Találatok a következő kifejezésre: 3 hét, nap - mikor (190 db)

Mit tegyek, ha 2 hónapja rendeltem egy internetes webáruházból ételpárolót, 3 hetet vártam, mire megkaptam (3-4 napot írtak szállítási időnek). Ezt vissza vittem, hogy kicseréljék, mert esztétikai hibás volt, és már 1 hónap eltelt azóta is?

Igazából nem zavart volna nagyon, az az esztétikai hiba, de úgy nézett ki, mint egy féreg. Arra is gondoltam, hogy majdnem 17.000 Ft-ért azért mégis adhatnának hibátlan terméket. Erre nincs jogszabály, hogy mennyi id? alatt kötelesek kicserélni egy ilyen ételpárolót?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem érdeklõdj a fogyasztóvédelemnél, általában készségesen segítenek, és õk tudnak pontos választ adni erre, de úgy gondolom, hogy 1 hónap alatt réges régen biztosítani kellett volna egy hibátlan terméket.

Szia. Szerintem érdeklõdj a fogyasztóvédelemnél, általában készségesen segítenek, és õk tudnak pontos választ adni erre, de úgy gondolom, hogy 1 hónap alatt réges régen biztosítani kellett volna egy hibátlan terméket.
A kérdező hozzászólása: Szia! Felhívtam ma a fogyasztóvédelmet, annyit mondtak, hogy írjak a webáruháznak ez ügyben, vagy menjek be a webáruházba és ott írjak be a vásárlók könyvébe. Nem erre számítottam. :(

Uszonyrothadás után? Holnap lesz az utolsó nap, 3 kezelést csináltam. Új halak vásárlásával várok 3 hetet, viszont mi a helyzet a kishalakkal, hó végére várható, hogy szül a plattim.

Lehet valami bajuk ha nem különítem el ?ket azon kivül,hogy a nagyok megehetik ?ket?Szeretném ha megmaradna belölük.Van jávai mohám és még 3 féle növény,bujkáló.Ha közösen vannak mit adtok nekik enni,hogy lehet ?ket etetni?Ha viszont teszek szülöketrecet akkor mik az esélyek?Bocs ha sokat kérdezek.

Legjobb válasz: Az nem baj ha megszületnek, semmi bajuk nem lesz, addigra a vegyszerek lebomlanak. Egy szülõketrecet is betehetsz éppen, bár semmilyen változtatás nem ajánlott. Ha van elég jávai moha, akkor közösben is megmaradnak, nálam soha nem tudták megenni õket. Etetni én úgy etettem õket, hogy porrá törtem némi lemezes kaját vagy szúnyogot feldaraboltam és a víz alá nyomtam, hagytam hogy vigye az áramlat. Ez kockázatos, mert berohadhat de nálam a garnélák és csigák megették a maradékot. És nem is nõttek így túl gyorsan a kicsik, de azért egészségesek lettek, gyakran ajándékoztam el belõlük és tartottam is meg.

Az nem baj ha megszületnek, semmi bajuk nem lesz, addigra a vegyszerek lebomlanak. Egy szülõketrecet is betehetsz éppen, bár semmilyen változtatás nem ajánlott. Ha van elég jávai moha, akkor közösben is megmaradnak, nálam soha nem tudták megenni õket. Etetni én úgy etettem õket, hogy porrá törtem némi lemezes kaját vagy szúnyogot feldaraboltam és a víz alá nyomtam, hagytam hogy vigye az áramlat. Ez kockázatos, mert berohadhat de nálam a garnélák és csigák megették a maradékot. És nem is nõttek így túl gyorsan a kicsik, de azért egészségesek lettek, gyakran ajándékoztam el belõlük és tartottam is meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen Murr!

Szívprobléma (mintha infarktus lenne, csak piciben), hasmenés, migrénes fejfájás, alvászavarok (3 hete napi 3 óra alvásnál nem több), néha végtagfájdalom. Minek a tünetei?

4-6 hete tapasztalom ezeket, talán valami pszichés dolog. Valakinek talán van valami ötlete?

