Találatok a következő kifejezésre: 3 hét kell (288 db)

igen
Persze, amíg szeded az elõírás szerint, addig mindig hat. Olvasd el a betegtájékoztatót egyébként, le van írva benne, hogy mi gyengíti a hatását, stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

Az anyagcsere felgyorsuláshoz 2-3 hét kell, ez oké. És a lassuláshoz? Az gyorsabban megy?

Azért kérdezem, mert 1,5 napig nem tudtam tartani a napi 6-5 étketést, és elég szénhidrátdús kajákat ettem.

Legjobb válasz: Extrém esetben 2-3 nap. A szervezetnek ugyanis létfeltétel, hogy egy energiahiány esetén ne az addigi energiapazarló mûködést folytassa, mert úgy gyorsan kifogyna a raktár.

Extrém esetben 2-3 nap. A szervezetnek ugyanis létfeltétel, hogy egy energiahiány esetén ne az addigi energiapazarló mûködést folytassa, mert úgy gyorsan kifogyna a raktár.
Magyar egészségügy. Tuti, hogy nincs.
Nincs. Állami tulajdon, miért lenne? :D Szóval vagy mobilinternet, vagy toll, papír. :)
A MÁV is állami tulajdon, mégis van wifi. Vagy mondhatnám a nagy tereket, pl. Széll Kálmán tér. Ingyen wifivel. Szerintem a kórház büféjében lesz.
Jó, hivatalt értettem ezalatt. Meg majd megmûtenek, és a büfébe megyek majd naphosszat beszélni a szüleimmel, hát tök kényelmes. :D
2-3 hét kórházi befekvés alatt lelki szemeimmel nem egy infúzióra kötött haldoklót láttam, hanem olyan járóképest, akinek nem okoz gondot napi 1x fél órára lemenni netezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infókat. :) A könyvtárban van és ahol az MR-t csinálják ott is, ennyit már hallottam. majd odasétálok ahol van... :)
Szerezz be feltöltõkártyás mobilinternetet valamelyik szolgáltatótól, sticckel. Azt nézd meg elõtte, melyiknek van térereje Kistarcsán. Egyébként nemcsak kórházakban pocsék a magyar wifi-helyzet, nagy plázákban is csak egyes boltok közelében van wifi, a központi rossz, vagy alig mûködik. Ez külföldön nonszens lenne.
A kérdező hozzászólása: Oké, így fogok tenni. :) Megyek is intézem a dolgokat. T-mobile, nekem bejön.Eddig ahol használtam wifit, tökéletesen ment. De szeretek biztosra menni. :)
Saját tapasztalat: a wifi helyzet ebben az országban rossz, ahol van, ott sem mûködik, vagy nagyon lassú. Mióta tabletem van, kipróbáltam. Westend pocsék, Duna Plaza: T-Mobile, Vodafone jó, a többi nulla. Külföldi vendégeim szerint botrányosan rossz.
Alkohol nélkül miért nem tudsz ünnepelni?
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés :)

Mit adjak újszülöttemre az utcán babakocsival, vagy autósülésbe felső ruhának? Április 10-re vagyok kiírva. Vegyek neki vékonyabb anorák anyagú egybe kabát-és zsákot vagy mit adhatok rá? Ez ugye kb 2-3 hétre kell csak, utána jön a nyár.

Legjobb válasz: én inkább több pulcsival készülnék. ha hideg lesz, akkor több réteget adnék rá, ha meleg, akor max.1 pulcsit. tehát: hosszú ujjú body és rugdalózó, zokni, pulcsi, takaró, sapka.+tartalék pulcsi, esetleg tartalék vastag takaró.

