Találatok a következő kifejezésre: 3 hét, nap - (758 db)

Szívprobléma (mintha infarktus lenne, csak piciben), hasmenés, migrénes fejfájás, alvászavarok (3 hete napi 3 óra alvásnál nem több), néha végtagfájdalom. Minek a tünetei?

4-6 hete tapasztalom ezeket, talán valami pszichés dolog. Valakinek talán van valami ötlete?

Legjobb válasz: ez egy az egyben stressztünet, egy kis pánikkal megfûszerezve.

ez egy az egyben stressztünet, egy kis pánikkal megfûszerezve.
Menzesz 21 naponta van 6-7 napig. Az pont 3 hét.
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy mûtét után 4-5 hétre szokott megjönni de nekem az ab. óta megvolt elõször másfél hétig utén kb 3 nap semmi utána megint 2 nap kicsit megvolt megint semmi és most megint tegnap megjött nem nagyon de azért megvan...

Egy városban lakunk, máshol tanulnék. Egy héten napi 3 találkozás. Távkapcsolatnak számít?

Legjobb válasz: " Egy héten napi 3 találkozás" Most akkor egy héten 3 találkozás, vagy napi 3 találkozás? Nem mindegy..:))

" Egy héten napi 3 találkozás" Most akkor egy héten 3 találkozás, vagy napi 3 találkozás? Nem mindegy..:) )
számít az hogy mi hogy vélekedünk errõl, szeretitek egymást, ha most azt mondom igen, szakítani fogsz?
A kérdező hozzászólása: nem, csak érdekel
Nem.
A máshol tanulnál azzal is járna, h koliba vagy albérletbe költöznél? És mindig utazni kellene ahhoz, h találkozzatok? Vagy csak eljársz busszal/vonattal a másik városba suliba, de ugyanúgy otthon vagy esténként meg hétvégén? Különben a távkapcsolat nem csak azon múlik, milyen idõközönként találkoztok egymással. Én jártam sráccal a szomszéd utcából, de ritkábban láttam, mint a szomszéd városban lakó barátomat pár évvel késõbbi kapcsolatomban. Most pedig tényleg távkapcsolatban vagyok, 100 km van köztünk, és kb hetente-kéthetente találkozunk, vagy ahogy összejön, mégis, boldogabb vagyok vele, mint eddig bárkivel voltam. :)

23 hetes vagyok. Mar 3 hete mozog a babam napi rendszeresseggel. De egy hete 2-3 napig abbahagyta majd most 3 napja megint sokat mozog, mi volt ez a kis szünet?

azota ficankol ha kell ha nem,nagyon örülök, de mi lehetett a baj elöbb??

Legjobb válasz: Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Azt nem tudom mi lehetett a baj, de nálam is pont ugyanígy volt. A hét elején nem mozgott vagy 2 napig, úgy megvoltam ijjedve. Most megint ficánkol állandóan. Ja, és én is 23 hetes vagyok.

Lefeküdtem a barátommal és belémélvezett rögtön utána kimostam magam, előtte 2 nappal még megvolt a menstruációm. Most hogyan tudhatnám meg hogy terhes vagyok-e? Nem nagyon szeretnék várni még 3 hetet. (egy hete történt)

Legjobb válasz: Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.

