Találatok a következő kifejezésre: 3 héttel után (483 db)

Zseles kormot 3 het utan meg koran van toltetni? Ugyanis elutazom amikor kene/4 hetente szoktam/igy vagy 3 het utan vagy 5 het utsn tudom toltetni. Melyik jobb?

Legjobb válasz: Hát, te tudod, hogy milyen állapotban van 4 hetesen. Ahhoz viszonyíts, hogy 5 hétre milyen lesz. Amúgy korán van, de ha nincs más lehetõség, azért fel lehet tölteni simán.

Hát, te tudod, hogy milyen állapotban van 4 hetesen. Ahhoz viszonyíts, hogy 5 hétre milyen lesz. Amúgy korán van, de ha nincs más lehetõség, azért fel lehet tölteni simán.
Ha mar volt mukormod, akkor tudod viszonyitani. Van, akinek mar 2, 5 het utan eleg csunya es kell harom hetente tolteni. Ellenben nekem eleg negy vagy negy es fel hetente tolteni, mert nem nol annyira gyorsan.. Ezt te rudod, de mondjuk 5 het az mar picit sok.
Nekem volt, hogy 8!!hétig volt fent.töltés nélkül, mondjuk francia volt, a teteje volt szines/mintas, szoval "annyira" nem latszott, h le van nõve.

Clostylbegit szedése után14 nappal 19 és 15 tüszöket találtak uh 3 hét után neg terhességi tesz eddig a gyogyszertöl mindig 28 napra jött meg kétszer ez segitet v miért nem jött meg? Félek hogy cisztám lett vagy valami más, babát szeretnék

Legjobb válasz: Lehet, hogy cisztád lett. Nem teljesen világos amiket írsz. A closty szedése után 14 nappal az mit jelent? és mit jelent a 3 hét után? Mihez képest telt el ennyi idõ? Miért szedsz clotyt?

Lehet, hogy cisztád lett. Nem teljesen világos amiket írsz. A closty szedése után 14 nappal az mit jelent? és mit jelent a 3 hét után? Mihez képest telt el ennyi idõ? Miért szedsz clotyt?
A kérdező hozzászólása: utolso mensi jun 1 jén a tüszök 14 én a neg teszt juli 06 án voltak bocsi ha nem jol fogalmaztam.
A 2 tüszõ szép és jó, fõleg a 19 mm-es, akár baba is lehet, irány a doki konzultációra. Nem tudom mióta szeded a clostyt, de gondolom elõtte kivizsgáltak, és a dokid nem eszetlenül írta fel - és nem régóta. A kánikula, a stressz azért bezavarhat egy kicsit a tökéletes gépezetbe így is. Drukkolok, hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: köszi két éve probálkozunk már 2 szer sikerüt de az egyik az 5 héten halt el a másik babó 12 hetesen nem volt szivhang a bogyot ell mellett kapom mert nincs különben peteérésem

Rá van írva a tápszerre, hogy felbontás után 3 héten belül felhasználandó. Ha nem fogy el, mert esetleg csak napi egyszer-kétszer pótoltok, akkor ti kidojátok 3 hét után?

Legjobb válasz: Ha gondosan lezárod ( én visszahajtom többször a tetejét és gémkapoccsal lezárom) akkor szerintem semmi baja sem lesz még 5-6 hétig.

Ha gondosan lezárod ( én visszahajtom többször a tetejét és gémkapoccsal lezárom) akkor szerintem semmi baja sem lesz még 5-6 hétig.
Szia! Én nem szoktam odaadni neki, ki kell dobni, mert ez is tejtermék, tehát romlandó. Max. egy hónapot hagyd állni, de annál többet szerintem semmiképp se. Létezik kis kiszerelésû is, ha jól tudom, akkor érdemes olyat vásárolni.
Igen.
Szia! Én nem dobtam ki! Kb 4 hét is volt mire elfogyott eleinte egy tápi. Száraz hüvi helyen kell tartani, alaposan lezárva. Nem a babámon spórolok, igyekszem neki mindent megadni, de azért a több ezer forintos hypoallergén tápit nem dobáltam a kukába, mert egy héttel tovább tart!
Én ha nem fogyott el beraktam a kávémba, vagy amikor még nem járt le és láttam, hogy nem fogy el odaadtam a nagylányomnak(õ is imádta)
Semmi baja nincs amíg nem csomósodik össze. Tedd zárható üvegbe, sokáig jó lesz.

