Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja abba a (79 db)

Nyugodtan szedheted, bár én eléggé meghíztam tõle
Szia! Az elevit csak megfelelõ vitaminokkal segiti a szervezeted, az elevit nem segit a teherbeesésen. Én 8 hónapig szedtem folyamatosan mire sikerült teherbe esnem. Szóval ne hagyd abba. Vegyél inkább ovu tesztet, hogy a megfelelõ idõpontban legyetek együtt.
Nyugodtan folytathatod, nem teszel vele kárt magadban, mi több, mint másfél éve próbálkozunk. At Elevit csak a szükséges vitamint pótolja a szervezetedben.
Szedheted, de abba is hagyhatok, hiszen azt mondják, hogy vagy a tervezett terhesség elõtt 1-2 hónappal, vagy pedig ahogy a terehesség a tudomásodra jut! Szerintem akkor sem leszel elkésve, ha akkor kezded szedni amikor megtudtad, hogy kismama vagy! Én is szedtem 3 hónapig, de én kicsit meghíztam tõle, ezért úgy döntöttem, hogy majd ha kisbabát várok folytatom a szedését! Szorítok, hogy minél elõbb jöjjön nálatok is a gólya :) !!
én az újat szeretném majd elkezdeni szedni.
Szia.Én fél éve szedem és még nem vagyok terhes.Ez csak egy vitamin, nyugodtan szedheted akármeddig!

Lányként járok kondiba már vagy 3 hónapja, fejlődött a lábamon a térd felett az izom, de így nagyobbnak tűnik, ezért abba is hagyom 2 hónapra a kondit. Nem akarok állat lábakat. Letud épülni az izom?

Legjobb válasz: az edzést a sportot elsõsorban az egészségért szokás végezni,szóval nem hagyjuk abba. ha nem akarsz nõni,akkor meg állítsd be a kalória beviteled,hogy ne legyél pluszba és nem fogsz nõni egy mm-ert se.

az edzést a sportot elsõsorban az egészségért szokás végezni, szóval nem hagyjuk abba. ha nem akarsz nõni, akkor meg állítsd be a kalória beviteled, hogy ne legyél pluszba és nem fogsz nõni egy mm-ert se.
Genetikai csoda lehetsz, ha 3 hónap alatt olyan lábizmot szedtél össze, hogy meg kelljen tõle ijedni. A hírnév csak téged vár.
az elõzõ hozzászólónak igaza van :) ....

Ha kimegyek Angliába, mint au pair, (kb. ) 3 hónapra, szerintetek segít ez a 3 hónap abban, hogy jobb nyelvvizsgát tegyek le?

Sziasztok! Jöv? ?sszel kell nyelvvizsgáznom(ez az OKJ-s vizsga egyik feltétele),ezért arra gondoltam,hogy kimennék Angliába nyárra au pair-nek. Els?sorban azoktól szeretnék segítséget kérni akik rendelkeznek némi tapasztalattal ez ügyben. -Ti melyik irodán keresztül mentetek? -Mennyibe fájt (csak kb. árra lennék kíváncsi:))? -Hogy zajlott az interjú? -Milyen papírok(pl.Dear Family levél..stb.)kellenek? -Mennyire tudtatok angolul?(Tudom,nem folyékonyan beszél? diákot keresnek,de azért mégis :)) ...ezen kívül bármilyen információt szívesen elolvasok amik szerintetek hasznos lehet számomra.:)

Legjobb válasz: + még annyit,ha nem vigyáztam hosszú távon gyerekre,akkor a referenciát,h oldjam meg?Mit ajánlotok?

