Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapja új (143 db)

3 hónapja új barátom van, de nem tudok elélvezni amikor együtt vagyunk. Csak ő tud eljutni. Ez miért lehet?

amikor a vègère jutok, ugy èerzem sikerult, de mègsem.

Legjobb válasz: Van aki hosszú évekig együtt van a párjával úgy, hogy nincs vagy nem mindig van orgazmusa! Te 3 hónap után mit vársz? Már bocs, de elég butácskának tûnsz!Miért kéne együtt elélveznetek, hogy baba legyen! Szerintem addig ne vállaj babát, amíg ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában!!!!

Van aki hosszú évekig együtt van a párjával úgy, hogy nincs vagy nem mindig van orgazmusa! Te 3 hónap után mit vársz? Már bocs, de elég butácskának tûnsz!Miért kéne együtt elélveznetek, hogy baba legyen! Szerintem addig ne vállaj babát, amíg ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában!!!!
Ha babát vállalsz, akkor már biztos felnõtt vagy.Ha felnõtt vagy, akkor tudnod kéne.Mind1.Nem kell elélvezned.aki az erõszakolást írta annak igaza van.Azok sem élvezik!!!!
én 10 hónapja vagyok együtt barátommal. Élvezem a szexet, de még soha nem jutottam el a csúcsra. Nagyon szeretjük egymást, figyelmes is. Persze szereném már tudni, hogy milyen is amikor igazán jó, de nem vagyok kétségbeesve. 21 éves vagyok, õ az elsõ komoly kapcsolatom. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy a nõknem nem olyan egyszerû eljutni a csúcsra. Ezért nem is aggódom. Minél jobban akarja az ember, annál kevésbé fog összejönni szerintem. Én is görcsösen ragaszkodtam hozzá eleinte, hogy miért nincs orgazmusom, de mióta nem rágódok rajta sokkal jobb az együttlét. Igaz még azóta sem éltem át, de ettõl függetlenül harmonikus a kapcsolatom. Ja és az igazság az, hogy nem kell a babához a nõnek is a csúcsra jutnia. Persze bizti sokkal jobb, de nem feltétel a nõi orgazmus ahhoz, hogy babátok lehessen.
bocs vki nem kap ilyen felvilágosítást!!:@ de télleg elöbb meg kellett volna gondolnod a kérdést az ami belõled jön az csak azért van h jobban csússzon ami belõle az azért h legyen baba szted amikor megerõszakolnak vkit és terhes lett akk élvezte???? hát nem hiszem lényeg h neked nem kell elélvezned de ha nem tudsz elélvezni akk nem jó vele a szex akk miért akarsz tõle gyereket? ráadásul 3 hónapra:/ mindegy amit akartál azt megtudtál sok szerencsét a babához:D
Neked ahhoz nem kell elélvezned, elég ha pasi megteszi! De basszus, ez most komoly, hogy valaki ennyire ne lenne tisztában az ilyenekkel???
A baba pontosan tudja, hogy volt-e az anyjának és az apjának is orgazmusa. Ez a legideálisabb a késõbbi fejlõdésére és a felnõttkorára. Na meg, hogy szerelem legyen. Ha nincs orgazmusod, ott valami nem stimmel, én elõbb ezt oldanám meg, és utána a baba...
8 éve vagyunk egyutt a Férjemel, abbol 3 mint férj és feleség.Elsok voltunk egymásnak a szex terén.Nálam sincs mindig orgazmus, mégis élvezek minden egyutlétet.Ja, és van egy 2 éves kisfiunk.

A 21. hét környékén történik valami amitől úgy érzem magam mint az első 3 hónapban? Újra bekövetkezik a méh rettentően gyors növekedése?

Furcsa, hogy az els? 3 hónapot megszenvedtem a 16. hétt?l teljesen "tünetmentes" vagyok és most pár napja annyira feszít a hasam, alig tudok az ágyból felkelni, és hihetetlenül rossz a közérzetem.Valakinek van hasonló ez id? tájt?

