Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapig volt semmi...! és (24 db)

Attól még lehet hogy te nem érzed!Nem érzi meg mindenki feltétlenül!

Vettem egy Acanthoscurria geniculata és már 3 hónapja meg van és volt egy kis étvágya de most nem eszik semmit csak iszik. A potrohja meg kopaszodik haverom szerint vedleni fog, ha igen akkor meddig tart és és utána érzékeny lesz e?

Legjobb válasz: Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.

Valószínû hogy vedleni fog. Miután megszövi a vedlési hálóját ül benne pár órát majd hanyatt fekszik benne és úgy is eltölt pár órát majd elkezd mozogni és levedlik pár óra alatt. Hogy összesen ez meddig fog tartani az attól függ hogy hány vedléses. Az enyém amikor 6v-bõl 7 be vedlett az a hanyatt fekvéstõl 5 óra volt. Vedlés után nagyon érzékenyek 1 hetet minimum várj az elsõ etetéssel vagy bármilyen zargatással.
A kérdező hozzászólása: kösz
A potrohán lévõ világos folt elkezd besötétedni (feketedni)), akkor fog vedleni a geni! A vedlésrõl hasznos infók: http://madarpok.hunhost.info/index.php?option=com_content&vi..

3 hónapig nem volt semmi...! és utána mért volt ez?

nagyon szeretek egy lány 3 honapot voltunk együtt és nem volt semmi(kézfogás,puszi,ölelés) és ma megint összejöttem vele és egész nap csak vele voltam és nagyon jo volt megfogtam e kezét megöleltem adtam neki puszit meg minden....! és mikor hazaértem észrevettem h kicsit ondós a boxerem:O! ez mért volt??? (15éves vagyok)

Legjobb válasz: Ne törõdj ezekkel a dolgokkal. Kezdesz férfivá érni ennyirõl van szó. Biztos jól esett és rég vártad már hogy ölelhesd csókolhasd, amitõl kicsit beizgultál és elõnedved lett. ennyi :)

Ne törõdj ezekkel a dolgokkal. Kezdesz férfivá érni ennyirõl van szó. Biztos jól esett és rég vártad már hogy ölelhesd csókolhasd, amitõl kicsit beizgultál és elõnedved lett. ennyi :)
Jaj itytenem...nyugika semmi baj sincsen!!Ez egyre gyakrabban lesz mostanában veled...kezdesz férfi lenni és ez természetes foylamat..de nem értem miért nem mondják el nektek legalább a szülõk mirõl is van szó...
Ne ijedj meg, nincs semmi baj. Biztos jó érzés volt az ölelés, a puszik... ez természetes.
Semmi baj! De azért olvass el legalább egy felvilágosító könyvet, vagy kérdezd meg a szüleidet. Nem ártana, ha tudnád, hogy mégis mi történik veled.
A kérdező hozzászólása: nem féreéttietek nagyon jo tudom én h mi történik velem csak hát igy ölelés hatására meg egy puszi hatására igy elég fura volt ....:D
jajj dehogy furcsa... sokakkal ez történik kezdõ korukban (pl: én) addig örülj amíg csak ez van és nem kell takargatnod ahogy a laza rövidnadrágod aszimmetrikussá vállik csak mert a bányász éppen munkába menne:D de látom legalább a normálisabb fajta 15 évesel van dolgunk nem pedig a "bazzeg meg akartam kefélni de nem engedi a ribanc" típus! sok sikert a csajhoz

51 kg volt barátnöm mikor megtudta, terhes (ez volt 2. honapba) most szülésig van 5 hete és 60 kg! Ez most jó vagy sem? És hogy azt mondta h a 3. honapba érezte a kicsit? Lehet? Nem lesz nehéz szülnie h nem csinált semmit kihordás alatt?

Legjobb válasz: Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi,vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni,ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb,se könnyebb.Nyugi!

Én 41 kg-mal kezdtem 60 kg-mal szültem. 3. hónapban valószínûleg a méh mozgását érzi, vagy bélmozgásokat.Nagyon kõnnyû összetéveszteni, ha valaki elsõ babás.Ha fáradt pihenjen.Nem lesz se nehezebb, se könnyebb.Nyugi!
Ha már csak 1-2 kilót hízik, akkor szerintem rendben van a súlya. 3.hónapban már simán érezhette a babát, én 13. héttõl minden nap éreztem és egyáltalán nem lehetett összetéveszteni a bélmozgással. A tágulást mint olyan biztos nem fogja befolyásolni az, hogy nem csinál semmit, de az állóképességet azt igen. Elvégre a szülés az egy több órás kemény fizikai megerõltetés, szerintem aki totál el van puhulva, az a szülésnél se tud úgy helyt állni. 27 heteske
A kérdező hozzászólása: Szó szerint semmit csak tv-t nézett!
2.nak.Hányadik babád?
A kérdező hozzászólása: az elsö!szülésre gondoltam hogy birni fogja-e vagy sem szuszal

Jár e a gyed ha a két munkahely között voltam 3 hónapot munkanélküli és 2 hónapig semmi nem volt de az elõzõ és a mostani munkahelyen megvan összesen az egy év? Vagy tul sok a közte kiesõ idõ?

