Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja a barátnőmmel, szeretem őt, (1 db)

3 hónapja járok a barátnőmmel, szeretem őt, de nem érzem a lobogó szerelmet. Lehet, hogy idővel felerősödik ez az érzés?

Azt hiszem, érzelmileg nem vagyok könny? eset, és több id? kell ahhoz, hogy beleszeressek, de mégis félek, hogy ez nem fog bekövetkezni. Még nem feküdtünk le. Kérlek, adjatok tanácsot, hogy mit tegyek, hogy még jobban szeressem, mert ? megérdemli! Egy 17 éves srác

Legjobb válasz: Kb velem is ez van mint veled, csak annyi hogy én 19 vagyok, szerintem idõvel jobban belészeretsz, legalább is velem volt már így, ha meg nem akkor úgysem maradok tovább az illetõvel.

Kb velem is ez van mint veled, csak annyi hogy én 19 vagyok, szerintem idõvel jobban belészeretsz, legalább is velem volt már így, ha meg nem akkor úgysem maradok tovább az illetõvel.
Szerintem az elején is érezned kéne a szerelmet...Mert ezt nem idõvel szokták elõcsalogatni...Az más ha elkezdesz barátkozni egy lánnyal, akit korábban is ismertél, és idõvel beleszeretsz, dehát ti már jártok. Megértem h szereted nagyon, de ha ez tényleg nem szerelem, akkor viszont azt nem érdemli meg, h hazugságban éljene. Nem egy embert ismerek , aki imádta azt, akivel járt, sõt ismerek olyat aki 2 éve él így.
Velem is így volt de én lány vagyok.amikor össze jöttem a barátommal õ egybõl belémszeretett de én csak 3-4 hónappal késõbb sikerült belészeretnem. Meghát eléggé fura is volt a helyzet meg nehéz is volt belészeretnem mert elõtte még egy pasit sem szerettem.Régebben még a barátnõmmel a pasizós korszakunkat éltük és hát nem is akartam még komoly kapcsolatot de õt sem akartam eleinte megbántani aztán késõbb belészerettem és most kb. 1 éve eggyütt vagyunk :)
Hát sztem majd késõbb jön elõ a szerelem az elõzõ barátomnaál ugyan ez volt!1 évig jártunk de csk3, 5 hónap után szerettem bele!igaz tettszett a pasi meg minden de végül is beleszereettem
Szerintem ne is feküdj le vele, míg nem érzel valami pluszt :) Ha meg tudod is magadról, hogy több idõ kell neked egy kapcsolatban a fellobbanáshoz, akkor egyelõre nincs miért félned. Ismerkedjetek, legyél vele figyelmes, és ha már biztonságban érzed magad mellette, akkor szerelmes is lehetsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnátok olyan emberrel lenni, aki eljátszotta a bizalmatokat, de még szeretitek?

5

Harcoljak érte/értünk? (Bővebbent lent)

Sziasztok.Először is bocsi ha hosszú leszek. 4.5 év után szakítottunk a barátnőmmel.Egyszerűen nem tudom most mi tévő legyek.Eltelt már körülbelül 2 hét azóta de nem hogy jobb lenne, egyre rosszabb.Annyit tudni kell rólunk,hogy 140kmre lakunk egymástól , 4évig ott éltem ahol ő mivel kolis voltam, de most,hogy végeztem a suliban, újra itthon élek a szüleimmel.A bajok 8 hónapja kezdődtek amikor mindg elhallgatott valamit (becsapott) . Pl. van egy osztálytársa akit kinem állhatok és úgy érzem többet érez iránta mint barátság , és miatta nem 1x becsapott. Állítólag csak nagyon jó barátok és sohasem csaltuk meg egymást egyébként.Sok veszekedés volt emiatt, de mindig megbocsátottam neki.Aztán nyáron semmi baj nem volt sőt , szinte az egész nyarat együtt töltöttük, azonban 4 hete elutaztam külföldre és onnantól kezdve nem ismerek rá. Még odavoltam felvolt háborodva ha nem tudtam neki írni egy nap.Összevesztünk , mire hazaértem meg már azt mondta, hogy neki nem jó, nem jó a kapcsolatunk már régóta meg ilyenek. Én azt hiszem,hogy már nem szeret de ő azt állítja, hogy nagyon szeret még mindig,de most neki ez így jó. Ja és, hogy most jött rá, hogy nincs annyi szabadságunk amennyinek kéne lenni. Aki szerelmes az, hogy változik meg 1 hét alatt ennyire ? A poén az, hogy multhéten elmentem hozzá, ott voltam 2 nap és sajnos 2x is lefeküdtünk, ami ismét kétségek elé állított. Mert teljesen érzelmes volt, nem is tudom mikor volt utoljára annyira érzelmes . Rá meg 10 percre megint elkezdte mondani, hogy neki igy jó nélkülem.
Mindenem hozzá köt, neki én voltam még az első csókja is... Tudom nekem kéne a legjobban ismernem őt, de most nem tudom mit csináljak.
Harcoljak érte ? Nagyon szeretem ...

19/F

3

Miért kizárólag csak szexből és buliból áll a fiatalok élete?

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/piabol-es-szexbol-all-a-t..

20

Az Operettszínház fiatal karmesterének van-e valakije? Írjatok Privit!

2

Hogyan lehet egy nőt nőként kezelni? Erre hívták fel a figyelmemet, de nem értem, mi lehetett a hátsó szándék. Egyébként mindenkit barátként kezelek.

3

Mesélnétek történeteket?

Amiben szakítottál/vagy valaki szakított a párjával és utána összejöttek megint?

2

Honnan lehet tudni, hogy a másik (a férfi) szerelemmel szeret, vagy "csak" szeretettel?

Nem vagyunk még együtt.

3

Ki a tököm találta ki ezt a "pillangók a gyomromban" érzéshasonlatot? -_-

13

Pasik, ti mennyire gondolnátok komolyan a csajjal ha ilyesmiken mentek keresztül?

Van egy pasi, akit dobott a barátnője, egy jól menő szájszebészért. Most született meg a gyerekük is. Ezt csak most tudtam meg és most arra gondolok, hogy a pasi csak valami pótléknak gondol, mert utalgatott arra, h volt barátom mennyire gazdag, meg arra is rákérdezett, h orvos volt-e? Ebből az jött le, hogy még nincs túl a dolgon, amiről nem is tőle szereztem tudomást, hanem mástól.

1

Milyen közös tevékenységet szoktatok csinálni a párotokkal?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!