Lehetséges, hogy majdnem 3 hét után hízást okozzon a Lindynette 20 vagy a vízmegtartó hatása puffasztotta fel a hasamat?

Lassan 3 hete szedek Lindynette 20-at és azóta folyamatosan vérzek, de csak pecsétel? vérzésem van. Ez normális reakció? Valamint azt tapasztaltam, hogy a hasam nagyobb lett, talán a csíp?mre is felment egy kicsi, emiatt néhány nadrágomat már nem tudom begombolni. Egyébként egyáltalán nem vagyok hízásra hajlamos és az evésben is eléggé visszafogtam magam, mivel tudom, hogy hízást is okozhat a fogg.gátló. A mellem is, mintha n?tt volna egy picit. Ez lehetséges ilyen rövid id? után, illetve, ha abbahagyom, akkor visszamehet az eredeti méretre, vagy megmaradhat ennél a méretnél?

Legjobb válasz: Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más,és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más, és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.
Én nem értem a kérdést. Mi után 2-3 héttel? egy reggelente??? Reggelente egy vagy általában reggelente?
mnej magánhoz ott egyszerübba izetés, sztk-ban nem örülnek neki mert osk plusz adminisztrációval jár nekik. A magánban ráadásul kedvesebbek, alaposabbak, nem kell vérnod stb. Az ár pedig kb uyganannyi. mi után 2-3 héttel vannak a görcsök?
És kinek vannak fájdalmai?

Védettséget biztosít 3 hét után a Nuvaring?

Február 26-án helyeztem fel, tegnap járt le a 3 hetes időszak. Ezalatt végig védekeztünk még óvszerrel is a biztonság kedvéért. Kérdésem az lenne, hogy védett vagyok-e már, vagy a következő menstruációig használjunk-e még óvszert.

Legjobb válasz: Elvileg igen,de nekem a doki azt mondta vàrjam meg a következõt addig védekezzünk.De elvileg 3 hét utàn màrbiztonsàgos

Elvileg igen, de nekem a doki azt mondta vàrjam meg a következõt addig védekezzünk.De elvileg 3 hét utàn màrbiztonsàgos

3 hét után mennyire kellene túlspirázni egy szülinapot?

Na szóval 3 hete ismertem meg egy férfit, akivel elég jó irányba haladnak a dolgok és azon gondolodom, hogy mennyire tegyek ki magamért születésnapján ennyi id? után. Mert keveset se szeretnék, de túlzásba sem szeretném vinni.

Legjobb válasz: 3 hét után(1heze :) ) tortát kaptam én is más egyéb mellé, és a torta a legjobb, mert azt Õ készítette nekem! SZal készíts neki!

3 hét után(1heze :) ) tortát kaptam én is más egyéb mellé, és a torta a legjobb, mert azt Õ készítette nekem! SZal készíts neki!
Szerintem is az jó ötlet:) süss neki tortát!
Süss egy finom tortát :) tedd az asztalra :) a párodat hívd fel magadhoz , ültesd az asztalhoz. Adj egy csókot az arcára: Boldog születésnapot! És add át neki a jegyet. :)
szerintem hívd fel magadhoz, romantikus vacsi, majd egy jó kefélés..
egy kis borítékba tedd a jegyeket és úgy. torta :)

Holnap végre szeretkezünk a barátnőmmel több mint 3 hét után! Mivel tegyem különlegessé?

Legjobb válasz: 3 hét szexnélküliség után neked van erõd, energiád azon gondolkodni, mivel tedd különlegessé? :) Engem nem érdekelne semmi, csak az, hogy a páromra vágre rávessem magam és megerõszakoljam :D És hogy õ se tétlenkedjen.. 22/L