A kérdező hozzászólása: + még annyit, ha nem vigyáztam hosszú távon gyerekre, akkor a referenciát, h oldjam meg?Mit ajánlotok?
Szia Én csak azt tudom , hogy Finnûl egy hónap alatt a nulláról ösztöndíjas diákként kezdõ szinten jõttem haza. Mindent amit tudok köthetem tapasztalathoz így sokkal egyszerûbb volt. Mellesleg nem is beszéltünk finnûl csak ahogy figyeltem meg odamentem egy csoporthoz. Mindenképpen úgy gondolom , hogyha kimész megtapasztalod a nyelvet egyszerûbb lesz a vizsga. Nekem annó azt mondták , hogy ameddig a cnn-bbc csatornákat nem érted folyamatosan nem tudsz angolul. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Visszafelé kezdem. Kedves utolsó! Elõször is, nem kioktatást kértem, hogy mennyi idõre menjek:) Sejtettem, hogy ez lesz.Én tudok olyan közvetítõt akinél létezik nyári, 3 hónapos munkalehetõség(már több példa is volt rá!!). Ettõl eltekintve, köszönöm a segítséget , és köszi, tanulok is szorgosan :) Arról már olvastam, hogy a közvetítõnek nem kell fizetni, ahol fizetni kell, az gáz, úgyhogy örök hálám, hogy ezt megerõsítetted:) Ezek alapján próbálok tájékozódni. Kedves 1. válaszoló! Ez jó! Én is hallottam a bbc-s sztorit!:D Akkor tényleg lehet benne valami.... Neked is köszönöm a segítséget!
Ne kioktattalak, csak tapasztalt embert kerdeztel, es en az vagyok. Kicsit tobb az ismeretem, mint neked, de hajra!
A szóbelin sokat segítHET, ha már eleve jól tudsz. Az írásbelin semmit.
A kérdező hozzászólása: Igen, abban "kéne", hogy segítsen :) .Az írásbelivel nincs baj, csak sokat gondolkodom, hogy mit akarok mondani :D Köszönöm a választ!:)

Lányom júniusban lesz 3 éves, abban a hónapban kapok még gyest?

Legjobb válasz: Tudtom szerint kapsz addig a napig, amikor betölti a 3-t. Szóval darab hónapot fizetnek.

Tudtom szerint kapsz addig a napig, amikor betölti a 3-t. Szóval darab hónapot fizetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Igen, tört hónapra kapsz.

Kérdésem:3 hónapja abba hagytam a tabit 1sö hónapban megjöt 2ba nem 3 igen mért van ez? Reménykedem még hogy baba? Teszt -

Legjobb válasz: Ha a tesz negatív, akkor valószínûleg nem baba, csak a hormonmûködésed még nem állt helyre a gyógyszerszedés után.

Ha a tesz negatív, akkor valószínûleg nem baba, csak a hormonmûködésed még nem állt helyre a gyógyszerszedés után.

3 évim szedtem a yasminelle fogamzásgátlót. Most hagytam abba 3 hónapja. Lefeküdtem a barátommal Szeptember 17. én 18. án ugy hogy nem védkeztünk. Szeptermber 15. én, 16. án, 17. én 18. án és 19. én volt peteérésem. Lehetek terhes?

Szeptermber 19. én (Csütörtökön) megjött a vérzésem 9 nappal előbb jött mint ahogy kellett volna, gondolom azért mert a gyógyszer bekavarja hogy már nem szedem. Viszont lehetek terhes? Vagyis megfoganhatott így a baba hogy nekem 19. én megjött 2 nappal azután hogy a barátommal lefeküdtünk védekezés nélkül ugy hogy peteérésem volt? SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!

