Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja barátom (175 db)

6 éve járok a barátommal, szakítottunk 3 hónapja, kiderült h más lánnyal kavart míg szüneteltünk, Nemrég kibékültünk a barátommal, de most h ez kiderült nem tudom mit higgyek/mit tegyek? Hagyjam ott? Hogy gondolja ezt ló nincs szamár is jó?

Nem jöttek össze a lánnyal (gondolom),de tagadja h köze lett volna a lányhoz. És nem a barátomtól tudok a "titkos kapcsolatukról".mivel ? tagadja

Legjobb válasz: De most komolyan, mi az hogy szakítottatok 3 hónapra?? Ha szakítottatok, akkor azzal dug, akivel akar.. Vagy Te ezt úgy képzelted, hogy vonuljon kolostorba, amíg te a 3 hónap alatt kiéled magad? Ha ez zavar minek szakítottatok? Hová fajul ez a világ Istenem...

De most komolyan, mi az hogy szakítottatok 3 hónapra?? Ha szakítottatok, akkor azzal dug, akivel akar.. Vagy Te ezt úgy képzelted, hogy vonuljon kolostorba, amíg te a 3 hónap alatt kiéled magad? Ha ez zavar minek szakítottatok? Hová fajul ez a világ Istenem...
Nincs ilyen, hogy szünet, ezt mégis hogy gondoltad. Szemrehányás olyanért, ami akkor történt, amikor együtt sem vagytok? Szerintem ne fáraszd és szakíts vele, egyszerûbb, ennek így mi értelme van?
Hagyd ott! Jobb lesz neki végre. (Azt sem tudod, hogy mi történt a "szünet" alatt. "Kavart". Mit is jelent az konkréten? De fel vagy háborodva.)
Ha szakítottatok, akkor azt csinál, amit akar, ezt nem vetheted a szemére. Az megint más téma, hogy korán vigasztalódott. Mert még alig szétmentetek, õ egy másik lánnyal kavart és akkor valóban felmerülhet benned, hogy mennyit is értél neki, ha 3 hónapot sem bírt ki más nõ nélkül. De azért egyet ne felejts! A szex nem az érzelmeken múlik. A szex a testi vágyaink kielégítése és nem azzal, akit szeretünk, hanem azzal, akit megkívánunk. És attól, hogy õ egy másik lánnyal volt, még nem jelenti azt, hogy téged elfelejtett, csak lehet így próbált meg elfelejteni vagy csak szexhez volt kedve. Van aki képes rövid idõn belül mással lenni és van aki nem. Õ az elsõre példa. De még egyszer mondom, ettõl az érzései nem biztos, hogy változtak irántad.
A kérdező hozzászólása: Az h "kavart" aztjelenti h találkoztak, sex stb. de nem jártak, miközben "szünteltünk" végig keresett h szeret csak idõre van szüksége, talizgattunk és párhuzamosan talizott a másik lánnyal is ezért vagyok felháborodva.
Ez a szünet dolog akkora marhaság, hogy az hihetetlen. 6 év után meg gondolom örült, hogy végre kapott más nõt is. Ha már szünetre van szükség egy kapcsolatban, az már régen rossz. Én ilyenbe bele se mennék.
Mit gondoltál?Egyébként meg milyen kapcsolat az hogy szünet van?A szünetet úgy értem hogy szabad vagyok!, habár soha nem volt szünetem senkivel, de ha mégis biztos keresnék valakit! 38F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.

Barátom külföldre megy dolgozni 3 hónapot. Hogy éljem túl?

19L

Legjobb válasz: Az én barátnõm Amerikában volt 3 hónapot úgy, hogy még csak nem is netezhetett. Utána viszont új dimenziókat ért el a kapcsolatunk. Kibírni nehéz volt, próbáltam lekötni magam, hogy addig se hiányozzon annyira (nem arra gondolok, hogy megcsaltam). Nehéz általános érvényû tanácsot adni, de gondolj arra, milyen jó lesz újra együtt.

