Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapig volt (492 db)

3 hónapja volt egy missed ab.-om azóta két mensim normálisan megjött. Most viszont 4 napja késik, csináltam ma reggel egy tesztet (Gabriel) de negativ lett.Most mi lehet velem?

Azonkivül semmit nem érzek hogy néha szurkál egyet kett?t a pocim és fáj a derekam. Ha már volt két normális mensim akkor is összezavarodhat most valami? Félek nehogy felboruljanak a ciklusaim. Vagy lehetek ennyire tünet mentesen terhes is? De akkor 4 nap után már tesztnek kikellett volna mutatni nem? Segitsetek légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1,5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.

Szia! Segíteni sajna nem tudok, de én is hasonló helyzetben vagyok! Nekem is 3 hónapja volt missed ab-om, én ma a 34. napon vagyok, a ciklusaim 31-32 naposak. Tegnap lett egy negatív tesztem, viszont én 1, 5 hete émelygek néha, szúr a pocim nekem is, meg rengeteget pisilek. Én is aggódok, meg hát nem is értem, miért most borulna fel a hormonháztartás ha neked is meg nekem is az elõzõ két ciklus rendben lezajlott?! Sajnos nekem is eszembe jutott már minden hülyeség. Most próbálok nyugodt maradni, és nem nagyon törõdni a dologgal. Adok még úgy bõ 1 hetet magamnak, ha addig sem jön meg de lesz még egy nega tesztem elmegyek dokihoz. Szerintem próbáld te is ezt tenni. Majd írd meg hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat! Én is pont erre gondoltam hogy veszek majd még egy tesztet de szerintem a Clearbluet mert az elõzõ terhességemnél azzal teszteltem és az olyan hamar kimutatta, és egy két nap mulva megpróbálom ujra. Én is képes vagyok már hülyeségeket bebeszélni magamnak mert, hiányolom a "többi tünetet". Persze minden terhesség más de olyan fura hogy a melleimen egyáltalán semmit nem érzek. Az elõzõ terhességemnél már ebbõl tudtam hogy van valami mert majd leszakadtak és nagyon puffadt a hasam. Most csak néha szurkál, mondjuk tény hogy én is kb egy hete fõleg délelõttönként olyan émelygõsnek érzem magam, ennek ellenére elég nagy az étvágyam. Sajnálom hogy veled is ez történt ugylátszik sorstársak vagyunk. Ha visszatérsz még ide szeretném ha megirnád veled mi lett mert nagyon kiváncsi vagyok. Remélem hogy nem zavarodott össze nálunk semmi hisz két hónapig minden rendben volt. Szoritok Neked és majd irjál. Köszi.
Szia! Hát hamar visszatértem, mert most jött meg. :-( Hihetetlen. A tüneteim olyanok voltak, mint a múltkor, azért valahol legbelül reménykedtem. Amúgy a cickóim nekem akkor sem fájtak különösebben. Na mindegy új hónap, új esély, nem igaz? A múltkor elsõre sikerült, szép is lett volna ha megint bejön. Neked egyébként miért került missed ab-ra a sor ha megkérdezhetem és az volt az elsõ terhességed? Azért neked még szorítok, hátha baba bújkál benned. :-)
Szia! Hát nekem elsõ terhesség volt, elsõ próbálkozára sikerült is, az elején még rendben volt minden, szép, szabályos petezsákkal. 5 hetesen még nem volt benne senki. :-( Aztán 7 hetesen sem. Tudtam, hogy itt már vmi gond lesz. Még 2 hetet vártunk, de sajnos a petezsák ugyanúgy üres maradt, sõt már el is lapult és volt a közelében egy hematoma. Másnap meg is volt a mûtét. Kivizsgálás még nem kellett, de én csináltattam egy teljes vérképet, véralvadást és hormonokat is nézettem, de jó volt minden. Lehet genetikai oka volt, ki tudja? Igazából be is vagyok tojva, mert félek, hogy a következõ alkalommal is gond lesz, bár tudom, hogy nem szabad erre gondolni, dehát olyan nehéz. Na mindegy majd lesz vhogy és remélem jön a mi kis picikénk is ha akar. Az jó, hogy neked már van egy lányod, gondolom erõt ad a nehéz idõkben. Írj majd, hogy mi lett a vége. Boldog Új Évet (lehetõleg babásat!)
Szia! Nekem október 27-én volt ilyen mûtétem. Azóta nekem is két menstruációm volt. Az elsõ 24. napra, a második meg 29. napra. Elvileg január 14-e körül "nem kell" megjönnie. Attól félek, hogy nekem is újra megjön, pedig nagyon babát szeretnék. Neked végül megjött vagy baba van?
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nekem még mindig nem jött meg ugyhogy már 8 napja késik de szilveszter napján csináltam mégegy tesztet de az is negativ. Végképp tanácstalan vagyok hogy mivan. Nekem mûtét után az elsõ mensi 30 napra jött meg, a második pedig 26-ra. De most viszont ez már 34.-ik napom. Csak tudnám hogy ha nem vagyok terhes akkor miért nem jön meg? Ilyenkor mi lehet az oka?
Utolsó vagyok. Nem tudom miért késhet neked, de nekem is volt már hogy 40 napra jött meg. Ha addig neked nem jön meg, szerintem menj orvoshoz, mert volt egy barátnõm akinek a tesztek negatívok lettek és mégis baba volt a dologban. Kíváncsi leszek mi lesz veled. Ha gondolod írd majd meg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 11 nap késés után csináltam mégegy tesztet és ez már pozitív lett:-) Mindenkinek üdv, és aki babás szeretne lenni annak nagyon szoritok!!!
Szia! Gratulálok neked. Vigyázz magatokra és sok örömet kívánok a baba várás alatt és után. :) (utolsó válaszoló vagyok)