Legjobb válasz: ez egy az egyben stressztünet, egy kis pánikkal megfûszerezve.

ez egy az egyben stressztünet, egy kis pánikkal megfûszerezve.
Menzesz 21 naponta van 6-7 napig. Az pont 3 hét.
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy mûtét után 4-5 hétre szokott megjönni de nekem az ab. óta megvolt elõször másfél hétig utén kb 3 nap semmi utána megint 2 nap kicsit megvolt megint semmi és most megint tegnap megjött nem nagyon de azért megvan...

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.
3 naponta hõmérõztem. 2 hét múlva magától kakilt 3 naponta. Mióta megkezdtük a hozzátáplálást(tejpép, gyümik) van napi 3x is.
Nekem a durvára reszelt alma vált be+joghurt (9 hónapos a babám). Legtöbbször naponta háromszor is kakil.

3 hét 3 napja volt missed ab-om. Tegnap este volt vmennyi barnázásom, azt hittem, megjön reggelre, de mégsem. Most akkor mikor fogok menstruálni?

A műtét utáni vérzés pár napig tartott, enyhe volt, már rég vége.

Legjobb válasz: Szia! 26 napos ciklusaim voltak,10 hetesen volt missed ab-m. Nekem kb 1 hétig tartott a vérzés,és eleinte elég intenzív volt. 33 napra rá jött meg elõször,kb ahogy saccoltam,de éreztem is elõzõ nap,hogy meg fog jönni. Utána 30 napra jött meg,és harmadszor megint visszaállt a 26 napra. A barnázás sok mindent jelenthet,ne aggódj,meg fog jönni.Ha esetleg már eltelik mondjuk bõ 1 hónap,akkor érdemes elmenned dokihoz,de nekem mondták,hogy készüljek fel,mert lehet,hogy sokára jön meg.

Szia! 26 napos ciklusaim voltak, 10 hetesen volt missed ab-m. Nekem kb 1 hétig tartott a vérzés, és eleinte elég intenzív volt. 33 napra rá jött meg elõször, kb ahogy saccoltam, de éreztem is elõzõ nap, hogy meg fog jönni. Utána 30 napra jött meg, és harmadszor megint visszaállt a 26 napra. A barnázás sok mindent jelenthet, ne aggódj, meg fog jönni.Ha esetleg már eltelik mondjuk bõ 1 hónap, akkor érdemes elmenned dokihoz, de nekem mondták, hogy készüljek fel, mert lehet, hogy sokára jön meg.
Nekem mindkét vetélés után 6 hétre jött meg.. Egész pontosan 5 hét és 4-5 napra Az orvosok is 4-6 hetet mondtak.

3 hét, 2 nap - mikor menjek orvoshoz?

Ma (nem) kéne megjönnie, de se híre, se hamva.

Legjobb válasz: honnan veszed, hogy két bab lenne? Honnan tudod pontosan hogy 3 hét két nap? és miért fejsz ilyenkor??? Ezt nem szabad!!! Beültetés??? A tesztet csináltál???? Szerintem várj még egy hetet... az lenne a legjobb! Remélem összejött! Ha igen, akkor boldog babavárást! 25 hetes kismama

honnan veszed, hogy két bab lenne? Honnan tudod pontosan hogy 3 hét két nap? és miért fejsz ilyenkor??? Ezt nem szabad!!! Beültetés??? A tesztet csináltál???? Szerintem várj még egy hetet... az lenne a legjobb! Remélem összejött! Ha igen, akkor boldog babavárást! 25 hetes kismama
Szerintem még korai még életjelek nélkül is még 2 hetet várhatsz nyugodtan addig tesztelj igaz nekem az nem mutatta ki a terhességet lehet te a szerencsésebek közé tartozol és 2 csikos lessz:) az elötej szivárogtatását szerintem hanyagold azt mondják az nem jó ha nyomogatod erõlteted gratula , 19 hetes kismama
Én minél elõbb mennék, max visszarendel... De uhot sem nagyon csinálnak 4-5 hét elõtt, de a doki kitapintással valószínüsíteni tudja. És igen, a melled ne nyomkodd!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi mindenkinek. Néhány dolgon pontosítanék:) Nem két baba, hanem második. Van egy 15 hós kisfiam. Meg ez a fejõs dolog, azért nem úgy kell elképzelni, mint szülés után, csak olvastam a terhesség jelei közt, így egy nagyon enyhe masszázst próbáltam 2*, 1-szer kíváncsiságból, meg másnap még egyszer, hogy megbizonyosodjak.
Szerintem a 6. hétnél hamarabb nem érdemes elmenni ! Akkor látják már rendesen a petezsákot! 22 hetes kismami