Az én barátnõm Amerikában volt 3 hónapot úgy, hogy még csak nem is netezhetett. Utána viszont új dimenziókat ért el a kapcsolatunk. Kibírni nehéz volt, próbáltam lekötni magam, hogy addig se hiányozzon annyira (nem arra gondolok, hogy megcsaltam). Nehéz általános érvényû tanácsot adni, de gondolj arra, milyen jó lesz újra együtt.
Mi egy évet vagyunk távol egymástól. Én vagyok külföldön. sokat skypeolunk, és fb-n leveleket irogatunk napközben, így munka alatt is elérjük egymást :) És aki meg azt mondja, h szedjél fel mást, az nem normális.. Amúgy szegény srác is.. :)
Addig szedj fel másokat, használd ki a szabadságot. Hidd el, hogy õ is ezt teszi majd.
Vibrátorral.
az én barátom is Németbe ment 3hónapot lett volna ott, de végül (hálistennek) csak 1hónapig volt, de az az 1hónap is maga volt a pokol:/ rettenetesen hiányzott és énis neki mindennap hívott és smst is küldött, de hogy hallottam a hangját a telefonba még rosszabb volt, mert nem érezhettem!:( de én úgy gondolom, ha igazán nagy a szerelem akkor kibírjátok! és egyépként is ez egy egészen új lesz a kapcsolatotokba! utána ha hazajön még jobban fogjátok egymást szeretni és becsülni! :) a barátom mindig azt mondta, hogy ne arra gondoljak, hogy nem vagyok ott vele, hanem hogy az milyen jólesz ha 1hónap után újra látom :) és igaza volt leírhatatlan volt az érzés az "elsõ" csók az ölelése fúúú :) szóval nehéz lesz, de ne aggódj túl fogod élni! a társaság segít egyépként! mert nekem pont auguszusba ment ki és pótmeccsre is kellett mennem szóval nem nagyon járkáltam sehová, hanem otthon tanultam úgyhogy elég szívás volt egyedül magamba a gondolataimmal... de amikor újra suliba jártam ott voltak a többiek valamilyen szinten segített! lekötötte a figyelmem :)
ahelyett hogy kimentél volna te is vele együtt dolgozni!!! amugy megvan az esély arra hogy becsajozik! 24f
nekem 3 éves kapcsim van de hüle az elöttem 2 vel levõ válaszoló hogy visszafogta! annyira szeret hogy itthon marad...öcsém...látom te is csak mérgezed szegénynek az életét...miattad szenvedjen ebben a nyüves országban? 24F
pár értelmes válasz: iratkozz be konditerembe vagy spinning clubba keress uj hobbit vegyél halakat vagy papagályt menj utána amint megerõsödött anyagilag és dolgozz te is
Muszáj volt elmennie? Velem is történt majdnem egy ilyen szitu de annyira szeretett hogy inkább itthon maradt
A chat vagy telefonszexet próbáltátok? Én is azt hittem hülyeség, de mikor kipróbáltuk nagyon jó volt! Utána pár napig olyan, mintha tényleg itt lett volna.
3 és fél év után ez egy jó próbatétel lesz a kapcsolatotoknak. Ha kibírjátok, akkor már biztosak lehettek, hogy jók vagytok egymásnak Nehéz lesz kibírni, temetkezz bele a munkába, tanulásba és el fog telni hamar. Keress fel régi barátokat. Aztán sok boldogságot utána :)
szerintem kérdezd meg anyukádat hogy hogyan bírta ki annakidején mikor apucit behívták katonának! ha már akkor együtt voltak! ha nem akkor biztos van a környezetedben olyan nõ aki túlélte a másfél évet is! mobiltelefon meg internet meg még nem is volt!mindenesetre ha szereted 3 hónap még lehet jót is tesz a kapcsolatnak! NEHÉZ LESZ, DE KITARTÁS!
én 4 hónapja nem találkoztam a barátommal, hát mit ne mondjak igen rossz...legyél sokat a barátnõiddel, próbáld lefoglalni magad valamivel..és így csak az éjszakáid lesznek [email protected]!!!!:S
A kérdező hozzászólása: 3 és fél éve vagyunk együtt
Miért, magával viszi a pacemakered?
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget

3 hónapja a barátommal megszakitásos az együttlétünk azóta minden hónapban megjött rendesen. Lehetek e mégis terhes? Hány hónapos baba látszik a pocin?

Legjobb válasz: Ha minden hónapban rendesen megjött, eltelt már 3 hónap és nem érzel a testeden változást (mellnövekedés, érzékeny, sõt fájó mellek, sötétedõ mellbimbó, eres lábak, mellek, és fõként az alhas keményedõ kis dudorodása) plussz a kellemetlen émelygés és álmatlanság, fáradékonyság,... akkor én azt hiszem, BIZTOSRA veheted, hogy nem vagy terhes. De vegyél tesztet, az kimutatja és akkor nem kell aggódnod tovább. Amúgy teljesen nem egyértelmû a számomra. Akkor most szeretnél vagy nem szeretnél kisbabát?