Legjobb válasz: hát igen vannak ilyen hullámok. és a méhed mostanában éri el a köldököd magasságát, tehát történik egy s más dolog odabenn. boldog babavárást

hát igen vannak ilyen hullámok. és a méhed mostanában éri el a köldököd magasságát, tehát történik egy s más dolog odabenn. boldog babavárást
Igen vannak! nekem pl. 24 hetesen kezdett el megint fájni, feszülni a mellem és bekeményedni a hasam. Ilyet olyan 16 hetesen csinált, olyan egy hétig amíg nõtt, aztán abbamaradt. most megint, egy hete tart, ma kiejezettebben kevésbé jelentkeztek. Egyél magnéziumot feltétlenül, ha nem eszel még akkor magne b6-ból bevehetsz napi 2x, de majd szólj az orvosodnak, hogy szeded, nyugi nem lesz tõle semmi bajod, én is és nagyon sokan szedik. Jó babavárást!

A start kártya kiváltásához tényleg szükséges 3 hónap munkanélkülire bejelentkezni? Ez az új törvény? Vagy csak átmegyek az APEHhez és megkapom egyből?

Legjobb válasz: Úgy tudom ha pályakezdõ vagy nem kell várni 3 hónapot, de kérdezd meg a hozzád legközelebbi munkaügyi kirendeltségen. Ha nem pályakezdõ vagy , akkor 3 hónap után kérned kell a munkaügytõl igazolást (ez csak pár napig érvényes!) és azzal átslattyogni az APEH ... izé ... NAV-hoz és igényelni a kártyát. Viszont nekem azt mondták ha van eszem CSAK akkor kérjem ki ha van biztos állás, mert csak egy évig érvényes és akkor is ketyeg ha nincs állásod, a leendõ munkaadónak meg nem annyira jó egy csak 8 hónapig érvényes kártya ugye.

Úgy tudom ha pályakezdõ vagy nem kell várni 3 hónapot, de kérdezd meg a hozzád legközelebbi munkaügyi kirendeltségen. Ha nem pályakezdõ vagy , akkor 3 hónap után kérned kell a munkaügytõl igazolást (ez csak pár napig érvényes!) és azzal átslattyogni az APEH ... izé ... NAV-hoz és igényelni a kártyát. Viszont nekem azt mondták ha van eszem CSAK akkor kérjem ki ha van biztos állás, mert csak egy évig érvényes és akkor is ketyeg ha nincs állásod, a leendõ munkaadónak meg nem annyira jó egy csak 8 hónapig érvényes kártya ugye.
A kérdező hozzászólása: Kereken két hónapot dolgoztam, de nem a szakmámban. Azért lett most ez felfüggesztve a tegnapi nappal, mivel kellene ez a kártya nekem. Ki lettem jelentve, addig míg nem kapom kézhez. Ez egy biztos munka, nem veszne el. Azt tudom, hogy folyamatos az 1 év. Köszi szépen a válaszodat! Holnap megyek be a munkaügyire intézni ezt akkor.
Három hónap regisztrált álláskeresõnek kell lenned ahhoz, hogy megkapd a Start Bónusz kártyát.Ezt valóban csak akkor érdemes kiváltanod, ha biztosan felvesznek a munkahelyre.Elõzõ nap érdemes kiváltanod, akkor már másnap be is jelenthetnek.Pályakezdõknél nem tudom, hogy mûködik, én tegnap váltottam ki, ma már be vagyok jelentve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Ma voltam a munkaügyin. 3hónap kell!

Új úszómedencénk alapja 3, 6m átmérőjű kör. A) Mennyi idő alatt telik meg 90cm magasan vízzel, ha a csapból percenként 30 liter víz folyik b) Hány forinttal emelkedik a nyári (3 hónap) vízdíjunk, ha hetente cseréljük a vizet és 1 víz ára 1250ft?

