Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja Tegnap (49 db)

Kisfiam 30. -án tölti a 3. hónapot. Tegnap játszottam vele és elkezdett kacagni, nagyon meglepődtem rajta, azt hittem idősebb korban szoktak kacagni. Másnál is volt ilyen?

Legjobb válasz: Enyém 27-én tölti a hármat. Õ kb. két hete szokott kacarászni. De szerintem még jobban tökélyre visz majd, ez amolyan kezdés. :o)

Enyém 27-én tölti a hármat. Õ kb. két hete szokott kacarászni. De szerintem még jobban tökélyre visz majd, ez amolyan kezdés. :o)
Az én kislányom 10-én volt 3 hónapos. Õ is már pár héttel ezelõtt kacagott egyszer, mi is meglepõdtünk. Aztán nem nevetett többet. Mostanában kezd "rendszeresebben" kacagni, egy pár napja, néha, "kõkemény meló" árán sikerül elérni, hogy kacagjon.
Lányom 2 hónapos és 3 hetes volt, pont újév napján, amikor akkorát kacagott, hogy majd kijött a könnyem a nevetéstõl, olyan cuki volt. :) Én nem gondoltam, hogy ez ritka eset lenne. Többek mondták, hogy 3 hó körül hangosan nevettek a babáik.
Az én lányom is 3 hónapos kora körül produkált elõször igazi babakacajt.:) Azon a szón nevetett, hogy "brassói aprópecsenye", ez most komoly! :D Nem értettük, miért hangzik olyan viccesen, de sokáig mondogattuk neki, hogy kacagásra bírjuk! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:)

Az orvos tegnap clostilbegyt tablettát írt fel, 2 havi adagot. Azt mondta, hogy 3 hónap múlva menjek vissza, ha nem esnék teherbe. Semmilyen uh-t nem csinált előtte. Ez normálisnak számít?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a régebbi nõdokim úgyanígy csinálta, nem volt uh vizsgálat és semmilyen ellenõrzés. Én 3 hónapig szedtem clostilbegyt-et 6 hónap kihagyás után ismét 3 hónap. De nem maradtam terhes. Most nem hozzá járok, mert õ átadott az ún asszisztált reprodukciós osztálynak, itt uh-gal nézik folyamatosan, meghatározott naponként a tüszõket. Szerintem kellene nézni és vérvétel is szükséges lenne. De lehet, hogy neked sikerül. Sok sikert.

Szia! Nekem a régebbi nõdokim úgyanígy csinálta, nem volt uh vizsgálat és semmilyen ellenõrzés. Én 3 hónapig szedtem clostilbegyt-et 6 hónap kihagyás után ismét 3 hónap. De nem maradtam terhes. Most nem hozzá járok, mert õ átadott az ún asszisztált reprodukciós osztálynak, itt uh-gal nézik folyamatosan, meghatározott naponként a tüszõket. Szerintem kellene nézni és vérvétel is szükséges lenne. De lehet, hogy neked sikerül. Sok sikert.

3 hónapja szültem. Tegnap elkezdett fájni a méhem és áttetsző nyák is jön ki belőlem igaz nem sok. Mi lehet ez?

Idáig nem volt semmi baj, igaz kb 8 hétig vérezgettem, aztán elmúlt. Most meg fog jönni vagy felfáztam?

Legjobb válasz: Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nekem is ugyanez a problémám. Én 3 hónapja + 1 hete szültem, és ez nekem már lassan 2 hete tart, csak egyre nagyobb mennyiségben. Meg talán nem a méhem, hanem inkább jobb oldalon a petefészkem fáj. Valószínû, hogy ha nem múlik, akkor a napokban visszamegyek a dokihoz.

Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nekem is ugyanez a problémám. Én 3 hónapja + 1 hete szültem, és ez nekem már lassan 2 hete tart, csak egyre nagyobb mennyiségben. Meg talán nem a méhem, hanem inkább jobb oldalon a petefészkem fáj. Valószínû, hogy ha nem múlik, akkor a napokban visszamegyek a dokihoz.
Mennyetek el szerintem feltétlenül orvoshoz!

Csak 3 hónapig szedtem fogamzásgátlót (Április, Május, Június), de június közepén abba is hagytam. Mára van ovum, és tegnapelőtt meg tegnap este is együtt voltunk a párommal. Összejöhet már ebben a hónapban a babo?

