Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja Belara (92 db)

Mit fogsz szólni ha 2-3 hónapon belül 500 ft lesz az üzemanyag ára?

Legjobb válasz: A világon mindenhol megy fel az ára, mivel egyre kevesebb van, ezért nem kell jóstehetség hozzá hogy hamarosan átlépi az 500-at is. amennyivel drágább nálunk az az extra magas adótartalom. Engem most nem érint, mert 3 hónapja nem használom az autót, bár nem a benzinár miatt, hanem mert külföldre költöztem, és itt jó a tömegközlekedés.

A világon mindenhol megy fel az ára, mivel egyre kevesebb van, ezért nem kell jóstehetség hozzá hogy hamarosan átlépi az 500-at is. amennyivel drágább nálunk az az extra magas adótartalom. Engem most nem érint, mert 3 hónapja nem használom az autót, bár nem a benzinár miatt, hanem mert külföldre költöztem, és itt jó a tömegközlekedés.
ez mondjuk lényegében mindenre igaz. de az õszinteség nem a legkifizetõdõbb retorika a hazai politikai közéletben :D sajnos a magyar választónak még mindig az kell, hogy valaki megígérje neki, kolbászból lesz a kerítés. aztán meg háboroghat, hogy párizsi sincs, nem hogy kolbász
tény, hogy a benzin ára az elmúlt négy évben nagyon durván emelkedett, de a rendszerváltás óta nem olyan drasztikus az ár növekedése: http://mandiner.blog.hu/2011/11/17/hoppa_szornyen_olcso_a_be.. ráadásul a környezõ országokba is hasonló mértékben drágult az üzemanyag. amivel nálunk jobban, arra az utóbbi másfél év a magyarázat. lesz itt még az euró is 400 ft, nem is olyan soká :)
Na ja.. az a baj hogy semmit se szólna a tömeg. Otthon zsörtölödik mindenki.. nem is olyan rég (olyan 3 éve?) 3000 forintból teletankoltam a 13 literes tankját a motoromnak.. ma 5000 nem lenne rá elég..és akkor még csak 13 literesrõl beszéltünk... és motorról, ami megeszik 2-2, 5 litert 100on.. Asszem gyorsan átszokik mindenki biciklire..
Nem tudom meddig hadjak az emberek hogy ilyen [email protected] pofatlanul fejjek oket. En meg nem dolgozok es ritkan hasznalom anyam kocsijat. De nem torodok az ilyesmivel mer mar ez a komment irasa kozben is [email protected] az ideg. Egyszeruen adomegtagadasnak kell lennie. Amit befizetunk kb 10%-at latod viszont a tobbi elveszik a fekete lyukban
http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=24013 Érdekes ez is.. hogy akkoriban 20%os csökkentést szorgalmaztak.. erre januárba meg növelték...
mit fogok szólni? semmit! én 325-nél kiszálltam! Csak végszükség esetén járok autóval. Városon belül gyalog, távolságban meg vonattal járok.
Én nekem csak motorom van és vidéken lakók de úgy tûnik most hogy nyáron már nem nagyon fogom kivenni garázsból csak ha max hetente 1 kõre.Válaszhatok hogy eszem vagy tankolok!!És sajna most már a vonaton is lognom kell össze vissza hazudozni ellenõrnek mert nagyon drága már a vonat jegy is és egyszerüen neméri meg elindulni ha megveszem a jegyet!Van egy bringám azt leporolom úgy tûnik! Az a baj hogy már kezdem nem élvezni az életet se mert már itt Magyarországon becsületesen meghalsz!! :(
Na nézzük. Emelik az üzemanyagok árát - az emberek ritkábban tankolnak. Tovább emelik - még ritkábban tankolnak. Még tovább emelik - annál is ritkábban tankolnak. Meddig érdemes emelni? Mert ha már nem tankol szinte senki a közlekedési társaságokon, a fuvarozókon, a szolgáltató cégeken, a rendfenntartókon, a mentõkön és tûzoltókon, valamint a kõgazdagokon kívül, akkor mit lépnek?
Eddig egy hónapban autóztunk összesen 250km-t, na eztán max ötvenet, mert egyszer mindenképp kell a bevásárlás miatt. 20km-re lakunk a várostól, és itt drága minden nagyon, ezért kell messzebb mennünk... :( Szóval, mit fogok szólni? EH2ZE7DHSAXCJLdAW! Ennyit...
Vicces, hogy az MSZP-s kormány idején még a 300-as benzinért is mindenki háborgott, most meg szinte mindenki kusban van.
Én ezt nem bírom már itt Magyaroszágón hogy szinte ingyen dolgozok kemény fizikai munkát közbe meg látom hogy mások alig dolgoznak és palotába élnek új autó család és mindig van mibõl tankolniuk bármikor esznek- isznak nyaralnak öltözködnek!(Pedig nekik sincs több iskolájuk) Én meg napról napra jóbban szenvedek az anyagi problémák miatt!Azt hiszem kisétálok a vonat elé csak jobb lesz úgy már végre!
Akkor is aratnak a tõzsdén, amikor más csak veszít rajta. "... A tõzsdespekulánsok játszadoznak az árfolyammal. 07:44 "Pedig így van. Hazánkat kivülrõl támadják a hitetlen pénzimádó nyugati tõkés zsidók. A világon mindenhol megy fel a kõolaj ára, miért lenne mésképp ez itthon?" Már régen nem mi irányítjuk saját országunkat!..."