Legjobb válasz: d = 3,6 m r = d/2 = 1.8 m A = r^2*pi = 10,17 m^2 V = A * 0,9 = 9,16 m^3. Mivel 1m^3 = 1000 liter, ezért ez 9160 liter víz. Megtölteni 9160 l / 30 l/p = 305,33 perc lesz, ami kicsit több, mint 5 óra. Na most egy liter víz az nem 1250 forint, még ha ásványvízzel engeded fel sem. Max ha 0,2 decis Evian ásványvízzel. 1 m^3 ivóvíz az 200 forint manapság. A 3 hónapban nagyjából 12 hét van, tehát 12-szer kell feltölteni a kicsit több, mint 9 köbmétert, tehát összesen 12*9,16 = 109,92 m^3 víz fog elmenni erre. Ha 200 forintos vízdíjjal számolsz, akkor 22000 forintos többletköltséget jelent a nyár alatt.

d = 3, 6 m r = d/2 = 1.8 m A = r^2*pi = 10, 17 m^2 V = A * 0, 9 = 9, 16 m^3. Mivel 1m^3 = 1000 liter, ezért ez 9160 liter víz. Megtölteni 9160 l / 30 l/p = 305, 33 perc lesz, ami kicsit több, mint 5 óra. Na most egy liter víz az nem 1250 forint, még ha ásványvízzel engeded fel sem. Max ha 0, 2 decis Evian ásványvízzel. 1 m^3 ivóvíz az 200 forint manapság. A 3 hónapban nagyjából 12 hét van, tehát 12-szer kell feltölteni a kicsit több, mint 9 köbmétert, tehát összesen 12*9, 16 = 109, 92 m^3 víz fog elmenni erre. Ha 200 forintos vízdíjjal számolsz, akkor 22000 forintos többletköltséget jelent a nyár alatt.

Telenornál megrendeltem a klikk szolgáltatást és használtam 3 hónapig ingyen, szerintetek meg lehetne oldani hogy újra megrendelhessem ingyen 3 hónapig?

ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: A telenornál sem hülyék azért. Egy új simkártyára megrendelheted.

A telenornál sem hülyék azért. Egy új simkártyára megrendelheted.
de a lemondásért kellett fizetned nem?
Lemondásért nem kell fizetni, úgy kint a megrendelésnél! Viszont nem lehet megoldani, 1 sim kártyára 1x lehet kérni a klikket! Kivéve akkor nem, ha elõször feltöltõkártyás a telod, majd abból csinálsz elõfizussat, majd ismét kártyássat!

Ha letelik a 3 hónap próbaidőm akkor újra kell körözni? Szerintem ez elég hülyeség. Újra orvosi vizsgálat stb stb. Ez tényleg ígyvan?

Amiért fontos ezt nekem tudni,mert az üzemorvos ,múltkor levetkőztetett egy szál bugyira...,hogy meg kopácsolja a térdem(!)és rohadtul nem szeretnék a közeljövőben odamenni a vén k*csöghöz,csak ha nagyon muszáj!

Legjobb válasz: A próbaidõnek és az egészségügyi munkaalkalmasságnak semmi köze egymáshoz. Ha egészségileg alkalmatlan lennél, próbaidõre sem vettek volna fel, helyesebben az orvos nem írta volna alá, hogy alkalmas vagy. Ha a munkád megfelel, vagy a cégnek nem az a stratégiája, hogy 3 hónap eltelte után mindenkit elküld, hogy ne kelljen esetleg fizetésemelést adni, akkor csak a munkaviszonyodat fogják meghosszabbítani, azaz meghatározott vagy meghatározatlan idõre szólóvá alakítani. Akkor már nem kell orvoshoz menned.

A próbaidõnek és az egészségügyi munkaalkalmasságnak semmi köze egymáshoz. Ha egészségileg alkalmatlan lennél, próbaidõre sem vettek volna fel, helyesebben az orvos nem írta volna alá, hogy alkalmas vagy. Ha a munkád megfelel, vagy a cégnek nem az a stratégiája, hogy 3 hónap eltelte után mindenkit elküld, hogy ne kelljen esetleg fizetésemelést adni, akkor csak a munkaviszonyodat fogják meghosszabbítani, azaz meghatározott vagy meghatározatlan idõre szólóvá alakítani. Akkor már nem kell orvoshoz menned.
A kérdező hozzászólása: jó, de azt mondták, hogy újra el kell mennem az orvoshoz, hogy újra aláírja , hogy alkalmas vagyok! Ugyanúgy be kell köröznöm, mint a legelsõ napon!(Állítólag)Legalább is a cégnél ezt mondták)

3 hónapja szültem. Félek, hogy terhes vagyok újra. A teszten 1 sötét és egy nagyon halvány csík van, ez terhesség vagy csak az előző terhességem miatt lehetett bennem a hcg hormon és azért van a halvány csík?