9 hónapja szültem, 3 hónapja volt utoljára vérzésem. Mi bajom lehet?

már 9 hónapja szültem,minden rendben lezajlott. A 6 hetes kontrolon is minden rendben volt!!Megjött a havim id?be mert sajnos nem tudtam szoptatni!! utóljára 3 hónapja volt vérzésem!!azt hittem terhes vagyok de minden teszt amit csináltam negatív lett!! és tudtam más baj lehet!!

Legjobb válasz: Egy ismerõsömnek is volt ilyen problémája és az is hormonális volt.... Azóta szülte meg a 3. babáját! Ne aggódj, meg fog jönni!

Egy ismerõsömnek is volt ilyen problémája és az is hormonális volt.... Azóta szülte meg a 3. babáját! Ne aggódj, meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ egy kicsit megnyugtattál!!:)

Miért van az, hogy szinte az összes olyan terhességi tünet visszajöt, ami az első 3 hónapban volt jellemző?

19 hetes vagyok, volt pár hét hogy rendben voltam, de most ugyan úgy étvágytalan vagyok, hányingerem van, és mikor nagyon megéhezem, akkor is csak tuszmákolom magamba az ételt, mert nem kívánom.F?leg nem a kenyeret.Szinte csak pirítva tudom megenni, és ezek mind az els? 3 hónapban voltak jellemz?ek.Aztán elmúlt pár hétig, most visszajött....miért lehet?

Legjobb válasz: Talán azért mert terhes vagy...nem tudok sokat a terhességekrõl de gondolom nem csak az elsõ 3 hónapban lehetnek meg ezek a tünetek.

Talán azért mert terhes vagy...nem tudok sokat a terhességekrõl de gondolom nem csak az elsõ 3 hónapban lehetnek meg ezek a tünetek.
Nálam is hasonló a helyzet. Nem túl jó az étvágyam, bár a hányingerek elmúltak. Sõt, sokkal fáradtabb is vagyok, mint az elsõ három hónapban.

