretem õt, és már egyszerûen nem tudom hogyan lehetne helyrehozni a kapcsolatot, ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Már én járok vele, szóval nincs esélyed

Már én járok vele, szóval nincs esélyed
ne tegyél semmit mert nincs esély rá!
Miért szakítottatok?
Beszeljetek személyesen
A kérdező hozzászólása: Mert rossz napom volt, és megbeszéltük hogy együtt leszünk pár napig, és elrontottam egy kicsit.

3 hónapja új barátom van, de nem tudok elélvezni amikor együtt vagyunk. Csak ő tud eljutni. Ez miért lehet?

amikor a vègère jutok, ugy èerzem sikerult, de mègsem.

Legjobb válasz: Van aki hosszú évekig együtt van a párjával úgy, hogy nincs vagy nem mindig van orgazmusa! Te 3 hónap után mit vársz? Már bocs, de elég butácskának tûnsz!Miért kéne együtt elélveznetek, hogy baba legyen! Szerintem addig ne vállaj babát, amíg ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában!!!!

Van aki hosszú évekig együtt van a párjával úgy, hogy nincs vagy nem mindig van orgazmusa! Te 3 hónap után mit vársz? Már bocs, de elég butácskának tûnsz!Miért kéne együtt elélveznetek, hogy baba legyen! Szerintem addig ne vállaj babát, amíg ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában!!!!
Ha babát vállalsz, akkor már biztos felnõtt vagy.Ha felnõtt vagy, akkor tudnod kéne.Mind1.Nem kell elélvezned.aki az erõszakolást írta annak igaza van.Azok sem élvezik!!!!
én 10 hónapja vagyok együtt barátommal. Élvezem a szexet, de még soha nem jutottam el a csúcsra. Nagyon szeretjük egymást, figyelmes is. Persze szereném már tudni, hogy milyen is amikor igazán jó, de nem vagyok kétségbeesve. 21 éves vagyok, õ az elsõ komoly kapcsolatom. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy a nõknem nem olyan egyszerû eljutni a csúcsra. Ezért nem is aggódom. Minél jobban akarja az ember, annál kevésbé fog összejönni szerintem. Én is görcsösen ragaszkodtam hozzá eleinte, hogy miért nincs orgazmusom, de mióta nem rágódok rajta sokkal jobb az együttlét. Igaz még azóta sem éltem át, de ettõl függetlenül harmonikus a kapcsolatom. Ja és az igazság az, hogy nem kell a babához a nõnek is a csúcsra jutnia. Persze bizti sokkal jobb, de nem feltétel a nõi orgazmus ahhoz, hogy babátok lehessen.
bocs vki nem kap ilyen felvilágosítást!!:@ de télleg elöbb meg kellett volna gondolnod a kérdést az ami belõled jön az csak azért van h jobban csússzon ami belõle az azért h legyen baba szted amikor megerõszakolnak vkit és terhes lett akk élvezte???? hát nem hiszem lényeg h neked nem kell elélvezned de ha nem tudsz elélvezni akk nem jó vele a szex akk miért akarsz tõle gyereket? ráadásul 3 hónapra:/ mindegy amit akartál azt megtudtál sok szerencsét a babához:D
Neked ahhoz nem kell elélvezned, elég ha pasi megteszi! De basszus, ez most komoly, hogy valaki ennyire ne lenne tisztában az ilyenekkel???
A baba pontosan tudja, hogy volt-e az anyjának és az apjának is orgazmusa. Ez a legideálisabb a késõbbi fejlõdésére és a felnõttkorára. Na meg, hogy szerelem legyen. Ha nincs orgazmusod, ott valami nem stimmel, én elõbb ezt oldanám meg, és utána a baba...
8 éve vagyunk egyutt a Férjemel, abbol 3 mint férj és feleség.Elsok voltunk egymásnak a szex terén.Nálam sincs mindig orgazmus, mégis élvezek minden egyutlétet.Ja, és van egy 2 éves kisfiunk.

3 hónapja van barátom, szeretnénk elkezdeni nemi életet is élni. Természetesen egyikünknek sem az első. A kérdésem óvszerrel kapcsolatos lenne. Ezt a védekezési formát választottuk, de tanácstalanok vagyunk. (? )

Melyik azaz óvszer, ami aránylag pénztárca barát, és megbízható is illetve a fiúnak sem nyomja el annyira az érzéseit?! Akik ezzel a védekezési módszerrel szexelnek, milyen gumit használtok. A durex annyira nem pénztárca barát szóval azt annyira nem szeretnénk. Tudtok valami jót ajánlani?:P Még annyi lenne a kikötés hogy ne legyen kellemetlen gumi szaga de nem kell feltétlen ízesített színezett vacak.:)