Tegnap délután csináltam a tesztet és akkor nem láttam a csíkot. Ma ki akartam dobni és ma láttam meg a halvány második csíkot.

Legjobb válasz: Ha idõn túl jött ki, akkor nem értékelhetõ. Inkább csinálj most reggel egy másikat, ha azon idõn belül kijön a csík, akkor az baba, ha nem, akkor nyugi, nem vagy terhes. 3 hónappal a szülés után akkor van a szervezetedben hcg, ha újra terhes vagy.

Ha idõn túl jött ki, akkor nem értékelhetõ. Inkább csinálj most reggel egy másikat, ha azon idõn belül kijön a csík, akkor az baba, ha nem, akkor nyugi, nem vagy terhes. 3 hónappal a szülés után akkor van a szervezetedben hcg, ha újra terhes vagy.
Szerintem is pozitív, de ha tizes érzékenységût csinálsz, akár napközben is, az ki fogja mutatni, csak elõtte ne igyál legalább két órát, és ne is menj ki ha lehet 3 órán keresztül.
Mindenképp csinálj még egyet, de valószínû, nem a semmitõl lett pozitív. Nem marad a szervezetben hcg, ha van, akkor azért van, mert babát vársz. Több olyan nõt is ismerek, akik 3 hónappal szülés után estek teherbe. Az elején nehéz volt a kicsikkel, de aztán nagyon szuper, hogy kicsi lett a korkülönbség. Ne keseredj el nagyon.
nekem annak idején lett egy idõn túli pozitívam, majd másnap reggel egy negatív.másfél hét múlva csináltam más miatt még 1t, az pedig pozitív lett.írd meg, mi az eredmény.
Én most igy jártam csak én azért dobtam ki mert megint negativnak láttam és elkeseredtem. Csak kb 2 óra mulva vettem észre a halvány második vonalat. Azota lett még kétt pozitiv tesztem amit rendesen az elõirtak szerint csináltam. Ha a beteg tájékoztatott elolvasod a teszt 2-3 hónapig tartja a teszt eredményét.
Hát, nem akarlak elkeseríteni, de akkor is pozitív, ha idõn túl jön ki.Ugyanis a semmitõl nem színezõdik el!Fõleg, mert délutáni vizeletbõl csináltad.Ha már abból is kimutatja, akkor esélyes a baba!Az igaz, hogy rajta van a tájékoztatón, hogy nem megbízható az eredmény, ha nem idõben olvasod le.De ha a csík színes, akármilyen halvány is, az pozitív.Mert mástól nem jelenik meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyosak vagytok, hogy vigasztaltok . Már itt a teszt reggel megcsinálom és mindenképp megírom. Hát nagyon kíváncsi vagyok mert beszéltem az orvossal és õ azt mondta, hogy ez még nem 100% terhesség. Volt már páciens halvány csíkkal nem terhességgel (valami hormonális változás) Meglátjuk. Én nem örülnék most egy újabb terhességnek. Korai ez, különben sem terveztünk csak 1 gyereket.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megcsináltam a tesztet és egyértelmû negatív, nincs még halvány csík sem!
Ne keseredj el.Baratnom lanyai kozt eppen 1 ev van.Most, hogy mar nagyobbak olyan jo oket latni, nincsenek meg egymas nelkul komolyan mint az ikrek.Azota mar van egy hugicajuk. Azt meg, hogy a csaszar mit befolyasol, beszeld meg a dokiddal hatha tud valami jo megoldast. Kulonben megertelek az en fiam 11 honapos de en sem szeretnek meg kistesot.Persze ha jonne akkor szeretettel varnank. Minden jot es majd ird meg mi lett.