Mit szóltok ahhoz, hogy idén 5, 8 hónapig kell "ingyen" dolgozni? 2010-ben a minimálbéreseknek ez 4, 3 hónap volt.

2010-ben még évi 4,3 hónapot dolgozott az államnak egy minimálbéres alkalmazott, idén viszont már csaknem fél évig teszi ezt mindenki – írja az mfor.hu. A lap emlékeztet arra, hogy az Orbán-kormány hivatalba lépése óta gyökeresen megváltoztak a keresetekkel kapcsolatos szabályok. 78 ezerről 98 ezer forintra emelkedett a minimálbér, viszont az adózási szabályok is átalakultak. Bevezették az egykulcsos adót, a szuperbruttót, majd a félszuperbruttót, és kivezették az adójóváírást. Immár ténylegesen egy kulccsal adózik minden jövedelemkategória. Mindennek eredője abban is megmutatkozik, hogy hány hónapig kell évente egy alkalmazottnak dolgoznia azért, hogy az adott évre eső állam felé fizetendő teljes járulékok és adók fedezetét megkeresse. Az mfor számításai szerint legyen szó akár minimálbéres, akár egymilliós bruttó fizetésért dolgozóról, egyaránt közel fél évig, vagyis 5,8 hónapig kell dolgoznia ezért már ebben az évben. 2010-ben, a progresszív adórendszer idejében még lényeges különbségek voltak a keresetek függvényében az egyes adózók között. Egy minimálbéres alkalmazott akkor 4,35 hónapot dolgozott az állam zsebére évente, aki bruttó egymilliót keresett, az pedig 7 és fél hónapot – olvasható a cikkben.

Legjobb válasz: Valami ilyesmi várható volt.

Valami ilyesmi várható volt.
Én csak azt remélem, hogy minden fideszes szavazó lakáshiteles, és tartósan emelkedik a svájci frank, az év végig. Remélem, akkor is így fognak örülni, meg komcsizni. :D MSZP is kutyaütõ volt, de a Fidesz mindent visz.
"A magyar õstermelõk 31%-a nem biztosított".A magyar romák 90%-a biztosított.Hogy a búsba is van ez?
Nem ingyen dolgozol, ingyen élsz , komcsikám.
F****ságnak tartom ezt a számolgatást. Legyen az, hogy megkapja mindenki a bruttó fizetését kézbe. És akkor lássa el önmaga védelmét, orvosi ellátását, a gyerekei taníttatását. Aki keveset keres az méghamarabb meghal majd, mivel tuti nem fog elmenni orvoshoz és nem fog magának biztosítást fizetni, inkább feléli. Aki jól keres az meg mégjobban fog élni, még ha magánorvoshoz is fog járni, magániskolába taníttatja a gyerekét akkoris. Úgyhogy "ingyenmunka" nélkül nemhogy jobb lenne, de még nagyobb különbségek lennének életszínvonalban.
Húzz vissza az mszp fórumra. Provokátor troll.
A kérdező hozzászólása: "Nem ingyen dolgozol, ingyen élsz , komcsikám." "Húzz vissza az mszp fórumra. Provokátor troll." Ez már vicc. Érdemi hozzászólás nincs a kérdéshez, viszont máris komcsi valaki aki nem hisz Orbán propagandájának/hazugságának és tényeket hoz. A fideszeseket miért nem érdeklik soha a tények, ha azok negatívok? Mintha nem látnák az emberek, hogy mi volt itt az elmúlt 3 évben. Igaz lesz megint a mondás, hogy rosszabbul élünk mint 4 éve. Persze aki a fideszre szavaz az ezt soha nem látná be, mert akkor az egy beismerés lenne, hogy hülye.
A kérdező hozzászólása: De tipikus fideszes mentalitás. Ha valami nem tetszik és kész tényeket nem tudnak megtámadni elõjön a "kommunista támadás". Miért kommunista az aki nem dõl be a propagandának és a tényeket látja. Vagy ez olyan mint a recesszióra azt mondani, hogy növekedés? Ha valaki a tényeket látja, hogy a magyar gazdaság szarabb, akkor az kommunista csak mert a fidesz nem ismeri be és Matolcsy szerint a csökkenés az növekedés?
Itt nem magas szinvonalú a közgazdasági és matematikai ismeretek oktatása. 100% bevételbõl ami bérre kifizethetõ lenne lejön az iparûzési adó, szakképzési hozzájárulás, közlekedési adó, esetleg ágazati különadó, nyomorékok foglalkoztatására kirótt különadó stb. marad kb. 94% ebbõl a tb. befizetése után adható 76 bruttó. 46 nettó. Ebbõl a különbözõ egyéb adók (áfa, jövedéki, stb.) elvisznek még kb. 35%-ot marad 30% A valós érték 8, 4 hónap az állam javára. Az külön megérne egy elemzést, hogy ez az irreális adószint hogyan hat a fogyasztói árakra valamint a versenyképességre. A szocialisták és a jobbik közgazdasági és erkölcsi szinvonala is megér egy misét akik emellett még adóemeléssel kampányolnak. A nép meg aki megeszi ezt a politikát és ezeket a cikkeket pedig +érdemli sorsát.

