Találatok a következő kifejezésre: 3 hónapig a (2542 db)

3 hónapja a barátommal megszakitásos az együttlétünk azóta minden hónapban megjött rendesen. Lehetek e mégis terhes? Hány hónapos baba látszik a pocin?

Legjobb válasz: Ha minden hónapban rendesen megjött, eltelt már 3 hónap és nem érzel a testeden változást (mellnövekedés, érzékeny, sõt fájó mellek, sötétedõ mellbimbó, eres lábak, mellek, és fõként az alhas keményedõ kis dudorodása) plussz a kellemetlen émelygés és álmatlanság, fáradékonyság,... akkor én azt hiszem, BIZTOSRA veheted, hogy nem vagy terhes. De vegyél tesztet, az kimutatja és akkor nem kell aggódnod tovább. Amúgy teljesen nem egyértelmû a számomra. Akkor most szeretnél vagy nem szeretnél kisbabát?

Ha minden hónapban rendesen megjött, eltelt már 3 hónap és nem érzel a testeden változást (mellnövekedés, érzékeny, sõt fájó mellek, sötétedõ mellbimbó, eres lábak, mellek, és fõként az alhas keményedõ kis dudorodása) plussz a kellemetlen émelygés és álmatlanság, fáradékonyság, ... akkor én azt hiszem, BIZTOSRA veheted, hogy nem vagy terhes. De vegyél tesztet, az kimutatja és akkor nem kell aggódnod tovább. Amúgy teljesen nem egyértelmû a számomra. Akkor most szeretnél vagy nem szeretnél kisbabát?
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon szeretnék még most babucit...nincsenek tüneteim.Csak annyi hogy a hasam furi de lehet hogy csak bebeszélem magamnak...
én csak egyet nemértek. nemtudok megvenni 3 db óvszert 500 ft-ért, vagy mivan? annyi ilyen kérdés van itt, hogy jaj, nem védekeztünk, aztán itt aggódnak h mostakkor terhesleszek??? vegyél óvszert és nemleszel terhes. ésakkor nemkell ezen aggodalmaskodnod. vagy, irass fel tabit. az a legeccerûbb, akkor az óvszert sem kell mindig mindenhova magatokkal vinni de én télleg nemértelek titeket, mértjó ez a megszakításosdi, aztán meg jön a para, h jaj, terhesvagyok...meg netán a baba, aztán vagy abortusz, vagy állami gondozás, vagy hasonlók.

Fog. Tabletta után kb.3 hónap a "tisztulási" idő, mennyire igaz ez a 3 hónap?

Ti mit tapasztaltatok?3 hónapja nem szedek fg. és megjött, mind a három hónapban. van már rá esély, hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Hát elvileg javasolják a 3 hónapot,de mivel mi nem használtunk kieg. védekezést,tabi elhagyása után egybõl össze is jött a manó!És minden rendben,nincs káros hatása a tablettának.Szval miért ne sikerülne nektek is,szorítok! 37 hetes kismama

Hát elvileg javasolják a 3 hónapot, de mivel mi nem használtunk kieg. védekezést, tabi elhagyása után egybõl össze is jött a manó!És minden rendben, nincs káros hatása a tablettának.Szval miért ne sikerülne nektek is, szorítok! 37 hetes kismama
Én másfél hónappal késõbb estem teherbe, tehát esély az bõven van (még szedéskor is). A 3 hónap azért kell, hogy kitisztuljon a szervezeted és a méh nyálkahártyája újra megvastagodjon.
Igen, a méhnyálkahártya megvastagodás miatt szokták javasolni a három hónapot! Egy barátnõmnek sajnos elment a babája amiatt, hogy nem volt elég vastag a méhnyálkahártyája és nem tudott eléggé megtapadni a baba, de a rá két hónapjára összejött nekik! Mi nem védekeztünk a férjemmel a tabi abbahagyása után és a harmadik hónapban jött össze a baba! 11 hetes kismama :)
Az én dokim azt mondta, hogy semmit sem kell várni a tabletta abbahagyása után, de ha akarunk, hagyhatunk. Mi azóta próbálkozunk. Szedem az Elevitet, és remélem nem sokára összejön.... Szerintem neked is sikerül! Csak türelem...
Nekem pontosan bejött. Mikor abbahagytam nem védekeztünk egyszer sem másként, tehát összejöhetett volna, de pont a 3.ciklusomban sikerült. Úgy látszik én a könyv szerint mûködtem.

Ha abbahagyom 2-3 honapra a foggátlot az nembaj? Szedem 3 éve. Most abbahagynám azt kesöbb ujra szedném. Lehet ugy? Nem gond ez?