Ha minden hónapban rendesen megjött, eltelt már 3 hónap és nem érzel a testeden változást (mellnövekedés, érzékeny, sõt fájó mellek, sötétedõ mellbimbó, eres lábak, mellek, és fõként az alhas keményedõ kis dudorodása) plussz a kellemetlen émelygés és álmatlanság, fáradékonyság, ... akkor én azt hiszem, BIZTOSRA veheted, hogy nem vagy terhes. De vegyél tesztet, az kimutatja és akkor nem kell aggódnod tovább. Amúgy teljesen nem egyértelmû a számomra. Akkor most szeretnél vagy nem szeretnél kisbabát?
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon szeretnék még most babucit...nincsenek tüneteim.Csak annyi hogy a hasam furi de lehet hogy csak bebeszélem magamnak...
én csak egyet nemértek. nemtudok megvenni 3 db óvszert 500 ft-ért, vagy mivan? annyi ilyen kérdés van itt, hogy jaj, nem védekeztünk, aztán itt aggódnak h mostakkor terhesleszek??? vegyél óvszert és nemleszel terhes. ésakkor nemkell ezen aggodalmaskodnod. vagy, irass fel tabit. az a legeccerûbb, akkor az óvszert sem kell mindig mindenhova magatokkal vinni de én télleg nemértelek titeket, mértjó ez a megszakításosdi, aztán meg jön a para, h jaj, terhesvagyok...meg netán a baba, aztán vagy abortusz, vagy állami gondozás, vagy hasonlók.

A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt és szerintetek illene neki valamit venni a hónapfordulónkra csak mert eddig nem vett nekem semmi. Szokott rám költeni meeg minden de csak szerintem illene venni legalább 1 kis apróságot?

Legjobb válasz: Szerintem itt nincs olyan, hogy illik. Te vettél neki valamit bármelyik hónapfordulón? Ez nem csak a pasi dolga. Én pl a barátomnak az elsõ 2 hónapban vettem mindig vmi kis szerelmes ajándékot, de nem vártam el, hogy õ is vegyen hónapfordulóra. Hiszen így is kaptam tõle mindig valami apróságot. Utána nem is nagyon foglalkoztunk a hónapfordulókkal. Az egy éves fordulónkra azért megleptük egymást!

Szerintem itt nincs olyan, hogy illik. Te vettél neki valamit bármelyik hónapfordulón? Ez nem csak a pasi dolga. Én pl a barátomnak az elsõ 2 hónapban vettem mindig vmi kis szerelmes ajándékot, de nem vártam el, hogy õ is vegyen hónapfordulóra. Hiszen így is kaptam tõle mindig valami apróságot. Utána nem is nagyon foglalkoztunk a hónapfordulókkal. Az egy éves fordulónkra azért megleptük egymást!
Nem annyira fontos szerintem. Jól megvagytok?
Max. fél évekre vagy évfordulókra
Majd 6hónapra vagy egy évre, a hónapfordulót elég ha megemlítitek vagy írtok egymásnak.
még mit nem.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat! :) igen jól megvagyunk!

Megosztottátok vkivel ha nem sikerült teherbe esnetek pl 3 hónap után? Anyukátokkal vagy barátokkal?

Legjobb válasz: szia mi már 28. honapja probálkozunk, tudja a család, nem minden részletét, de taudják, a barátok is. kezelések vannak meg mütétre megyek. 32 évesek vagunk, más fél évet vártunk a dokival. én azt tanácsolom mindenkinek hogy fél év után menjel el.. miért kérdezted? nem mered elmondani?