Na azért 2 hétig nem maradnak életképesek!! De 2-3 napig igen, és a kimosás ezt nem akadályozza meg. Tekintve, hogy még jóval peteérés elõtt történt, nincs nagy esély a terhességre, bár nem lehetetlen. Viszont muszáj várnod, mert kb. az eset után kb 2 héttel lehet kimutatni a terhességet. Úgyhogy végül is 3 hetet nem kell várnod, csak 1-et, hacsak közben be nem csúszik még 1-2 ilyen alkalom.
Javasolt kivárnod a 3 hetet és tesztelned. Gratulálok!
Szia az az igasag hogy a spermak 2 hetig eletkepesek a szervezetedben!!!Az hogy ki mostad magad az meg nem eleg azert meg teherbe eshetsz!!!De viszont ilyen hamar szerintem nem tudod meg mert egy hetesen meg nem mutatja ki a teszt es amugy is menszesz utan felidoben van pete eresed!!!
A spermák maximum 2-3 napig életképesek. A peteérésed viszont feltételezhetõen a ciklus közepén (+-2-3nap) van, így én azt mondanám, hogy esély a terhességre kb. 10%. De hogy biztosra menj, várd meg, hogy az aktustól számítottan elteljen 12-14 nap. Akkor vegyetek nagyon érzékeny tesztet (pl. ilyet: http://szepseg-egeszseg.teszvesz.hu/egyeb/terhessegi_teszt_e..) és reggeli elsõ vizeletbõl nézzétek meg mi újság. Boltban a DM-ben tudsz tesztet venni, ott a legolcsóbb 5-600, -Ft körül van, és nem ennyire érzékeny.
A kimosás kb annyit segít mint halottnak a csók. Magyarul: semmit. Az némileg szerncsés, hogy nem középidõben történt, viszont az is van, hogy a peteérés is lehet máskor is, nem csak félidõben. Tehát: most vagy terhes vagy, vagy nem, és el foglak keseríteni: ha 3 hetet nem i, s de 2-t kell várj, hogy megtudd az eredményt. addig is, kellemes idõtöltést a barátoddal!
Esemény utáni tablettára nem gondoltatok, ha már ilyen felelõtlenek voltatok? Remélem nem vagy terhes és legközelebb védekezni fogtok!
A kérdező hozzászólása: Rendben, Köszönöm!
a teszt 10 napos terhességet kimutat..én úgy tudom javítsatok ki ha nem jó...úgyhogy most vegyél tesztet..és megtudod mizú...amúgy nekem nagylányom asszem így jöhetett össze, ..talán nem lesz semmi.. bár nem tudom miért írnak sokan úgy mintha akkora bûnt követtél volna el...mintha más mindig minden helyzetbe pikk-pakk lenne..
3 naponta hõmérõztem. 2 hét múlva magától kakilt 3 naponta. Mióta megkezdtük a hozzátáplálást(tejpép, gyümik) van napi 3x is.
Nekem a durvára reszelt alma vált be+joghurt (9 hónapos a babám). Legtöbbször naponta háromszor is kakil.

3 hét 3 napja volt missed ab-om. Tegnap este volt vmennyi barnázásom, azt hittem, megjön reggelre, de mégsem. Most akkor mikor fogok menstruálni?

A műtét utáni vérzés pár napig tartott, enyhe volt, már rég vége.

Legjobb válasz: Szia! 26 napos ciklusaim voltak,10 hetesen volt missed ab-m. Nekem kb 1 hétig tartott a vérzés,és eleinte elég intenzív volt. 33 napra rá jött meg elõször,kb ahogy saccoltam,de éreztem is elõzõ nap,hogy meg fog jönni. Utána 30 napra jött meg,és harmadszor megint visszaállt a 26 napra. A barnázás sok mindent jelenthet,ne aggódj,meg fog jönni.Ha esetleg már eltelik mondjuk bõ 1 hónap,akkor érdemes elmenned dokihoz,de nekem mondták,hogy készüljek fel,mert lehet,hogy sokára jön meg.

Szia! 26 napos ciklusaim voltak, 10 hetesen volt missed ab-m. Nekem kb 1 hétig tartott a vérzés, és eleinte elég intenzív volt. 33 napra rá jött meg elõször, kb ahogy saccoltam, de éreztem is elõzõ nap, hogy meg fog jönni. Utána 30 napra jött meg, és harmadszor megint visszaállt a 26 napra. A barnázás sok mindent jelenthet, ne aggódj, meg fog jönni.Ha esetleg már eltelik mondjuk bõ 1 hónap, akkor érdemes elmenned dokihoz, de nekem mondták, hogy készüljek fel, mert lehet, hogy sokára jön meg.
Nekem mindkét vetélés után 6 hétre jött meg.. Egész pontosan 5 hét és 4-5 napra Az orvosok is 4-6 hetet mondtak.

Most kezdte az ovit a kisfiam, volt neki előtte lázas hasmenéses betegsége, de a hasmenése még mindig tart napi 1x.3 hete már, teljesen befelé forduló lett, alig eszik. A doktorunk szerint az ovi miatt, szorongás. Szerintetek? Másnál hasonló?

Legjobb válasz: nálunk a bölcsi miatt van hasonló. Mondjuk hasmenés nincs, sõt, ellenkezõleg. A félig- meddig szobatiszta gyerekemnél 3 hét alatt egy bepisilõs- bekakilós baleset sem volt a bölcsiben. Ennek örülni kéne? Sajnos az oka egyszerû: alig iszik és alig eszik, ráadásul kb 4-5 naponta van széklete, az is nagy nehezen. Viszont õ itthon teljesen normális, olyan, mint elõtte. Csak a bölcsiben viselkedik visszahúzódóan. 6 órát tölt ott, ebbõl 3 órát alszik, a maradék 3 órában egyik lábáról a másikra áll és néz ki a fejébõl. Ritkán sír, egy szava sincs. Egyébként csak ezen a héten kezdte ezt a depizést. az elsõ 2 hét jobban telt. A gondozónõk még nem igen láttak ilyen esetet, mert állandóan kérdezgetik, hogy nem beteg, vagy rosszul telt az éjszaka? Peedig szerintem ez az egész a bölcsikezdés miatt van. Nem hiszem, hogy az én gyerekem az elsõ, aki így viseli. Majd megszokja.