Legjobb válasz: Nekünk a lifestyles jött be. :D Szerintem sokkal jobb, mint a durex... A barátom is jobban szereti, meg nekem is sokkal jobb, nem annyira zavaró. Javaslom, hogy elsõre vegyetek egy 12-es válogatás pakkot, abban van 4 fajta, próbáljátok ki õket. :D 22/L

Nekünk a lifestyles jött be. :D Szerintem sokkal jobb, mint a durex... A barátom is jobban szereti, meg nekem is sokkal jobb, nem annyira zavaró. Javaslom, hogy elsõre vegyetek egy 12-es válogatás pakkot, abban van 4 fajta, próbáljátok ki õket. :D 22/L
A kérdező hozzászólása: írnál vagy írna valaki nekem többet errõl a "12es pakkról"
Ha ez segít: Itt a linkje, itt meglátod milyenek vannak benne, és a dobozát is, hogy könnyebben felismerd, ha ki szeretnétek próbálni. http://www.lifestyles.hu/products/index.cfm?i=1030 Csak azért javasoltam ezt a kiszerelést, mert több féle van benne, és lehet próbálgatni, hogy melyik hogy tetszik. :) Amikor leálltam a gyógyszerrel 2, 5 év után, kicsit nehéz volt átszokni, sokfélét kipróbáltunk. Nekünk ez a márka jött be a legjobban. Remélem, hogy tudtam segíteni. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!:)

SEGÍTSETEK! 2 hete hogy elvesztettem a szüzességemet a barátommal (3 hónapja vagyunk együtt) és eléggé fájt az elején. Mit csináljak? Velem van baj? A többi lent!

Utána próbálkoztunk de nekem nagyon fájt megint és azt mondta, hogy hagyjuk, mert nem akar nekem fájdalmat okozni. Az elmúlt egy hétben már nem is próbálkozott. Mit csináljak? Velem van baj? Engem nem zavar ha fáj, gondolom úgyis elmúlik, vagy lehet még nem szakadt át a szűzhártyám rendesen.17/L

Legjobb válasz: Egy ideig még fájni is fog, de izgasson fel eléggé a barátod hogy tágulj és enyhülni fog..

Egy ideig még fájni is fog, de izgasson fel eléggé a barátod hogy tágulj és enyhülni fog..
nekem, amikor elvesztettem, még utána 2-3 alkalommal fájt, és azt hiszem az 5. együttlétkor volt már teljesen yoo érzés.
Szerintem szimplán még szûk vagy, ezért fáj, de ha nem dgtok úgy fog is, mert nincs "bejáratódva".
lehet, hogy begyulladt szerintem menj el nõgyógyászhoz, majd felír egy gyulladás csökkentõ krémet/gyógyszert/kúpot stb... Lehet h párodtól kaptad el akinél ugyan nem jelentkeznek a tünetek még is hordozza, bár ha védekeztetek gumival akkor nem õ a ludas. Szerintem csak gyulladás :) Ne izgulj
Nem kell egybõl izélni hogy gyulladás. Mindenkinek fáj elsõ pár alkalommal. Szóval csináljátok még párszor, ha fáj ne hagyjátok abba, mert akkor nem szokod meg, és nem tágulsz.

6 honap utan, ebbol 3 honapja van szex is szegyenlos vagyok a baratom elott. Hogy lehetne lekuzdeni? Ugy ertem, sotetben szexelunk, vilagosban meztelenul meg nem latott, es en sem ot.

Legjobb válasz: ezzel eleinte én is így voltam. XD amúgy próbálkozz úgy hogy lassan; csak a pólód veszed le majd a nadrágod s legyél egy kicsit fehérnemûben. Szerintem ez segíteni fog. De elõször magaddal - a testeddel - kell megbékélned!

ezzel eleinte én is így voltam. XD amúgy próbálkozz úgy hogy lassan; csak a pólód veszed le majd a nadrágod s legyél egy kicsit fehérnemûben. Szerintem ez segíteni fog. De elõször magaddal - a testeddel - kell megbékélned!
Ja
A megoldás egyszerû: fel kell kapcsolni a villanyt ... :-P Én mondjuk utálok sötétben szexelni, nekem kell a látvány is ...

Távkapcsolat vagy szakítás? 3 hónapra jöttem ki Németországba dolgozni. Már az első héten összejöttünk a barátommal.2 hét múlva haza kell mennem, mert be kell fejeznem az iskolát.1 évem van még hátra, utána kiköltözök végleg.

Szeretem ?t, nem akarom itthagyni, de sajnos muszáj. Mi tév? legyek? Távkapcsolat vagy váljuk el úgy, mint két barát? Vagy 1 év távkapcsolat kibírható? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...

Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...
Te meg egy majom és pedig azért, mert nem vagy képes elfogadni azt, hogy én máshogy gondolom mint te. Lehetne itt errõl vitatkozni, szenvedjen mindenki ahogy csak akar, én pedig élvezem, hogy bármikor láthatom a szerelmemet.
Távkapcsolat nem kapcsolat. Akik abban élnek fogalmuk sincs a dolgokról. Az igazi kapcsolatban mindig számíthatsz a párodra, akár naponta is tudtuk találkozni, együtt aludni, közös programokat szervezni.
Most ez nem tudom mennyit segit. Szinten Nemetorszag-Magyarorszag inga, csak nekem meg 4 evem van itt. :S Szerintem 1 ev az semmi, en fel se tettem volna ezt a kerdest, ha igazan szeretem a baratom, mi meg 4 evvel is probalkozunk, egy ev az nem kerdes..De ezt nem sertesnek szantam. Ez attol fugg mennyire eros a kapcsolat, illetve a jellem.
Kedves utolsó válaszoló. Nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal és csak azért, mert õ el megy egyetemre, nem fogunk szakítani, hiszen nagyon szeretjük egymást. Szerintem egy távkapcsolat megerõsíti a kapcsolatot, hiszen próbára teszi a felek bizalmát, kitartását, szerelmét. És, ha te úgy gondolod, hogy távkapcsolat nem kapcsolat, akkor nos azt kell mondjam elég buta vagy.
Köztünk 4-500km volt. Másfél éven át körülbelül 3x találkoztunk, de akkor huzamosabb idõkre, hetekre. Végül nem a távolság miatt lett vége. Szóval szerintem simán megoldható.
Nálunk Pécs Ráckeve távolság van. Õ idén megy egyetemre. Aztán kocsi nálkül elég nehéz és költséges lesz találkozni, de majd megoldjuk. :)
Egy év az semmi. De tényleg, ha szeretitek egymást, az simán kibírható, és gondold el, ez próbaként is szolgálhatna, hogy mennyire erõs a szerelmetek. :) Utána meg diplomával a kezedben nekivághatsz a nagyvilágnak. Amúgy Én 3 éve élek távkapcsolatban Dánia ill. Magyarország és nekünk mûködik. :) :) :)
2. Koszonjuk, igyekszunk. :)
Ha õ az igazi, egy év nem sok idõ. ;) :) Elsõ: Nektek meg kitartás! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbáltuk a távkapcsolatot, és 3 hét múlva költözök ki hozzá. :)

26 évesen 15 éves barátom van.3 hónapja vagyunk együtt napi szinten átjön hozzám. Azt mondogatja folyton, hogy nagyon várja, hogy betöltse a 18-at és összeköltözhessünk. Szerintetek mennyire komoly ez a kapcsolat?

Akkor már senki nem szólhat bele a kapcsolatunkba.

Legjobb válasz: Ne haragudj de ezek alapján amit írtál érettséget tekintve te sem lehetsz több 15-nél... Azt te érzed mennyire komoly a kapcsolat. A barátod még szinte gyerek, nem kell mindent komolyan venni. Lehet te vagy az elsõ szerelme, akkor meg a lila köd miatt akár feleségül is akarhat venni... De egy 26 éves nõ mit akar egy 15-tõl?? Ne haragudj, nem vagyok túl konzervatív, de ez még fordítva is nagy korkülönbség. Vagy én értettem félre a helyzetet?!

Ne haragudj de ezek alapján amit írtál érettséget tekintve te sem lehetsz több 15-nél... Azt te érzed mennyire komoly a kapcsolat. A barátod még szinte gyerek, nem kell mindent komolyan venni. Lehet te vagy az elsõ szerelme, akkor meg a lila köd miatt akár feleségül is akarhat venni... De egy 26 éves nõ mit akar egy 15-tõl?? Ne haragudj, nem vagyok túl konzervatív, de ez még fordítva is nagy korkülönbség. Vagy én értettem félre a helyzetet?!
hát te ismered de még lehet hogy a gyerek és ezért mondja bár nembiztos de bele fognak szólni 18évesn de akor már megteheti hogy leszarja de szüleivel meg kell szerttetned magad és kész
Te beteg vagy, az én párom 8 évvel fiatalabb, de már 21 volt, amikor összejöttünk. Ne tedd tönkre a gyereket!
1745 újra ez 4 éve volt ;) 33n
Gratulálok... Valami atombiztos módszert válasszatok a védekezéshez, nehogy szaporodjatok.. ehh... :/

Mit akar tőlem? Én 26 éves lány, párom 28 fiú! Közel 3 hónapja találkozgatok a barátommal, de még mindig nem tudom mit akar. Ha vele vagyok kedves hozzám, kapok tőle szeretetet, simogat, de utána van, hogy pár napig (max.3) nem is hallok felőle.