3 hét szexnélküliség után neked van erõd, energiád azon gondolkodni, mivel tedd különlegessé? :) Engem nem érdekelne semmi, csak az, hogy a páromra vágre rávessem magam és megerõszakoljam :D És hogy õ se tétlenkedjen.. 22/L
Figyelj, hogy nehogy túlságosan görcsölj a hosszú szünet után. Engedd el magad, és jó lesz.:)
Felcsatolható... :)
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy így is lesz!:D De ha esetleg megint kimaradna sok idõ, akkor emlékezzen rá elég erõsen, azt szeretném!:)
teljesen mindegy hogy mivel teszed különlegessé, csak mind a 2en élvezzétek minden pillanatát.mi 4 hónapot hagytunk ki a terhességem miatt és nemsokára megint lesz 5-6 hetes kihagyásunk szülés miatt.
Én két hét múlva fogok újra szeretkezni, 6 hét után. Ezt kapd ki... Add önmagadat, õ sem vágyik másra. Szóban, tempóban, tettekben kifejezheted, mennyire vágytál már rá.
Hat en is 3 hete nem fekudtem le a baratnommel, de holnap vegre ravetem magam:D Mar nagyon ki vagyok ehezve:D 17/F
dehogy baj. szerencsés vagy. élvezz ki minden pillanatot.:) amugy meg elsõ pillanatban is szerelmes lehetvalaki, nem még 3hét. ez természetes.:)
Ez a kezdeti rózsaszín köd. Amíg tart, élvezd, de - bocs, ha illúzióromboló leszek - ez a hangulat nem tart örökké. Majd idõvel a kapcsolat hõfoka kicsit lejjebbszáll, az élet pedig megy tovább, ahogy eddig. Arra vigyázz, hogy ha majd ezt érzed, akkor ne dobj oda mindent csalódva, hogy "kezdetben pedig minden olyan szép volt", hanem örülj továbbra is annak, hogy õ melletted van, és éljétek együtt tovább az életet.
Szia! Tart még a szerelem?
A kérdező hozzászólása: Szia tart bizony egyre jobban!Minden oks nagyon jól meg vagyunk!

Hosszú munkanélküliség után a párom otthagyott egy munkahelyet egy hét után, majd most 3 hét után a másikat is ott akarja hagyni, jól gondolom, hogy ez elfogadhatatlan?

Arra hivatkozik,hogy túl sok a munka,bunkó a főnök,meg előbb-utóbb úgyis elküldenék . Hiába kérelem,hogy tartson ki,mert nagy bajban vagyunk anyagilag,kevés az én bérem .

Legjobb válasz: Én azt mondanám, hogy amíg nem talál jobban ne mondjon fel. Munka közben is kereshet jobbat, de ha nincs akkor is legalább van pénze.

mond meg neki hogy addig is van fizetése. közben is kereshet munkát, másnem ha annyira nem tetzsik neki akkor a próba idõ utolsó napján felmondási idõ nélkül ott hagyja õket...
Az ember belefuthat egy-két rossz munkahelybe ahonnan jobb menekülni - na de a párodnál így egymás után és hogy ilyen hamar le akar lépni, az már gyanús, hogy nem a munkaadókban van a hiba... Együtt éltek? Te tartod el? Ha a semmi munkával eddig is elvolt, mert te kisegítetted, akkor csak lusta... Adj ultimátumot, hogy ha nem keres pénzt te nem tartod el.
Férjed/feleséged? Mióta volt munkanélküli? Te tartod el? És nem, nem fogadnám el! Tartson ki, a meló nem egy buli, de valamibõl élni kell. Ha nem házasok vagytok, akkor talán külön is költöznék egy idõre.
Én azt mondanám, hogy amíg nem talál jobban ne mondjon fel. Munka közben is kereshet jobbat, de ha nincs akkor is legalább van pénze.
Jól gondolod.
Nem akarásnak nyögés a vége, ennél többet nem is lehet erre mondani.
Igen, ez elfogathatatlan. Miért tartod el?
nõ vagy férfi?
nem.rosszul gondolod.nagyon helyesen cselekszik
lusta dolgozni, az van
Akkor én is kérdeznék: miért nem rúgod ki??? A volt férjem dolgozott, de abból semmit nem látott a család, csak a hisztis számítógépezõ apucit. Az ilyen nem férfi, nem társ, nem apa... nincs mit tisztelni rajta. Jobban jársz ha kiteszed.
Ki lenne penderítve, de te vagy a bolond, hogy eltûröd!
Nézd, nehéz úgy válaszolni, hogy fél óránként beszúrsz egy tõmondatot és a fontosabb információk nagy részérõl fogalmunk sincs.
A kérdező hozzászólása: Ha itthon van morcos , ideges , kötõdzködik .
És nem dolgozik? Akkor gondolom az összes házimunkát õ végzi, hogy legalább azzal ne legyen bajod...
A kérdező hozzászólása: Férjem, 2 gyerek van .
férjed? gyerek van? miért tartod el?
miért dolgozna, ha egyszer (gondolom) eddig is csurrant neki a te fizetésedbõl? :(
A kérdező hozzászólása: Férfi
Jól hiszed, elfogadhatatlan. Miért kell NEKED eltartanod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!