Igen megvan rá az esély! Vegyél tesztet!
Nekifuthatnál újra, elég érthetetlen lett a leírás..Szeptember 15-tõl 19-ig minden nap peteérésed volt?? :) Egyébként meg ha csütörtök óta menstruálsz, akkor hogyan lehetnél terhes??
A kérdező hozzászólása: 17.én és 18.án feküdtünk le (védekezés nélkül). és 19.én hajnalba jött meg a vérzésem. és 15.tõl 19.ig volt peteérésem igen.
A kérdező hozzászólása: ha elmult a vérzésem hétfõn. aztán várok még egy kicsit és szeptember végén veszek tesztet. körübelül akkor már kimutatja.
Hú pont peteéréskor kellett védekezés nélkül! Elég felelõtlen voltál! Szeptember vêgén csinálj tesztet de ha az negatív 2 hét mulva ismételd meg! Az a biztos!
A kérdező hozzászólása: de akkor miért jött meg 19.én? mert még akkor nem mutatható ki a terhesség hát végül is nem mert rá 1 napra megjött és most is megvan vérzek rendesen. ígyis lehet baba? akkor elkéne hogy muljon nem?
Menstruáció alatt pont az a megvastagodott méhnyálkahártya távozik a méhedbõl, ami az embrió beágyazódásához elengedhetetlenül szükséges. Kicsit jobban nézz utána a nõi biológiának, mert ezek szerint az alapdolgokkal sem vagy sajnos tisztában. Szóval elég képtelen dolog az, hogy most ess teherbe.

3 hónapja vagyok a barátommal csak petting volt. Igaz még nem szoptam le és nem vertem ki neki, de gondolkozom rajta. Nem nagy kínzás az neki, hogy felizgatom majd abba marad?

Nagy kínzás az neki,hogy felizgatom majd abba marad?

Legjobb válasz: Képzeld az õ helyébe magad h felizgat téged majd " ott hagy"

Képzeld az õ helyébe magad h felizgat téged majd " ott hagy"
de, az
el sem tudod te azt képzelni! ha már felizgatod, akkor fejezd is !!!
...akkor fejezd is be!
De az.
Nagyobb szemétség nincs is, esetleg ami egyszer velem volt, hogy már majdnem betettem, erre be nyögi(szó szerint) hogy még nem áll készen rá...Én meg ki se verhettem, meg semmi...Nagy nehezen lenyeltem, mert szûz volt, aztán elõbb utóbb megdugtam...
Ha felizgatod a srácot, az igenis fizikai fájdalommal jár. Ez nem hiszti, hogy sürgetni akarja a dolgokat, hanem egész egyszerûen FÁJ. Ennek oka nagyon egyszerû: Szexuálisan izgatott állapotban (csók, tapi, simi) elõször megmerevedik a kígyó, aztán a prosztata elkezdi termelni a váladékot, amiben a spermiumok úszhatnak, ezzel is felkészülve a nemi aktusra. Ha sokáig tart az izgalmi állapot, akkor ezek a testnedvek, váladékok szintúgy sokáig termelõdnek, és a kis vezetékek (ondóvezeték pl.) térfogata véges. Tehát ha még ezen felül megy beléjük a cucc, egész egyszerûen feszíti õket a sok váladék - az ondóvezetéket és a (mellék-)heréket is. Szóval "csak" ezért is tennéd jól, hogy a barátodat kielégíted (legalább csak kézzel, ha még nem akarod a szádba venni), hiszen így elkerülheted ezt a kellemetlen fájós részt. Tapasztalatból beszélek, tudom, milyen ez.
A kérdező hozzászólása: Igen az eszembe véstem , köszönöm szépen! Remélem jól fogom csinálni holnap kiderül! :) Drukkoljatok!
Na jó volt? :-P
A kérdező hozzászólása: Elég szarul sült el a dolog! Nem élvezett el az az igazság! szóval elég nagy csalódás , de majd legközelebb már jobb lesz!
Hát ez elég furcsa! De a reakciója gondolom elég pozitív volt, mármint hogy végül sor került erre is. :-)
A kérdező hozzászólása: Másodjára sikerült nem is akárhogy!
OK, akkor sok örömet a továbbiakban! :-D
:D biztos nem csak ezért! na jó, 20 évvel ez elõtt én sem mertem volna!
A kérdező hozzászólása: ezért nem te vagy a barátom :D
én biztos már rég rád vertem volna a helyében! :)
Ha várni akarsz akkor minek markolászod a dárdát? Ha várni akarsz ne hemperegj az ágyban egy sráccal, hanem menj el sétálni vele....
Én rengeteget pettingeltem a barátommal az elõtt.Semmi panasza nem volt, nem jött rá a "jaj ki kellene jönni a cuccnak" címû történek. Persze sokféle ember van, de szerintem nagyrészt ezt azért mondják a fiúk, mihamarabb rávegyenek az "erõteljesebb" dolgokra, nem kell bedõlni a hisztijüknek.Igen is várjon ki téged türelmesen, nem egy lövõgép, max otthon kiveri.
A kérdező hozzászólása: milyen fizikai fájdalom?
Azt ne csináld, nálam fizikai fájdalommal jár.
vagy verd ki neki, vagy szopjad le !
Ez elèg rossz èrzès tud lenni ám.
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam már erre többször vártam h szóljon h neki így nem jó...de még nem tette meg a barátaim azt tanácsolták h akkor csináljak így tovább... mit javasoltok?mit csináljak ha még lefeküdni nem akarok vele?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! mindenkinek! :D