szia mi már 28. honapja probálkozunk, tudja a család, nem minden részletét, de taudják, a barátok is. kezelések vannak meg mütétre megyek. 32 évesek vagunk, más fél évet vártunk a dokival. én azt tanácsolom mindenkinek hogy fél év után menjel el.. miért kérdezted? nem mered elmondani?
A kérdező hozzászólása: vmi olyasmi igen
Szia! Én szerencsére nem vagyok ebben a helyzetben, de biztos, hogy nekem szükségem lenne arra, hogy legalább az édesanyámmal és a barátnõimmel megosszam, de szerintem én nem csinálnék belõle titkot. Nem szégyen az, hogy várat magára a gyerkõc. Sosem tudhatod, hogy ki milyen információval lát el, hova tud irányítani. A sógornõm volt ilyen helyzetben, minimális információt osztott meg a családdal, de tudom, hogy az anyósomnak nagyon rosszul esett, hogy mindenrõl csak felületesen tudott. Szerintem sokat jelentett volna, ha pl. elkísérheti a lányát egy-egy vizsgálatra. Pláne úgy, hogy én még egy terhességi UH-ra is meginvitáltam...
Mi 10 honapja probálkozunk, de csak a szüleink tudják.Szerintem nem kell mondogatni senkinek mert akkor csak kérdezgetik.Most is a 10 honapunk alatt ha tudták volna akkor tuti állandoan ezzel faggatnának és ez egyáltalán nem esne jol, fõleg hogy lassan 1 éve már hogy probálkozunk:(mert sajna nem tudni hogy mikor jön össze.De én már az elején sejtettem(megéreztem)hogy nem kell mondanunk senkinek.Én azt tanácsolom hogy majd csak akkor mondjad ha már tuti hogy terhes vagy.A 3 honap meg még kevés, de fél év után már érdemes elmenni dokihoz.Nekem holnap derül ki a hormoneredményem.Bocs a hosszu válaszért.Sok sikert! Szia!
Szia!Tõlünk állandóan kérdezték "na mikor próbálkoztok" tehát mi elmondtuk, így amikorra nem vártam mindenki kérdezte, "na mi van".Nekünk 2.-ra sikerült így ez nem zavart, inkább kedvesnek tûnt, de lehet ha késõbb jött volna össze akkor már zavart volna.Nos ezért nehéz ebbe tanácsot adni.Szerintem csak a legjobb barátnak, vagy a szülõknek, de másnak nem.Ezeknek is csak azért mért én úgy gondolom jó valakinek kiönteni a szíved és az ne a társ legyen, mert õt épp annyira zavarhatja hogy nincs bebe mint téged.meg gondolom õ tud úgy is mindent!
Sajnos nem mindenki olyan szerencses, hogy pillanatok alatt teherbeesik. A b.nomek evek ota probalkoznak es negativ. Pont most beszeltem egy ismerossel akinek a sorgornoje 3 eve probal teherbe esni es most sikerult - gondolom mar nem ez volt reges regen a kozponti gondolata minden szeretkezeskor... Ahogy az elottem iro irta, varj legalabb fel evet - a doki is ezt mondana. Ha azutan nem jonne ossze, akkor spermavizsgalat - mert az olcsobb - es igy tovabb. Egyaltalan nem biztos, hogy te vagy a "hibas". Ne gorcsolj. Mi januarba kezdtuk a babasosdit, marciusban vissza kellett menjek a nogyogyaszhoz rakszuresre...ott mondta a szulesno, aki levette a mintat, hogy na ha babat akarunk akkor ma este durr-bele-bum. Most hetfon mentunk meglatott es ugy nevetett.... Ruhazz be egy peteerest jelzo mikroszkopra (ovulacios mikroszkop)- kifizetheto. Apjuknak ne engedd a fecskegatyat es a meleg furdot!!!!! Barmi bant es tudod, hogy megoszthatod Anyukaddal legjobb baratnoddel, mond el nekik. Megkonnyebbulsz. Latod? En dobbentem, hogy ilyen hamar ment...es szurkolok mindenkinek aki olyan regota szeretne, hogy legyen.
Szia. 3. sikertelen évünk most járunk meddõségibe most fognak mûteni e hónapban anyám régóta tudja hogy babát szeretnénk de nem érdekli , még a mûtét sem azt mondta nekem le szarja minek engedem meg hogy turkáljanak bennem ne szüljek gyereket mert tiszta felesleges , ha meg szülni akarok szenvedjek meg érte õ is szenvedett eleget , mert meg mertem említeni hogy félek a mûtéttõl erre az volt a válasza apám tök rendes õ sokat segít nem hiába váltak el
én önzõbb vagyok annál, minthogy elmeséljem a vetélést, bár utána jólesett, hogy kibeszélhettem magamból. De hál'Istennek sem anyám, sem anyósom nem erõlteti, hogy mindent tudni akarjon. Az jólesett, mikor elvetéltem, hogy a párom mesélte anyósomnak, hogy milyen büszke rám, hogy ilyen jól viseltem az egészet. De én magamtól nem mondom, zavar, ha ilyesmirõl beszélek. Most például szombaton voltam ellenõrzésen nõgyógyásznál, és az pl. zavart, hogy a párom elkotyogta anyósomnak.
Te 3 hónap próbálkozás miatt aggódsz? Én 7 évig nem estem teherbe és világgá kürtöltem a fájdalmamat. Mindenki csak mosolygott és azt mondták majd jön a baba mikor jönni akar. Már nagyon utáltam ezeket a válaszokat. Most a 8. hétben járok és még anyukámnak se mondtam el, meglepetés lesz anyáknapjára neki... Érdekes, úgy örzöm magamnak ezt a nagy titkot, senki sem értette, hogy mit jelent nekem az a 7 év. Nem érzem azt, hogy megosszam velük az örömömet, hiszen akkor sem vettek komolyan. Viszont biztos van valaki a környezetedben aki szívbõl támogat majd. De tényleg igaz: A babaák tudják, hogy mikor akarnak jönni :-)

Anyukámnak elmondatam h leszeretnék feküdni a barátommal, azt kérte h várjunk még 2-3 hónapot, tiszteletbe tartjuk a kérését, de nem engedi hogy együtt aludjak a barátommal de miért?

