Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja a barátnőmmel, szeretem őt, (1 db)

3 hónapja járok a barátnőmmel, szeretem őt, de nem érzem a lobogó szerelmet. Lehet, hogy idővel felerősödik ez az érzés?

Azt hiszem, érzelmileg nem vagyok könny? eset, és több id? kell ahhoz, hogy beleszeressek, de mégis félek, hogy ez nem fog bekövetkezni. Még nem feküdtünk le. Kérlek, adjatok tanácsot, hogy mit tegyek, hogy még jobban szeressem, mert ? megérdemli! Egy 17 éves srác

Legjobb válasz: Kb velem is ez van mint veled, csak annyi hogy én 19 vagyok, szerintem idõvel jobban belészeretsz, legalább is velem volt már így, ha meg nem akkor úgysem maradok tovább az illetõvel.

Kb velem is ez van mint veled, csak annyi hogy én 19 vagyok, szerintem idõvel jobban belészeretsz, legalább is velem volt már így, ha meg nem akkor úgysem maradok tovább az illetõvel.
Szerintem az elején is érezned kéne a szerelmet...Mert ezt nem idõvel szokták elõcsalogatni...Az más ha elkezdesz barátkozni egy lánnyal, akit korábban is ismertél, és idõvel beleszeretsz, dehát ti már jártok. Megértem h szereted nagyon, de ha ez tényleg nem szerelem, akkor viszont azt nem érdemli meg, h hazugságban éljene. Nem egy embert ismerek , aki imádta azt, akivel járt, sõt ismerek olyat aki 2 éve él így.
Velem is így volt de én lány vagyok.amikor össze jöttem a barátommal õ egybõl belémszeretett de én csak 3-4 hónappal késõbb sikerült belészeretnem. Meghát eléggé fura is volt a helyzet meg nehéz is volt belészeretnem mert elõtte még egy pasit sem szerettem.Régebben még a barátnõmmel a pasizós korszakunkat éltük és hát nem is akartam még komoly kapcsolatot de õt sem akartam eleinte megbántani aztán késõbb belészerettem és most kb. 1 éve eggyütt vagyunk :)
Hát sztem majd késõbb jön elõ a szerelem az elõzõ barátomnaál ugyan ez volt!1 évig jártunk de csk3, 5 hónap után szerettem bele!igaz tettszett a pasi meg minden de végül is beleszereettem
Szerintem ne is feküdj le vele, míg nem érzel valami pluszt :) Ha meg tudod is magadról, hogy több idõ kell neked egy kapcsolatban a fellobbanáshoz, akkor egyelõre nincs miért félned. Ismerkedjetek, legyél vele figyelmes, és ha már biztonságban érzed magad mellette, akkor szerelmes is lehetsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az miért van, hogy ha írsz egy lánynak egy hosszú levelet akkor ő mindig kevesebbet ír vissza tartalmilag meg mindenhogy?

Elvárják, hogy esszét írjak nekik, azt pár soros üzenetben letudnak. Már jól megfigyeltem mindig ez van. Tőlem miért várják el, hogy többet tegyek egy kapcsolatért, mikor elvileg egyenjogúság van... papíron. Általában 2-3x annyit írok mindig. Persze nem hülyeségekkel töltöm meg.

12

Hogyan lehet ezen túljutni?

Egy köpésre lakunk az exemmel. ÉS többet nem fogjuk egymást látni. Megharagudott rám, szakított, és több hónapja nem beszélünk. Mint ember hiányzik, de nem írhatok rá, mert nem kíváncsi rám, legalábbis ezt gondolom. Tanács? Kíváncsi is vagyok mi van vele. Valaki hasonló cipőben?

8

Ilyen lenne egy normális kapcsolat nem?

Én azt várnám el, hogy néha egymás kedvébe járjunk, és megtegyünk egymásért olyat, amit amúgy nem tennénk. Pl elmenni egy koncertre, amit ő annyira nem szeret, de egyszer kibírhatná a kedvemért. Én meg elmennék vele egy színházi előadásra, amihez nem feltétlen van túl sok kedvem, de a kedvébe szeretnék járni, és 1 hónapban egyszer kilehet bírni. Stb, stb...

Legyen az kirándulás, egy mozifilm megnézése, főzés, vagy bármi más. Az lenne az alap, hogy a másik kedvébe is járjunk néha nem?
Én így gondolom, és kíváncsi vagyok hogy általánosságba ti mit gondoltok erről. Próbálom a barátnőmet is meggyőzni...

5

Srácok ti van hogy képet küldötök magatokról a barátnőtöknek?

Feszítős vagy meztelen kép. Illetve csajok, ti kaptok ilyeneket?

5

Mit vegyek/adjak a barátomnak?

Nemsokára fél évesek leszünk, a barátommal. Szeretnék neki valami aprósággal kedveskedni. Tudnátok ötleteket adni?:) (14/L).. Mellesleg a barátom 15.

1

Mit birnék az izgulás ellen tenni?

Együtt vagyunk a barátommal egy ideje, de holnap alszunk először együtt. Én még sosem izgultam ennyire, már rendesen hányingerem van, ott tartok, hogy lemondom az egészet. Vele szeretnék lenni, meg nem is a szex miatt félek, nem vagyok már szűz.. Mit birnék tenni, hogy ne izguljak ennyire? 19éves vagyok, ő20.

5

Mi az első benyomásotok vagy véleményetek a csajról (kép)?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131023/_n_letrajz_k_p_www.ke..

26

Enyhítő körülmény, ha úgy csalsz meg valakit, hogy nem emlékszel az aktusra az alkohol miatt?

14

Vannak férfiak, dominánsak és sármosak akik minnél több nővel szeretnének szexelni (állati ösztön minnél több nőstényt megtermékenyíteni a saját génállományoddal). De van hogy az ilyenek meg tudnak változni, és monogámmá válni?

2

Harcoljak érte vagy fogadjam el?

Tegnap barátom egy ismerősénél voltunk.Ott volt az excsaja is.Láttam, hogy a barátom szinte le se tudta venni a szemét róla.Magam is elismerem, hogy gyönyörű lány.Karaoke-ztunk és a csaj egy szerelmes zenét énekelt, közben a barátomat nézte. Látszott, hogy neki szólt.Mindenki észre vette a vibrálást köztük.Páran meg is jegyezték, hogy bár kedvelnek, szerintük Õk összetartoznak.
Igazából 1 éve szakítottak azóta én vagyok az első lány akivel összejött a csaj pedig úgy tudom csak kavargatt azóta pasikkal.
A barátomat ma megkérdeztem, hogy mit érez a volt barátnője iránt és az volt a válasz, hogy összezavarodott.
Nem tudom mit tegyek. Annyira de annyira szeretem! Tegnap estig semmi baj nem volt köztünk. Szörnyű életem volt..míg meg nem ismertem Õt. Nem igazság, hogy annak a lánynak mindene meg van és a legfonotasabb személyt is elvesszi tőlem.Életem legszebb négy hónapja végetért egy este miatt..el se hiszem.:'( Harcolnék érte de van értelme?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!