Legjobb válasz: 2-3 hónapra ne hagyd abba, akkor már hosszabb idõre hagyd abba,mert ez nagyon nem jó a szervezetnek! Mért akarod csak ilyen rövid idõre abbahagyni?

2-3 hónapra ne hagyd abba, akkor már hosszabb idõre hagyd abba, mert ez nagyon nem jó a szervezetnek! Mért akarod csak ilyen rövid idõre abbahagyni?
A kérdező hozzászólása: gomba, fertözesek miatt, mert állitolag hajlamosit.akkor fél évre?
eleve nel értem miért tömik ilyen mérgekkel magukat a nõk boldogan, mikor 100* humánusabb megoldások vannak fogamzás gátlásra... én sposem hagynám a feleségemnek, hogy ezzel is mérgezze magát.
Ha fertõzések miatt akkor ne szedd tovább, válassz más fogamzásgátlási módot? Nem értem mit akarsz az 1-2 hónap szünettel? addig nem leszel gombás de ujra szeded, hogy megint visszatérjen?!

Lányok mit szóltok egy olyan sráchoz aki ki akarna menni Erdélybe 2-3 hónapra a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz, hogy önkéntes nevelő legyen az árváknál?

Ha friss a kapcsolat vagy a megismerkedés de nagyon bejön nektek, kitartanátok és megvárnátok míg hazaér?

Legjobb válasz: nem biztos. 2-3 hónap azért sok.. fõleg friss kapcsolatnál. valószínû nem.

nem biztos. 2-3 hónap azért sok.. fõleg friss kapcsolatnál. valószínû nem.
Igazán becsülendõ, hogy ezt akarja. Légy büszke rá! 2-3 hónap nagyon gyorsan eltelik!
A kérdező hozzászólása: 2-es én vagyok a srác.
Megvárnám. :) Sõt.. büszke lennék rá, ha ilyen barátom lenne. :)
Ha nem jönne közbe vki más, kitartanék.
azt, ha jelleme valszeg jó és szép lehet. respect érte!
becsülném ezért és segítenék neki. Persze, hogy megvárnám, ez alap. Nekem is minden vágyam, hogy segítsek másokon.
pff... nevetséges

Otthon hagynád 3 hónapra a másfél éves kisgyermekedet?

Bölcsibe járna, apukájával maradna, mert külföldön dolgozol 3 hónapig.

Legjobb válasz: Én még a férjemet sem hagynám otthon 3 hónapra... Végszükség esete van?

Én még a férjemet sem hagynám otthon 3 hónapra... Végszükség esete van?
nem tudnám. inkább apával, gyerekkel mennék ki külföldre, ha annyira megérné.
Nem
Nem.
Nem tudnának annyit fizetni.
Attól függ anyagilag megérné-e.Ha megfizetnék, igen.
Igen, 3 hónap az pont semmi, 1 évre nem mennék de 3 hónapra simán, de neked kell tudnod, h te kibírnád-e a gyerek nélkül mert a gyerek jó helyen lenne, tehát ez nem kérdés.
A mai világban sajna azt kell mondjam, hogy igen. Sok ember mindent megtesz, hogy egy kis pénzhez jusson.Nem tudsz hazalátogatni párszor?Nekem a párom volt Angliába fél évig, munkahely küldte, nagyon nehezen viselte pedig ö még haza is jött jó párszor 2 napokra.
hát ha tényleg megérné anyagilag akkor igen de persze fontos h megbirkózik e apuci a kicsivel és lesz e segítsége ha kell
Semmi pénzért sem. Miért nem apu megy külföldre?
Nem, pedig rosszul állunk anyagilag. De az én helyem most a gyerekem mellett van. Nem tudnának annyit fizetni.
Nem. Én is nehezen viselném, hát még õ. A tegnapi 19.15-ös válaszolóval teljesen egyetértek.
3 hónapra nem!!! Én 1 hétre megyek külföldre hamarosan, azon is hosszasan agyaltam. Az enyém is 1.5 éves. Pár hete mondtam le egy 2 hetes külföldi munkát, kicsit már bánom, most azt hiszem, az lennen a max. idõ, amit nélküle töltenék. Mi is nagyon meg vagyunk szorulva anyagilag... :(
Nem! Elég törés a babának ha bekerül a bölcsibe idegen emberek közé, és ehhez még az is jönne, hogy téged nem lát 3 hónapig, én semmiképp nem vállalnám. Szerintem ez a két dolog nagyon megviselné a gyermeket.Persze a te döntésed!
Nem! Inkább próbálnám másképp megoldani az anyagi helyzetem!
Igen, mert nagyon rosszul állunk anyagilag. Igaz a szívem szakadna meg, de meg kellene tennem.
Igen!
A kérdező hozzászólása: Jól fizetõ állás miatt.
Semmiképp sem.A férjem nélkül sem bírnám ennyi ideig, és a gyerekem nélkül sem, és nem hiszem, hogy akármennyi pénzt is megérne ...