Meg úgy van megbeszélve h ha ott alszok a barátomnél akkor külön alszunk vagyis anyám így tudja de akkor se engedi meg, miért? Pedig én ?szinte vok vele mindenben.

Legjobb válasz: Mondjuk nem hiszem, hogy azon az egy-két hónapon múlna bármi is. De ha anyukád ezt kéri (és mondjuk ez nem egy óriási nagy kérés), és te vállaltad ezt, akkor már csak ki lehet bírni, nem? Nyilván azért nem engedi az ottalvást sem, mert attól tart, túl nagy lenne a kísértés. Ennyit még csak tudtok várni, ha már megígérted.

Nagyon szép dolog Tõled, Tõletek, nagyon rendes lány vagy hogy anyukáddal megbeszéled. Ha tudnád miket hallok!!! :) Kellemes ilyen kérdést olvasni.
Mondjuk nem hiszem, hogy azon az egy-két hónapon múlna bármi is. De ha anyukád ezt kéri (és mondjuk ez nem egy óriási nagy kérés), és te vállaltad ezt, akkor már csak ki lehet bírni, nem? Nyilván azért nem engedi az ottalvást sem, mert attól tart, túl nagy lenne a kísértés. Ennyit még csak tudtok várni, ha már megígérted.
Szerintem is várd ki. Nem múlik rajta semmi... örülj neki, hogy ilyen jól megértitek egymást. Megvan már, hogyan fogtok védekezni? És ismeritek már egymást kívül-belül? Mert, ha nem, addig még mindkettõt megtehetitek!
Szerintem fél, hogy a túl nagy kísértés miatt(mármint hogy egy házban alszotok) nem tudod betartani az ígértedet. Kibírnád, hogy együtt alszotok, és csak alszotok? Amúgy hány éves vagy, és mióta vagytok együtt?
Utolsónak: Az anyukája csak jót akar, nem kellene ellenkezésre buzdítani... Legyél türelemmel, csak kibírod azt az 1-2 hónapot, és legalább addig is növekszik az izgalom! :)
Szia! Anyukád szerintem is csak jót akar, és nagyon sok múlhat azon a 2-3 hónapon is (fõleg a nem olyan régi a kapcsolatod a barátoddal), ennyi idõ alatt kiderül, hogy kitart e melletted, vár e érted ennyit. Szerintem azért nem szeretné Anyukád, hogy addig is együtt aludjatok, mert így tényleg nagy a kísértés, elhiszem, hogy egyzser-készetr kibírja úgy az ember, hogy nem történik semmi, de aztán elkaphat a hév... Szerintem csak meg akar kímélni, és azt szeretné, hogy megfontoltan cselekedj. Hidd el, hogy akkor élmény igazán az elsõ alkalom, ha felkészültél rá lelkileg és testileg. Halgass rá, jót akar Neked!
Tényleg, fogadd meg Anyukád tanácsait. Õ szeret téged a világon a legjobban, nem akar neked rosszat, és ráadásul sokkal tapasztaltabb, mint te. Nem véletlenül mondja, amit mond. Maradj ilyen tisztességes, mint most, hidd el, hogy nem fogod megbánni :) )!
Bocs az OFF-ért: 19:47-es válaszoló, remélem, majd a gyermekeidtõl visszakapod azt a "tiszteletet", amit te tanúsítassz a szüleid iránt. Az anyukád megszült, óvott mindentõl, etetett, altatott, ruháztatott, iskoláztatott, szeretet téged, hogy beszélhetsz így arról a személyrõl, akirõl a legnagyobb tisztelet hangján kellene szólnod?? Ha viszont szülõk nélkül nevelkedtél, akkor sajnálom, és megértem a keserûségedet, de azért másnak rosszul eshet a megnyilvánulásod. Légyszi, gondolkozz el ezen! Bocs, de nem tudtam megállni szó nélkül.
Nehogy már anyuci mondja meg hogy mikor szexelhetsz.. Csak azért mert még pár évig az õ vérüket szívod nem jelenti hogy pórázra köthet és dirigálhat. Ha hiszel valamiben állj ki érte, ellenezzen téged anyád, vagy bárki más.
A kérdező hozzászólása: Igen kibbírnám..már aludtunk együtt csak azt anyum nem tudja..... am 15 vagyok... azért mondta h várjak 1-2 hónapot h betöltsem a 16-ot....
A kérdező hozzászólása: Már fél éve vagyunk együtt és a barátom nem erõlteti! Csak együtt aludni szeretnénk!
Azt megpróbálhatod, hogy megbeszéled anyukáddal (és a fiúddal), hogy csak most, és istenbizony csomót kötsz a bugyigumidra, stb... :-) Tehát 1-2 alkalmat próbálj vele megbeszélni erre a pár hónapra. És persze tartsd is be, amit ígértél.