Legjobb válasz: Túl sok a kiesett idõd A munkanélküli lejárta után még 28 napig vagy biztosított Tehát te utánna 1 hónapig még biztosított voltál,de azután 1 hónapig "semmin"- ahogy írtad Ez sok biztosítási idõ kiesés Jah..és munkahely által biztosítottnak kell lenned szülés alatt.akkor jár

Túl sok a kiesett idõd A munkanélküli lejárta után még 28 napig vagy biztosított Tehát te utánna 1 hónapig még biztosított voltál, de azután 1 hónapig "semmin"- ahogy írtad Ez sok biztosítási idõ kiesés Jah..és munkahely által biztosítottnak kell lenned szülés alatt.akkor jár
Nem értem az elsõ válaszát. A 365 napnak nem kell folyamatosnak lenni, tehát lehet benne megszakítás, a lényeg, hogy a szülést megelõzõ 2 évben kell lennie. Tehát, ha 2014 júniusában szülsz, akkor 2012. június és 2014. június között kell meglennie a 365 napnak. Az mindegy, mennyi megszakítás van, de csak az új munkahelyeden elért jövedelmet veszik figyelembe. Illetve az igaz, hogy a tgyás igénylésekor vagy szüléskor is kell munkahellyel rendelkezni vagy álláskeresési támogatáson kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat jelenleg is van munkaviszonyom de még próbaidõ alatt vagyok.Ha lejár a próbaidõm és utána megyek el terhességi táppénzre akkor elküldhetnek betegállomány alatt?
Ha próbaidõ után nem hosszabbítják meg a szerzõdésed, nem tudsz táppénzre menni, mert a táppénzhez munkaviszony kell. Tehát, ha próbaidõ alatt elmész táppénzre és nem hosszabbítanak, akkor a táppénz is megszûnik. Akkor vagy védett, ha a munkaszerzõdésed határozatlan.
A kérdező hozzászólása: A munkaszerzõdés határozatlan idejû és próbaidõ után mennék csak táppénzre akkor már nem küldhetnek el?
Írásban jelentsd be a próbaidõ lejárta után, hogy terhes vagy, akkor védettséget élvezel határozatlan munkaszerzõdés esetén és nem küldhetnek el!
A kérdező hozzászólása: köszi

A múlt honapban 3 napig volt meg a menszeszem és kevés is volt, meg általában 4-5 napig szokott tartani, ebben a hónapban viszont már két hetet késik. Nem görcsölök nincs semmi panaszom viszont húzodik a hasam két oldalt. Terhes vagyok?

Voltam a héten élmény fürd?ben és sokat voltam vízben akkor nem éreztem a hasam de most egyre jobban, lehetséges hogy babát várok? Ovulációs csíkkal meg lehet tudni? Írjatok please!

Legjobb válasz: Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!

Van esély. Akár múlt hónapban is teherbe eshettél, akár e hónapban is, a lényeg, hogy most késik 2 hetet, szóval a tesztet tanácsolom, de nem LH-t, hanem hcg-t, mert a terhesteszt van erre kitalálva, sokaknak nem jött be a ovu teszt jóstesztként... Reggeli elsõ pisibõl a legjobb. Tescoban is van, ha ma akarod megvenni, vagy ügyeletes patikában, stb.!
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ.
A kérdező hozzászólása: sajnos nem várok babát, hanem leállt a menszeszem és most hormon potló gyógyszert kell szednem.Valami tippettek hogy mitõl lehet?

Az miért van hogy 2 és fél hónapja volt az első mensesem lassan már 3 hónap és még semmi én úgy tudom ha nincs akkor is fehér folyásnak kellet volna lenni-e ez alatt a idö alatt vagy nem mindig van az elsőnél?

Legjobb válasz: Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.

Mennyire vagy testileg fejlett? Puncid és a hónaljad szõrösödik? Melled nõ? Egyébként ne aggódj, még nagyon fiatal vagy és ilyenkor több hónap is kimarad. Még csak most fejlõdik a hormonrendszered.
A kérdező hozzászólása: Igen a puncim már elégé szörös föleg a szeméredomb, a hónaljam meg minimálisan azóta miótta meg volt az elsõ a melleim is nõtek egy picit. De az olvastam itt az oldalon hogy akinek meg jönni közeleg az elsõ fél évig fehér folyása van de de nekem elöte nem volt oktoberben fogta magát és meg jött kb 7 napra azóta semmi csak cici növekedés
Úgy tudom én is, hogy a fehérfolyás mindennapos dolog. Hol több van, hol kevesebb. Szerintem szólj Anyukádnak.
Elõzõ kettõ vagyok. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 13 leszek 2honap múlva

2 hónapja használok Nuvaringet, és a használatával semmi probléma nincs, de az első hónapban áttöréses vérzésem volt ami szinte 3 hétig tartott. Tapasztalt valaki még ehhez hasonlót?