Szia! Tuti negatív volt az elõzõ is, én rengetegszer jártam már így. Másnap, illetve pár óra múlva minidg lesz a teszten, legalábbis azon a 15 félén, mait én kipróbáltam... :) , egy halvány, 2. csík, de az színtelen szinte, az a neve, hogy száradási csík, és az valójában a teszcsíknak a helye. Úgyhogy én tudtam, hogy az negatív, de akkor mareggel megerõsödött a tény. :) 39 hetes km
8.11-es vagyok. Az egyik, akit ismerek, császár után 11, 5 hónappal szülte meg a 2.babáját (szintén császárral) és nem volt gond. A belsõ heg akár két év múlva is lehet olyan vékony, hogy csak az angyalkák segítenek összetartani... Azért kívánom, hogy olyan eredmény legyen a köv. teszten, amilyet szeretnél.
szia! amikor én terhes lettem, nekem is alig látható volt a csík. azt mondta a dokim, hogy ha a hormonérzékeny papírcsík elszínezõdik, ott hormon van! de hogy maradhatott-e hcg az elõzõ terhességbõl...hát nem tudom, ez érdekes, mert ugye vetélés után is kell bizonyos idõ, míg kiürül...
A kérdező hozzászólása: Vagyis 4 hetes de az utolsó menstruációtól számolják (az ápr.15) és úgy 6 hetes
A kérdező hozzászólása: Mennyire halvány? Mert ezt elsõ ránézésre nem is lehet látni csak ha jobban megnézed. Amikor terhes lehettem egyértelmû volt a csík. Ráadásul pontosan tudom mikor történhetett május 1. Akkor már 6 hetes lennék és annak egyértelmûbben kénem látszani nem? Az elsõt is 6 hetesen teszteltem és szinte sötétebb volt mint a control csík. De lehet, hogy csak magamat nyugtatom. Holnap tesztelek újra és megírom nektek!
szia!Én ugyanígy jártam 4 hónappal a szülés után.Egy nagyon halovány második csík jelent csak meg, ráadásul percekkel késõbb..Most már 5hónapos terhes vagyok.13 hónap lesz a fiaim között.Mi sem így terveztük, de már nagyon örülök neki!Mondjuk én nem császáros voltam, így nem volt kérdés, hogy megtartom-e.Majd írj, hogy hogyan alakultak a dolgok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon halvány ám. Szinte alig látszik de tény , hogy ott van valami. Egy csík. Sajnos én császáros vagyok úgyhogy szerintem nekem nem lehetne megtartani a belsõ varratok miatt, még korai. Köszi a válaszokat! Mindenképp megírom mi az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, én is azért félek mert semmitõl nem színezõdik el.Holnap csinálok egy reggeli elsõ vizeletest.
A kérdező hozzászólása: Hááát ez most nagyon nem jönne nekem jól!
A kérdező hozzászólása: Ok! Köszi! Csak azt nem értem idõn túl miért lesz csík?
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is ezt mondták a patikában mikor vettem a második tesztet, de itt mindenki annyira mondta, hogy baba lesz, hogy én már biztosra vettem. Köszi a választ! :-)