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Volt egy hullám völgy leküzdöttük, de most még egy jött. :/ Mi lehet a baj?

Csak már ez nemhullámvölgy..vagy nem tudom,de nem szeretném hogy velem legyen,írjon,beszéljünk stb. Volt hét szünet kb. a. napon azt írtam,hogy hiányzik,de aztán rájöttem,hogy mégsem..Segítsetek :(

Legjobb válasz: keress mást. ha 3 hónap után ezt érzed,semmi keresnivalód mellette.

keress mást. ha 3 hónap után ezt érzed, semmi keresnivalód mellette.
hány éves vagy? nem vagy szerelmes, lehet kapcsolatra sem értél még meg N
hány évesek vagytok? 3 hónap alatt két hullámvölgy... hát, igaza van az elõzõnek, keress mást, fõleg ha ezt érzed te is, hogy nem szeretnéd, hogy veled legyen - úgy mi értelme lenne folytatni?
ha nem szereted akkor kerek perec mond meg neki, hogy sajnálod, de ennyi volt. ne hitegesd, meg tartsd magad mellett, miközben nem akarod.
minél elõbb, annál jobb
Vibrátor am tuti biztos megoldás. Ott nincsenek hegyek völgyek, csak monoton, megbízható rezgés.
A kérdező hozzászólása: De nem tudnám megmondani neki hogy vége.:/ amúgy Én 16 a fiú 18.

16 éves vagyok, a barátom 18.3 hónapja vagyunk együtt, és úgy érzem ő az igazi. Korai lenne ennyi idősen elveszíteni a szüzességemet úgy hogy még csak 3 hónapja járunk?

Legjobb válasz: Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.

Korai. Ha viszont úgy gondolod, hogy tényleg szeret, akkor viszont megérdemli, és sok szerencsét az ágyban.
Elsõ szerintem úgy érti, hogy 18 éves a barátja és 3 hónapja vannak együtt.
ha felmerül benned az h korai, akkor neked az, ha felkészültél rá akkor érezni fogod :) én is 16 voltam amikor elõször szexeltem... 21L
18.3 hónap.. pontosabban kérlek: Óra Perc Másodperc Nanoszekundum Köszönöm Egyébként nem..
Ha tényleg szeret és nem csak azért van veled, hogy elvegye a szüzességedet, akkor nem baj szerintem!!! És ha lehet legyen romantikus mert, ezt csak egyszer fogod átélni!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy normális válaszokat szeretnék. Köszönöm..
A kérdező hozzászólása: Ez az 1. kommentelõnek szól. A többieknek tényleg köszönöm :)
Mindenképp várj, kb. még ennyit. Ha azt is érzed, hogy szeret, az az igazi próbaltétel, ha várnia kell. De ne aggódj, szerintem képes rá. :) legyen önbizalmad!!! Sok sikert!
Normális válaszok? Hmm hát figyelj, ha te ennyi infóból, ismeretlenektõl kérdezed, hogy vajon korai lenne-e.... Ne csináld... Majd lesz egy pont, amikor nem kell kérdezned. Fõleg nem itt.... ez még a mínusz egyedik lépés.

A barátommal most vagyunk együtt lassan 3 hónapja és azt kérte tőlem karácsonyra hogy együtt legyünk, vagyis hogy lefeküdjünk. Szerintetek nem korai és megadjam neki?

Õ 17 éves és azt nem tudom hogy volt e már csajjal de én 15 vagyok és még sz?z, de ? ezt tudja is. Azt mondta hogy aanyira szeret hogy ? akarja elvenni a ...., és mivel itt karácsony mindjárt.... az alkalom is meglenne hozzá , de végülis ha szeretjük egymást akkor miért ne ?? Csak hát nem is tudom egy picit félek hogy ha megtesszük akkor nehogy utánna lekoptasson vagy valami , mert félig-meddig anyai ágon egy picit cigány, vagyis az anyukája is csak félig cigány vagyis ? olyan negyedesen... de ha szeret akkor nem hagy el ez után sem ugye???

