Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapig volt semmi...! és utána (2 db)

3 hónapig nem volt semmi...! és utána mért volt ez?

nagyon szeretek egy lány 3 honapot voltunk együtt és nem volt semmi(kézfogás,puszi,ölelés) és ma megint összejöttem vele és egész nap csak vele voltam és nagyon jo volt megfogtam e kezét megöleltem adtam neki puszit meg minden....! és mikor hazaértem észrevettem h kicsit ondós a boxerem:O! ez mért volt??? (15éves vagyok)

Legjobb válasz: Ne törõdj ezekkel a dolgokkal. Kezdesz férfivá érni ennyirõl van szó. Biztos jól esett és rég vártad már hogy ölelhesd csókolhasd, amitõl kicsit beizgultál és elõnedved lett. ennyi :)

Ne törõdj ezekkel a dolgokkal. Kezdesz férfivá érni ennyirõl van szó. Biztos jól esett és rég vártad már hogy ölelhesd csókolhasd, amitõl kicsit beizgultál és elõnedved lett. ennyi :)
Jaj itytenem...nyugika semmi baj sincsen!!Ez egyre gyakrabban lesz mostanában veled...kezdesz férfi lenni és ez természetes foylamat..de nem értem miért nem mondják el nektek legalább a szülõk mirõl is van szó...
Ne ijedj meg, nincs semmi baj. Biztos jó érzés volt az ölelés, a puszik... ez természetes.
Semmi baj! De azért olvass el legalább egy felvilágosító könyvet, vagy kérdezd meg a szüleidet. Nem ártana, ha tudnád, hogy mégis mi történik veled.
A kérdező hozzászólása: nem féreéttietek nagyon jo tudom én h mi történik velem csak hát igy ölelés hatására meg egy puszi hatására igy elég fura volt ....:D
jajj dehogy furcsa... sokakkal ez történik kezdõ korukban (pl: én) addig örülj amíg csak ez van és nem kell takargatnod ahogy a laza rövidnadrágod aszimmetrikussá vállik csak mert a bányász éppen munkába menne:D de látom legalább a normálisabb fajta 15 évesel van dolgunk nem pedig a "bazzeg meg akartam kefélni de nem engedi a ribanc" típus! sok sikert a csajhoz

Vettem egy Acanthoscurria geniculata és már 3 hónapja meg van és volt egy kis étvágya de most nem eszik semmit csak iszik. A potrohja meg kopaszodik haverom szerint vedleni fog, ha igen akkor meddig tart és és utána érzékeny lesz e?

Legjobb válasz: Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.

Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.
A kérdező hozzászólása: kösz
A potrohán lévõ világos folt elkezd besötétedni (feketedni)), akkor fog vedleni a geni! A vedlésrõl hasznos infók: http://madarpok.hunhost.info/index.php?option=com_content&vi..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!