A barátnőmnek 5-6 éve van menstruációja, és 2-3 éve rendszeresen beállt ( 28 nap, +/- 2 ). Két hónapja nem jött meg rendesen neki, csak 3 hete egy napig kis váladék, illetve egy hete újra egy napig kis vérszerű váladék. Mit jelenthet ez?

Mindig gumival csináljuk, de mindig ellen?rzöm, és nem szakadt ki soha. Fáj a melle, szerinte bármelyik pillanatban megjöhet neki, de már napok ota ezt mondja, én meg már kezdek izgulni. Miért nem jön meg neki normálisan most ?

Legjobb válasz: terhes, ez tuti... hány éves?

terhes, ez tuti... hány éves?
Akkor visszavontam. BOCS...
A kérdező hozzászólása: a barátja vagyok te okos
Miért nem mernek emberek a saját nevükben kérdezni? "A barátnõmnek 5-6 éve van menstruációja" "Két hónapja nem jött meg rendesen neki" itt meg: "Mindig gumival csináljuk" meg "mindig ellenõrzöm, és nem szakadt ki soha" Most akkor te vagy a barátnõd... Ennyire gyerek vagy, hogy magad még névtelenül sem vállalod fel...
A kérdező hozzászólása: micsoda lehetetlenség, most hivott, és megjött neki, és rendes vér, nem csak oolyan elõ izé
Szerintem menjetek el dokihoz, õ megmondja a tutit, hogy most mi a helyzet.
elsõ, ezt mibol gondolod? nem terhes, mert nem volt kockazatos aktus, de még ha lett volna is, az se jelentené azt, h egyértelmû a terhesség.. vegyen egy tesztet, ha az negativ, akkor menjen el orvoshoz..
Lehet hormonzavar.
ha 20 éves akkor gratula apa leszel mert nincs ilyen tünetü nemi betegség(nekem elhiheted az anyám nõgyógyász) nincs gáz csak ha nem fogja zavarni hogy a suliba xxxl rucikban kell majd flangálni...
A kérdező hozzászólása: betegséget is jelenthet ?
Vegyen tesztet. Aztán akár negatív, akár pozitív, menjen orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 20
elõszöris mindenképp vegyen egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: akkor nem baj

Ha váltakozva szóval egyik nap futok, a másik nap capoeira edzést csinálok, mellette szigorú diéta, és nem eszek 3 óra után, akkor mikor látszódik majd meg, van rá esély h így 2-3 hét alatt látszódjon picit az eredmény, és kb 3-4 kilót fogyjak?

Legjobb válasz: Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.

Ha nem eszel 3 után és közben ennyit edzel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy telesz.rt zokni, mivel az izmaid tökéletesen eltûnnek, egész nap szédelegni fogsz mint valami zombi, és rosszul leszel. Keress valami normális diétát és mellette eddz, akkor nem lesz gond a fogyás.
A kérdező hozzászólása: de én már kb 1 éve nem eszek 3 után, szóvel én ezt már megszoktam, és nem is tudnak visszaállni arra h egyek utána, mert kipróbáltam és már fájt tõle a hasam
Igen helytelen és egészségtelen gyakorlat! Valószínûleg ezért is vannak súlyproblémáid!
Lehet, hogy pont amiatt kell fogyóznod, mert nem eszel 3 után és raktározol mint állat...
Gratulálok apám! Három óra után nem eszel, nem szoktam ilyet írni, de Te vagy a reménytelen kategória, és ezt mint edzõ mondom. Méghogy Te megszoktad, akkor meg miért kérsz tanácsot? Rájöhetnél dolgokra. Sok sikert, van mihez.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!