UH figyelést/követést minden nehezen teherbeesőnek csinálnak? Én clostis kúrán vagyok, ez a 3. hónap, de a dokim azt mondta, még korai az UH-s követés. Májusban volt missed abom.

Legjobb válasz: Nem értem mire gondolhatott, mert a closti esetén nagyon ajánlott az ultrahangos figyelés, a túlstimuláció miatt (is). Meg gondolom azt is tudni szeretnéd, hogy mikor, mennyi tüszõ érett meg, mikor repedt meg stb.

Nem értem mire gondolhatott, mert a closti esetén nagyon ajánlott az ultrahangos figyelés, a túlstimuláció miatt (is). Meg gondolom azt is tudni szeretnéd, hogy mikor, mennyi tüszõ érett meg, mikor repedt meg stb.
2.vagyok.Nagyon sajnálom, ami Veled történt.Igen, nekem is azt mondta az orvos, hogy minek az uh.Én már beszéltem egy másik dokival, oda fogok ezek után járni.Szerintem Te is jól teszed, ha mész uh-ra.
A kérdező hozzászólása: Nekem fel sem vetette a doki az uh-t. Sõt amikor rákérdeztem, azt mondta, még minek és õ az egyik legjobb SOTE-s orvos. Hát viszont egy kis protekcióval elmegyek államira az uh követésre. Ha terhes leszek úgyis a magándokimhoz megyek. Mellesleg meglepõen normálisak voltak államin. Felhoztam az elhalt terhességemet és közölték, lehet egy kis rásegítés kellett volna, mert hormonproblémáim vannak.... na mindegy. Az elhalt babáról a magándokim sem tehet. Amikor nagy boldogan elõször repültem be az irodájába és néztük az uh-t, akkor derült ki, hogy már nem él a pici
2. vagyok.Most voltam dokinál, és rákérdeztem az ultrahangra, azt mondta, hogy nem csinál.Pedig fõorvos, meg magánrendelésre járok.Nem a pénzen múlik, mert kifizetném én havonta többször is az uh-t.Nem tudom, hogy miért nem néz. Már csak abban reménykedek, ha véletlenül komolyabb bajom lenne tõle, akkor lennének fájdalmaim.Kicsit beparáztam, lehet elmegyek egy másik dokihoz.
Kedves 2.! A túlstimulációba simán belehalhatsz. Olvass utána bárhol! Attól meg, hogy elvékonyítja a nyálkahártyádat, ugyanúgy meg fog jönni, viszont ha ezt ultrahanggal figyelemmel kísérik, akkor nem tömöd magad feleslegesen olyan gyógyszerrel ami nem jó. Jöhet a következõ. Nekem pl. többet ér a havi 2 ultrahang annál, hogy ha mondjuk nem reped meg a tüszõm, akkor még heteket várjak vele, míg kiderül. Kérdezõnek: az orvosod nem dolgozik egyik kórházban sem? Én úgy járok a magánorvosomhoz, hogy a szakrendelésre megyek idõre ultrahangra.
2. vagyok.Nem volt még soha cisztám, nem vagyok hajlamos rá, csak sokan írják itt, hogy cisztáik lesznek tõle, vagy elvékonyítja a méhnyálkahártyát.
A kérdező hozzászólása: a doki azt mondta kivárjuk ezt a hónapot és ha nem sikerül akkor találkoznunk kell ...egy másik doki szerint ez petevezetés átfújást és spermavizsgálatot jelent
Második válaszoló! A "becisztásodás" a gyógyszer mellékhatása, vagy te vagy rá hajlamos? Ne haragudj, nem személyeskedni akarok, csak tapasztalatokat gyûjtök.
Nekem is ez a 3. clostys hónapom.2 hónap múlva kell visszamennem.Ha véletlenül becisztásodom ez alatt az idõ alatt, akkor még nincs nagy gond.ha meg a méhnyálkahártyám vékonyodik tõle, akkor meg gondolom nem jön meg idõben, akkor meg úgyis megyek vissza hamarabb.Nekem a2 szülésznõ is azt mondta, hogy nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: a másik gond, hogy nagyon sokba kerül magándokinál:(...most megpróbálok bejutni egy államishoz...nem tudom ott milyen az uh. Viszont, ha kiderül, tuti kiakad a magándokim. Szülni és a terhességet is nála szeretném, mert szuper orvos...csak drága
A kérdező hozzászólása: Én is azt hiszem.... hányszor eszembejut milyen jó, hogy kértem uh-t a 7. héten: dobogott a pici szíve, majd a magándokinl a 9.héten..már nem.Észre sem vettem volna, hogy baj van, csak amikor már lehet késõ