Kb 3 hónapja vettem be egy 72 órást. Ma is kiszakadt a gumi vehetek be újra?

Legjobb válasz: Nálam volt hogy 2-3 hónapig havi 1tabi becsúszott,mert nálunk is volt ilyen gumiszakadás.De a 2 v. 3-ik után(már nem emlékszem, teljesen felborultak a hormonjaim és 1 hónapig fájt a mellem,de nem lettem terhes.Azóta kerülöm és inkább jobban vigyázok.Nem egészséges,de ha muszáj akkor vedd be. De ha még pár évig nem akarsz gyereket,akkor inkább fogamzásgátlót szedj,mint gumit, ha ilyen szerencsétlenül alakul néha-néha.

Nálam volt hogy 2-3 hónapig havi 1tabi becsúszott, mert nálunk is volt ilyen gumiszakadás.De a 2 v. 3-ik után(már nem emlékszem, teljesen felborultak a hormonjaim és 1 hónapig fájt a mellem, de nem lettem terhes.Azóta kerülöm és inkább jobban vigyázok.Nem egészséges, de ha muszáj akkor vedd be. De ha még pár évig nem akarsz gyereket, akkor inkább fogamzásgátlót szedj, mint gumit, ha ilyen szerencsétlenül alakul néha-néha.
Tüskés a vaginád, vagy mi?
Ti statisztika szerint vagy a viág legpechesebb párja vagytok, vagy a világ leghüly*bbjei. Egyik se túl szerencsés. Vedd, ha muszáj, de akkor egy évig nem vehetsz be újra...
Ha már elsikerült szopogatnod az elõzõt persze ! :)
Nem feltétlen vagy béna vagy szerencsétlen.Volt, hogy így jártam de az tényleg gáz volt.' nap alatt 2 szakadt...tabi mellett tehát nem volt gáz.Pedig óvszerrel sose spórolok. Az elsõ szakadás óta szedek tabit mert a legjobb óvszerben sem bízok és görcsösen izgultam ha azt használtunk tehát rossz volt A jó tanács:Mivel az esemény utáni tabit úgyis orvos írja fel, ezért ha mész hozzá meg is tudod kérdezni.Értelme, és biztos választ kapsz tõle!
20 év alatt egyszer sem sikerült óvszert elszakítani. Vagy valami rettentõ gagyit vesztek, vagy bénák vagytok.
menj el nõgyógyászhoz zsenikém
Lehet ideje lenne megtanulni az óvszer helyes használatát
Tökmindegy, hogy beveheted-e, nem? Be kell venned, ha nem akarsz abortuszt. Amúgy inkább szedj fogamzásgátlót szerintem. Az nem szakad. :D
A kérdező hozzászólása: nem tudtok normálisan válaszolni?
nem minõsítek csak tanácsolom hogy spermicides gumit használj, az ha kiszakad sincs baj...

3 hónappal a babám elvesztése után úgy néz ki, hogy újra terhes vagyok (van pár pozitív tesztem), de Uh-ra csak hétfőn megyek. Hogy tudnék nyugodt maradni?

Aki hasonló helyzetben volt/van, hogy gy?zi le az idegeskedést? Az el?z? terhességemnél ilyen tájban kezdtem barnázgatni, utána még ez ment hetekig, végül elment a babám. :-( És persze bennem van a félelem, hogy nehogy megint megtörténjen.. lekopogom, eddig még nem volt semmi baj. Tudom, pozitívnak kell lenni, csak ilyen el?zményekkel nagyon nehéz! Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: (Most ez megint olyan tanács, hogy könnyû mondani, megcsinálni nehéz) Én egy vetélés után a következõ terhességemmel egyáltalán nem foglalkoztam. Nem gondoltam a pozitív tesztre, arra hogy terhes lehetek. Csak arra gondoltam, hogy mit fõzzek holnap, milyen feladat vár a munkámban, kinek mit vegyek karácsonyra. Ahogy eszembe jutott vaolna, azonnal másra gondoltam. Igy nem is aggódtam (nem is örültem) Csak 3 hónap után "engedtem", hogy arra gondoljak új babánk lesz.

(Most ez megint olyan tanács, hogy könnyû mondani, megcsinálni nehéz) Én egy vetélés után a következõ terhességemmel egyáltalán nem foglalkoztam. Nem gondoltam a pozitív tesztre, arra hogy terhes lehetek. Csak arra gondoltam, hogy mit fõzzek holnap, milyen feladat vár a munkámban, kinek mit vegyek karácsonyra. Ahogy eszembe jutott vaolna, azonnal másra gondoltam. Igy nem is aggódtam (nem is örültem) Csak 3 hónap után "engedtem", hogy arra gondoljak új babánk lesz.
Szintén zenész. 10 hetesen mentek el az ikerbabáim júniusban. Most 7 hetes vagyok, de nem tudok felhõtlenül, sõt sehogy sem tudok boldog lenni. Félelem van bennem, habár ez a baba teljesen más jeleket küld, mint az ikrek. Jövõ pénteken megyek UH-ra, azt gondolom azután majd talán lesznek érzéseim is. Pillanatnyilag cefet rosszul vagyok, émelygek, ég a gyomrom, mindentõl undorodom, és nagyon fáradt vagyok. Ennyi. Remélem eljön az idõ, amikor megint büszkeséget fogok érezni, és boldog leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én már most tudok örülni a babának, sõt lehet, hogy már túlságosan is beleélem magam, pedig még Uh-n se voltam... De ha megyek is Uh-ra (6 hetesen), utána a 12. hét még nagyon messze van, addig hogy lehet kibírni, hogy ne aggódjam halálra magam?
Nekem is volt már egy vetélésem, és én tudok örülni, mert Õ itt van, egy másik baba, szerelmünk gyümölcse. Örülj te is, új terhesség, új esélyek! 7 hetes
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: örülök nagyon, csak félek is...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!