Legjobb válasz: Ha ennyi kétség, félelem van benned, akkor NE tedd meg!!! Ha igazán szeret, akkor bármeddig vár Rád! Az én barátom 1 ÉVET várt, pedig 18 éves volt, mikor összejöttünk (4 éve vagyunk együtt), van olyan barátnõm, akire 2 ÉVET várt a barátja, és már több, mint 5 éve együtt vannak... Az írásodból látszik, hogy nem bízol benne, félsz, hogy elhagy, hogy csak ki akar használni. Amíg így érzel, addig NE TEDD MEG!!! Az egy dolog, hogy szeretitek egymást, de ha benned egy cseppnyi félelem is van, pláne ha efféle, hogy esetleg utána elhagy, akkor NEM fogod élvezni, NEM lesz jó, és bánni fogod, hogy megtörtént. Ahogy már írtam: ha szeret a srác, akkor vár Rád akármennyit, ha pedig nem szeret igazán, és emiatt elhagy, akkor nem érdemelt meg. 21/L

Ha ennyi kétség, félelem van benned, akkor NE tedd meg!!! Ha igazán szeret, akkor bármeddig vár Rád! Az én barátom 1 ÉVET várt, pedig 18 éves volt, mikor összejöttünk (4 éve vagyunk együtt), van olyan barátnõm, akire 2 ÉVET várt a barátja, és már több, mint 5 éve együtt vannak... Az írásodból látszik, hogy nem bízol benne, félsz, hogy elhagy, hogy csak ki akar használni. Amíg így érzel, addig NE TEDD MEG!!! Az egy dolog, hogy szeretitek egymást, de ha benned egy cseppnyi félelem is van, pláne ha efféle, hogy esetleg utána elhagy, akkor NEM fogod élvezni, NEM lesz jó, és bánni fogod, hogy megtörtént. Ahogy már írtam: ha szeret a srác, akkor vár Rád akármennyit, ha pedig nem szeret igazán, és emiatt elhagy, akkor nem érdemelt meg. 21/L
és csak karacsonykor lehet szexelni? :DD
Szerelemnél nem számít a vérvonal, lehet az afroamerikai is csak szerelem legyen, de szerintem még ráérsz te azzal!
és milyen kapcsolat az, ha azon megy a " vita ", h ennyire meg annyira cigány?
Ha tényleg aaaaannyira szeret, akkor tudomásul fogja venni, hogy te még korainak tartod.
nem vok cigány, és mégis lepontoztalak.. mondta szépen a kérdezõ is, h nem azokról van szó akikrõl te beszélsz..
Ne tedd meg semmiképpen.
Azt hiszem ez tipikusan az a szituáció, amikor nem lenne szabad vele lefeküdnöd. De a te döntésed. Én várnék még egy kicsit - mindaddig, amíg én is szeretném, és nincsenek aggályaim.
A kérdező hozzászólása: oké köszi a válaszokat ( de csak hogy ne kezdõdjön el itt is az a rohadt cigányozás.... stb) mert õk teljesen becsületesek és a szülei is dolgoznak és a családja is
Szerintem három hónap után korai még, és 15 évesen is... Ha nem vagy biztos benne, semmiképp ne tedd meg. Miért nem tudod, hogy szûz-e még? Ha valóban õszinte lenne ez a dolog, akkor egy ilyet csak megosztana veled...Ez nem egy karácsonyi ajándék, ez egy életre szóló ajándék, ne siesd el. Egyébként pettingeltetek már? Érdemes lenne azzal kezdeni. :)
ne ajándékból tedd meg... csak akkor tedd meg ha te is szeretnéd! sztem a 3 hónap az korai így hogy 15 éves meg szûz vagy...
Ha megfordul benned hogy lekoppint, akkor még nem bízol benne eléggé. Én még várnék a helyedben :)
3 hónap még kevés ahhoz, hogy 15 évesen elveszítsd... És mi az, hogy annyira szeret, hogy õ akarja elvenni??:O Ez hülyeség!Azért mondta, hogy lefektessen és ennyi...Ha tényleg szeretne nem kérné ezt, hanem megvárná amíg te is akarod...
Te figyu, ez a dolog nem olyan, hogy "ezt kérem karácsonyra". Na meg persze, õ akarja elvenni. Én is szeretlek annyira, hogy én akarjam elvenni a szüzességed basszus. Gondolkodj már picit :)
csak azok pontoztak le akik szintén cigányok... az ország hátán (és a magyarok hátán) élõsködõ tetves nép! szánalmas hogy lassan Cigányország leszünk nem Magyarország. pfej
A kérdező hozzászólása: hát nem csa akkor , csak õ ezt kérte ... :D
A kérdező hozzászólása: nem vitázunl semmmint és engem egyáltalán nem zavar még ha 100 % ban cigány lenne és ugyan ilyen rendes lenne mint most csak azért kiirtam hogy teljes legyen a kérdés
Amíg kétségeid vannak vele kapcsolatban, szerintem ne tedd meg. De ezt neked kell eldöntened, ha megbízol benne és legyõzted a félelmedet a szexszel kapcsolatban, akkor tedd meg.
ha nem lényeg akkor minek irtad bele a kérdésbe? nem ettõl lesz teljes a kérdés.. :D
A kérdező hozzászólása: oké köszi
nem fogom megítélni abból, hogy valahányad részt cigány... (ha összejöttél vele akkor valószínûleg ez a viselkedésén nem mutatkozik) Nem érdemes ilyen alakmakkhoz a szüzesség elvesztését kötni szerintem.. akkor lenne esedékes amikor te úgy érzed, hogy fel vagy rá készülve és bízol is annyira benne, hogy nem fog elhagyni. Ha ilyen kétségeid vannak vele kapcsolatban, hogy elhagy-e akkor én még nem javasolnám :) 18/F
A kérdező hozzászólása: :D
én eleve cigánnyal nem kezdenék. ha van benne egy vonóval, akkor ugyanolyan, mint a többi. én még kivétellel nem találkoztam :) 21/L
Azt se tudod, volt-e már lánnyal, szóval mielõtt lefekszetek egymással, BESZÉLGESSETEK ezekrõl a dolgokról. Hamár eleget beszélgettetek, elkezdhetitek felfedezni egymás testét, pettingt, orális szex, mindent CSAK akkor, ha azt érzed, hogy akarod, és nem akkor, mikor a barátod bejelenti rá az igényét. Ha mindez megvan, és bízol benne, lefeküdhetsz vele. Ha ez most karácsonykor van, akkor most, ha jövõ karácsonykor, akkor meg akkor... Meg különbenis, milyen duma, hogy õ AKARJA elvenni? Valami szûz fétise van?
Egyetértek, ez nem egy "karácsonyi ajándék", hanem ebbõl csak 1 van a Te egész életedre :) Elég fura ilyet idõpontra kérni... Én biztos megnézném, mit tesz, ha elmondod, hogy még nem vagy kész rá, várjátok meg, amíg magától kialakul a dolog. Amikor teljes a bizalom, és az öröm, és érzed, hogy nagyon fontos vagy neki. Nincs hová sietned, nagyon fiatal vagy :) és sztem õ is, ha ilyet kér... Nem árt egy kis érettség ehhez, hogy igazán tudjátok értékelni. Én bizony próbára tenném. Ebbõl ismerszik meg valaki, hogy hogy reagál. :) és bízz magadban, az értékeidben :)