Szerintetek szégyen az, ha egy 26 éves nőnek 2 munkahelye volt, és az első munkahelyén csak 3 hónapot volt mindössze és a második munkahelyén meg csak 2 hónapot?

Ezalatt azt értem, hogy mindkét munkahelyér?l eltanácsolták 2-3 hónap után, és most munkát keres. Mennyi az esélye így? Hogyan építse fel újból az önbizalmát? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Attól függ miért rúgták ki ilyen rövid idõn belül.

Attól függ miért rúgták ki ilyen rövid idõn belül.
Ha önhibáján kívül került ebbe az állapotba, akkor nem ciki. Én 25/n vagyok, és még soha nem dolgoztam. Fõsuli, aztán okj, most pedig nem találok munkát. :'(
Szia, dehogy szégyen, nekem 7 év alatt volt állandó munkahelyem de másodállásban több mint 10 munkahelyem volt és egy állásinterjún ezzel küldtek el hogy biztos nem vagyok megbízható. Ha meg ilyen rövid idõn belül elküldte téged az azért van mert próbaidõ alatt indoklás nélkül meg lehet szûntetni a munkaviszonyt. Én azt mondom hogy azokra a területekre koncentrálj amiben erõs vagy és akkor menni fog
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat. 2. válaszoló, te a sorstársam vagy akkor! 3. v-nak: igen, próbaidõn belül küldtek el, mivel mindkét helyen 3 hónap volt a próbaidõm, 1. munkaköröm napközis nevelõ, a 2. meg gyógypedagógus volt. S Te 2. válaszoló, neked mi a végzettséged? Légyszi, kedves sorstársaim, ha vagytok még hozzám hasonlók, akkor írjátok meg, hogy ti hány évesek vagytok, és milyen munkakörötök volt eddig és az meddig tartott. Elõre is köszi!
Bocsi, kérdezõ csak most láttam, hogy írtál. Szóval tanító vagyok, de fõiskola után elvégeztem a bér és tb-ügyintézõ tanfolyamot, mert nem igazán szeretnék tanítani. De vicces, hogy mindenhova tapasztalat kell, amit ilyen módon ugye sose fogok megszerezni...Sajnos káosz van. :(

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok, és van egy 22 hónapos kislányom. Szülés után 6 hónappal jött meg a menstruációm, nem tudtam szoptatni. Azóta a menstruációm csak 3 hónapban volt, nagyon félek, hogy meddő lettem. Most kezdődött a kivizsgálásom, mert sze