Legjobb válasz: Igen, mert bár lassan ürül ki a szervezetbõl de a három hónap nemvalami sok, hogy raktározódjon. Nekem is így lett egy gyönyörû kisfiam. (mondjuk én azért hagytam abba 2év után mivel kiderûlt tüdõembólia veszélynek vagyok kitéve miatta.)

Igen, mert bár lassan ürül ki a szervezetbõl de a három hónap nemvalami sok, hogy raktározódjon. Nekem is így lett egy gyönyörû kisfiam. (mondjuk én azért hagytam abba 2év után mivel kiderûlt tüdõembólia veszélynek vagyok kitéve miatta.)
A kérdező hozzászólása: És öhm egy kicsit stressz meg idegeskedés alatt voltam, annyira nem befolyásolja h nem termékenyülhetek meg?

Tegnap este kitakarítottam az almot, ma arra jövök haza, hogy mellékakilt a cicám (3 hónapja alomra szokott), oda ahol tegnap domestossal takarítottam, és később pedig mellépisilt. Ugyanazt az almot használom. Bosszantani akar, vagy más gond van?

Legjobb válasz: A macskákat macskavizeletre emlékezteti a domestos szaga. (fõleg a zöldé). Citrusos valamivel befújni, legrosszabb esetben akár citromlevet odacsepegtetni!

A macskákat macskavizeletre emlékezteti a domestos szaga. (fõleg a zöldé). Citrusos valamivel befújni, legrosszabb esetben akár citromlevet odacsepegtetni!
Dugd bele az orrát szídd meg, és utána tedd bele az alomtálcába és simogasd meg h ide kell wc-zni. Nekem egy idõ után megjegyzik.
Van egy cicás könyvem, amiben azt irja, hogy a szidás után a macska odakakált a szõnyegre. Ez persze a helyzettõl is függ. Nekem is volt cicám, de ilyet nem nagyon csinált. Nézd meg, a tál tényleg teljesen tiszta-e, vagy keress valami mást, gondolkozz, a cicád eszével!
A cicák szeretik a domestos szagát.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Lehet, hogy kinõtte, nagyobb alomdobozt kell szereznem?
Évek óta a cicánk az alomtálca mellé kakil, õ így tartja természetesnek. Alomtálca - csak pisi, kaka mellé. Sõt! A kölykeit is így szoktatja.....

Kinek mennyire segített a Closti a teherbeesésben? Kicsit kétségbe vagyok esve. , tegnap közölte velem a dokim, hogy nincs Pé-m. Bízhatok benne, hogy elég lesz ez a 3 hónap? Vagy nagy részt ilyenkor átjárhatósági, esetleg lombik segít már csak?

Legjobb válasz: Szia! Most kezded el szedni a clostit? Nekem sem volt pém és a clostitól szép peteérésem lett. 2havin túl vagyok. Most ebben a hónapban nem kapok, mert visszamaradt egy tüszõ, ami nem repedt meg :( Nem is jött meg rendesen a mensim, csak barnázok. Sok mindenkinek segített egyébként. Biztosan Neked is lesz szép kis (nagy) tüszõd. Ne aggodj!! :)

Szia! Most kezded el szedni a clostit? Nekem sem volt pém és a clostitól szép peteérésem lett. 2havin túl vagyok. Most ebben a hónapban nem kapok, mert visszamaradt egy tüszõ, ami nem repedt meg :( Nem is jött meg rendesen a mensim, csak barnázok. Sok mindenkinek segített egyébként. Biztosan Neked is lesz szép kis (nagy) tüszõd. Ne aggodj!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Igen most kezdem el, ha megjön, a 2. naptól. Remélem segít!:)
Én csak 1 clostis kúrát csináltam. De nem lett pé-m, még az utána kapott tüszõrepesztõtõl se. Ill. nem repedt meg. Aztán rájöttem, hogy PCOS vagyok. Nézd meg Te is: http://www.pco-szindroma.hu Szedem a metformin hatóanyagú gyósgyit, diétázom, mozgom, lett spontán pé-m és várom a gólyát...

1-én kellett volna megjönnie, de csak ma jött meg! Tegnapi teszt negatív, már 3. hónapja ezt játssza velem a mensim, mi lehet velem?