Missed ab után miért kell 3 hónapot várni a próbálkozással? Mi baj lehet, ha előbb sikerül?

Legjobb válasz: Sajnálom ami Veled történt, én is most estem át rajta... Nekem a doki azt mondta, hogy ilyenkor még túl vékony a méh fala és nagyobb esély van a vetélésre. Bár itt jó páran írták, hogy rögtön elsõ mensi után teherbe estek. Sztem tényleg arról lehet szó, hogy nagyobb esély van egy sikeres terheségnek egy kis türelmi idõ után. Sok sikert! :-)

Sajnálom ami Veled történt, én is most estem át rajta... Nekem a doki azt mondta, hogy ilyenkor még túl vékony a méh fala és nagyobb esély van a vetélésre. Bár itt jó páran írták, hogy rögtön elsõ mensi után teherbe estek. Sztem tényleg arról lehet szó, hogy nagyobb esély van egy sikeres terheségnek egy kis türelmi idõ után. Sok sikert! :-)
Sztem arra kevés az a 3 hónap...
szia! neke tavaly volt, és nekem a doki 6 hónapot javasolt! a szervezetednek regenerálódnia kell, mert csak volt benne valami, és ki is vették onnan! az egyik ismerõsön nem várta meg, és teherbe esett, és csak egy törzs fejlõdött ki benne! se kéz, se láb, és a doki meg mondta neki, hogy ez azért van, mert nem várta meg, és a szervezete nem volt felkészülve arra, hogy fejlõdhessen benne a magzat! szóval ha 3 hónapot mondiott a doki, akkor várd meg, de még az se baj, ha megvárod a 4-et! én megvártam, és mégis a lejárt idõ után 7 hónapra sikerült teherbe esnem! most vagyok 6 hetes! sajnálom ami veled történt! pihenj sokat, és fel a fejjel!
Nekem tavaly volt missed ab.-m, 2 hónap után teherbe estem, egészséges kisfiam született aki már 3 hónapos.
Én is hasonlóan jártam, mint az elõzõ hozzászóló. Már a 3. hónapban teherbeestem és nagyon megijedtem. A dokim azt mondta, hogy nincs semmi baj. Most 6 hetes vagyok. Nem csak az orvosom, hanem a család barátja is (aki szintén nõgyógyász) azt modta, ha spontán sikerült, semmi baj.
azért hogy megerõsödjön a méh. én kivárnám a 3 honapot mert nemhülyeségbõl mondja a doki. én meg halottam olyat is hogy nemvárták meg a honapot és beteg lett a gyerek. szoval én kivárnám azt a 3 honapot. tudom nehéz, mert nekem is volt hogy gyogyszer miatt vagy más miatt várnom kellet honapokat.
Sajnos én is elvetéltem, azóta pedig sajnos nem sikerült a teherbeesés! Akkor én is utánaolvastam , hogy miért is javasolják a 3 hónapot a dokik! Fontos, hogy nõgyógyászatilag rendben legyél, de talán még ennél is fontosabb, hogy LELKILEG helyrebillenjen az ember! Engem is nagyon megviselt, sokáig nem is tudtam beszélni róla. Egyébként külföldön más a protokoll, már következõ rendes vérzés után lehet próbálkozni a bébivel! SOK szerencsét! Biztosan sikerülni fog, és gyönyörû kisbabátok születik, csak egy pici türelem kell...:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! De én úgy hallottam, hogy a lelkiek miatt mondják!