Nalam 5 evvel idosebb a baratom. Megtorten minden koztunk kb 3 nap utan. Most elutazott 3 honapra, ugy h 1 honapot voltunk egyutt. Lehet ennek meg folytatasa, vagy eselytelen? Ismerosok azt mondtak vigyazzak vele mert csak kihasznal.20L

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem esélytelen innentõl a kapcsolat. Túl hamar megkapott,így nem vagy érdekes neki, nem vagy egy kihivás számára.Nem kell egybõl fejest ugrani a pasi ágyába.Össze kell szedni az akaraterõt és nem-et mondani.Szinte biztosra veheti a lány, hogy néhány hét múlva nem fogja megbánni. Ugye senki sem akarja hogy könnyû prédának tartsák,és másnap a pasi mint legújabb skalpjáról számoljon be a haverjainak. Várni kell, a várakozás fokozza a vágyat és az elsö együttlét sokkal szenvedélyesebb lesz, ha érzelmileg mindketten megértek rá. És ha a pasi vár a szexxel, akkor biztos hogy szereti is a lányt, és nem csak a teste kell neki.

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem esélytelen innentõl a kapcsolat. Túl hamar megkapott, így nem vagy érdekes neki, nem vagy egy kihivás számára.Nem kell egybõl fejest ugrani a pasi ágyába.Össze kell szedni az akaraterõt és nem-et mondani.Szinte biztosra veheti a lány, hogy néhány hét múlva nem fogja megbánni. Ugye senki sem akarja hogy könnyû prédának tartsák, és másnap a pasi mint legújabb skalpjáról számoljon be a haverjainak. Várni kell, a várakozás fokozza a vágyat és az elsö együttlét sokkal szenvedélyesebb lesz, ha érzelmileg mindketten megértek rá. És ha a pasi vár a szexxel, akkor biztos hogy szereti is a lányt, és nem csak a teste kell neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!