én inkább több pulcsival készülnék. ha hideg lesz, akkor több réteget adnék rá, ha meleg, akor max.1 pulcsit. tehát: hosszú ujjú body és rugdalózó, zokni, pulcsi, takaró, sapka.+tartalék pulcsi, esetleg tartalék vastag takaró.
Én nem vennék, már csak azért sem , mert mire kimehettek levegõzni, ott lesz a május. Hazahozatalnál sincs sok idõt kint, szerintem ha raksz rá egy takarót az is elég.
Én is azt írnám, mint az 1., ezért nem írom le ismét! :)
igen az elsõ válaszoló tökéletesen leírta, nem is szaporítom a szót:)

Hogy hívják azt az injekciót amit császár után 3 hétig kell adni trombózis ellen?

Barátn?m kérdezi a nevét, de nem jut eszembe...

Legjobb válasz: Az sem...

Clexane Aspegic Warfarin
Hát, nekem gyógyszert írtak fel 1 éve, nem szurit. Valami véralvadásgátló volt, de nekem sem jut eszembe a neve.
A kérdező hozzászólása: Az sem...
A kérdező hozzászólása: Hát pontosan ezért, mint amit elmondtál. Én ugyan "csak" 3 hétig kaptam a császár után, de a 2. héttõl kezdve, voltak olyan hisztirohamaim, amit egyszerûen nem tudtam leküzdeni. Pedig nem vagyok tû fóbiás, 9 piercingem volt, tetkóm is van. De nekem az a 3 hét maga volt a rémálom....
Miért volt az életed legrosszabb élménye? Bocs hogy visszakérdezek, de nekem is ezt kell adnom magamnak a 30. héttõl és még szülés után 6-8 hétig. Én nagyon utálom, már a sírás kerülget mikor tudom hogy szúrnom kell magam.
Fraxiparine? De gondolom van több gyártmány is. Ezt is a neten találtam.
A kérdező hozzászólása: CLEXANE. Keresgéltem, megtaláltam. Köszönöm a válaszokat!
Heparin?
A kérdező hozzászólása: Nem az volt... Az istennek nem jut eszembe a neve, pedig életem egyik legrosszabb élménye volt... köszi, hogy utánanéztél!
A nevet en sem tudom, de engem is a hideg raz ha ragondolok. Pedig en csak 10-et kaptam összesn, de uuuugy fajt... inkabb megegy csaszaros heg , mint az injekciok..

Görögországba melót hírdettek. Táncolni. Sexmentes. Ezt írják.3 hetet kell kint lenni minimum a bár tulaja fizeti a jegyed ha nincs pénzed és a fizudból levonja!? !

azt írja: napi 60 euró (16.325.-)+amit kapsz még mellékesnek. munkaid?: 23.-5óráig heit 5-6 alkalommal. szállás part mellett: napi 5 euróért: (1360.-) Szerintetek kanyu????? Valaki nem hallott még err?l? Cserháti Gerg? "hírdeti"

Legjobb válasz: Viccelsz, ugye? Ahány lány kijár külföldre "táncosnak" meg "modellnek", azokról mindig tudjuk, hogy valójában mit is csinálnak. Ennél már csak a "szexmentes munka csinos lánynak masszázsszalonban" lenne viccesebb :)

Viccelsz, ugye? Ahány lány kijár külföldre "táncosnak" meg "modellnek", azokról mindig tudjuk, hogy valójában mit is csinálnak. Ennél már csak a "szexmentes munka csinos lánynak masszázsszalonban" lenne viccesebb :)
KaNYu hahaha amúgy igazuk van az elõttem szólóknak, azért hirdetik így, mert prostikat keresni újsághirdetésen keresztül törvénytelen, így aztán körülírják ügyesen......de általában mindenki tudja, hogy mirõl van szó. Egyébként is ha még annyira szexmentes is lenne, egy éjszakai bárban táncolni pénzért....hááát.....tényleg nem értesz semmi máshoz ? :O
Lehet hogy ez pár napig így is lenne... aztán ha már teljesen beleszoktál, elõállnának, hogy mondjuk napi még 60 euróért bevállalhatnál kicsit többet is. Lesz pénzed, kérdés hogy után hogy nézel tükörbe? Olyan nincs, hogy csak táncolsz, és senki nem ér(het) hozzád, biztos van bugyipénz, akármennyit fizetnének, én ezt sem tartom többre, mintha kiállna valaki a sarokra.
Biztos nagyom megéri, meg 60 eurót adnak neked a semmiért is. Ébredj fele meseországból.
Szerintem napi 60 euro nem sok pénz, szóval nem kamu.Hívd fel, majd meglátod mivan.