Fel szeretném mondani a Fundamentát. Azt írják 3 hónap a kiutalása a pénznek. Valaki kapott már vissza pénzt és ha igen akkor mennyi idő telt el?

Legjobb válasz: Ha minden papírt helyesen töltesz ki, akkor 3 hónap, meg szokták várni. Ha elõbb kell a pénz, akkor plusz díjért elõbb is utalnak.

Ha minden papírt helyesen töltesz ki, akkor 3 hónap, meg szokták várni. Ha elõbb kell a pénz, akkor plusz díjért elõbb is utalnak.
Ha kérelmezed elöbb is, de akár hogy is, kérlmezni kell. Nézz be ide, itt írnak kérelmeket! http://www.kerelmek-beadvanyok.hu/

3 hónappal a babám elvesztése után úgy néz ki, hogy újra terhes vagyok (van pár pozitív tesztem), de Uh-ra csak hétfőn megyek. Hogy tudnék nyugodt maradni?

Aki hasonló helyzetben volt/van, hogy gy?zi le az idegeskedést? Az el?z? terhességemnél ilyen tájban kezdtem barnázgatni, utána még ez ment hetekig, végül elment a babám. :-( És persze bennem van a félelem, hogy nehogy megint megtörténjen.. lekopogom, eddig még nem volt semmi baj. Tudom, pozitívnak kell lenni, csak ilyen el?zményekkel nagyon nehéz! Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: (Most ez megint olyan tanács, hogy könnyû mondani, megcsinálni nehéz) Én egy vetélés után a következõ terhességemmel egyáltalán nem foglalkoztam. Nem gondoltam a pozitív tesztre, arra hogy terhes lehetek. Csak arra gondoltam, hogy mit fõzzek holnap, milyen feladat vár a munkámban, kinek mit vegyek karácsonyra. Ahogy eszembe jutott vaolna, azonnal másra gondoltam. Igy nem is aggódtam (nem is örültem) Csak 3 hónap után "engedtem", hogy arra gondoljak új babánk lesz.

(Most ez megint olyan tanács, hogy könnyû mondani, megcsinálni nehéz) Én egy vetélés után a következõ terhességemmel egyáltalán nem foglalkoztam. Nem gondoltam a pozitív tesztre, arra hogy terhes lehetek. Csak arra gondoltam, hogy mit fõzzek holnap, milyen feladat vár a munkámban, kinek mit vegyek karácsonyra. Ahogy eszembe jutott vaolna, azonnal másra gondoltam. Igy nem is aggódtam (nem is örültem) Csak 3 hónap után "engedtem", hogy arra gondoljak új babánk lesz.
Szintén zenész. 10 hetesen mentek el az ikerbabáim júniusban. Most 7 hetes vagyok, de nem tudok felhõtlenül, sõt sehogy sem tudok boldog lenni. Félelem van bennem, habár ez a baba teljesen más jeleket küld, mint az ikrek. Jövõ pénteken megyek UH-ra, azt gondolom azután majd talán lesznek érzéseim is. Pillanatnyilag cefet rosszul vagyok, émelygek, ég a gyomrom, mindentõl undorodom, és nagyon fáradt vagyok. Ennyi. Remélem eljön az idõ, amikor megint büszkeséget fogok érezni, és boldog leszek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én már most tudok örülni a babának, sõt lehet, hogy már túlságosan is beleélem magam, pedig még Uh-n se voltam... De ha megyek is Uh-ra (6 hetesen), utána a 12. hét még nagyon messze van, addig hogy lehet kibírni, hogy ne aggódjam halálra magam?
Nekem is volt már egy vetélésem, és én tudok örülni, mert Õ itt van, egy másik baba, szerelmünk gyümölcse. Örülj te is, új terhesség, új esélyek! 7 hetes
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: örülök nagyon, csak félek is...
azt nem tudom de szinte biztos hogy gyerekesen gondolkodsz.
8-as: miért törvényszerû, hogy mindenkinek kell az életében egy olyan idõszak, amikor fûvel-fával összefekszik? A normális értékrendû embereknek nincs erre szüksége, "ki lehet élni" magadat úgy is, hogy párkapcsolatokban tapasztalod meg a szexet, és érdekes, nem törvényszerû, hogy aki nem volt könnyûvérû, az megcsalja a házastársát...
bocsi, de 20 évesen minek komolykodni? dugja meg az összes lányt és kész. ha már kiélte magát, akkor keressen egy komolyat akivel családja lesz, ne pedig fordítva. nálam ez bevált...
6-os dehogynem járnál vele, ha tetszik a külseje. A szexkapcsolatokról mindkét nem hazudik, fel se tûnne. Az ilyen sekélyes értékrend megfigyeléséhez meg kell pár hét/hónap kapcsolat.
Hát én biztosan nem járnék olyan sráccal, aki 10-15 egy éjszakás kalanddal büszkélkedhet. Mondjuk nem tudom, mi a cikibb: hogy összevissza szexelsz mindenféle csajjal, aki szembejön, vagy hogy 3 hónapnál tovább nem bírták melletted? Ez azért elég sokat elárul rólad, nem szívesen kezd kapcsolatot az ember olyasvalakivel, aki max. egy éjszakára fér bele a csajoknak... 20L
Azért az értékrended meglátszik...
A kerdes az hogy milyen elvarasod lesz a leendo hazastarsadat illetoen. Ha o is egy hasonlo sztorival fog elojonni, valoszinu elkuldod majd a turoba. Emancipacio? Ja....foleg......
A kérdező hozzászólása: Persze lefeküdtünk az alap :)
ennyi idõsen ez szerintem teljesen jó, ha mindet megdugtad a barátnõket is nem csak jártál velük.
Nos, nézzük úgy, hogy 20 évesen a leghosszabb kapcsolatod 3 hónapig tartott. Ha ezt vesszük figyelembe, akkor nem, nem vagy sikeres a nõknél. Valamit rosszul csinálsz.