annak hogy külföldön többet keresnek nem tudom mi köze van ahhoz az állításhoz, hogy a többi országban is ugyanannyival nõ arányaiban az üzemanyag ára mint nálunk...
Máshol is megy fel igen.. denézzünk összehasonlítás 2008: benzin ára 320 ft/liter olaj ára 140 dollár/hordó 1 dollár = 171, 8 Ft 2011: benzin ára 424 ft/liter olaj ára 113 dollár / liter 1 dollár = 240 ft Most olcsóbb az olaj mint 2008ban mikor a Fidesz 20%os jövedéki adócsökkentésért kiáltozott.. Csak hát a valutánk gyengült...
Besenyõ Pista bácsi! Nincs vége a sornak, mert ha drasztikusan drágul az üa, akkor a fuvarozók feljebb viszik az árakat, drágábban szállítanak mindent, még a kenyereket is a pékségbõl a boltba, drágább lesz a busz, a vonat, és még sorolhatnám, szóval ördögi kör ez is, [email protected] lesz, nekünk.A vastagzsebû politikusoknak nem, állami szolgálati kocsi, üa térítés, kedvezményes biztosítás.A kisembert kell lerántani, mert annak van féltenivalója.
Én azokat a politikusokat, ill a hozzánemértõket utálom, akik azt szajkózzák állandóan hogy, : na de külföldön is ennyi meg annyi meg ott sem olcsó, hát [email protected] meg magát, ott is ennyit keres az átlagember? ha külföldön van adó azt ide is be kell hozni, ne hogy lemaradjunk, . miért is van ez?
Szerintem te vagy a K..CS..G!
Úgy látom itt is van K..CS..G FIDESZES! Nemrég Bajnai Gordon nyilatkozatát tettem fel és lepontozta a b..z..ja!!!!!! Lógjon együtt a szerelmével a lámpavason az ilyen!! Még mindég hisz ebben a diktátorban?
A tõzsdespekulánsok játszadoznak az árfolyammal. 07:44 "Pedig így van. Hazánkat kivülrõl támadják a hitetlen pénzimádó nyugati tõkés zsidók. A világon mindenhol megy fel a kõolaj ára, miért lenne mésképp ez itthon?" Már régen nem mi irányítjuk saját országunkat!
A sok agymosott erre azt mondaná: "Ugyan már! Van sokkal rosszabb helyzetû ország" Nem tudom meddig fog kitartani ez az optimizmus... Talán ameddig el nem veszik a fejük fölül a házat, adó gyanánt?
"Ezeknek egyébként nem jár amúgy is olcsóbban a cucc? " Mért járna?
Pedig így van. Hazánkat kivülrõl támadják a hitetlen pénzimádó nyugati tõkés zsidók. A világon mindenhol megy fel a kõolaj ára, miért lenne mésképp ez itthon?
Másfél év orbáni hatalomgyakorlása alapján egyértelmû, hogy a kormány a történelmi lehetõséggel nem pusztán nem élt, hanem kifejezetten visszaélt vele: az eredeti célok mindegyikével(!) ellentétes irányba vezeti Magyarországot. Az erõszakos hatalomvágynak, a gazdasági hozzá nem értésnek és a cinikus társadalomszemléletnek olyan sajátos kormányzati ötvözete alakult ki Magyarországon, amelynek eredményeként Ady és mindannyiunk kompországa most ismét felhúzza az – évtizedek tévútjai után éppen csak kivetett – horgonyt, és megint elhagyja a nyugati partot. Módszeresen, csigolyánként törték el a magyar demokrácia gerincét. Elõre kitervelt programmal rendelkezett a Harmadik Köztársaság felszámolására.Hibás döntések és a hatalomnak szándékosan a közérdekkel szemben való gyakorlása is közrejátszott a jelen helyzet létrejöttében, ráadásul 2012 Magyarországának rosszul kormányzó, de nehezen leváltható kormánya van. Magyarország ma minden objektív mutató szerint súlyosabb helyzetben van, mint a 2008-as válság kitörését követõ elsõ hullámban. Csak emlékeztetõül: a forint árfolyama, az államadósság, az országkockázati mutató és a forintkötvények reálhozama mind az elmúlt 20 év legrosszabb szintjén állnak, negatív rekordokat döntenek… A kormány ma egyszerû választás elõtt áll: IMF készenléti hitel, szigorú feltételekkel, vagy államcsõd, annak tragikus rövid és hosszú távú következményeivel.
Sajnos még mindég nagyon sokan hisznek nekik. Beveszik a Hír TV nép butítását. Azt gondolják tényleg igazok van és kívülrõl támadják hazánkat. De mindenki nézzen magába adna kölcsön 10 milliót egy 8 gyerekes munkanélküli családnak aki egy tanyán lakik ahol még köves út sincs. Természetesen nem mert esélytelen, hogy viszont lásson a pénzébõl akár egy forintot is. Ugyan így vannak a befektetõk is. A Fidesz az új igazságos adókkal azt érte el, hogy a gazdagok akiknek telne az ország rendbetételére, azok még gazdagabbak lettek. A szegényebbek pedig még nehezebben élnek meg.Pedig ez a réteg a gazdaság motorja. A gazdag a plusz pénzbõl nyaralni megy új mercit vesz. A dolgozó réteg pedig élelmiszert napi használati tárgyakat, amivel munkát biztosít a többi embernek. Amíg ez nem fordul meg addig esélyünk sincs arra, hogy itt javuljon valami!
Pistabá! Ezeknek egyébként nem jár amúgy is olcsóbban a cucc? De egyébként világos a gondolatod..
UNOM MÁR A ZSIDÓZÁST. ENNEK SEMI KÖZE HOZZÁJUK.