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok, és van egy 22 hónapos kislányom. Szülés után 6 hónappal jött meg a menstruációm, nem tudtam szoptatni. Azóta a menstruációm csak 3 hónapban volt, nagyon félek, hogy meddő lettem. Most kezdődött a kivizsgálásom, mert szeretnénk kistestvért.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben nem meddőségre kellene gondolni, de érdemes megvárni a kivizsgálások leleteit. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni az esetleges teendőkről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben nem meddőségre kellene gondolni, de érdemes megvárni a kivizsgálások leleteit. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni az esetleges teendőkről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok, és van egy 22 hónapos kislányom. Szülés után 6 hónappal jött meg a menstruációm, nem tudtam szoptatni. Azóta a menstruációm csak 3 hónapban volt, nagyon félek, hogy meddő lettem. Most kezdődött a kivizsgálásom, mert sze

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok, és van egy 22 hónapos kislányom. Szülés után 6 hónappal jött meg a menstruációm, nem tudtam szoptatni. Azóta a menstruációm csak 3 hónapban volt, nagyon félek, hogy meddő lettem. Most kezdődött a kivizsgálásom, mert szeretnénk kistestvért.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben nem meddőségre kellene gondolni, de érdemes megvárni a kivizsgálások leleteit. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni az esetleges teendőkről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben nem meddőségre kellene gondolni, de érdemes megvárni a kivizsgálások leleteit. Ennek ismeretében lehet nyilatkozni az esetleges teendőkről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Attól még lehet hogy te nem érzed!Nem érzi meg mindenki feltétlenül!

Céklasalátát szeretnék csinálni, de nem tudom milyen tartositoszert? Kell bele tenni. Régebb mamám megcsinált egy jó adagot és 2-3 hónapig volt belöle és nem volt elromolva.

Legjobb válasz: Itt rengeteg recept van, nézegesd meg õket: http://www.google.hu/search?q=kinder+meglepet%C3%A9s+toj%C3%.. Nagyid valószínûleg szalicilt tett bele, akkoriban ez volt az egyetlen tartósító...

Itt rengeteg recept van, nézegesd meg õket: http://www.google.hu/search?q=kinder+meglepet%C3%A9s+toj%C3%.. Nagyid valószínûleg szalicilt tett bele, akkoriban ez volt az egyetlen tartósító...
én, ha két három üveggel csinálok, akkor is teszek a kész lébe egy késhegynyi nátruimbenzoátot, mert még hûtõben is megforrt e nélkül. az ízén nem változtat, de biztonsággal eltartható több hétig is.
Én soha nem rakok bele semmilyen tartósitószert, és még nem romlott meg egyetlen üveg sem. Tisztán kell dolgozni, az üveget is forrón kimosni és NEM törölgetni, akkor nem romlik el.
Mert én biztosan piszkosan dolgozom...
Nem irtam hogy bárki is (pl. te) piszkosan dolgozik, csak a legtöbben nem is próbálkoznak azzal, hogy kihagyják a tartósitószereket, pedig a legtöbbször teljesen fölösleges - éppen, mert a legtöbben eleve betartják a higiéniai szabályokat. A mindenbe-tartósitószert akkor alakult ki, amikor még nem volt lehetösége a legtöbb embernek arra, hogy megfelelö tisztaságot tarthasson.
Én próbálkoztam, én sem használok feleslegesen tartósítót. TISZTA üvegekbe tettem, mégis két-három nap múlva habosodni kezdett és pezsgett. én cukros-ecetes lében készítem, lehet, hogy a cukros lé és az édes cékla valami miatt hamarabb erjedni kezd. ezt akadályozza meg a csipet tartósító, amibe még eddig nem haltunk bele... és anno a tisztaságmániás nagyanyám, anyám is használt eltevéskor szalicilt, hál' istennek mindegyik több, mint 80 évet élt, és akiket etettek sem haltak korán..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!