Boka-és lábfejzúzódásom van, kb 3 hetet kell feküdnöm vele! Már egy ideje elég komolyan edzek nyárra, jól is alakul, de mi lesz így?

Az lenne a kérdésem,hogy milyen comb és popsikisebbít? gyakorlatokat tudtok,amiket "ülve" is végezhetek,vagy anélkül,hogy rá kéne állnom a lábamra?

Legjobb válasz: Van egy csomó gyakorlat, amit háton fekve is lehet végezni. Pl. biciklizés ollózás nyújtott lábbal lábemelés egyik lábad felhúzod térdbõl a másikat kinyújtod és cserélgeted Négykézláb állva lábad hátranyújtod, felnyújtod a lehetõségek határtalanok! :)

Van egy csomó gyakorlat, amit háton fekve is lehet végezni. Pl. biciklizés ollózás nyújtott lábbal lábemelés egyik lábad felhúzod térdbõl a másikat kinyújtod és cserélgeted Négykézláb állva lábad hátranyújtod, felnyújtod a lehetõségek határtalanok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!Arra gondoltam, mi az, amivel a legkevésbé ártok neki!Az orvos ugxanis megtiltott mindenféle mozgást, de nem hagyhatom most abba!
Hát nekem a szilánkosra törött szárkapocscsonttal+ kificamodott bokával 3 hét után, hogy lekerült róla a gipsz, már azt mondta a gyógytornász, hogy úszni simán mehetek vele. Szóval szerintem az úszás szóbajöhet, ha nincs gipszben a lábad, és nem sérültek a szalagok/izmok! Ha nem jó, akkor fitness-gumiszalaggal is erõsítheted a lábadat, fenekedet csak valahogy rá kell erõsítened a lábszáradra a szalagot, megkérni valakit, hogy fogja a másik végét, és úgy végezni a gyakorlatokat.

3 het mulva eskuvore kell mennem. Addig leszeretnek fogyni kb.5 kg. ot. Segitenetek?

Azt sem tudom hogyan kezdjek neki... 20 eves lany vagyok, 170cm magassagu es 60 kg..

Legjobb válasz: Sehogy ne kezdj hozzá. 3 hét alatt nem fogsz tudni ennyit fogyni, pláne nem ilyen kevés súlyból. 3 hét alatt 1.5 kg-ot lehet fogyni. Ne haragudj, de 20 évesen lehetne már egy kis eszed. Hamarabb kellett volna észbe kapni. Most csak annyit tehetsz, hogy olyan ruhát választasz ami a legelõnyösebb. Ennél többet nem. Hónapok kellenének, nem 3 hét.

Sehogy ne kezdj hozzá. 3 hét alatt nem fogsz tudni ennyit fogyni, pláne nem ilyen kevés súlyból. 3 hét alatt 1.5 kg-ot lehet fogyni. Ne haragudj, de 20 évesen lehetne már egy kis eszed. Hamarabb kellett volna észbe kapni. Most csak annyit tehetsz, hogy olyan ruhát választasz ami a legelõnyösebb. Ennél többet nem. Hónapok kellenének, nem 3 hét.
Atkins diétával tudsz, de az nagyon durva, és a kezdeti súlyvesztés jó része zsír.
Tökéletes alakod lehet. Én vagyok 175 cm 58 kg és sírok hogy nem tudok hízni. Szerintem max kezdj el futni hogy formásodj.
* kezdeti súlyvesztés jó része zsír. Bocs, helyesen: kezdeti súlyvesztés jó része víz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!