Esett valaki teherbe a tabletta abbahagyása után 3 hónapon belül? Tapasztalatok?

Nálunk félek, ez a helyzet, pedig védekeztünk. Persze nagyon örülök neki, de félek is, hogy megmarad-e a baba? 1 hónapja hagytam csak abba.

Legjobb válasz: Nyugi nem lesz semmi gond. Azt mondják nem is kell kiürülnie, mert nem is halmozódik fel a hormon. Ettõl függetlenül azért mi is vártunk 2 hónapot. De lehet nem kellett volna, mert közvetlenül abbahagyás után könnyebb teherbe esni. Te vagy rá az élõ példa.

Nyugi nem lesz semmi gond. Azt mondják nem is kell kiürülnie, mert nem is halmozódik fel a hormon. Ettõl függetlenül azért mi is vártunk 2 hónapot. De lehet nem kellett volna, mert közvetlenül abbahagyás után könnyebb teherbe esni. Te vagy rá az élõ példa.
Szia! Nekem a második hónapban már összejött a baba.8 év tablettázás után megkérdeztem az orvost, hogy mennyi idõt kell várni. Azt mondta nem kell, mivel a mai bogyók olyan gyengék már , ezért is kell nagyon pontosan szedni. Valahol olvastam, hogy az elsõ 3 hónapban a legkönnyebb teherbe esni. Ne aggódj, emiatt nem megy el. Gondolj bele van, akinek tabletta mellett sikerül be és mégis egészséges manója lesz. 29 hetes kismama

Sikerülhet closty mellett 3 hónapon belül teherbe esni pcosan?

nagyon félek, hogy nem sikerül és m?teni kell. most vagyok az els? closty hónapban, de roszak az el?érzeteim. félek a csalódástól, és hogy peteérésem se lesz, vagy nem lesz tüsz?repedés, vagy nem csípjük el azt az id?t. mit kövessek még el? ráadásul kiakaszt a meg nem lév? menszi is, hogy mindig meg kell indítani.