Miért nem jön meg 3 hónapja a menstruációm?

Nem lehetek terhes, mivel még sz?z vagyok és nem is stresszelek miatta, csak már nagyon furcsa...

Legjobb válasz: Sok minden lehet az oka, nekem pl egy ciszta miatt nem jött meg 2 hónapig, mert akkor volt már hogy elnyomta a petevezetékem. Menj el nõgyógyászhoz!

Sok minden lehet az oka, nekem pl egy ciszta miatt nem jött meg 2 hónapig, mert akkor volt már hogy elnyomta a petevezetékem. Menj el nõgyógyászhoz!
Istenem ne legyetek már ekkora sötétek, hogy minden 14 éves kislányt orvoshoz zavartok, az elhajtja annyival, hogy ilyen korban még simán lehet kimaradás, ha 16 éves korig nem áll be normálisan, akkor kell nõgyógyászt felkereni.
Nem lehet mindig a fiatalságra fogni, ha egy rövid ideje menstruáló lánynak több hónapig kimarad a menstruációja! Több oka is lehet ennek, amit jobb lenne kizárni, és ezt csak orvos tudja!
Elõzõ vagyok. A Kérdezõ is írta, hogy neki is furcsa. Csak akkor tudna megnyugodni, ha orvos mondaná, hogy van-e valami baj vagy nincs. Remélem nincs, és soha nem is lesz!!! :)
énis így voltam, hogy nem jött meg kb 3-4 hónapig aztán akik okosabbak voltak ilyen téren kérdezték h rendszeresen eszem-e mondtam h hát nem biztos mert fogyózom és mondták h ez miatt nem jön meg csak több havonta. Szóval rendszeresen egyél és hátha javul.:)
Ha téged nem zavar, hogy hülyének néz a csaj, akkor meg.
A kérdező hozzászólása: Ja igen, nemrég megemlítettem neki, hogy csak játszik velem. Erre nagyon kiakadt. Azt tervezem várok pár hetet, hagyom, nem zaklatom. Megpróbálom nem feszegetni a témát. És ha még ezek után is újra lefutjuk ezeket a köröket, akkor válaszút elé állítom.
Ennek a lánynak nem konkrétan te kellesz, csak azért van veled, mert nem akar egyedül lenni és épp nincs jobb.
A kérdező hozzászólása: Ja igen és még valami. Nagyon úgy érzem, h visszament a volt csávójához (rá is kérdeztem, de tagadja). Azt mondja, olyan mintha a testvére lenne, meg hogy nincs semmi komoly, mert tanul a vizsgákra és nem tud ilyenekkel foglalkozni. Pedig egy éve tõle menekült hozzám, mert szenvedés volt az élete mellette. És a világon mindennél jobban szeret.
A kérdező hozzászólása: Az a legborzaszóbb, hogy egy cégnél dolgozunk, minden nap látom. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!