Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja új tabit, (3 db)

2 hónap tabi kohagyás után elkezdhetem újra szedni, vagy muszáj megvárni a 3 hónapot?

Legjobb válasz: egvárni nem muszáj, de k*rvára megviseli a szervezeted, h abbahagyod... elkezded... abbahagyod... elkezded.. most akkor vagy szedd normálisan, vagy tarts hosszabb (1-1,5 éves) szünetet.

egvárni nem muszáj, de k*rvára megviseli a szervezeted, h abbahagyod... elkezded... abbahagyod... elkezded.. most akkor vagy szedd normálisan, vagy tarts hosszabb (1-1, 5 éves) szünetet.
m*

Ha új tabit kell íratnom 3 hónap után, akkor újra megvizsgál a doki vagy csak egyszerűen felír egy másikat?

Lindynettet szedek, de csomó mellékhatás (végig mellfeszülés, görcsök, haspuffadás, pattanások, szünetben fejfájás, néha hányinger) kijött. Még a 3. levelet beszedem, aztán úgyis mennem kell íratni.

Legjobb válasz: Hát nem tudom, magándokihoz jársz vagy terhesgondozóba? Mert a magándoki úgyis rákérdez. A terhesgondozóba meg kell mondani az asszisztensnek, hogy be szeretnél menni a doktor úrhoz, mert problémáid vannak a felírt gyógyszerrel. Elmondod, mik a bajaid és a doki kiír egy másik gyógyszert. Ha már egyszer megvizsgált, szerintem még egyszer nem fog... ilyen a magyar egészségügy. (nekem vizsgálat nélkül írta fel).

Hát nem tudom, magándokihoz jársz vagy terhesgondozóba? Mert a magándoki úgyis rákérdez. A terhesgondozóba meg kell mondani az asszisztensnek, hogy be szeretnél menni a doktor úrhoz, mert problémáid vannak a felírt gyógyszerrel. Elmondod, mik a bajaid és a doki kiír egy másik gyógyszert. Ha már egyszer megvizsgált, szerintem még egyszer nem fog... ilyen a magyar egészségügy. (nekem vizsgálat nélkül írta fel).
A kérdező hozzászólása: SZTK-s dokinál voltam, mielõtt ezt felírta, megvizsgált. De rohadt kellemetlen volt és utána órákig fájt...Ezért akarom tudni, készülnöm kell-e a vizsgálatra, vagy csak simán felír másikat.
Szia! Nem fog megvizsgálni következõ alkalommal, csak ha panaszod van.... ha csak azt mondod hogy fogamzásgátlót szeretnél feliratni akkor nem fog...de ha mégis lenne bajod valami, inkább mondd el, minthogy elhallgasd azért hogy ne nyúljon hozzád...neki ez a dolga, de meg is mondhatod neki, hogy a múltkori vizsgálat kellemetlen volt számodra...

3 hónapja szedek új tabit, és nagyon furi volt a mensim. Vettem tesztet, sőt még orvosnál is voltam, aki elküldött vérből vett hcg tesztre, és mind negatív lett. Előfordulhat, hogy mégis terhes vagyok?

Az ovum idején együtt voltunk a párommal, ezért nagyon megijedtem. A vérb?l vett, a mensim 1. napja után 7 nappal volt. A panaszaim hányinger, émelygés, mellfeszülés...stb. Az orvos azt mondta, hogy valószín?leg ezt az új gyógyszer okozza, de a panaszaim még mindíg megvannak, és már eltelt azóta 2 hét. Mégis terhes lennék?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy babas. Es En is ugy gondolom,h a gyogyszer hatasa miatt van ez,lehet,h neked nem jo ez a fajta gyogyszer.

Szerintem nem vagy babas. Es En is ugy gondolom, h a gyogyszer hatasa miatt van ez, lehet, h neked nem jo ez a fajta gyogyszer.
A psziché sok mindenre képes, az is lehet hogy az okozza. Der ha a teszt negatív akkor tuti nem vagy babás! Ennyi idõ után már ki kellene mutassa még az uh.-is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!