Neki rég volt kapcsolata komoly és csalódott is anno. Nem értem ezt a kettősséget? Szóvá tettem neki, de a válasza az, hogy azért mert nem ír, gondol rám és ha együtt vagyunk jól érzi magát velem és számára ez a legfontosabb. Állítása szerint rég érezte jól magát így lánnyal, mint velem! Most akkor mire véljem ezt az egészet? Fél a egy kapcsolattól a csalódás miatt? (még csak most feküdtem le vele)

Legjobb válasz: azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18

azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18
Szerintem te többet vársz ettõl a dologtól, mint amit õ nyújtani tud neked. Ezzel tisztában is vagy....
szerintem a következõk lehetnek: - nem akar még kötöttséget, kell neki a maga saját nyugodt világa idõnként - nem akar megállapodni mert még bulizni akar élni - vagy van másik lány is a képben amit jól eltitkol, szép szavakkal kecsegtet téged, Attól függetlenül, h lenne neki másik lány attól még nagyon is szerethet téged , ezt komolyan mondom, attól még nagyon fontos lehetsz neki, és ha keresnéd õt akkor tuti elérhetõ lenne. Tényleg! Te nem szoktad õt keresni? 27/f
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem az lehet a probléma, hogy nem akar kötöttséget, de olyan gyorsan én sem szeretnék belemélyülni a dolgokba. Nem akarom elsietni. Jó ez így nekem, annyi hiányzik csak, hogy azokon a napokon amikor nem találkozunk dobjon egy üzit mondjuk.ennyi...Nem igazán keresem, mert ha én kezdeményezek reagál persze, de nem akarom erõltetni a dolgot, ezért kivárom míg õ keres. Szerintem másik nõ nincs a dologban. Errõl beszéltünk és állítása szerint nem tudna megbántani.
hát elárulom h ezaz egyik legnagyobb hülyeség amit a nõk gondolnak, HOGY "nem keresem mert nem akarok ráakaszkodni, meg erõltetni a dolgot és megvárom amíg õ keres" Ez abban az esetben még okés, ha 1-2 napja ismeritek egymást! De ez már nem egy napja tart, és elárulom h egy pasi nagyon is örül annak h ha egy nõ keresi õt, õ ír neki. Súlyos tévhit az, hogy ezzel a pasira rá lennének akaszkodva.
A kérdező hozzászólása: Pedig az én véleményem valóban ez, de örülök, hogy rosszul gondolom. :)
bizony :)

Szerelmes vagyok az osztálytársamba (lány) suliközbe mindig csipkedi a belsõ combom, ölelget, puszilgat meg ilyenek és van barátja 3 hónapja aki 23 éves és nem tudom mit csináljak? Most az egyszer tényleg nem tudom mit csináljak?

a lány 16 éves és én is 16 vagyok.

Legjobb válasz: Minek van egy 16 éves lánynak 23 éves pasija??? Szerintem sok van köztük korban is és érettségben is. Csak azt tudod csinálni,hogy kivársz. Kitudakolod mennyire komoly a kapcsolatuk és ha nagy a szerelmük akkor nem szólsz bele. De ha rezeg a léc alattuk,akkor lehet még esélyed.

Minek van egy 16 éves lánynak 23 éves pasija??? Szerintem sok van köztük korban is és érettségben is. Csak azt tudod csinálni, hogy kivársz. Kitudakolod mennyire komoly a kapcsolatuk és ha nagy a szerelmük akkor nem szólsz bele. De ha rezeg a léc alattuk, akkor lehet még esélyed.
Viccesen (de tenyleg viccesen, mondjuk mikor epp csolelget meg puszilgat) jegyezd meg neki, h milyen kar h van pasija, kulonben kikezdenel vele. A reakciojabol sokmindent megtudhatsz.

Egy hónapba egyszer van csak olyan időszak amikor nagyon kívánom a szexet de mivel h nincs barátom masztizni szoktam, de olyankor van h egy nap 3-4szer is. Mért csak akkor kívánom nagyon?

Legjobb válasz: Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P

Gondolom addigra a hormonok felgyûlnek, a feszültség is nõ folyamatosan és így, ilyen módon le is tudod vezetni. De jó neked, hogy csak ilyen ritkán van :) Nekem 1-2 hetente :P
Hú ha itt ilyen "kanos" csajok vannak, akkor asszem ideköltözöm, akárhol is van az az itt... xD
Azért, mer akkor van a ciklusod azon idõszaka, mikor termékeny vagy, vis ovuzol, s ekkor 'kívánósabb' leszel. http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/5822/a-noi-ciklus..
1 hónapban egyszer? 1-2 hetente? te jó ég... nekem minden nap szükségem van rá :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!