nálunk a bölcsi miatt van hasonló. Mondjuk hasmenés nincs, sõt, ellenkezõleg. A félig- meddig szobatiszta gyerekemnél 3 hét alatt egy bepisilõs- bekakilós baleset sem volt a bölcsiben. Ennek örülni kéne? Sajnos az oka egyszerû: alig iszik és alig eszik, ráadásul kb 4-5 naponta van széklete, az is nagy nehezen. Viszont õ itthon teljesen normális, olyan, mint elõtte. Csak a bölcsiben viselkedik visszahúzódóan. 6 órát tölt ott, ebbõl 3 órát alszik, a maradék 3 órában egyik lábáról a másikra áll és néz ki a fejébõl. Ritkán sír, egy szava sincs. Egyébként csak ezen a héten kezdte ezt a depizést. az elsõ 2 hét jobban telt. A gondozónõk még nem igen láttak ilyen esetet, mert állandóan kérdezgetik, hogy nem beteg, vagy rosszul telt az éjszaka? Peedig szerintem ez az egész a bölcsikezdés miatt van. Nem hiszem, hogy az én gyerekem az elsõ, aki így viseli. Majd megszokja.

3 hete kivették a combomból a vasat. Azóta minden nap azon a lábamon ahol műtöttek térdtől lefele zsibbad. Általában esténként, de néha már csontig hatoló fájdalom. Sima zsibbadás, nem olyan szúrós. Mitől? 3 hete minden nap!

Gondoltam már arra is hogy mivel egy véralvadás injekciót kihagytam, vérkeringés bajom van ott lent. Nem kibírhatatlan fájdalom, nem is lila, de mégis fáj.

Legjobb válasz: Nekem januárban fognak eltávolítani egy 40 centis platinát a jobb lábszáramból. De ha utána fájna, 1 hetet nem várnék azzal hogy orvoshoz menjek, nem hármat. Ne légy buta, a járásod nem játék. Ne halogasd, menj orvoshoz.

Nekem januárban fognak eltávolítani egy 40 centis platinát a jobb lábszáramból. De ha utána fájna, 1 hetet nem várnék azzal hogy orvoshoz menjek, nem hármat. Ne légy buta, a járásod nem játék. Ne halogasd, menj orvoshoz.

3 hét, 2 nap - mikor menjek orvoshoz?

Ma (nem) kéne megjönnie, de se híre, se hamva.

Legjobb válasz: honnan veszed, hogy két bab lenne? Honnan tudod pontosan hogy 3 hét két nap? és miért fejsz ilyenkor??? Ezt nem szabad!!! Beültetés??? A tesztet csináltál???? Szerintem várj még egy hetet... az lenne a legjobb! Remélem összejött! Ha igen, akkor boldog babavárást! 25 hetes kismama

honnan veszed, hogy két bab lenne? Honnan tudod pontosan hogy 3 hét két nap? és miért fejsz ilyenkor??? Ezt nem szabad!!! Beültetés??? A tesztet csináltál???? Szerintem várj még egy hetet... az lenne a legjobb! Remélem összejött! Ha igen, akkor boldog babavárást! 25 hetes kismama
Szerintem még korai még életjelek nélkül is még 2 hetet várhatsz nyugodtan addig tesztelj igaz nekem az nem mutatta ki a terhességet lehet te a szerencsésebek közé tartozol és 2 csikos lessz:) az elötej szivárogtatását szerintem hanyagold azt mondják az nem jó ha nyomogatod erõlteted gratula , 19 hetes kismama
Én minél elõbb mennék, max visszarendel... De uhot sem nagyon csinálnak 4-5 hét elõtt, de a doki kitapintással valószínüsíteni tudja. És igen, a melled ne nyomkodd!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi mindenkinek. Néhány dolgon pontosítanék:) Nem két baba, hanem második. Van egy 15 hós kisfiam. Meg ez a fejõs dolog, azért nem úgy kell elképzelni, mint szülés után, csak olvastam a terhesség jelei közt, így egy nagyon enyhe masszázst próbáltam 2*, 1-szer kíváncsiságból, meg másnap még egyszer, hogy megbizonyosodjak.
Szerintem a 6. hétnél hamarabb nem érdemes elmenni ! Akkor látják már rendesen a petezsákot! 22 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!