Legjobb válasz: Szia.Nekem az elsõ hónapba sikerült,én is pco-s vagyok-voltam.De nekem minden hóban megjött 28napra pontosan,nem kellett inditani.Én sem bíztam benne,de sikerült:) Már a 2-3héten éreztem a jeleket,de azt hittem a clostitól,aztán nem jött meg és a 2.dik napon teszteltem pozítivat :) MInden jót,remélem hamar sikerül neked is :) Jahh én számoltam a peteérést és pont jókor voltunk együtt.. 36hetes kismama

Szia.Nekem az elsõ hónapba sikerült, én is pco-s vagyok-voltam.De nekem minden hóban megjött 28napra pontosan, nem kellett inditani.Én sem bíztam benne, de sikerült:) Már a 2-3héten éreztem a jeleket, de azt hittem a clostitól, aztán nem jött meg és a 2.dik napon teszteltem pozítivat :) MInden jót, remélem hamar sikerül neked is :) Jahh én számoltam a peteérést és pont jókor voltunk együtt.. 36hetes kismama
Szia! Mennyi idõ után írta fel neked a doki? Nekem is rendszeres, párom rendben, félek hogy nem reped meg a tüszöm.
Próbálj meg pozitívan hozzáállni! Én a következõ hónapban fogom elkezdeni a closty-t szedni, az orvosom nagyon bizakodó. Mivel állandóan ultrahanggal fogja követni a doki a fejleményeket, ezért biztos, hgy a te dokid is a neked megfelelõ módon állítja be az adagot. Amugy ha closty mellett nincs tüszõrepedés, akkor ad injekciót, amitõl aztán tuti lesz. És akkor kell belehúznotok a pároddal:)
mikor kell menni dokihoz petelesre, és hány naponként?? Én is attól tartok hogy nem reped meg a tüszöm.

Pcosként 3 hónapon belül closty mellett magas tesztoszteron értékkel teherbe lehet esni?

az orvosom elkeserített, azt mondta próbáljuk meg a clostit 3 hónapig, de ne reménykedjek, szinte kizárt a baba.teljesen összetörtem, mert a m?tét vár rám 3 hó múlva, és nem tudom akkor is lesz e reményem?én már padlón vagyok!mindig csak sírok!segítsetek kérlek4

Legjobb válasz: szio nekem is pcom volt, mar nincs, viszont a magas tesztoszteronszint meg magas sargatest hormonszam maradt. (ez utobbi ahogy tapasztaltam neha meg jo is) en azt javaslom, hogy elobb szabadulj meg a pco-tol (nekem a merkformin fel-egy ev alatt segitett), és utana lehet babaproject, tudom, hosszu ido, de biztonsagosabb mind a kettotoknek. tenyleg megeri. (pco-skent is teherbe lehet esni, amikor megtudtam, hogy pcom van, kiderult, hogy az egyik ismerosomnek is, na o egy honap mulva teherbe is esett minden rasegites nelkul, méhen kivuli terhessege lett)

szio nekem is pcom volt, mar nincs, viszont a magas tesztoszteronszint meg magas sargatest hormonszam maradt. (ez utobbi ahogy tapasztaltam neha meg jo is) en azt javaslom, hogy elobb szabadulj meg a pco-tol (nekem a merkformin fel-egy ev alatt segitett), és utana lehet babaproject, tudom, hosszu ido, de biztonsagosabb mind a kettotoknek. tenyleg megeri. (pco-skent is teherbe lehet esni, amikor megtudtam, hogy pcom van, kiderult, hogy az egyik ismerosomnek is, na o egy honap mulva teherbe is esett minden rasegites nelkul, méhen kivuli terhessege lett)

Focizok meg néha kondiba is eljárok és szerintetek ha jó étrendel és elszánt kondizással 3 hónapon belül sikerül valamit összehoznom hogy már látszódjon például már egy kicsit a hasamon az izmok?

Legjobb válasz: Mi az hogy néha? ha így írod semmi nem lesz belõled.... néha dolgozok mégse vagyok gazdag pedig milliomos szeretnék lenni.