Ennek ellenére védett vagyok már így a 2. hónapban, ha a második gy?r? felhelyezése óta másfél hét telt el és minden rendben volt?

Legjobb válasz: Nekem is ez volt, igaz bogyó mellett. (Tökmindegy, ugyanúgy hatnak, csak máshogy szívódnak fel.) AZ én meglátásom szerint a védettség és a köztivérzés jelentkezése között nincs összefüggés, máskülönben ez a betegtájékoztatóban említésre kerülne, hogy amennyiben jelentkezik a vérzés a szedés alatt, akkor mellé kell védekezni. 26/N

Nekem is ez volt, igaz bogyó mellett. (Tökmindegy, ugyanúgy hatnak, csak máshogy szívódnak fel.) AZ én meglátásom szerint a védettség és a köztivérzés jelentkezése között nincs összefüggés, máskülönben ez a betegtájékoztatóban említésre kerülne, hogy amennyiben jelentkezik a vérzés a szedés alatt, akkor mellé kell védekezni. 26/N
Ha letelik a 3 hónap és a 2. 3. hónapban egyáltalán nem volt áttöréses vérzés, sem barna, se halvány rózsaszín vérzsé, akkor megfelelõ a védelmi szint. Ha azonban van, illetve lesz ilyen, akkor kevés a hormontartalma és nem vagy védett. Véleményem szerint még nem dõlt el, illetve nem tudhatod biztosan, hogy az vagy-e, ha az 1.hónapban ilyen hosszú áttöréses vérzésed volt.
Én már régebben használtam Nuvaringet, akkor nem volt semmi probléma. Most a másodiknál tartok és már 9. napja vérzek, napi szinten azonos nem kis mennyiségben. Mit tegyek? Kezd fizikálisan megviselni.

36 éves vagyok. Van 2 gyermekem. Új kapcsolatban élek. A páromnak is vannak gyerekei.3 hónapja nem védekezünk. Eddig semmi. Pedig a fiaimmal azonnal terhes lettem és a pároméknál is hasonló volt a helyzet. Hogyan gyorsíthatnánk fel az eseményeket?

Van-e valami jó módszer arra,hogy egy kicsit besegítsünk a természetnek?:)

Legjobb válasz: Nekem is van 3 gyermekem , eddig nekem is szinte rögtön sikerült teherbe esni , most viszont már fél éve probálkozunk , de még semmi. Azért neked ajánlanám , hogy probáld ki a cickafark teát , amit peteérésig kell inni , majd onnantól a beágyazodás segitésére palástfû teát. Én még probáltam a Hormeel s cseppeket ( dm - ben lehet venni , homeopátiás készitmény ) , sokaknak bevált, méhpempõ kapszulát is szedek és az elevitet is elkezdtem. Ezekkel probálkozhatsz , hátha neked bejön valamelyik. Sokan a barátcserje kapszulára esküsznek. Emellett használj ovu tesztet , hogy megtudd van -e egyáltalán peteérésed. Remélem tudtam segiteni .

Nekem is van 3 gyermekem , eddig nekem is szinte rögtön sikerült teherbe esni , most viszont már fél éve probálkozunk , de még semmi. Azért neked ajánlanám , hogy probáld ki a cickafark teát , amit peteérésig kell inni , majd onnantól a beágyazodás segitésére palástfû teát. Én még probáltam a Hormeel s cseppeket ( dm - ben lehet venni , homeopátiás készitmény ) , sokaknak bevált, méhpempõ kapszulát is szedek és az elevitet is elkezdtem. Ezekkel probálkozhatsz , hátha neked bejön valamelyik. Sokan a barátcserje kapszulára esküsznek. Emellett használj ovu tesztet , hogy megtudd van -e egyáltalán peteérésed. Remélem tudtam segiteni .
szia nekem is van két lányom és mi is próbálkozunk már fél éve és semmi pedig nekem méga párom is ugyanaz, a lányok nekem is hamar összejöttek de a harmadik babó nem igen akar jelentkezni
Most ugy érted hogy az eggyutlét ota már volt menzid? Akkor nem valoszinu hogy terhes vagy:)
A kérdés, hogy terhes vagy-e? Vagy lehetsz-e? Van rá esély, a ciklusod minden napján, csak különbözõ esélyeket latolgatva!
A kérdező hozzászólása: azota mar megjött de furcsan erzem magam
A kérdező hozzászólása: igen azon gondolkodom hogy lehetek e terhes mivel csak 3 napig tartota menszim
Szerintem nemvagy de menj dokihoz hogy biztos legyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!