Missed ab után tudom nem ajánlott a szex 3 hónapig, mi a helyzet a sporttal? Pl aerobikot mikor lehet újból elkezdeni?

még héha szurkáló érzéseim vannak

Legjobb válasz: Szerintem a doki tudna erre mit mondani. De ha nincs vérzésed, és nem fáj, akkor óvatosan edz, semmiképp nem úgy ,mint annakelõtte. Lehet, az aerobic nemis a legjobb ilyenkor. Inkább biciklizz, taposógépezz, valami nyugodtbbat csinálj

Szerintem a doki tudna erre mit mondani. De ha nincs vérzésed, és nem fáj, akkor óvatosan edz, semmiképp nem úgy , mint annakelõtte. Lehet, az aerobic nemis a legjobb ilyenkor. Inkább biciklizz, taposógépezz, valami nyugodtbbat csinálj
Szia!Egy kicsit úgy érzem, hogy valamit nem jól mondott el a dokid, vagy Te értetted félre.A szex missed ab után 4-6 hétig(a legegyszerûbb, ha a következõ mensit kivárod, a dokik 90%a ezt ajánlja, ez lehet 4-6 hét) nem AJÁNLOTT.Méghozzá a szex hagyományos, behatolásos része.Ha a vérzésed elmúlik rendesen közvetlenül a mûtét után, akkor egy kis ötletességgel, behatolás nélkül is lehet egymásnak örömet szerezni, és így nem áll fenn a fertõzés veszély sem, nem fosztjátok meg egymást addig sem a testi örömöktõl, és persze azért gondolj a párodra is, a férfiak általában sokkal nehezebben viselik a szextelenséget, mint mi nõk, bár az igazat megvallva, én is rosszul vagyok, ha már 3 napig nincsen.Sztem félreértetted a dokid.Nekem 3 volt eddig(2 vetélés, egy méhen kívüli), de szó nem volt róla, hogy 3 hónapig nuku szex, az orvosok általában a következõ fogamzással javasolják a három hónap várakozást.Viszont, a sportot nyugodtan folytathatod, ha szurkáló érzéseid vannak, akkor rendezõdik odabent minden vissza.Ne feletjsd el, hogy egy ilyen mûtét rendesen felbolygatja az ember lányát odabent.Én a méhen kívülivel mûtve lettem, 28 cm-es vágás a hasimon keresztbe, de 3 héttel a mûtét után már taposó gépeztem(hasprést persze nem csináltam).Egy (24)éves öreg róka
Akkor az elõttem szólókhoz képest most én leszek a kivétel... 6 hetes terhes voltam, de elment a babáb és mûtéttel kellett befejeznie a dokimnak. Azt mondta: " Néhány napig vérezni fogok, ha már nem, akkor már lehet szexelni is. Erõltetni ne eröltessek semmit, csak óvatosan még néhány napig" A mûtét után Kliont kellett szednem a fertõzések elkerülése végett 2x2. Mi azért egy hetet vártunk...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!