Legjobb válasz: Szia! Szedsz már magzatvédõ vitamint? (Elevit, Materna, Gravida) Az is sokat segíthet. Ahhoz, hogy a pici megtapadjon rendesen, igenis szüksége van a szervezetednek + vitaminokra és fõként folsavra. Én is így voltam, és ahogy elkezdtem szedni, a következõ hónapban sikerült pozitívat tesztelnem. Most vagyok 7 hetes terhes. Remélem nem lesz gond ezután sem. Próbáld ki te is, hátha bejön.

Szia! Szedsz már magzatvédõ vitamint? (Elevit, Materna, Gravida) Az is sokat segíthet. Ahhoz, hogy a pici megtapadjon rendesen, igenis szüksége van a szervezetednek + vitaminokra és fõként folsavra. Én is így voltam, és ahogy elkezdtem szedni, a következõ hónapban sikerült pozitívat tesztelnem. Most vagyok 7 hetes terhes. Remélem nem lesz gond ezután sem. Próbáld ki te is, hátha bejön.
szia! lehet, hogy nagyon szeretnéd, és azért tréfál meg.2-3 napos késés még nem sok, ezért szerintem legközelebb ha ilyen lesz, de ne legyen késõbb tesztelj legalább 1 héttel, én is ugyanezt teszem, mert egy cipõben járunk. menszikésés negatív teszt gyógyszeres megindítás.kitartás és sok sikert!egyébként ha nincs szervi elváltozás nálad, akkor sikerülni fog a babó, nekem nehezebb, mert pcom van.

Missed ab-om volt egy hónapja. Tegnap voltam kontrollon, minden OK. Hála istennek. Elfelejtettem megkérdezni, hogy még mindig gumival kell csinálni? Vagy csak "elég" ha figyelünk, hogy nem leszek terhes 3 hónapig.

Azt mondta a dokim, hogy érik a nyálkahártya kb 2 hét mire megjön.szedjük tovább az e vitamint és ez elevitet.

Legjobb válasz: Szia! Nekem azt mondta a doki hogy szabad mindent ha már nincs vérzés. Mi is megvártuk a kontrollt. Szóval nyugodtan:) Szia

Szia! Nekem azt mondta a doki hogy szabad mindent ha már nincs vérzés. Mi is megvártuk a kontrollt. Szóval nyugodtan:) Szia
Engem szeptemberbe mûtöttek és mûtét után 2hetire megjött a mensim a doki azt mondta novemberig védekezzünk, majd a novemberi mensi után lehet újból élesbe.Szóval mûtét után 3.menstruációt követõen nem kell védekezni, és akkor lehet baba.

A ciklus 37. napján tartok. Tegnap reggel a teszt negatív volt.A gyógyszert 8 hónapja hagytam abba, a ciklusaimat a cickafark rendezte: az előző 3 hónapban 33, majd a legutolsó 2 ciklusban 28 napra jött meg. Ez terhesség, vagy nem?

Gondolom, most is rendesen kellene... A h?met nem mértem rendszeresen, annyit tudok, hogy délutánonként az elmúlt 1-2 hétben 37,3 °C körül volt. Sokszor együtt is voltunk a férjemmel. S?r?n pisilek, és hol a jobb, hol a bal oldalon bele-beleszúr, mensi el?tt feszülés sehol. A múlt héten fehéres folyásom volt, kb. 5 napja szinte semmi...

Legjobb válasz: Szerintem van rá esélyed mivel sajnos nem mindenkinek muatatja ki a teszt a + ha terhes! Szerintem várj még egy pár napot és próbálj újra tesztelni ha negatív és még mindig nem jött meg akkor pedig nõgyógyász! Egyébként nekem is volt olyan h a párommal együtt voltunk utána enyhe rózsaszínes folyásom volt..akkor még nem tudtam hogy azért van mert babát várok..remélem nálad is ezért volt!Ja és a szurka is egy tipikus tünet!Nagyon drukkolok neked! 34 hetes kismama

Szerintem van rá esélyed mivel sajnos nem mindenkinek muatatja ki a teszt a + ha terhes! Szerintem várj még egy pár napot és próbálj újra tesztelni ha negatív és még mindig nem jött meg akkor pedig nõgyógyász! Egyébként nekem is volt olyan h a párommal együtt voltunk utána enyhe rózsaszínes folyásom volt..akkor még nem tudtam hogy azért van mert babát várok..remélem nálad is ezért volt!Ja és a szurka is egy tipikus tünet!Nagyon drukkolok neked! 34 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!