Mi az hogy néha? ha így írod semmi nem lesz belõled.... néha dolgozok mégse vagyok gazdag pedig milliomos szeretnék lenni.
Szia! Nekem mindhárom gyerek azonnal összejött :)
az elsõ elsõre, a második egyelõre nem, talán most (még egy hét a tesztig). 7 hónapja próbálkozunk, de csak egy hónapja nem szoptatok.
elsõre sikerült
Szia! 2 tervezett gyerkõcöm van, mindketten elsõ próbálkozáskor megfogantak
Az elsõ elsõre, a második másodikra.:)
Az elsõ elsõre összejött, a második 3 hónap próbálkozás után.
Nekünk elsõ hónapban összejött mindekettõ baba. Most 29 vagyok, a férjem 30. 32 hetes kismama
Az elsõ csak úgy jött, elsõre.A második szülés után 11hónappal fogant és szintén nem terveztük. A harmadikra én már vágytam, de sajnos elvetélt, a negyedikért meg már egy évig dolgoztunk.Már szerencsére 25hetes pocaklakó.
A kérdező hozzászólása: Koszi! Akkor nem feltetlenul kell hamar elkezdeni probalkozni a masodikkal... (Az elsot is azert kezdtuk el, mert tudtam, hogy akar 2 evbe is telhet, es elmultam 30, de szerencsere rogton sikerult - latom, mi a szerencsesek koze tartozunk :) .) Varom meg a valaszokat :)
Elsõ kettõ terhességem azonnal sikerült, de mind a kettõ vetéléssel végzõdött. Tartottunk fél év szünetet, aztán a kisfiam, 4éves, szintén elsõ hónapban elsõre összejött. Most a tesó megint az elsõ hónapban összejött. 33hkm

Készül valaki Angliába dolgozni 1-3 honapon belül?

2 honapnyi fórum olvasgatás, honlap böngészés után úgy döntöttem Angliában vállalok munkát. Közvetítõ cégeket kihagynám, sokan tudják miért! Ha a következõ 1-2-3 honapban valaki (k) szintén készül ki, felvenném vele/velük a kapcsolatot, együtt talán könnyebb minden! Egy Hajdu-Bihari diplomás férfi tartana veletek

Legjobb válasz: Javaslom a facebokk csoportokban keresõdj.

Javaslom a facebokk csoportokban keresõdj.

VW Golf V GTI-t vennék 3 hónapon belül. Mire kell figyelnem? Mik a tapasztalatok? Részletek lent

2.0 TFSI DSG-s modellt keresek, mit érdemes ellenőriztetni és megnézni vásárlás előtt, valamint érdemesebb-e németországból behozatni egyet, vagy itthon várni egy jó vételre. Esetleges tapasztalatokra is kiváncsi lennék természetesen! :)

Legjobb válasz: vigyázni kel a szijjakkal benne meg a réscsövekkel. én még 15 vaok de ilyet szeretnék faternek 4 es je van 1.6 jibuleum kiadás.

vigyázni kel a szijjakkal benne meg a réscsövekkel. én még 15 vaok de ilyet szeretnék faternek 4 es je van 1.6 jibuleum kiadás.

Munkaügyi központ-Ha 3 hónapon belül találok munkát milyen papírokat kell visszavinni a munkaügyi központba? Kell igazolást vinni a munkáltatótól?

Legjobb válasz: Nem, nem kell. Csak simán bejelented, hogy elhelyezkedtél (a munkáltatónak a nevét, címét meg kell adnod.)

Nem, nem kell. Csak simán bejelented, hogy elhelyezkedtél (a munkáltatónak a nevét, címét meg kell adnod.)

A WhatsApp-ot szeretném törölni a nokia telefonomról kb 3 hónapon belül másodszor. Hogy csináljam?

Elõször sikerült leförölnöm, és le is írtam a törlési útvonalat. Most ugyanazt követtem, de már nem lehet így. Lehet, hogy a miatt nem lehet letörölni könnyen másodszor, mivel 1 év után fizetni kell érte, és úgy gondolják, hogy 1 év után sokan próbálkoznak újratelepítéssel? De én 3 hónapja tettem rá elõször és mostmár másodjára szeretném róla leszedni. Hogy csináljam?

Legjobb válasz: A Nokia milyenrõl ? Nem hallottam amikor a típusát mondtad !

A Nokia milyenrõl ? Nem hallottam amikor a típusát mondtad !
A kérdező hozzászólása: nokia c6 00 nem írtam a típusát

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!